Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 14:18   #1591
meg22
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

To ja naprawdę nie mam na co narzekać. Współczuję wam
TŻ mama jest bardzo opiekuńcza, we wszystkim chciałabym pomóc, kupić itd itp. Ucieszyli się na wieść o zaręczynach Moi rodzice też się oczywiście ucieszyli
Stary 2011-10-03, 14:27   #1592
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Moi się cieszą a teściowa to już pisałam, że chłodno :/ tzn ona o ślubie ze mną kompletnie nic nie gada tylko wszystkim się jara ze swoją córką jakby to było jej wesele Ja z poczatku się wściekałam ale teraz to już mi się tylko ryczeć chce.
no to mamuśka.... a TŻ?? nie zwraca jej uwagi?? moi też się wychwalili a jego tylko nas przytulili ale ok...

miałam się od dziś odchudzać i co?? objadam się z ekscytacji

ej was tak brzuchy z okresami bolą dzień w dzień?? u mnie najgorszy 1 i ostatni.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

hm... zaczynam myśleć, czy faktycznie nie zrobić samej zaproszenia.... tylko nie wiem jak się do tego zabrać ani nic...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:36   #1593
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

hm... zaczynam myśleć, czy faktycznie nie zrobić samej zaproszenia.... tylko nie wiem jak się do tego zabrać ani nic...
Masz jeszcze duuużo czasu
Poczytaj w necie o robieniu ręcznie zaproszeń, może cos o scrapbookingu, o różnych pracach ręcznych. Ostatecznie 1 zł za sztukę zaproszenia to nie jest wielka suma. Ja chcę robić sama, bo wtedy będę mieć takie, jakie chcę, ale mnie po prostu bawi ta zabawa papierem i jest formą relaksu.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:38   #1594
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Masz jeszcze duuużo czasu
Poczytaj w necie o robieniu ręcznie zaproszeń, może cos o scrapbookingu, o różnych pracach ręcznych. Ostatecznie 1 zł za sztukę zaproszenia to nie jest wielka suma. Ja chcę robić sama, bo wtedy będę mieć takie, jakie chcę, ale mnie po prostu bawi ta zabawa papierem i jest formą relaksu.

o dzięki bo nawet nie wiedziałam, że coś takiego jak scrapbooking istnieje

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-03, 14:39   #1595
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
o dzięki bo nawet nie wiedziałam, że coś takiego jak scrapbooking istnieje
Tylko uważaj, bo jak wsiąkniesz to możesz już zostać
A to kosztowne zabawki.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-10-03, 14:43   #1596
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko uważaj, bo jak wsiąkniesz to możesz już zostać
A to kosztowne zabawki.

widzę, że się na tym znasz to może jak coś wypatrze jakieś fajne zaproszenie to ci pokażę i powiedz co mi do tego będzie potrzebne gdzie kup[ić etc??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-03, 14:43   #1597
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się niedługo Ty już nie będziesz potrzebowała jej radości, a wtedy jej będzie na tym zależało
Moja mama na wieść o zaręczynach też mi powiedziała "to będziesz miała narzeczonego, a pierścionek z brylantem?" ale okazało się, że do mnie była taka jaka była, a potem poleciała i cały dzień wisiała na telefonie i się wszystkim chwaliła i jak przyszło do wyboru sali to się też angażowała i było jej przykro, że nie mogła się zwolnić z pracy, żeby zobaczyć
Cytat:
A może się postaraj ignorować? Wiem, wiem, łatwo się mówi
A TŻ co na takie zachowanie mamusi?
Cytat:
no to mamuśka.... a TŻ?? nie zwraca jej uwagi?? moi też się wychwalili a jego tylko nas przytulili ale ok...

miałam się od dziś odchudzać i co?? objadam się z ekscytacji

ej was tak brzuchy z okresami bolą dzień w dzień?? u mnie najgorszy 1 i ostatni.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Tż jej zachowania ignoruje i mówi żebym też się nie przejmowała ale uwagi jej zwrócić nie potrafi co mnie wkurza i tylko pogarsza z nią stosunki :/ tzn. bierze moją stronę jak jest jakaś sytuacja ale nigdy nie powie jej tak wprost i dosadnie "nie podoba mi się twoje zachowanie".
Poza tym tż uważa, że przecież nie mam się o co czepiać bo widać, że mama się ślubem cieszy - co z tego, że nie z nami -_-

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2011-10-03 o 14:45
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:46   #1598
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Tż jej zachowania ignoruje i mówi żebym też się nie przejmowała ale uwagi jej zwrócić nie potrafi co mnie wkurza i tylko pogarsza z nią stosunki :/ tzn. bierze moją stronę jak jest jakaś sytuacja ale nigdy nie powie jej tak wprost i dosadnie "nie podoba mi się twoje zachowanie".
Poza tym tż uważa, że przecież nie mam się o co czepiać bo widać, że mama się ślubem cieszy - co z tego, że nie z nami -_-
Może TŻ nie chce pogarszać sytuacji?
Ech, a może to u nich normalne?
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:02   #1599
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Może TŻ nie chce pogarszać sytuacji?
Ech, a może to u nich normalne?
No nie chce pogarszać, ona nic tak perfidnie wrednego nie robi - jest słodka i kochana, ale już nie raz mi wbijała szpileczki w "żarcikach", odnośnie mojej wagi, odnośnie tego, że to "jej synuś". Po pewnym czasie zrobiłam się nerwowa i już we wszelkich pierdołach, którymi normalnie się nie przejmowałam widzę jej złą wolę. Ja na to lekarstwo widzę proste - mieszkać daleko i rzadko się widywać - niestety mieszka z nami

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2011-10-03 o 15:03
Stary 2011-10-03, 15:09   #1600
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że się na tym znasz to może jak coś wypatrze jakieś fajne zaproszenie to ci pokażę i powiedz co mi do tego będzie potrzebne gdzie kup[ić etc??
No problemo.
Stary 2011-10-03, 15:23   #1601
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
No nie chce pogarszać, ona nic tak perfidnie wrednego nie robi - jest słodka i kochana, ale już nie raz mi wbijała szpileczki w "żarcikach", odnośnie mojej wagi, odnośnie tego, że to "jej synuś". Po pewnym czasie zrobiłam się nerwowa i już we wszelkich pierdołach, którymi normalnie się nie przejmowałam widzę jej złą wolę. Ja na to lekarstwo widzę proste - mieszkać daleko i rzadko się widywać - niestety mieszka z nami
A nie możecie się przeprowadzić?
Stary 2011-10-03, 15:35   #1602
Antilia
Uzależnienie

My nie mieszkamy u teściów, bo sami nie mają własnego lokum. Jego rodzice zamieszkali z nami bo mają kiepską sytuację finansową, niestety nie poprawiła się więc perspektywy marne.

Bridezilla
Stary 2011-10-03, 15:54   #1603
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
My nie mieszkamy u teściów, bo sami nie mają własnego lokum. Jego rodzice zamieszkali z nami bo mają kiepską sytuację finansową, niestety nie poprawiła się więc perspektywy marne.
Z Wami tzn? z Twoją rodziną czy z Tobą i TZ? To macie dom/mieszkanie?
Stary 2011-10-03, 16:08   #1604
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny częstujcie się, bo dziś moje urodziny!

Wczoraj podpisaliśmy umowę na salę - termin 24 sierpnia 2013 zostanę dopisana do pierwszego posta czy tez muszę zasłużyć?
Wszystkiego najlepszego. Spóźnione ale szczere Śliczny tort.

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Kochana życze Ci dużo zdrówka, szczęścia i wiele miłości, chociaż tej masz pewnie z nadmiarze
Sto lat kochana

Myśle, że będziesz wpisana do kalendarza hihi

Chodzi tylko o to, że niektóre dziewczyny domagają sie wpisu do kalendarza, a napisza 1 posta i już ich nie ma
A Ty sie udzielasz

Czesc piękne;*
Ale miałam wczoraj smutny wieczór...
Popłakałam sobie tż do mnie zadzwonił i powiedział, że nie wie czy dostanie urlop na święta...
Miałąm do niego wielkie pretensje i nie miałąm ochoty z nim rozmawiac dopiero jak sie rozłąvzyliśmy to dotarło do mnie, że to przecież nie jest jego wina i tak strasznie mi sie głupio zrobiło...
Szybko go przeprosiłam i na szczęście zrozumiał
Ale będe sie codziennie modliła żeby przyjechał...

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Napisałam wyżej kochana...
Malinka to niewesoło. Może ty w święta będziesz miała trochę wolnego, może ty byś mogła do niego pojechać. Chociaż jak dostałaś pracę to wątpię, że na samym początku będziesz miała wolne.

Cytat:
Dzięki
Już kiedyś linka zarzucałam, to teraz wstawię swoje foty, strasznie mi się podoba ta dekoracja
Śliczna sala.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
a z tego co wiem, to u mnie na kierunku rok kończy się końcem kwietnia, w maju są obozy a po obozach sesja. sielanka
Nie ciesz się tak zawczasu bo na obozach potrafią dać w kość. Wiem co mówię. Ja miałam tylko jeden, ale zaocznie studiowałam (zajęcia od rana do wieczora), koleżanka na dziennych miała przeżycia na obozie i dawali tam w kość. Chociaż takie rzeczy się miło wspomina.

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jedziemy dzisiaj posłuchać tego zespołu, dostałam @ wiec nie bardzo mi się chce
Ale znowu nie wiadomo czy weźmiemy ten zespół bo dzwonił ojczym TŻta żebyśmy umowy na razie nie podpisywali bo on ma znajomego który ma zespół (ten zespół za granie na weselu bierze 7000 zł) i jeszcze ich mamy posłuchać bo będziemy mieć taniej po znajomości

Wczoraj wracałam z koleżanką przed 20 do domu i przechodziłyśmy koło kościoła i dopiero kończył się ślub i Para Młoda wychodziła. Ja byłam w szoku że chcieli tak późno ślub a koleżanka mi mówiła, że jej mama z ta parą przed ślubem rozmawiała i oni musieli wziąć taka pozna godzinę bo już reszta była zajęta Czyli mój kościół jest oblegany ech
Tak późno. Nie chciałabym tak późno ślubu.

Cytat:
był sobie link, ale go już nie ma
Link wczoraj obejrzałam. ładna z was para. Nie wiem co Ty chcesz od swojej figury!!! Tak samo zdjęcie które kiedyś wstawiałaś jak na wesele szłaś - BOSKIE!!!

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 16:08   #1605
Antilia
Uzależnienie

Wynajmowaliśmy z tż kawalerkę, specjalnie dla nich przeprowadziliśmy się i wynajęliśmy większe mieszkanie. Niestety nie mamy nic swojego, tzn jedynie mamy kasę na działkę, bo planujemy w przyszłości wybudować dom

Bridezilla
Stary 2011-10-03, 16:08   #1606
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Łał! 14 października polska edycja "Nie mówcie pannie młodej" Na TLC.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Zawsze mnie ciekawiło, jak to w naszych realiach będzie wyglądało...
Nie mam tego programu

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

Ale superJa mogłabym o tym tylko pomarzyć

Według ich myślenia to chyba tak

Spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!Wszystkie co Najlepsze i aby dni do ślubu szybciej płynęłyNo i gratuluję datyTo też moja data (jak na razie)

o kurczeAle coś pisałaś, że Tż chce w grudniu już przjechać na stałe? Czy coś mi sie pomyliło? Trzymam kciuki, żeby jednak przyjecha w grudniu

Trudno... następnym razem może się uda

Śliczna dekoracjaTaka królewska

No no...Niech walczy a co

O jaa... dla mnie to już jest za póżno

Fajny filmik

Dobry wieczór dziewczynki... Ja dopiero do Was wpadam bo Tż niedawno poszedł a jeszcze sę wciągnęliśmy w grę angry birds i chyba cały dzień graliśmy na przemianPowiem tak, weekend nie podobał mi się mimo, że spędziłam go z Tż-tem a to dlatego, że zachowywałam się okropnieNależy mi się niezłe mantoCały czas się czepiałam Tż-ta przez co były ciągłe sprzeczki Miałam jakieś wahania nastoju i nie mogłam w ogóle tego opanowaćNo ale na szczęście rozstaliśmy się dzisiaj w dobrych humorachWczoraj był ten ślub naszych znajomych i obojgu nam gul skakał bo też już byśmy chcieli być na ich miejscuZdziwiło mnie to, że Tż powiedział, że im zazdrości, że już mają ten swój dzień
Wyobraźcie sobie, że wybraliśmy fotografaAle jak pomyslę o tym jak go wybraliśmy to aż mi się śmiać chceDałam mu linki do 3 fotografów i mówię, że ma powiedzieć który mu się podoba najbardziej. Otworzył pierwszy link, spojrzał na pierwsze dwa zdjęcia i powiedział, że mu się nie podobają te zdjęcia, otworzył drugi link i zobaczył dwa zdjęcia i też mu się nie podobająJa już zła bo wcale dokładnie tych zdjęć nie obejrzałOtwiera link 3 no i tu trochę więcej obejrzałPowiedzi ał, że zdjęcia są ładne i mu się podobają i że mam sobie zapisać numer tego gościa bo niedługo do niego zadzwonimy
Czyli jesli będzie w przystępnej cenie to bierzemy tego:http://mplblog.pl/
A w ogóle to wczoraj idziemy o niego i było ak gorąco a on mówi, że on chce ślub w październiku bo on się rozpłynie w wakacjeJa mu dam październik

No na razie to byłoby na tyle Idę dalej grać
za fotografa

Niegrzeczna Dastin

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-03, 16:08   #1607
meg22
Zakorzenienie

Wiecie co, dopiero zauważyłam, że jest już wątek PM 2014
Stary 2011-10-03, 16:08   #1608
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze ten fotograf, który nam sie podoba ma napisane w ofercie, że jak do końca 2011 roku zaklepeimy sobie u niego datę to będą jakieś promocje finansowe i gratis sesja narzeczeńskaTyl ko co mi po zaklepanym fotografi skoro jeszcze nie mamy sali zamówionej

A tak w ogóle to mój Tż mi niedawno napisał, że nasz znajomy miał w ten weekend ślub i na weselu zmarła jakaś kobieta

Cytat:
zaręczyny trwały dwa dni..... pierścioneczek zrobie zdjęcie to wkleje.

No więc tak:
TZ przyjechal. kazal nie schodzic do mojego pokoju wiec siedzialam wszedzie tylko nie na parterze. Pokój ubrany w róźe i serca. Dużo róż nie wiem ile na to wydał... musiał naprawde mnustwo. na łóżku ułożone duuuże serce z roz a w nim nasze fotografie. Wszedzie palily sie swieczki. Szla piosenka Zabiore cie wlasnie tam... on zaprowadzil mnie do pokoju a ja taki szok, myslalam ze chodzi o zwykłaą kolacje. kazał zamknąć oczy iiiii potem otworzyc a on przede mną kleczy z bukietem roz i szkatulka..... otwieram szkatulke tam roze a pod nimi pudeleczko otwarte i pytanie: zostaniesz moją żoną?? Potem kwiaty dla mojej mamy i tanczylismy otem tylko we dwoje winko muzyczka mmmm

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

a dziś bylismy caly dzien w parku zabaw z diabelskim kolem itd. jechalismy taką kolejką do góry nogami ludzie piszczeli a on: KOCHAM CIE!!
jak romantycznie

Cytat:
90r. a wy??:P
ja 88

Cytat:
ja 88

Matko dziewczyny muszę się jeszcze wykąpać a tak mi się nie chce W ogóle to mam dołaTo był ostatni taki wolny weekendTeraz do pracy a w piątek już do szkoły a tak mi się nie chceZnowu wstawanie o 4 .00 rano Naprawdę jestem już tym zmęczona i nie chce mi się już chodzić do tej szkołyA tu jeszcze obrona...
Dastin Ty codziennie dojeżdżasz? Ja mam podobną odległość, no może trochę krótszą 10 km, ale ja na weekend wynajmuję sobie pokój. 30 zł za nocleg płacę, ale przynajmniej się człowiek nie namęczy tak tymi dojazdami. Fakt też, że w niedzielę nie mam połączenia na 7.30 żeby na zajęcia od siebie się dostać, a auta swojego nie mam.

Ja się już nie mogę doczekać 1 zjazdu, a mam dopiero 15 - 16. Już bym chciała.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-03, 16:09   #1609
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
a długo byłyscie ze swoimi wczesniej??
3,5 roku do zaręczyn, teraz 5 lat nam minęło.

Cytat:
a zaproszenia??
myslicie kupować robic sami??
liczyliscie juz gosci???

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

niecałe pół roku razem
zaproszenia na pewno będę kupować, nie mam duszy artysty
gości ok 100, ale na pewno ponad będzie na pewno. Dokładnie jeszcze nie wiem
Szybkie macie tempo, ale nei staż jest najważniejszy tylko uczucie

Cytat:
:br
No, a dziś sobie zdałam sprawę, że to już naprawdę ostatni rok studiów nie chcę ich kończyć
Ja też nie chcę kończyć. Na 90 % pójdę na jakąś podyplomówkę jeszcze

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Hej piękne moje
no i sie załatwiłam wczoraj na tych zdjęciach, ledwie z łóżka wstałam a gardło to mnie tak boli... A i na moje gardło działa tylko jeden lek - Septolete Plus cholinex, zwykłe septolete, orafar - nic nie dają, nie wiem czemu tak jest
Biedna

Cytat:
No zleci, musi zlecieć czym człowiek starszy tym szybciej mu czas leci, tak ostatnio zauważyłam
też to zauważyłam

Cytat:
ja mam 649 dni, żeby 7 kilo schudnąć a ostatnio ścięłam włosy, żeby je do ślubu wzmocnić.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

a na talię hula hop jest ekstra
Ja nie umie hulahopować już Nie wychodzi mi

Cytat:
a suknie już macie jakieś określone??
Nie mam suknie. Za wcześnie jeszcze.

Cytat:
temat wiary ogółem jest cięzki:P

a jak przyjeli zaręcny wasi rodzice?? moi już szlaeją liczą gości gadają o salach etc
Zaręczyliśmy się 25 grudnia. Moja mama była w szoku jak poszliśmy i pokazuję pierścionek. Ona to prezent, a my że nie. Zaniemówiła. Oczywiście się ucieszyła. Rodzice TŻ nie wiem. Nigdy nic od nich na temat zaręczyn nie słyszałam. TŻ niby czasem tam z nimi rozmawia, ale ja przy tym nigdy nie byłam.

Wybraliśmy sobie datę 24 sierpnia i się okazało, że rodzice TŻ pobrali się 23 sierpnia. On nawet nie wiedział.

Moi angażują się doradzają, ale wszelkie decyzje należą do nas. My sami wszystko finansujemy.

Cytat:
No przecież wiesz z jakiej jestem parafii to powinnaś wiedzieć

ja też

Spokojnie, bez nerwów, zaczną się podniecać miesiąc przed ślubem - sprawdzone i udowodnione

W dzisiejszych czasach byłby milionerem

Właśnie, muszę pochwalić mojego TŻta skoro ostatnio tak na niego narzekałam
Wczoraj całe popołudnie zdychałam, bo normalnie bolał mnie jajnik! Ale jak leżałam, a TŻ trzymał mi rękę tak na biodrze to było mi lżej więc tak sobie leżeliśmy, a jak poszliśmy spać to co chwilę się budziłam z tego bólu za którymś razem TŻ się przebudził, przytulił jedną ręką trzymał mnie za moją dłoń, a drugą trzymał mi na brzuchu i tak dobrze mi się już potem spało
Jaki kochany

Cytat:
To rzeczywiście nie za ciekawie.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-03, 16:23   #1610
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Wynajmowaliśmy z tż kawalerkę, specjalnie dla nich przeprowadziliśmy się i wynajęliśmy większe mieszkanie. Niestety nie mamy nic swojego, tzn jedynie mamy kasę na działkę, bo planujemy w przyszłości wybudować dom
Też marzymy o własnym domu, ale narazie na marzeniach się kończy
To nieciekawą maasz sytuację z teściami kurcze, ale się potrafi życie popelętać

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Już dawno

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Ja też nie chcę kończyć. Na 90 % pójdę na jakąś podyplomówkę jeszcze
No, ale podyplomówki są zaoczne, a ja kocham moje dzienne studia
Stary 2011-10-03, 16:28   #1611
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Wczoraj byłam z TŻ na giełdzie. Kupiła 2 pary butów i sweterek. Dzisiaj w sh kupiłam sweter, bluzkę na długi i koszulę. Normalnie w szał zakupowy wpadłam.

Dostałam dzisiaj świadectwo pracy i dokumenty do ponownego zatrudnienia ale dopiero od 2 stycznia. No nic październik sobie odpuszczę, w listopadzie zacznę czegoś szukać, a jak nie no to w styczniu powrócę do firmy.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:

Już dawno

No, ale podyplomówki są zaoczne, a ja kocham moje dzienne studia
Ja zaocznie studiuję. Dziennie nie miałam możliwości niestety.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-03, 16:31   #1612
Malenka321
Zakorzenienie

faktycznie gadułki z was

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-10-03, 16:33   #1613
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Jakoś tam żyjemy, a tż obiecał, że jeszcze przed ślubem zamieszkamy sami, zapowiedział to nawet rodzicom żeby się przygotowali psychicznie, że będą sobie musieli sami poradzić Tak więc max niecałe 2 lata się pomęczę

Bridezilla
Stary 2011-10-03, 16:38   #1614
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uważam, że to bardzo piękne z Waszej strony, że pomagacie rodzicom
Stary 2011-10-03, 16:59   #1615
meg22
Zakorzenienie

Cytat:

Już dawno
poczytałam chwilę o czym rozmawiają, to mam wrażenie, że ja jestem w czarnej
niektóre mają już sale, wybrane kiecki itp itd... a ja nic
Stary 2011-10-03, 17:05   #1616
Misiakowa90
Raczkowanie

Cześć dziewczynki!!!

Najprawdopodobniej też będę PM 2013

Najpierw miałam być PM 2011, jednak nie wyszło, później miałam być PM 2012, i to było już pewne, ale jednak nic z tego Mój związek z TŻ był bardzo burzliwy stąd przesunięcie daty wstępnie na 2013, ale jeszcze nie chcę nic głośno planować

Jesteśmy razem 3 lata i prawie 3 miesiące Nasz związek przeszedł baaardzo dużo. Mieszkamy razem za granicą, mamy okazję lepiej się poznać..

Daty jeszcze nie mamy, ale myślę,że będzie to albo lipiec albo sierpień. Choć może być też czerwiec albo kwiecień. Ale nie ważne, przecież nie data jest najważniejsza Ślub i weselicho będzie na wsi, więc nie martwie się o salę, tam jest duży dom kultury, za grosze, a z terminami też nie ma problemu. Catering mamy w sumie sprawdzony, ja nie mam zastrzeżeń, ale mój TŻ kręci nosem, że na weselu mojej siostry był rosół za słony No ale cóż... Nie mamy upatrzonej żadnej orkiestry, gdyż na weselu mojej siostry w poprzednim roku, orkiestra okazała się kichą, więc na moim weselu nie będzie jej na pewno Dekoracje sali i kościoła też mamy już upatrzoną, ale tak jak mówię, nie muszę się zbytnio spieszyć z zamawianiem terminu Jeżeli chodzi o pojazd do ślubu, to pojęcia nie mam. Chciałam jakieś autko retro, ale stwierdziłam, ze może być cokolwiek.
Suknia ślubna, to na pewno będzie księżniczka, ale konkretnego modelu nie mam. Tzn mam upatrzony, ale nie wiem czy ten zostanie :P Bukiet ślubny to lilie z różami. Welon mam od siostry, złapałam i zachowałam Jest piękny, bo wykończony kamyczkami, ale mimo przechowywania go w poszewce, zszarzał Nie wiem, czy pralnia chemiczna rozwiąże problem A szkoda by go było, bo jest śliczny... No, to chyba na tyle ))

Pozdrawiam Was gorąco!!! *

http://www.suwaczek.pl/cache/ce8919d9c4.png

Zaręczyny:

http://www.suwaczek.pl/cache/21362bc084.png
Misiakowa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:21   #1617
Linaewen
Zakorzenienie

A daj spokój. Zaklepywanie czegokolwiek na 3 lata wprzód uważam za bardzo szkodliwe napędzanie ślubnej histerii. Ale np. typ sukni mam wybrany od dłuższego czasu, pierwsza przez przypadek zobaczona
Stary 2011-10-03, 17:23   #1618
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
a ona jakaś idealna jest? olej ją, dopóki będzie widzieć, że się przejmujesz, to będzie Ci przytyki robić. a Twój tż to jej jedyny syn?

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:24   #1619
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Jakoś tam żyjemy, a tż obiecał, że jeszcze przed ślubem zamieszkamy sami, zapowiedział to nawet rodzicom żeby się przygotowali psychicznie, że będą sobie musieli sami poradzić Tak więc max niecałe 2 lata się pomęczę
Będzie dobrze, na pewno oni są dorośli i na pewno zrozumieją, że chcecie bym sami na swoim, a i tak dużo im pomogliście i dobrze, ze byliście w stanie to dla nich zrobić

Cytat:
Spoko, spoko, bez stresu da się zorganizować wesele w 2-3 miesiące, więc i Ty zdążysz
Stary 2011-10-03, 17:28   #1620
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny częstujcie się, bo dziś moje urodziny!

Wczoraj podpisaliśmy umowę na salę - termin 24 sierpnia 2013 zostanę dopisana do pierwszego posta czy tez muszę zasłużyć?
Wszystkiego najlepsiejszego ! Spóźnione, ale 2 dni mnie tu nie było
Gratuluje terminu i sali

Cytat:
A ja myślałam, że to my się spieszymy

Cytat:
Lol

Witam Dziewczyny po dwudniowej mojej przerwie. Cały weekend u TŻ'ta - załapałam się na impreze rodzinną i do dziś mnie brzuch boli od śmiechu. Już dawno się tak nie uśmiałam Teraz mnie odwiózł autobusem i pojechał do domu. Ale jutro przyjedzie Mam w sumie chęć posiedzieć w domu dziś i jutro. Szkoda, że od czwartku uczelnia eh ;p O... własnie się dowiedziałam, że w środę mam zebranie informacyjne więc od środy No trudno. Jeszcze u mnie na roku się porobiły straszne machloje i problemy z planem, wyprzedzanie się itd. Kłótnie, okropnośc. Aż mi się nie chce widzieć twarzy niektórych - naprawdę. Powrót tam po 4 miesiącach będzie okropny.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
a ona jakaś idealna jest? olej ją, dopóki będzie widzieć, że się przejmujesz, to będzie Ci przytyki robić. a Twój tż to jej jedyny syn?
A w ogole to kobieta ma tupet, bo skoro mieszka z Wami, a nie Wy z nimi, to powinna sie w język gryźć cokolwiek sobie tam myśli o Tobie - trochę kultury po prostu :/

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości