|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
yyyyyyyyyyyyy to ja Ci nei mowilam ze oprocz żelaznego zadu mam jeszcze gorący
![]() Cytat:
ja mysze wysoko podciągnąc zeby mi gora tłusz nie wychodzil
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie ona ma codziennie skok, bo codziennie coś nowego umie ![]() Cytat:
mamy wolne miejsce obok fotelika
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Maya
![]() oczekujemy Cie z Mrówą wciąż ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- no to juz ![]() tylko musze w klubie sprawdzic, jaka date wybralyscie i czy nie mam zjazdu. znowu je....
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
wiem Kochana wiem...teraz troche się boję, bo mi gardło wysiadło i w sumie nie wiem czy to po koncercie czy zapalenie krtani mi się załączyło...
|
|
|
|
#1962 |
|
MBZ♥
|
pewnie tak Gwizdaku
ale to szukanie kontaktu ciągłego z bezpieczną przystanią-czyt. mamą, rozdzielanie uśmiechów to mi się tak skojarzyło![]() *************** Carmi szkoda, że nie czujesz zapachu
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-03 o 14:54 |
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie ktora to piekla truflowe ciach z moich wypieków
Byou ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
BYou jakie pyszności !
Kawka ale Ty znowu jesteś wysoko więc aż tyle naciągniesz te pończochy ? kupujesz rozmiar 3/4 ?Może ja jakaś lewa jestem z tymi pończochami A mój TŻ by się cieszył
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
schabowy a do tego zamiast ziemniaków kuskus z warzywami na ostro
![]() kuskusa jeszcze zostało bo sporo mi wyszło ![]() dobrze że zakupy zrobiliśmy rano bo teraz strasznie wieje ![]() uwielbiam takie leniwe popołudnia po smacznym obiadku
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2011-10-03 o 14:57 |
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mozesz miec racje. tylko ona siejuz ak ze 2 tygodnie chichra.maya, kuruj sie i przyjedz bo mi sie nudzi czasem
|
|
#1967 |
|
MBZ♥
|
Kawka to Stefania piekła
![]() Aniołku dzięki ![]() Gwizdak ja się dopiero nie znam ale słyszałam pierwszy skok zaczyna się ok 5 tygodnia także może stąd to wcześniejsze chichranie
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-03 o 15:00 |
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam jeszcze upiec to ciasto http://mojewypieki.blox.pl/2007/11/C...-mud-cake.html - ale nie mam likieru i szkoda mi kupować całą butlę.
|
|
|
|
|
#1971 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jest boskie, wszyscy się zachwycają http://mojewypieki.blox.pl/2007/11/Ciasto-mocno-truflowe-rich-truffle-mud-cake.html |
||
|
|
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmel, zamiast likieru, dodałam orzechówki i jest rewelacyjne
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaa i dzwonilam do USC w Kielcach , juz sa terminy porzerwowane na lipiec w przyszlym roku w zwiazku z tym jutro z narzutem musimy isc do usc jak do niego dzwonilam nie byl za bardzo ucieszony o co mu chodzi REM mam nadzieje ze przeczytasz, czu juz przy zapisywaniu sie trzeba podac takie rzeczy jak nazwisko (w sensie czy podwojne czy meza etc.) sraczke mam :wc: zrobiło się powaznie
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wypełniałam papiury a TŻ poszedł zapłacić do kasy ![]() ale to że wpiszesz w papiery np że bierzesz nazwisko męża nie jest raczej ostateczne, tzn mnie przed samym ślubem jak podawaliśmy dane świadków urzędniczka pytała czy nie zmieniłam zdania i biorę nazwisko męża więc chyba później w razie czego można zmienić
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2011-10-03 o 15:20 |
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, udało mi się jej pozbyć - bawi się sama ze sobą, a właściwie swoim odbiciem w lustrze na macie i się cieszy i pluje
![]() Pochwalę się, jakie zrobiłam mężowi imieniny Jeśli któraś pamięta, to zawaliłam urodziny, bo miałam zjazd, przeprowadzaliśmy się, no i nie wyszło fajnie. Tym razem czad ![]() Zamówiłam nam z restauracji jedzenie (jest taka firma w Wawie, co dowozi). Była pieczona kaczka z jabłkiem i pieczonymi ziemniaczkami, i rosół), sama zrobiłam sernik tiramisu (Mrówka litościwie pozwoliła), kupiłam prezenty - film na dvd, który chciał, zdjęcie naszej trójki w ramkę wsadziłam i od Mrówki nabyłam kubek z napisem "Super tata" . Odstawiłam się jak na bal, stół przygotowałam, nakryłam ze świecami, Małą ubrałam elegancko i czekałyśmy na niego w gotowości ![]() Wrócił wieczorem, powiedziałam mu, że skoro nie możemy iść do restauracji, to restauracja przyszła do nas złożyłam życzenia, ucałowałam, Mrówa też dałyśmy prezenty Dziecko nam pozwoliło wyjątkowo zjeść wspólnie. Zaskoczyłam go domowym wypiekiem i było baaaaaardzo miło A tż mi powiedział potem, że nic mu więcej do szczęścia niż mnie i naszej córki nie potrzeba Zrobiło się jeszcze milej ![]() koniec chwalenia
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Spóźniłam się dzisiaj na zajęcia ![]() Zawsze wszystkie zaczynamy 15 min po godzinie podanej na planie. Wyszłam więc z domu o 8...idę na luzie. Patrzę- nikogo nie ma z mojej grupy. Okazało się, że weszli o równej 8. Chwilę stałam pod drzwiami i słuchałam głosu prowadzącej, bo słyszałam, że z chorób ptaków same sucze są więc wolałam się nie narażać na zj.ebkę pierwszego dnia. W końcu o 8.20 zapukałam, przeprosiłam i spytałam czy mogę wejść a tam... tak śliczna dziewczyna prowadziła zajęcia. No normalnie och ach ![]() Gadam jak lesba ![]() Poza tym, zajęcia owe trwały 3h z czego bite 2 pisaliśmy non stop... nie chcę wiedzieć jak wyglądają wykłady z chorób ptaków. No i oczywiście rządzi hasło "trzeba ująć ptaka w obie dłonie i trzymać delikatnie ale zdecydowanie" ![]() Ostatnich zajęć dzisiaj nie miałam więc jestem trochę wcześniej w domu, co mnie cieszy, bo może posprzątam wszystko do końca. Trzeci dzień mojego związku mija a mnie już TŻ zdążył wkurzyć. Coś czuję, że to będzie bardzo ciężki związek. Wczoraj praktycznie w ogóle nie rozmawialiśmy, tylko na mojego smsa "dobranoc " dostałam "dobranoc" (a zawsze wstawia buziaczka do wszystkich smsów)... Dzisiaj mu napisałam "Tęsknię ", on mi odpisał "dasz radę", ja "liczyłam na trochę innego smsa", on "ja ostatnio liczyłem na 50mln w lotto i też lipa".Nie było to miłe ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- edit: A co do wyborów to ja idę. Byłam w urzędzie miasta czy co to tam było po zaświadczenie, że mogę głosować w Lublinie i zamierzam pójść. I tak wygra PO, ale przynajmniej mój głos będzie przeciwny- taka moja mała satysfakcja, że nie przyłożyłam do tego ręki
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My przynajmniej tak mielismy. ALe bylismy tylko raz w usc, wiecej nie trzeba bylo.aaaa i my bylismy 3 miesiace przed slubem, bo tyle sa wazne papiery urzedowe. Nie wiem jak to wyglada, jesli chcesz tylko zaklepac datePodczytuje was na biezaco, ale nic nie pisze, bo ciagle sprzatam ![]() Byou, ale pysznosci upiekłas!!! Co to za ciasto???
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jak pisałam nie jest to raczej decyzja ostateczna,przynajmniej tak było u nas
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

jak dla mnie ona ma codziennie skok, bo codziennie coś nowego umie 

tak śliczna dziewczyna prowadziła zajęcia. No normalnie och ach