|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
ale nie podobala mi sie reakcaj Narzuta ale moze ja nadinterpretuje
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak takie niespodzianki są fajne
![]() Szef mnie przed chwilą wezwał na rozmowę na temat mojego stanowiska. Wszystko rosztrzygnie się pod koniec roku (on musi znaleźć kogoś na moje miejsce, zobaczy w jakim dziale potrzebujemy ludzi, czy zrobimy wynik itp.). W każdym razie zapytał czy bedę mogła jeździć w delegacje, czy mam jakieś zobowiązania rodzinne itp. Carmel: jedynym czasem kiedy będę mniej dostępna będzie lipiec, bo mam wtedy ślub. Szef: Ale salę już masz? ja: Tak, wszystko już załatwione. Szef: A jak się będziesz nazywać ja: jeszcze nie jestem pewna szef: zrobił wielkie oczy ja: Nie no, kandydata na męża mam, tylko nie wiem czy zostanę przy swoim nazwisku, czy przyjmę nazwisko narzeczonego. Szef: Bo już myślałem, że nie wiesz z kim ślub bierzesz |
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde a co ja mam z tym nazwiskiem zrobic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1984 |
|
MBZ♥
|
Kawka my mieliśmy dowody, i pani sama sobie spisywała wszystko
po wszystkim poszliśmy zapłacić.Crozee to tarta z tego przepisu http://ushiilandia.blogspot.com/tylko ja robię bez migdałów, za to z podwójną kruszonką ![]() Gwizdak Stygmatku trochę pracy CIę czeka w tym związku ale nie zrażaj się na początku, oboje się poznajecie-rozmowa i wsólne "chcenie" działa cuda![]() też byłoby mi przykro po takim sms-ie
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
a świadków trzeba podac ??
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, yyyy... ale dziwnie co z tym Twoim chłopem się podziało? Chyba jakiś kiepski dzień ma.Anioł, nooo... 2 razy raz w zeszłym tygodniu jak przyjechał do mnie, wykorzystaliśmy wolną chatę a drugi wczoraj i było... aaaaaaaa!!!!! dzisiaj mnie wszystko boli ![]() Gwizdak, ale przyszykowałaś super imieniny mężowi, aż mu zazdroszczę ![]() A ja dzisiaj cały dzień za kółkiem nie dziwię się, że tam postronnym wstęp wzbroniony, od samego patrzenia można popaść w chorobę psychiczną :/ mój mężczyzna do godziny 9 zdążył napisać smsa i zadzwonić przed chwilą też gadaliśmy, tak samo dzisiaj uśmiechnięty jak ja
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
BYou ja wiem, że wspólne "chcenie" tylko o to chodzi, że on NIE CHCE. Jak się czymś wkurza albo martwi to mi nie mówi, żeby mi "nie psuć humoru" a ja mogę mówić i mówić, że wolałabym wiedzieć co się dzieje niż po prostu mieć świadomość, że mu źle i nie wiedzieć z jakiego powodu.
A jest chyba konkretnie wkurzony bo mój szpieg w postaci jego lokatorki powiedział, że wczoraj i dzisiaj nic się nie odzywał i tylko kupę papierosów wypalił... nie lubię tak... ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Justyna nie wiem... ma ostatnio w ogóle złe dni bo się stresuje tą swoją pracą. Ale co ja mogę? powiedziałam, żeby się spiął i pisał zamiast jęczeć, że nie ma nic napisane, bo mnie to drażni "nie idzie mi pisanie" a siedzi pół dnia na FB... Wczoraj chciał ode mnie zabrać 2 filmy na DVD, ale powiedziałam "o nie mój drogi, idziesz do domu po to, żeby pisać a nie filmy oglądać, jak masz ochotę obejrzeć film, zapraszam do mnie" i nie pozwoliłam wziąć tych filmów. Kurde, mi też się nie chce uczyć do egzaminu który mam w piątek. Nie uczę się, ale to nie powód żeby ciskać złym humorem w innych.
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szef mnie pytał gdzie bym się najchętniej widziała, powiedziałam, że w sprzedaży na rynki zagraniczne Szczerze mówiąc po rozmowie z Tżtem chyba zdecydujemy się na wyjazd za granicę po ślubie i pod tym kątem chciałam zmienić pracę, bo dobrze by to wyglądało w CV.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-03 o 16:22 |
||
|
|
|
#1989 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Witam Was po 7-godzinnym maratonie w PKP ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dobrze mu powiedziałaś! Ja tak sobie wyliczyłam że mój ma pierścionek od połowy sierpnia mniej więcej...i też chyba mu dam czas do Świąt a ja nic sie nie ruszy to chyba mu powiem że wiem....co myślicie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ten....tego....już było czy jeszcze nie możesz? ![]() bierz podwójne!
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak super imieniny sprawiłaś mężowi
![]() Kawka wydaję mi się,że TŻ nie jest zadowolony z opcji " muszę gdzieś iść i coś załatwiać, nie mogła by sama tego zrobić " ahhh Ci mężczyźni albo ma zły dzień Justyna no patrz nic się nam nie pochwaliłaś nawet
|
|
|
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
no ale może się wyrobi jak szczerze z nim pogadasz ![]() Wyszedł mój piękny, następiło szperanie w szafkach i odkryłam że nasi sąsiedzi dali nam tydzień temu w prezencie 4 sosy z Gomery, z czego w sumie sosów mam 3 a 4 to jest syrop palmowy więc spróbuję dziś na kolację zrobić naleśniki; może to smaczne
|
||
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będę z nim gadać. Poczekam aż się obroni.
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
olka
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama najki by Cię pochwaliła za zostawanie przy swoim nazwisku i nazwała pionierką w rodzinie ![]() zależy czy uważasz że bardziej jesteś znana przez nazwisko czy przez wątek z makijażosami i przekazywanie sobie Twojego numeru |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
A Olka co do TWOJEGO TŻ to wszystko pewnie przez pisanie pracy mój też w okresie pisania pracy był bardzo nerwowy tylko on akurat jest uparty więc jak siadał rano do pisania to przestawał dopiero wieczorem
ale nerwowy przez ten okres był troszkę . więc może ...a nawet na pewno wszystko minie jak skończy pisać
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
bejbe ale w związku się gada
i jak Ci coś nie odpowiada to nie czekaj aż się domyśli bo to przecież chłop jest, domyślnie przez naturę ustawiony w tryb "głupi jak kapuściana głowa" |
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku tradycyjnie chcę zaskoczyć TŻ w jego urodziny i chyba zrobię mu ten tort tęczowy
niby będzie tort niepozorny a w środku kolorowooooo a widzę, że barwniki na allegro nawet tanie są ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Tylko ciekawe który lepszy w proszku czy płynie ? ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- http://allegro.pl/milky-way-magic-st...838752091.html zobaczcie jaka cena i ile osób już to kupiło ! |
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zamierzam sobie strzępić języka a później przeżywać każdego jego niemiłego hasła. Skoro uważa, że jest rozdrażniony przez pracę, to poczekam aż skończy pisać i się obroni.
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatku Twoj facet to mistrz riposty mysle ze ma cięzki dzień podobnie jak moj
\ Carmi Ty szczwana bestio
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
no to dużo. dzięki za info, wezmę na to poprawkę
ja cię Cytat:
i gratuluję awansu z przyszłości ja - pisałam w klubie - testuję nową metodę pracy i jutro pracuję w domu, ale fajnie szkoda tylko że wydajność mi przez to spadnie, ale to już trudno - jeden dzień mi nie powinien zawalić wyników lubię zmiany w pracy Gwizdak, jesteś idealną mamą, żoną i pisarką! ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Gwizdak, a swoją droga - Wasza Wysokość śpi z Wami, tak? |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię jak muszę na raz kupić masę chemii i kosmetyków. Akurat skończył nam się płyn do prania, pasta do zębów i żel do mycia twarzy. Poza tym muszę kupić krem przeciwzmarszczkowy, krem pod oczy, serum drenujące z Ziaji i tusz do rzęs
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. co to jest i do czego służy?
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pierwsze zmarszczki juz mam.2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...tu.html&next=1 |
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
wypindrzyłąm się, tż cały dzien nie moze sie nachwalic wiec mam lepszy dzien
chcialam sobie wziac mixa, ale koles z punktu obslugi ulotnil sie z pracy o 15 i nic nie zalatwilam carmi, a ja tak wole niz latac 5 razy po pojedyncze rzeczy bo wtedy kupuje jeszcze cos dodatkowo i kasa leci, a jak mam kupic pare rzeczy, to mi żal wydawać więcej i kupuje tylko to co muszę |
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie cierpię tego... A i moje olej do włosów i BB Cream jeszcze nie przyszły Peach, jak Ty wyglądasz dziś piękniej niz zazwyczaj, to... |
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko
ubrałam sukienkę i szpile pierwszy raz od miesiąca na moje biedne nogi no i makijaż inny niż lekkie brązy, które muszę mieć w pracy :/
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka z grupy wyszła za mąż... dzisiaj coś wspomniała że pracuje nad zmianą nazwiska, ale myślałam, że może zaręczona a tu wchodzę na FB- inne nazwisko i "jest w związku małżeńskim"... napisała, że była tylko rodzina na ślubie a nie chcieli się chwalić, żeby większa niespodzianka była
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
stygmatek to źle? co tak mdlejesz?:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

ale tak jak pisałam nie jest to raczej decyzja ostateczna,przynajmniej tak było u nas ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to tarta z tego przepisu
co z tym Twoim chłopem się podziało? Chyba jakiś kiepski dzień ma.
a drugi wczoraj
i było... aaaaaaaa!!!!!
nie dziwię się, że tam postronnym wstęp wzbroniony, od samego patrzenia można popaść w chorobę psychiczną :/ mój mężczyzna do godziny 9 zdążył napisać smsa i zadzwonić 

Jeśli któraś pamięta, to zawaliłam urodziny, bo miałam zjazd, przeprowadzaliśmy się, no i nie wyszło fajnie. Tym razem czad 
no ale może się wyrobi jak szczerze z nim pogadasz
13.03.2008