Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 11:27   #1621
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Hej
A ja mam kryzys w związku z przygotowaniami, nic mi się już nie chce, a tu jeszcze tyle szczegółów do opracowania i wszystko na mojej głowie, nie wiem za co sie zabrać.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:29   #1622
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej
A ja mam kryzys w związku z przygotowaniami, nic mi się już nie chce, a tu jeszcze tyle szczegółów do opracowania i wszystko na mojej głowie, nie wiem za co sie zabrać.
ej kochana głowa do góry
pewnie dopada Cię ostry stres, bo to już tylko 4 miesiące co jeszcze macie do załatwienia?
Stary 2011-10-03, 11:31   #1623
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
u mnie też będą jest kilka dzieciaków, to będą miały radochę, i my przy okazji też

dokladnie

mi mój ukochany siostrzeniec beedzie tren niosł w kosciele

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:35   #1624
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Dziewczyny a jak u was wygląda wchodzenie i wychodzenie z kościoła w czasie ślubu? Młodzi wchodzą do kościoła jako ostatni (wszyscy goście siedzą już w kościele) i wychodzą jako ostatni (wszyscy goście czekają na nich na zewnątrz)? Ja bym chciała, żeby u nas tak było.
Na tym dzisiejszym ślubie młodzi wchodzili do pustego kościoła i wychodzili jako jedno z pierwszych (my z koleżankami wyszłyśmy szybciej, żeby ich obsypać, potem dopiero wychodzili goście i sypali ich znowu grosikami, jak oni już te "nasze" zbierali)
różnie to bywa ale ja bym chciała wchodzić do pełnego kościoła (tak jest zazwyczaj, z tym nie ma problemu) i wychodzić też z pełnego, ale żeby jednocześnie osoby, które mają zamiar czymś rzucać (tzn płatkami albo ryżem, groszy ani niczego co trzeba zbierać nie biorę pod uwagę) wiedziały ze muszą wyjść przed młodymi, bo to bez sensu inaczej mam nadzieję ze moja siostra jakoś to zorganizuje oczywiście jej podpowiem jak chcę
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że byłam wczoraj w jednym salonie, ale to całkowicie przypadkiem bo byłam z mama na zakupach i tak tylko wyszłyśmy zobaczyć co jest.... I Uwaga uwaga!!! NIC mi sie nie spodobało.... Musze isć jeszcze do innych moze coś mi wpadnie w oko...
mnie sie w kilku salonach nic nie spodobało, to normalne jak sie ma sprecyzowane gusta już nie mówiąc że na wieszakach lub manekinie to już w ogóle nic mi się prawie nie podobało, jedynie moja suknia mi się, już na manekinie spodobała a później tylko bardziej tak wiec nie ma co się sugerować tylko mierzyć

sytuacji z mamą współczuję
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
teraz mam chwilkę na nadrobienie Was Widze, ze duzo z Was ostatnio kupila suknieTez juz bym chciala miec.. eh..
Troche przykro mi sie dzisiaj zrobilo Moj tata mial urodziny i przyszla ciocia z wujkiem na poczatku i gadka o slubie.. no i cos tam o orkiestrach zaczynają mowic a moja mama: " no oni mają jakiegos DJa.." i taką mine zrobila, ze az mi sie plakac chcialo. Nie chcialam wjezdzac na moją mame przy gosciach, ale smutno mi teraz, bo moja mama i wogole rodzina nigdy nie byla na weselu z DJem, wiec oni sobie wyobrazają ze przyjdzie jakis typek z dyskoteki i bedzie puszczal techno czy cos tam.. i nie da sie wytlumaczyc ze tak nie bedzie.. Tym bardziej, ze to my placimy za cale wesele, to chyba mam prawo do tego zeby sobie wybrac co chce, nie?
Z dobrych rzeczy to dzisiaj rozmawialam z moim kuzynem, ktory zaczyna grac na weselach, w kosciolach z kolegą, grają na przeroznych instrumentach (w tym na skrzypcach), są naprawde uzdolnieni muzycznie i powiedzial, ze nie ma najmniejszego problemu zeby zagrali na naszym slubie w kosciele bo my nie chcemy naszego organisty,bo spiewa, jakby mu ktos jaja związał..:/ mowie to mojej mamie, a ona: no ale organista musi byc! jak to ty tak mozesz nie miec naszego organisty?? .. i powiedzcie co ja mam poradzic powiedzialam mamie, ze ona juz swoj slub miala, teraz ja mam swoj i ja decyduje.. ale to nie zmienia faktu, ze mi przykro
mama nie powinna się wtrącać, ale jak to robi to puszczaj to mimo uszu i rób swoje, to Wasze wesele. Rodzice to jednak inne pokolenie i zazwyczaj mają jakieś "ale"
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
w środę kolejny maraton tym razem wzięłam urlop by poświęcić cały dzień na wybór i wybranie tej najpiękniejszej
o super, nareszcie

Idę zaraz do fryzjera, miałam oczywiście wcześniej wstać ale nie wyszło wiec teraz na ostatnią chwilę się znowu zbiorę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:36   #1625
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Dasz radę Kochana to na pewno przez stres bo jednak tylko 4 miesiące zostało... ale jesteśmy z Tobą a co Ci zostało jeszcze do załatwienia??

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
dokladnie

mi mój ukochany siostrzeniec beedzie tren niosł w kosciele
Ja bym chciała żeby mój siostrzeniec niósł obrączki, ale nie wiem czy nie będzie "za stary" bo będzie miał 10 lat

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:42   #1626
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ej kochana głowa do góry
pewnie dopada Cię ostry stres, bo to już tylko 4 miesiące co jeszcze macie do załatwienia?
Cytat:
Dasz radę Kochana to na pewno przez stres bo jednak tylko 4 miesiące zostało... ale jesteśmy z Tobą a co Ci zostało jeszcze do załatwienia??

No to juz takie bardziej szczegóły, jak udekorować salę, kto i kiedy będzie ją dekorował, kto ubierze samochód, (jeszcze nie wiem jaki to będzie samochód), jaki wkońcu bukiet wybrać, jaki bukiet dla świadkowej, jaką pieśń wybrać w kosciele na wejście, jakie zabawy oczepinowe,Winietek jeszcze nie mam, biżuteri (ale mam upatrzoną), zaproszenia za parę dni będę zamawiać,jakie podziękowania dla rodziców, (same pdoziękowania, nie będziemy razem tańczyć) chciałabym jakąś atrakcję na weselu i nie wiem jaką, - to tylko przykłady.

A poza tym mam stresa bo u mnie rodzice ze sobą nie gadają , brat nie gada z ojcem, ojciec nie widział wnuków od nie wiem kiedy, moja mama będzie sama a ojciec ze swoją babą i boję się ze będę się przejmować i patrzyć jak oni się wszyscy wobec siebie zachowują.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-10-03 o 11:49
Stary 2011-10-03, 11:47   #1627
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym chciała żeby mój siostrzeniec niósł obrączki, ale nie wiem czy nie będzie "za stary" bo będzie miał 10 lat

moj ma 5 lat

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:51   #1628
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
no to bardzo podobnie jest u nas ja bym chciała, żeby sypnęli mi płatkami róż. pieniędzy nie chcę, bo zejdzie się ze zbieraniem a gdzie jeszcze złożenie życzeń ryżu tez nie, bo moja koleżanka wybierała z włosów i przy okazji gdzieś tam zaczepiła o fryzurę i od razu jakiś klaczek wyszedł
mi to obojętne czym sypną. No tylko do ryżu mam zastrzeżenia. Ale jak ktoś się pojawi z ryżem to przecież nie wygonię.
Co do udziału dzieci przy ślubie to ja nie chcę żadnego dzieciaczka angażować. Bo nie lubię czegoś takiego. Niestety mój TŻ chciałby aby np obrączki niósł jego siostrzeniec. Mi to się nie podoba bo mały bardzo skręcony jest i może nie wytrzymać albo przed samym ślubem strzelić focha, ze nie chce i już. No, ale zobaczymy - nie skreslam tej opcji, ale płakać nie będę jeśli nie będzie tego typu oprawy na slubie.
Stary 2011-10-03, 11:54   #1629
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
No to juz takie bardziej szczegóły, jak udekorować salę, kto i kiedy będzie ją dekorował, kto ubierze samochód, (jeszcze nie wiem jaki to będzie samochód), jaki wkońcu bukiet wybrać, jaki bukiet dla świadkowej, jaką pieśń wybrać w kosciele na wejście, jakie zabawy oczepinowe,Winietek jeszcze nie mam, biżuteri (ale mam upatrzoną), zaproszenia za parę dni będę zamawiać, chciałabym jakąś atrakcję na weselu i nie wiem jaką, - to tylko przykłady.

A poza tym mam stresa bo u mnie rodzice ze sobą nie gadają , brat nie gada z ojcem, ojciec nie widział wnuków od nie wiem kiedy, moja mama będzie sama a ojciec ze swoją babą i boję się ze będę się przejmować i patrzyć jak oni się wszyscy wobec siebie zachowują.
no tak, niby szczegóły, ale jest tego sporo i sa to dość wazne rzeczy. a to sali nie dekoruje Wam lokal?
nie martw się o rodzinę nie wydaje mi się, żeby w jakis sposób popsuli Ci wesele.
Stary 2011-10-03, 11:58   #1630
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
No to juz takie bardziej szczegóły, jak udekorować salę, kto i kiedy będzie ją dekorował, kto ubierze samochód, (jeszcze nie wiem jaki to będzie samochód), jaki wkońcu bukiet wybrać, jaki bukiet dla świadkowej, jaką pieśń wybrać w kosciele na wejście, jakie zabawy oczepinowe,Winietek jeszcze nie mam, biżuteri (ale mam upatrzoną), zaproszenia za parę dni będę zamawiać,jakie podziękowania dla rodziców, (same pdoziękowania, nie będziemy razem tańczyć) chciałabym jakąś atrakcję na weselu i nie wiem jaką, - to tylko przykłady.

Z rodzicami nie ciekawie , ale wydaje mi się ze w dniu Twojego ślubu nie będą sobie jakoś do gardeł skakali, bo to Twój dzień i pewnie nie chcą żebyś była zmartwiona, zastanawiała i przejmowała się ze będzie coś nie tak....

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
moj ma 5 lat
No fajnie a ja na początku myślałam żeby wziąć moją chrześnice (będzie miała 3 lata) do niesienia obrączek ale niestety nie odzywam się z jej mama i wątpię żeby coś się zmieniło, bo ona ma mnie głęboko w

Pani Mgr
Stary 2011-10-03, 12:00   #1631
kilianna
Zakorzenienie

Cześć moje kochane ;* Zaniedbuję Was ostatnio i to dosyć mocno, ale mam w pracy niezły zapie***. Stęsknilam się już za Waszymi historiami. Czy coś mnie ważnego ominęło?

Ja ostatnio coś nie mam weny ślubnej, niedawna kłotnia z mamą nastroiła mnie negatywnie, poza tym mamy problemy finansowe i bardzo boję się, czy wydołamy finansowo z weselem ech.. wszystko takie drogie.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:01   #1632
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Hej dziewczyny... nie było mnie tutaj kilka dni...
po powrocie do Polski mialam troche latania... a w weekend oficjalnie zaczelam 4 rok studiowania, przezyłam jakoś 1 zjazd choć już od 1 dni nie jest latwo...

Trzymajcie kciuki bo dzisiaj ok 19-20 ide do księdza ustalić datę, mam nadzieje, że pójdzie sprawnie... odezwe sie poźniej..
patiss89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:03   #1633
evoonia86
Zakorzenienie

ja chcę, żeby obrączki niosla moja chrzesniaczka. ale ostatnio stwierdziliśmy z Tż-tem, że sama może się troszkę wstydzić i do pary dobierzemy jej mojego małego braciszka ciotecznego. ona będzie miala 4 lata, on 7
Stary 2011-10-03, 12:04   #1634
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Cześć moje kochane ;* Zaniedbuję Was ostatnio i to dosyć mocno, ale mam w pracy niezły zapie***. Stęsknilam się już za Waszymi historiami. Czy coś mnie ważnego ominęło?

Ja ostatnio coś nie mam weny ślubnej, niedawna kłotnia z mamą nastroiła mnie negatywnie, poza tym mamy problemy finansowe i bardzo boję się, czy wydołamy finansowo z weselem ech.. wszystko takie drogie.
NO to wiedz że nie jesteś sama z tymi problemami... jak przeczytałam Twój wpis to pomyślałam: "przecież to moja sytuacja...."

patiss89 kciuki będą sie trzymały powodzenia

Pani Mgr
Stary 2011-10-03, 12:07   #1635
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny... nie było mnie tutaj kilka dni...
po powrocie do Polski mialam troche latania... a w weekend oficjalnie zaczelam 4 rok studiowania, przezyłam jakoś 1 zjazd choć już od 1 dni nie jest latwo...

Trzymajcie kciuki bo dzisiaj ok 19-20 ide do księdza ustalić datę, mam nadzieje, że pójdzie sprawnie... odezwe sie poźniej..

Cytat:
NO to wiedz że nie jesteś sama z tymi problemami... jak przeczytałam Twój wpis to pomyślałam: "przecież to moja sytuacja...."
dziewczyny, problemy mniejsze, lub większe ma wiele z nas
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:07   #1636
tenebrosa
Wtajemniczenie

Chatka, na pewno może mnie coś zaskoczyć, ale jakoś nie czuję, że to już czas na konkretne poszukiwania i zakup sukni. Byłam już prawie wszędzie, dużo pomierzyłam, zobaczyłam, co aktualnie mają w salonach, jaka jest obsługa i... czekam na nowości 2012.
Co do tej koleżanki to mam tylko dwa słabe zdjęcia z komórki i nie widać tam niestety fryzury, ale podejrzewam, że niedługo wstawi jakieś fotki na lubelski wątek, to sobie podejrzysz. Mieli ślub dopiero 2 tygodnie temu, więc na razie nie mają fotek od fotografa, na fb też nie widziałam, żeby coś ta dziewczyna wstawiała. Póki co tylko nazwisko zmieniła

Co do liczby kelnerów, to u nas w lokalu przy 180 os. będzie 5-6 osób z obsługi, jeden kelner na ok. 30 osób.

Płatki róż
-potwierdzam, że żywe mrożone brudzą bardzo, sprawdzone empirycznie na prześcieradle Natomiast na żywo nie widziałam wystrzeliwania tych sztucznych. A że pod kościołem był bałagan, to już chyba wina kościelnego, że po ślubie nie posprzątał. W końcu za to się mu płaci.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-10-03 o 12:08
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:13   #1637
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
no tak, niby szczegóły, ale jest tego sporo i sa to dość wazne rzeczy. a to sali nie dekoruje Wam lokal?
nie martw się o rodzinę nie wydaje mi się, żeby w jakis sposób popsuli Ci wesele.
Rodzice to nie, sa od dawna po rozwodzie, nie widują się ale do gardeł sobie nie skaczą, byli juz po rozwodzie na weselu mojego brata i było ok. Bardziej się obawiam reakcji dziadek-wnuki, bo brat z ojcem od zeszłego roku nie gada i przez to cierpią wnuki bo z dziadkiem kontaktu nie mają.I sobie wkręciłam że dziadek na wnuki też się obraził.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Dekoracja sali zalezy od nas, my kupujemy kwiaty i wszystko co chcemy. Oczywiście sala dysponuje jakimiś wazonami czy dekoracjami, poza tym właścicielka pięknie robi stroiki ale my mówimy co chcemy i myslę że w piatek zrobimy próbę a w sobotę włascicielka sali wszystko zrobi tylko ja chcę żeby było tak jak sobie wymyslę. No i myslę na razie.
Stary 2011-10-03, 12:14   #1638
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Rodzice to nie, sa od dawna po rozwodzie, nie widują się ale do gardeł sobie nie skaczą, byli juz po rozwodzie na weselu mojego brata i było ok. Bardziej się obawiam reakcji dziadek-wnuki, bo brat z ojcem od zeszłego roku nie gada i przez to cierpią wnuki bo z dziadkiem kontaktu nie mają.I sobie wkręciłam że dziadek na wnuki też się obraził.
może własnie Twoje wesele i wnuki będa okazją do pojednania? tak sobie po cichu na to liczę

patiss89 powodzenia
Stary 2011-10-03, 12:19   #1639
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
może własnie Twoje wesele i wnuki będa okazją do pojednania? tak sobie po cichu na to liczę

patiss89 powodzenia
Wątpię żeby wnuki były winne bo one mają 3 i 6 lat, tylko przez to że ojciec z bratem nie gada to dzieciaki też z dziadkiem kontaktu nie mają i będę się wkręcać i patrzeć cały czas na nich.

Najchętniej zrobiłabym wesele tylko dla znajomych.
Stary 2011-10-03, 12:47   #1640
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
rok temu byłam na weselu gdzie podczas pierwszego tańca z góry zostały wystrzelone takie jakby konfetti ale to były takie śliskie błyszczące kawałki papieru i potem przez całą noc się na tym goście ślizgali bo obsługa nie raczyła tego zamieśc jak wszyscy jedli obiad
U was jest 1 taniec przed obiadem?

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Płatki róż
-potwierdzam, że żywe mrożone brudzą bardzo, sprawdzone empirycznie na prześcieradle Natomiast na żywo nie widziałam wystrzeliwania tych sztucznych. A że pod kościołem był bałagan, to już chyba wina kościelnego, że po ślubie nie posprzątał. W końcu za to się mu płaci.
Oczywiście, ja nie mówię o tym, że płatki robią bałagan przed kościołem (jasne jest, ze robią i że ktoś musi to posprzątać), tylko o tym, że je zobaczyłam już leżące na ziemi i wyglądały bardzo sztucznie
Stary 2011-10-03, 12:49   #1641
(kicia)
Zakorzenienie

Seagirl myśle że zarówno Twój brat jak i ojciec zdają sobie sprawę że to Twój dzień że chcesz żeby wszystko było ok i nie będą robić jakiś nieprzyjemności i dostarczać dodatkowych zmartwień. Na tym weselu na którym teraz byłam matka i ojciec pana młodego od lat nie są razem nie odzywają się do siebie, ciotka ma już 3dzieci ze swoim drugim mężem i pomimo wszystko na weselu zachowywali się spoko. Bez awantur sporów po prostu nie wchodzili sobie w drogę.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:49   #1642
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
U was jest 1 taniec przed obiadem?

no jasne że tak
wchodzimy wszyscy na salę najpierw jest toast rzucanie kieliszkami i zaraz potem Młodzi tańczą pierwszy taniec
dopiero potem wszyscy idą coś wszamac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:52   #1643
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
no jasne że tak
wchodzimy wszyscy na salę najpierw jest toast rzucanie kieliszkami i zaraz potem Młodzi tańczą pierwszy taniec
u nas najpierw obiad i później zespół zaprasza do pierwszego tańca no i później już się wszyscy bawimy
Stary 2011-10-03, 12:53   #1644
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
u nas najpierw obiad i później zespół zaprasza do pierwszego tańca no i później już się wszyscy bawimy
co region to obyczaj

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-03, 12:54   #1645
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
co region to obyczaj
dokładnie, ja pierwszy raz spotykam się z pierwszym tańcem przed obiadem.
Stary 2011-10-03, 12:56   #1646
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, ja pierwszy raz spotykam się z pierwszym tańcem przed obiadem.
no widzisz a jednak

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-03, 12:56   #1647
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
co region to obyczaj
pewnie
Umowę podpisywaliśmy z kamerzystą z Częstochowy i pyta się nas czy my mamy ślub wcześnie, bo wie, że na śląsku są wcześnie, na co TŻ "nie, nie, mamy na 13" ja TŻta szturcham bo już wiem, że dla niektórych PMek to jest właśnie wczesny ślub i to samo powiedział kamerzysta, że u nich to od 15
Stary 2011-10-03, 12:57   #1648
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Rodzina sie nie martw. Mysle że nie będą chcieli sprawiac Ci zmartwien w tym pieknym dniu.
A jesli chodzi o szczegóły niby to tylko 4 miesiac ale moze jeszcze AŻ 4 jesli chodzi o takie drobiazgi W koncu nie takie rzeczy zalatwialo sie w krótszym czasie
Jesli nie masz sily na razie myslec o tym to zrób sobie 2-3 dni przerwy i moze wena wróci

Cytat:
no jasne że tak
U nas tak samo

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:58   #1649
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Rodzina sie nie martw. Mysle że nie będą chcieli sprawiac Ci zmartwien w tym pieknym dniu.
A jesli chodzi o szczegóły niby to tylko 4 miesiac ale moze jeszcze AŻ 4 jesli chodzi o takie drobiazgi W koncu nie takie rzeczy zalatwialo sie w krótszym czasie
Jesli nie masz sily na razie myslec o tym to zrób sobie 2-3 dni przerwy i moze wena wróci

U nas tak samo
a z jakiego regionu jestes ?
haha zamówiłam sobie tą bazę pod makijąz i juz do mnie leci leci też do mnie bezprzewodowa klawiatura i myszka, tz mi sprawił bo wie że ja to tylko ten wizaz i wizaż to mowi że chociaż sobie siednę na łóżku i będę pisac hahaha

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-10-03 o 12:59
Stary 2011-10-03, 12:58   #1650
MARGIDA
Wtajemniczenie

tak sobie myślę o tym tańcu przed obiadem i w niektórych filmach jest tak, że goście czekają na sali, słychać : " pan i pani....", no i młodzi wchodzą przy muzyce i od razu pierwszy taniec
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości