|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
te dwa morskie co zaproponowałam są kremowe, ale może dokup jakiś lekko drobinkowy bezbarwny lakier jeśli nie znajdziesz takiego jak sobie wymarzyłaś?Ja gustuję głównie w kremach, beży nie mam drobinkami poszukaj na nailgal.com to niezła kopalnia wiedzy
|
|
|
#2942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba się w końcu skuszę, bo za każdym razem mi się u Was podobają...Aaaale widziałam, że wrzuciłaś zdjęcia swojej kolorówki Szkoda, że taka ściśnięta, to nie widać, ile tego jest naprawdę Powiedz mi proszę, gdzie kupiłaś te przegródki do szuflady? Szukam czegoś podobnego...
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że jeszcze ich nie masz! Co za niedopatrzenie
a ja odkupiłam od koleżanki Papaya Punch i Liquid Leather Chiny, muszę je teraz odebrać. Myślisz, że nasze lakiery przyjdą niedługo i uda nam się spotkać w przyszłym tygodniu?Lepiej, że nie widać muszę to znowu przejrzeć, powycierać, nawet nie wiem jak to sensownie porozkładać, żeby wszystko było widać, bo chciałabym Wam pokazać moją kolekcję. Te szufladki są z Ikei - to takie wkładki do szafek, które można wysuwać
|
|
#2944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieję, że szybko przyjdą i wtedy się spotkamy A najwyżej ja jeżdżę obok Twojej pracy autobusem i akurat tam się przesiadam, więc wiesz![]() O, nie widziałam takich w Ikei, muszę się rozejrzeć, bo te co widziałam mi się nie podobały... Rób porządki, to sobie popatrzymy
|
|
#2945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady wzięłam w zastępstwie za Topless, ale wcześniej też o nim myślałam podoba mi się jeszcze Bahama Mama, cudny na jesień zawsze można nadrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Estella, pięknie mieszkają Twoje kosmetyki
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem w trakcie obrabiania fotek całej kolorówki, chyba jej nie wkleję wcale ![]() Cytat:
![]() no niby tak, ale ciągle sa jakieś pilniejsze kolory do kupienia ![]() Na Turbacz nie dotarliśmy, ale mieliśmy fajną przygodę, bo przebijalismy się trochę na dziko do innego szlaku przez taki superowy las Na spiłowanych pazurkach buty spisują się o wiele lepiej
|
|
#2947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygodne są te przegródki, można pogrupować kosmetyki i nic się nie miesza ![]() Cytat:
![]() Bahama super, jakoś nie zwróciłam na niego wcześniej uwagi, może to i lepiej ![]() Cytat:
![]() wpadnij do mnie i zrób fotki hihi, ja się zupełnie nie mogę za to zabrać :/
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
też się zbierałam chyba z miesiąc albo i więcej, a jak już przysiadłam to mnie trafiało przy odkręcaniu i zakręcaniu wszystkich cieni
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś powinna przyjść moja torebka, mam potwierdzenie nadania i czekam na tel. od kuriera ![]() Poćwiczyłam sobie wczoraj dość sporo i już mnie kolka nie łapie jak skaczę na skakance, więc sukces. Tylko szkoda, że po 2-3 minutach skakania muszę robić przerwę, bo ledwo łapię oddech Ale mam nadzieję, że z czasem mi się kondycja trochę wyrobi. Muszę się za siebie wziąć. Nie będę się drastycznie odchudzać, ale trochę sadła pasowałoby zrzucić ![]()
|
|
#2950 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musze jeszcze poszukać, Nailgal oczywiście znam, ale po 1. preferuję naocznie badac, bo potem zawsze jestem rozczarowana, po 2. w zakresie mojego zainteresowania są głównie tanie, polskie marki, bo ostatnio lakiery mi sie szybko nudzą i inwestycje raczej odpadają, a z tymi na Nailgal krucho.
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz dolać brokatu/drobinek do kremowego lakieru ![]() myślę, że Orly i China mogą mieć coś fajnego w ofercie; może Bell coś jeszcze rzuci. A jakaś warszawianka nie chciałaby z Barbry zamówić?
|
|
|
#2952 |
|
Przyjaciółka KWC
|
O ten Wibo dość ciekawy
muszę obadać. Dzięki ![]() Odebrałam dzisiaj Multisport i myślę gdzieby się tu na fitness zapisać. Niedługo pewnie przyjdzie czas, żeby odstawić rower, to trochę ruchu się przyda.
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła moja torebusia
Kolor to taka cegła, bardziej pomarańczowa niż czerwona. Super, bo właśnie o taki odcień mi chodziło ![]() Ma 2 przegródki: jedna na zatrzask i zamek z tyłu (w środku ma przegródkę na portfel) a z przodu przegródka zamykana tym dzyndzelkiem z przodu (w środku przegródki na klucze i telefon).
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokupiłam dziś Tołpę do hig. int. i Cleanance'a (dostałam gratis wielką saszetkę żelu Uriage Hyseac, ciekawe jak sie spisze) i dodatkowo wpadł scrub do ciała z Avonu, ale nie jest to jakis wielki zapas bo obecnego mam pół tuby. Odwiedziłam 3 drogerie i nic nieplanowanego nie wpadło A nawet nie pamiętam kiedy ona wyszła i cyz jeszcze można ją gdzieś spotkać W każdym razie jasny różowawy beżyk z drobinkami widziałam dziś na wzorniku Gosha- Ginger ![]() Cytat:
Do kiedy zamierzasz jeździć? Ja chyba podobnie jak w zeszłym roku- jeśli bedzie sucho to do ok 10 stopni ![]() Hmm, nie w moim stylu, aczkolwiek kolor jak najbardziej, kupiłam taki pomidorkowy pokrowiec na aparat nioedawno
|
|
#2955 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Nie mam tylko czasu ostatnio chodzić po sklepach, bo całymi dniami w pracy siedzę, a potem wykańczam w domu magisterkę.Wibo mi się jednak nie podoba, wpadłam wczoraj do Rossmanna zobaczyć. ![]() A tak a propos GW jeszcze - ma być w tym roku jakaś nowa kolekcja na jesień/zimę? Cytat:
Co tak cicho w weekend tutaj? Ja siedzę nad magisterką dzisiaj i się potwornie męczę, bo nie mam weny do pisania. ![]() TŻ pojechał ze znajomymi w góry a ja musiałam zostać, zupełnie bez sensu. ![]() Muszę się zaraz zabrać za coś innego, żeby zrelaksować umysł. Przywiozłam w końcu foremkę do muffinek od rodziców i mam zamiar upiec pomarańczowe.
|
||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku od piątku mój pies Alfik jest chory i się nim cały czas opiekujemy Po dokładnym przeanalizowaniu objawów i przejrzeniu internetu podejrzewamy, że ma psi kaszel kenelowy. Wszystkie objawy pasują: jest apatyczny, słaby i cały czas kaszle jakby chciał coś wykrztusić, a nie mógł. Na szczęście je i pije normalnie, ma apetyt. Jutro Alfik będzie miał wizytę u weterynarza. Mam nadzieję, że leki mu pomogą
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
mi z nowości doszły zakupki z natury
kupiłam żel do mycia twarzy hypoalergiczny DELIA i płyn micelarny, też DELIA. i peeling w saszetce dax cosmetics i maseczkę z soraya drożdżową, też w saszetce.zahaczyłam też o Inglota i mam szminkę w kolorze nude (262), jest bardzo fajna dziewczyny odstawiałyście może tabletki anty? miałyście jakieś skutki uboczne?
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2959 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Bosiak moja przyjaciółka strasznie przytyła po odstawieniu. Ja właśnie też bym się bała teraz odstawienia i rozregulowania organizmu.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znowu mam problemy z cera po odstawieniu tabletek (ale już zaliczyłam wizytę u dermatologa i się poprawia). Z dobrych rzeczy - po odstawieniu schudłam i bardzo zmniejszył mi się cellulit.
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, to mnie nastraszyłyście. Ale to jest właśnie to, czego się obawiam...Posypanie cery, tycie. Bo lubię swoją cerę :-D i nie chciałabym przytyć :/
no ale już odstawiłam. póki co to mi się chyba zanosi na to krwawienie odstawieniowe, bo tak jakoś się czuję jakbym miała dostać okres. a kosmetycznie to kupiłam jeszcze tusz volum' express lift-up. tyle, że ja każdy tusz używam przez szczoteczkę z telescopa :-D stwierdziłam,że nie będę go kupowała, bo jest drogi, ale lubię tę szczoteczkę i maczam w tym volume i maluję sobie normalnie telescopową szczoteczką. i jestem b.zadowolona.kurcze boje się, że przytyję i, że zrobie sie pryszczata
|
|
#2962 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Estello, mogłabyś zrobić większe zdjęcie paletce brązów i beży z Inglota? A jeśli nie, to proszę podaj numerki, będę bardzo wdzięczna.
Cytat:
Chyba też ją sobie kliknę, bo mam fazę na takie kolory ostatnio. Czy ona ma też dłuższy pasek? Cytat:
Co do tabletek anty to ja biorę je dopiero od roku i nie odstawiam jeszcze. Miałam w weekend pierwszy zjazd na studiach i jestem baaardzo zadowolona - wszystko mnie bardzo interesowało, wykłady ciekawe, jedynie rozczarował mnie wykład z kosmetologii pielęgnacyjnej, bo prowadząca strasznie chaotyczna i wszystko było takie niespójne Idę zaraz na zakupy, mam ochotę na coś z TBS.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2011-10-03 o 11:58 |
||
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat ilościowo świetnie się wpasowały w tą paletkę.
|
|
|
#2965 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#2967 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha. Ja też z tych ciepłolubnych, ale się zobaczy ![]() Cicho, żebyć mogła spokojnie pracować ![]() A tak serio no to ja miałam dwudniową balangę, było cudnie ![]() Ja upiekłam migdałowe, były pyszne choć mama narzekała, ż etwarde a robiłas z dżemu i zbiałą czekoladą czy inny przepis?Cytat:
![]() U mnie babcia jutro ma operację, mają jej grzebać w woreczku ż. i ewentualnie wyciąć bo nie do końca wiadomo co tam się dzieje. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też chcę, a tu trzeba powaznie zacisnąć pasa, tatuś zapowiedział rozdział finansowy i będzie kiepsko, przynajmniej póki pracy nie będzie, a na razie cisza
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
aa i czas na podsumowanie wrzweśnia- no jak dla mnie to rekordy wszelki epobite: z pielegnacji zużyłam 10 sztuk, przybyło 6 i to same niezbedniki, z kolorówki zużyta 1 sztuka i 4 wyleciały, nie przybyło nic (lakiery policzę na pażdziernik, no ale i tak to tylko 3 sztuki :F) i wczoraj już zużyłam dezodorant i zaczęłam Keopsa- chyba się polubimy, ale dam mu jeszcze parę dni
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wrzesień też rekordowy. Może nie pod względem zużyć, bo 9 i wszystko w pielęgnacji, ale kupionych tylko 3 (w tym 2 to niezbędniki). A w październiku już 2 zużycia: pianka do depilacji i 100tka perfum ![]() Kupione też już niestety 3, ale to 2 filtry i balsam po opalaniu, bo w czwartek lecę do Egiptu ![]() Bossy a co brałaś?Ja też się bardzo boję skutków odstawienia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

A beż mi się widzi dość jasny, z różową nutą i delikatnymi drobinkami, kryjący i najlepiej taki co to się utrzyma cały tydzień w pracy na pazurkach.
poszukaj na nailgal.com to niezła kopalnia wiedzy 

Powiedz mi proszę, gdzie kupiłaś te przegródki do szuflady? Szukam czegoś podobnego...
i wtedy się spotkamy
ja jestem w trakcie obrabiania fotek całej kolorówki, chyba jej nie wkleję wcale

W każdym razie jasny różowawy beżyk z drobinkami widziałam dziś na wzorniku Gosha- Ginger