Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 14:38   #1741
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
BOOOOOOOOOOSKIE!!!
tez takie chce
Mogę Ci zamowić pod warunkiem, ze rozmiar masz mały..popatrz na nazwe strony

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
??? toż to rozmiar dziecięcy
Tak mam rozmiar dziecka

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Buciki piękne
Gratuluję!
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Buty cudne
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tak czy siak są za✂✂✂iste
Cytat:
dokladnie i z jej sukienką będą pieknie razem wygladac
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no ba
Kocham Was dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:39   #1742
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
z bramkami jest różnie- czasem są tylko jak młody jedzie do młodej albo ja razem jadą do kościoła. Mojemu TŻtowi mogą zrobić bramkę u niego w miejscowosci. A u mnie to mogą być dwie bramki - jedna (i tu sie zastanawiam czy zrobią bramkę kiedy TŻ będzie do mnie jechał czy jak wyjedziemy do kościoła) na pewno zrobią z zakładu karnego (strażnicy nie więźniowie ) a drugą to sąsiedzi (pewnie się skuszą na darmowe alko). No i żeby się nie spóźnić do kościoła, to tak 15.30 musimy powoli wyjeżdżać.
u mnie bęzie malutko bramek ale tż mieszka na wsi i tam może byc m-a-s-a-k-r-a bo większośc ludzi ze wsi zna tżta

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:39   #1743
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
z bramkami jest różnie- czasem są tylko jak młody jedzie do młodej albo ja razem jadą do kościoła. Mojemu TŻtowi mogą zrobić bramkę u niego w miejscowosci. A u mnie to mogą być dwie bramki - jedna (i tu sie zastanawiam czy zrobią bramkę kiedy TŻ będzie do mnie jechał czy jak wyjedziemy do kościoła) na pewno zrobią z zakładu karnego (strażnicy nie więźniowie ) a drugą to sąsiedzi (pewnie się skuszą na darmowe alko). No i żeby się nie spóźnić do kościoła, to tak 15.30 musimy powoli wyjeżdżać.
mojemu TŻ na pewno zrobią bramę jak będzie jechać do mnie, i później najwyżej już zrobią NAM w drodze do kościoła

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:40   #1744
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki, nawet Was nadrobić nie zdążyłam, bo już muszę lecieć do pracy... Weekend cudowny, ale od poniedziałku pod górkę - są gotowe Nasze obrączki i musimy dopłacić 1260 zł (a miało już nic nie być!), do tego mam taki plan zajęć na ten semestr, że jeśli mi nie dadzą indywidualnego toku studiów to muszę rzucić pracę - będę kombinować, ile się da, bo bez pracy to leżymy Nadrobię Was wieczorkiem
ale jak to?
Wcześniej wam nie powiedział, tylko przy odbiorze się dowiedzieliście?
Stary 2011-10-03, 14:41   #1745
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mogę Ci zamowić pod warunkiem, ze rozmiar masz mały..popatrz na nazwe strony
nie no mam 38 więc chyba taki standard.
Dlaczego nie mam mniejszej stopy
Normalnie te buty są idealne pod każdym względem (prócz rozmiarowego jak dla mnie) po nocach bedą mi się śnić pewnie. Piękne są!
Gratuluję raz jeszcze zakupu!

Stary 2011-10-03, 14:42   #1746
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie bęzie malutko bramek ale tż mieszka na wsi i tam może byc m-a-s-a-k-r-a bo większośc ludzi ze wsi zna tżta
to tak samo i u nas pewnie będzie bo u mnie to góra ze 2 bramy będą robione a u TŻ to już się boje na samą myśl ile może mieć bo tak samo na wiosce mieszka
Stary 2011-10-03, 14:44   #1747
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no mam 38 więc chyba taki standard.
Dlaczego nie mam mniejszej stopy
Normalnie te buty są idealne pod każdym względem (prócz rozmiarowego jak dla mnie) po nocach bedą mi się śnić pewnie. Piękne są!
Gratuluję raz jeszcze zakupu!
Potwierdzam, piękne są te buty
Ciekawi mnie tylko wygoda
Stary 2011-10-03, 14:48   #1748
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Mogą w kółeczku być
chociaż bardziej mi się podoba jak wszystkie stoją za PMką, bo wtedy są eee większe emocje jakby a jak są w kółeczku to właściwie tylko jedna ma możliwość złapania welonu, na która akurat znajdzie się za młodą w momencie rzucania

Rozumiem Ja mam fryzjerkę w mojej miejscowości, więc to max 5 min autem A liczę, ze makijażystka przyjedzie do domu
Racja Rok temu bylam na weselu co dziewczyny staly za Pania Mloda i fajnie to wygladalo! Tak zrobie a faceci beda tancowac na kucaka hehe
Cytat:
co do pogrubionego, może nie wszędzie się praktykuje podziekowania dla chrzestnych? u nas podziękowań dla chrzestnych nie ma i na żadnym weselu tegoż zwyczaju nie widziałam pewnie to znowu zależne od regionu, ja bym podziękowania dla chrzestnych nie chciała bo mój chrzestny nie żyje tżta chrzestny też i nie chcielibyśmy robic przykrości mojej babci i tacie tżta który ma już tylko jedną siostrę ... może u tamtych było podobnie?
Ja tez nie zamierzam zadnych pdoziekowan dla chrzestnych odprawiac...

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
U nas jest podobnie Fotografka jest z mojej miejscowości, a kamerzysta pojedzie od strony Częstochowy i będzie przejeżdżał przez miejscowość TŻta
Wydawało mi się, że bramy są dopiero jak młodzi jadą razem-ale tu się mogę akurat mylić, nigdy nie zastawiałam nikogo
Mojemu Tzecikowi pewnie zrobia jakas bramke pod klatka... zas nam moi sasiedzi

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
niezly ten kamerzysta
Dzieki Ma niekotre extra filmy! Do nastepnego roku mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepszy!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:48   #1749
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Witam.
Wróciłam wczoraj z wesela, więc muszę Was trochę ponadrabiać
Krótka relacja z wesela:
Młoda wyglądała prześlicznie, Młody był chyba trochę zestresowany bo podobno dostał lekkiej temperatury
Wesele było na ok.14o osób, ogólnie nie było za dużo młodzieży, więcej było wujków, ciotek itp.Ale ogólnie było bardzo fajnie. Ja jako świadkowa miałam lekkiego stresa i stwierdziłam, że na swoim weselu ciężko mi będzie wymówić przysięgę . Były puszczane lampiony, ogólnie było fajnie.
OOO lampiony, nam sie marzą - opiszesz dokładniej jak to byo? czy byla zapowiedź ze wszystkich gości zapraszamy na zewnątrz czy jak? był 1 lampion na parę? dziękuję za opis z góry

madzia - co do podziękowań dla chrzestnych, to jest tak, że faktycznie nie wszędzie tak było. Tu relacja jest taka, że ojciec PMki jest chrzestnym mojego brata (który maił ślub rok temu) a mój tata był chrzestnym PMki. I generalnie to rok temu mój brat dał chrzestnym upominek (taki kosz ze słodkościami i chyba kawą/winem) i własnei ojciec PMki był zachwycony i bardzo mu się podobało i wogóle och i ach - i bylismy pewni że nawet jeśli nie będzie podarunków dla chrzestnych, to będą życzenia albo jakieś wspomnienie o rodzicach chrzestnych albo choćby piosenka. bo rodzice chrzestni byli w komplecie i w pełnym zdrowiu.

ja nie wiem czy będę mieć prezenty dla rodziców chrzestnych ale na pewno ich uwzględnie w podziękowaniach które wypowiemy z TZem sami (młodzi sami nic nie mówili tylko orkiestra zawołała rodziców na środek i po ptakach). każdyma swój styl, ale wydaje mi się że trochę "bylejak" podeszli do sprawy...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:52   #1750
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Czesc
teraz mam chwilkę na nadrobienie Was Widze, ze duzo z Was ostatnio kupila suknieTez juz bym chciala miec.. eh..
Troche przykro mi sie dzisiaj zrobilo Moj tata mial urodziny i przyszla ciocia z wujkiem na poczatku i gadka o slubie.. no i cos tam o orkiestrach zaczynają mowic a moja mama: " no oni mają jakiegos DJa.." i taką mine zrobila, ze az mi sie plakac chcialo. Nie chcialam wjezdzac na moją mame przy gosciach, ale smutno mi teraz, bo moja mama i wogole rodzina nigdy nie byla na weselu z DJem, wiec oni sobie wyobrazają ze przyjdzie jakis typek z dyskoteki i bedzie puszczal techno czy cos tam.. i nie da sie wytlumaczyc ze tak nie bedzie.. Tym bardziej, ze to my placimy za cale wesele, to chyba mam prawo do tego zeby sobie wybrac co chce, nie?
Z dobrych rzeczy to dzisiaj rozmawialam z moim kuzynem, ktory zaczyna grac na weselach, w kosciolach z kolegą, grają na przeroznych instrumentach (w tym na skrzypcach), są naprawde uzdolnieni muzycznie i powiedzial, ze nie ma najmniejszego problemu zeby zagrali na naszym slubie w kosciele bo my nie chcemy naszego organisty,bo spiewa, jakby mu ktos jaja związał..:/ mowie to mojej mamie, a ona: no ale organista musi byc! jak to ty tak mozesz nie miec naszego organisty?? .. i powiedzcie co ja mam poradzic powiedzialam mamie, ze ona juz swoj slub miala, teraz ja mam swoj i ja decyduje.. ale to nie zmienia faktu, ze mi przykro
eehhh.. jakos pierwszy dzien w domu nie minąl mi zbyt fajnie pod tym wzgledem...
pozatym wklejalam Wam kilka dni temu nasza kanape, ktorą zamowilismy.. miala byc czarna - przyszla biala.. no zesz K***A! Jutro tam dzwonie, zeby ich z**bac i niech mi w zebach przywoza czarną .. wkurzylam sie..
dziewczyno nie przejmuj się :P będą gadać do samego slubu a po ślubie zobaczysz jak się będą zachwycać tym DJem zobaczysz a z kanapą to lekka przesada
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Jadę zaraz wspierać Kumpelę na obronie, już się stresuję prawie tak, jakbym to ja tam miała się produkować... Dziś już więc czuję ten klimat... A jutro..... Aaaaaale mi pikawa skacze na samą myśl!
dasz radę kochana
Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny... nie było mnie tutaj kilka dni...
po powrocie do Polski mialam troche latania... a w weekend oficjalnie zaczelam 4 rok studiowania, przezyłam jakoś 1 zjazd choć już od 1 dni nie jest latwo...

Trzymajcie kciuki bo dzisiaj ok 19-20 ide do księdza ustalić datę, mam nadzieje, że pójdzie sprawnie... odezwe sie poźniej..

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Witam
Również PM 2012

Mam takie może trochę dla niektórych żałosne pytanie, ale nie znam się na tym za bardzo Chciałabym zapytać czy na ślub do sukienki potrzeba jest jakaś konkretna bielizna? Biustonosz?
Witaj to zależy od sukni jeśli masz bez ramiączek to bardotka a jak z ramiączkami takimi szerszymi to zwykły. Jak na szyję to też bardotka. Bo słabo będzie wyglądać suknia bez ramiączek a tutaj bach ramiączka od stanika. Najpierw kup suknię a potem stanik.
Cytat:
Dziewczyny zamowiłam własnie buty do mojej sukni.......

http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Beżowe...!!!
oooooooooooooooo mamusiu cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuudowne
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:53   #1751
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, piękne są te buty
Ciekawi mnie tylko wygoda
Kochana ja w obcasach 9 cm chodze codziennie wiec sie o wysokosc nie martwie...a co do reszty to nie wiem bo zamowiłam je przez internet..raz kozie śmierć

Synuś
Stary 2011-10-03, 14:54   #1752
E87
Wtajemniczenie

Mykam... nie piszcie za duzo Milego popoldunia! Ale piekna pogoda...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:56   #1753
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Witam
Również PM 2012

Mam takie może trochę dla niektórych żałosne pytanie, ale nie znam się na tym za bardzo Chciałabym zapytać czy na ślub do sukienki potrzeba jest jakaś konkretna bielizna? Biustonosz?
Witaj! Jaką macie datę?
Co do bielizny, to różnie to bywa, niektóre suknie mają wszyte wkładki push-up'y, niektóre nie. A do niektórych wszywane są nawet całe staniki. Figi cięte laserowo również i ja polecam. Kupiłam ostatnio pod sukienkę na wesele, świetna sprawa.

Cytat:
Dziewczyny zamowiłam własnie buty do mojej sukni.......

http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Beżowe...!!!
Wow, buty są prześliczne!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki, nawet Was nadrobić nie zdążyłam, bo już muszę lecieć do pracy... Weekend cudowny, ale od poniedziałku pod górkę - są gotowe Nasze obrączki i musimy dopłacić 1260 zł (a miało już nic nie być!), do tego mam taki plan zajęć na ten semestr, że jeśli mi nie dadzą indywidualnego toku studiów to muszę rzucić pracę - będę kombinować, ile się da, bo bez pracy to leżymy Nadrobię Was wieczorkiem
Jejku, to chyba się nie do końca dogadaliście z tym jubilerem... Bo dla mnie to niezła dopłata, skoro jak rozumiem mieliście swoje złoto, tak? Rozumiem tyle zapłacić, jak się nie ma swojego złota, ale żeby taka wysoka dopłata była...

Co do rozkładu jazdy w dniu ślubu, to ja bym chciała tak do 11.00 - 12.00 nie robić nic :P Ok. 11.00-12.00 umówić się na makijaż, potem powiedzmy na 13-14 na fryz, a ok. 15.30-16.00 przyjedzie dopiero Młody, bo ślub mamy na 17.00. Z tym, że my wcześniej musimy być w kościele (chociaż jest za płotem), bo przed Mszą podpisuje się jeszcze w kancelarii papierki.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-10-03 o 14:58
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:56   #1754
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
OOO lampiony, nam sie marzą - opiszesz dokładniej jak to byo? czy byla zapowiedź ze wszystkich gości zapraszamy na zewnątrz czy jak? był 1 lampion na parę? dziękuję za opis z góry

madzia - co do podziękowań dla chrzestnych, to jest tak, że faktycznie nie wszędzie tak było. Tu relacja jest taka, że ojciec PMki jest chrzestnym mojego brata (który maił ślub rok temu) a mój tata był chrzestnym PMki. I generalnie to rok temu mój brat dał chrzestnym upominek (taki kosz ze słodkościami i chyba kawą/winem) i własnei ojciec PMki był zachwycony i bardzo mu się podobało i wogóle och i ach - i bylismy pewni że nawet jeśli nie będzie podarunków dla chrzestnych, to będą życzenia albo jakieś wspomnienie o rodzicach chrzestnych albo choćby piosenka. bo rodzice chrzestni byli w komplecie i w pełnym zdrowiu.

ja nie wiem czy będę mieć prezenty dla rodziców chrzestnych ale na pewno ich uwzględnie w podziękowaniach które wypowiemy z TZem sami (młodzi sami nic nie mówili tylko orkiestra zawołała rodziców na środek i po ptakach). każdyma swój styl, ale wydaje mi się że trochę "bylejak" podeszli do sprawy...
U mnie w regionie też nie ma takiego czegoś jak podziękowania dla chrzestnych nawet jak są w komplecie, są tylko podziękowania dla rodziców no chyba że jak młoda albo młody nie ma któregoś rodzica to wtedy dziękują chrzestnej albo chrzestnemu jak się angażowali w wychowanie ich
Stary 2011-10-03, 14:57   #1755
melod_y
Zakorzenienie

ja tez mykam , bede pozniej! papa

Stary 2011-10-03, 14:58   #1756
madzia2306
Zakorzenienie

ja zmykam dziewczyny do galerii cos tżtowi kupic, nie piszcie za dużo! paaa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:59   #1757
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana ja w obcasach 9 cm chodze codziennie wiec sie o wysokosc nie martwie...a co do reszty to nie wiem bo zamowiłam je przez internet..raz kozie śmierć
Dla takiej weteranki obcasików to żadna wysokość nie straszna
Ja to zawsze na slubie gdzieś u innych jestem na obcasiku, potem na sali parę piosenek jeszcze w obcasiku przetańczę, później to już tylko baletki i nie wiem jakie buciki upatrzyć sobie n ślub
Stary 2011-10-03, 15:02   #1758
jagodzia133
Zakorzenienie

Dziewczyny dzisiaj znalazłam moją ślubna biżuterię ogromne kolczyki 66zł i bransoletka za 65zł a i welon za 100zł jutro idę ze świadkową i chyba kupuję jutro zapadnie decyzja.
A i byłam w drogerii NATURA i kupiłam sobie ten cement do włosów 150ml zapłaciłam 12.99 :P wstawiam foto jak wygląda. A oprócz tego lakier i puder a co tam ;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _home_www_s0.zmniejszacz.pl_SDC11178_zmniejszacz-pl_964589.jpg (59,3 KB, 39 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-10-03, 15:08   #1759
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj znalazłam moją ślubna biżuterię ogromne kolczyki 66zł i bransoletka za 65zł a i welon za 100zł jutro idę ze świadkową i chyba kupuję jutro zapadnie decyzja.
A i byłam w drogerii NATURA i kupiłam sobie ten cement do włosów 150ml zapłaciłam 12.99 :P wstawiam foto jak wygląda. A oprócz tego lakier i puder a co tam ;p
ten cemnet do włosów to dobry jest już go używałaś kiedyś?

Ja też dziś zakupiłam sobie świeczniki aniołki bo kosztowały raptem 5,99 i zastanawiam się czy nie wykorzystać je na wesele postawić na stole młodych a wy jak myślicie czy to ładnie będzie wyglądać

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-03 o 20:57
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:11   #1760
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Dla takiej weteranki obcasików to żadna wysokość nie straszna
Ja to zawsze na slubie gdzieś u innych jestem na obcasiku, potem na sali parę piosenek jeszcze w obcasiku przetańczę, później to już tylko baletki i nie wiem jakie buciki upatrzyć sobie n ślub
No to masz problem..moj Tz ma ponad 190 cm wiec musze sie podwyzszac..ja mam 160 cm

Cytat:
Ja bym chciała zobaczyc i kolczyki i bransolete i welon

Synuś
Stary 2011-10-03, 15:13   #1761
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ten cemnet do włosów to dobry jest już go próbowałaś kiedyś?

Ja też dziś zakupiłam sobie świeczniki aniołki bo kosztowały raptem 5,99 i zastanawiam się czy nie wykorzystać je na wesele postawić na stole młodych a wy jak myślicie czy to ładnie będzie wyglądać
tak już chyba ze 4 lata temu go testowałam bo mi go koleżanka mojej mamy polecąła miała go w swoim salonie bo był niedrogi (teraz zdrożał bo wtedy kosztował 8zł) a bardzo dobrze utrwalał.

Ja w sobotę mam wesele na pomorzu. I będę sobie kręcić loki w takiej kolejności: pianka nakręcam włosy na lokówkę potem odwijam spryskuję lakierem (najlepszym jak dla mnie) Taft cashmere touch power mega strong 5(czarne opakowanie z różowymi napisami) i na koniec cement :P no i jak się rozpadnie to zwątpię w moje włosy no ale raczej nie ma takiej opcji.
Kiedyś dziewczyna zrobiła mi upięcie na wesele zrobiłam dokładnie w ten sposób i upięcie po nocy po spaniu było nienaruszone.
Lili & Gabryś

Stary 2011-10-03, 15:14   #1762
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
ten cemnet do włosów to dobry jest już go używałaś kiedyś?

mi zawsze fryzjerka spryskuje na koniec fryzurę tym cementem i nie mam problemów z rozwalającą się ggrzywką czy innym przesuwaniem się włosów. Dobra rzecz - nie wiedziałam, ze jest dostępna w drogeriach - myślałam, że tylko w sklepach fryzjerskich.
Stary 2011-10-03, 15:14   #1763
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Dziewczyny jestem PM 2 czerwiec 2012, mogę się do was dołączyć??
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:17   #1764
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
tak już chyba ze 4 lata temu go testowałam bo mi go koleżanka mojej mamy polecąła miała go w swoim salonie bo był niedrogi (teraz zdrożał bo wtedy kosztował 8zł) a bardzo dobrze utrwalał.

Ja w sobotę mam wesele na pomorzu. I będę sobie kręcić loki w takiej kolejności: pianka nakręcam włosy na lokówkę potem odwijam spryskuję lakierem (najlepszym jak dla mnie) Taft cashmere touch power mega strong 5(czarne opakowanie z różowymi napisami) i na koniec cement :P no i jak się rozpadnie to zwątpię w moje włosy no ale raczej nie ma takiej opcji.
Kiedyś dziewczyna zrobiła mi upięcie na wesele zrobiłam dokładnie w ten sposób i upięcie po nocy po spaniu było nienaruszone.
O to jak taki dobry jest to chyba będzie trzeba sobie go zakupić

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Witaj opowiadaj o was gdzie wesele, ślub, co macie pozałatwiane
Stary 2011-10-03, 15:18   #1765
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
O to jak taki dobry jest to chyba będzie trzeba sobie go zakupić
słuchaj to głupie 12 złotych i jak na taki koszt to jest rewelacyjny. Nie znam osoby która by nie była z niego zadowolona. Fakt faktem włosy są sztywne ale coś koszem czegoś. Nie można mieć wszystkiego.
Lili & Gabryś

Stary 2011-10-03, 15:18   #1766
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj i opowiadaj wszystko o Was
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:19   #1767
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście witaj w naszych skromnych progach opowiadaj o was pochwal się pierścionkiem
Lili & Gabryś

Stary 2011-10-03, 15:20   #1768
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy

opowiedz coś o Was..

Synuś
Stary 2011-10-03, 15:21   #1769
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
słuchaj to głupie 12 złotych i jak na taki koszt to jest rewelacyjny. Nie znam osoby która by nie była z niego zadowolona. Fakt faktem włosy są sztywne ale coś koszem czegoś. Nie można mieć wszystkiego.
ja nawet nie wiedziałam że takie coś jest mi zawsze tylko lakierem pryskała fryzjerka fakt nie jest to drogie
Stary 2011-10-03, 15:23   #1770
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość

.
Tak, orkiestra zaprosiła wszystkich gości na dwór i kto chciał to puszczał lampion.Bardzo fajnie to wyglądało. Wogóle jak jechalismy z Kościoła na sale to takie lampiony też leciały już po niebie - na jakimś innym weselu widocznie też były puszczane.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości