|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Haniu to dzis odbijecie
ja też dziś imprezuję u brata na 18-stce
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś najpierw na gilla (trzeba się dotleniać póki pogoda piekna" a później impra .Swoja droga muszę tyłek ruszyć żeby gary z wczoraj pomyć
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety to tylko impreza rodzinna, na młodzieżową nie zostałam zaproszona
Ja dziś w planach mam leżenie z lapkiem na kolanach bo mam masę roboty papierkowej. Jutro na bank też. Mąż w pracy to mam czas. A za tydzień mąż ma pierwszy zjazd więc czasu będę miała jeszcze więcej
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny no to udanych imprez
"szalejcie" poki mozecie hihihihia ja szykuje powoli menu na roczkowa mini impreze Mai ![]() na obiad bedzie zupa dwukolorowa, na drugie danie schab z brzoskwiniami i czosnkiem w sosie smietanowym +ryz/ziemniaki pieczone z piekarnika i brak mi pomyslu na deser ![]() cos fajnego/lekkiego po obiedziea na 16-17 bedzie tort i ciasto i kawa i lody i musze wymyslic jakies ciasto hmmm to beda jakby dwie imprezy w jednym hahahaha bo obiad robie tylko dla nas +tesciowa i siostra Tzta a po poludniu przychodzi kuzynka i ciocia z wujkiem wlasnie na kawe, torta i ciacho....no i nie mam pomysly na deser...myslalam o eton mess ale to juz bylo tak samo jak tiramisu i smazone banany Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-10-01 o 12:12 |
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku ale dlaczego do obiadu będzie ryż i ziemniaki?? Chodzi, ze do wyboru tak??
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia no dokladnie bedzie do wyboru bo ogolnie to danie jest z ryzem ale moj dziadek nie lubi ryzu wiec zrobie do wyboru
![]() ide poprawic tamtego posta haha |
|
|
|
#4088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
biia hehe no dokładnie.
Kotku ja bym do obiady jeszcze dała jakąś surówkę. A na deser ciasto, muffinki?? |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Wczoraj miałam ostatnią ze zorganizowanych przez mnie imprez, wszystko się udało, nie było żadnej obsuwy, nawet tojtoje dojechały tym razem przed czasem. Wszyscy zadowoleni, pogoda lepsza niż latem, ale wróciłam wymęczona i padłam przed 22. A dziś z racji pięknej pogody przyjechaliśmy nad morze. Gardło mi w końcu chyba przechodzi, więc jest git |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że wszystko się udało. Jaka to była impreza??
|
|
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje.
zazdroszczę morza pogoda piękna.a myślałam, że już w tym roku nie pochodzę w sandałkach. a tu niespodzianka
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dopadło mnie przeziębienie znienacka... Wczoraj pół dnia chodziliśmy po lesie, piękna pogoda Łamało mnie trochę w kościach, ale jakoś to zignorowałam. Wieczorem przyjechali znajomi, a ja robiłam się coraz bardziej ciepła... Dziś jestem placek, zatkany nos, bolące gardło i słabość. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo mam ciężki i długi dzień przed sobą. |
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Haniu, bardzo się cieszę, że wszystko Ci wyszło i smakowało ![]() Emi, wracaj szybko do zdrowia ![]() Ja cały weekend praktycznie spędziłam na uczelni... Jednak się myliłam, coś z tych książek zostaje mi w głowie i nawet trochę poudzialałam się na zajęciach... ![]() Chociaż ostatni wykład ('jedyne' 5 godzin) był taki, że praktycznie nic z niego nie wiem...Koleś równie dobrze mógłby mówić po chińsku - a przedmiot jest fajny i ciekawy... będę musiała przed egzaminem udać się na 'korepetycje'
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
W końcu zrobiłam pierwszą turę badań Godzinę stania w kolejce. Na szczęście, wisi u nich na drzwiach kartka, że z androstendionem i testosteronem wchodzi się bez kolejki, więc następnym razem powinno pójść szybciutko - chyba że mnie babcie w poczekalnie zjedzą ![]() Weekend był nawet przyjemny, nie licząc tego, że TŻ mnie non stop wkur... Jakiś taki dziwny humor miał, nie umiałam się z nim dogadać. W sobotę wieczorem zagościliśmy u mojej siostry, Ewa została na podsłuchu w domu (teściom zostawiliśmy elektroniczną nianię) Wypiłam jedno całe wino i piwo, chyba nie pamiętam całego wieczoru
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś nieco lepiej Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
Miśku zdrowa jesteś?? Butter ty kujonie!!- tak udzielać się na pierwszych zajęciach Asiuk moja kumpela w sobotę po całym winie i piwe przestała mówić- siedziała tylko i się uśmiechała ------------- Dopiero wstałam Pięknie po prostu.Muszę szybko się ogarnąć i iść na spacer.
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba się jakoś pozytywnie wyróżnić wśród całej tej bandy
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie w końcu wczoraj przestały mnie boleć migdały, więc wreszcie chyba ku końcowi idzie to całe chorowanie. Wreszcie! Mam jeszcze leki na 3 dni, więc pewnie się doleczę ostatecznie. Zaangażowałam dziś całą rodzinę do dzwonienia w pewne miejsce, żeby się zarejestrować na prywatną wizytę u pewnego polecanego neurochirurga i udało się Moja mama po godzinie prób się dodzwoniła i mam wizytę pod koniec miesiącaMam nadzieję, że gość mi w końcu konkretnie powie, czy czeka mnie operacja, czy nie i co dalej |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, to dobrze. Trzymam kciuki, żebyś w końcu się czegoś dowiedziała konkretnego
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Miśku to trzymam kciuki żeby lekarz powiedział coś konkretnego
![]() Butter a jacy ludzie na studiach. Złapałaś z kimś kontakt?? Mi znowu cycki urosły. Bez biustonosza spać nie idzie takie ciężkie- masakra . Mam wrażenie że mi wybuchną - ja nie wiem co będzie po porodzie ![]() Tak więc czas na zakup nowych biustonoszy- chyba w rozmiarze G
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ostatnio mocno aspołeczna A widzę, że ludzie dziwnie tam patrzą na to np. jak ktoś właśnie jest aktywny, nosi ze sobą książki, czyta ![]() Chyba jestem dziwna
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-10-03 o 11:54 |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wreszcie zrobiłam podsumowanie wydatków i mam już czarno na białym ile przejadamy... Potrzebna optymalizacja wydatków, do której mam teraz naturalną motywację jak to zobaczyłam
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, że wracasz szybko do zdrowia. A kiedy wrócisz do biegania?
![]() pewnie, a potem nic się nie uczyć tylko jechać na wyrobionej opinii ![]() miskowa, 3mam kciuki za lekarza! gratuluję też tak dobrze zorganizowanej imprezy ![]() hania811, nie ma czegoś takiego jak rozmiar G Chyba jestem uzależniona od czekolady. Nie potrafię sobie jej odmówić, chce mi się jej do tego stopnia, że do sklepu biegnę a nie idę, a jak tylko wyjdę od kasy, to już ją muszę zjeść. Takie ataki mam po obiedzie, zaczęło się kilka dni temu, bo akurat w domu były cukierki czekoladowe, a teraz latam do sklepu i jem całe tabliczki |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W czekoladowy nałóg łatwo wpaść ![]() PS. już kiedyś pisałam- nie pisz do mnie hania811..wystarczy hania
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-10-03 o 12:16 |
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tamten tydzień miałam ciężki ale ten zapowiada się podobnie.... Jeszcze mi mąż jedzie na weekend do Olsztyna, ale w sumie to dobrze, może się w końcu z papierami uporam
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele osób na zaocznych studiuje bo coś trzeba. Liczą się raczej kontakty towarzyskie i jako tako zaliczony semestr. A Ty studiujesz bo chcesz zdobyć wiedzę- więc dla nich faktycznie możesz być dziwna. ![]() I jak zamierzasz to zrobić??
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

ja też dziś imprezuję u brata na 18-stce

Jakiś taki dziwny humor miał, nie umiałam się z nim dogadać. W sobotę wieczorem zagościliśmy u mojej siostry, Ewa została na podsłuchu w domu