|
|
#1201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Cytat:
może nie być złe, jeśli są to drobinki rozpraszające światło i tuszujące cienie pod oczami (?) Może szkodzić jeśli te drobinki gdzieś się dostaną i podrażnią. Używałam kiedyś kremu z miką pod oczy i nie podrażniało, ale już na górną powiekę nie stosowałam, żeby nie robić efektu misia pandy, bo poświata była wyraźna. Tak czy inaczej, będę próbowała zdobyć próbkę, jak mi się uda, opiszę wrażenia.
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
Użyłam dziś sobie tej mgiełki do włosów z solą morską no i włosy się trochę pofalowały, ale w dotyku zrobiły się trochę sianowate przez tę sól...
Ma któraś z Was elektryczną szczoteczkę z Ori? Widziałam w tv porównanie skuteczności zwykła vs elektryczna i ta druga jest dużo skuteczniejsza a nasza z Ori jest bardzo tania i mnie kusi...
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
te drobinki z meteorytów na pewno nie beda rozświetlały, bo sa to drobniuteńkie czarne/szare kropeczki w kremie. zupelnie cos innego niz mika z innych naszych kremów przeciwzmarszczkowych.
ja mam wszystkie trzy miodki. karmelowy to mój nr jeden. zapachy na szczęście nie wpłynęły ujemnie na ich działanie. a wczoraj udało mi sie po raz pierwszy przekroczyć próg 300 pp
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
Jejku gratulacje
![]() Ja jutro dopiero zacznę zbierać zamówienia od dziewczyn z uczelni, jak na razie to kuzynka zamówiła. |
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
dzieki Wam Dziewczyny za odpowiedzi i opinie nt. miodku
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie - zapłaciłam za pobraniem za paczkę w czwartek (koło godziny 14), kiedy zaksięgują mi to na stronie?
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Zaksięgowane będzie w momencie jak kurier rozliczy się z Oriflame, czasem może to ze 2 dni potrwać
|
|
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
Moja paczka własnie dotarła do domu
Juz nie mogę się doczekać aż wrócę i ja rozpakuję ![]() Specjalnie nie malowałam wczoraj paznokci - czekam na brązowy lakier z serii Oasis. ![]() To mój drugi katalog i drugie zamówienie. Częściowo dla klientek, częściowo dla mnie. Z tego katalogu będę jeszcze raz zamawiała, ale chyba poczekam na dodatkową poniedziałkową gazetkę jeśli będzie. |
|
|
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego co mi wiadomo, to będzie można kupić dowolny produkt ze zniżką 90% od ceny standardowej i system będzię sam obniżał nadroższy produkt w zamówieniu. Tak mówiła mi moja sponsorka i tak też wyczytałam na facebooku, ale oczywiście jak będzie naprawdę, przekonamy się w katalogu 15
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Z moich obserwacji nawet tydzień...
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
klientka pyta o wode Saga. oczywiście jej już nie ma, więc padło pytanie o zamiennik, coś podobnego.... pomożecie?
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
Hej !
Mam dopiero 48PP i większość zamówiłam sama, wiec zamówienie nie pokryje mi kosztów przesyłki. Ludzie przeglądają katalog, ale albo nic nie zamawiają albo mówią, że wolą avon ;/ albo nie chcą zamawiać bo twierdzą, że jest drogo. Choć mówię o produktach tak wspaniale i zachwalam, każdy produkt polecam. Proponuje prezent za każde zamówienie. Jednak nic to nie daje. Może ktoś doświadczony mi pomoże. Może mam po postu za mało znajomych? |
|
|
|
#1214 |
|
Przyczajenie
|
hej
nie wiem co ci poradzić,żeby zamówienia doszły może jesteś zbyt nachalna? może z mniejszą presją podejść do zamówień ja mam klientki,które zamawiały w Avon,u mnie wzięły coś na próbę a teraz już tylko u mnie zamawiają ![]() kilka osób twierdzi,że w Avon tusze się kruszą na rzęsach podkłady po jakimś czasie zbierają się na twarzy w takie placki ![]() ja nie mogę powiedzieć na temat tych firm zbyt wiele,bo sama w Avonie nie kupowałam daj sobie trochę czasu powinno być coraz lepiej z katalogu na katalog,ludzie się przekonają moim zdaniem lepiej klientce polecić 2-3 rzeczy z katalogu,podpytać co jej się kończy z kosmetyków,wtedy coś jej dobrać nie obiecuj prezentów od razu,jak zamówienie jest duże od klientki,wtedy coś dołóż lepiej dać próbkę ,żeby wypróbowała może zamówi wersję pełnowymiarowąnawet jeśli koleżanka lubi Avon,to jakiś kosmetyk mogłaby wziąść na próbę,może akurat się przekona,że Oriflame to klasa
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Nie no nachalna nie jestem :P Proponuje i opowiadam o rzeczach, które tylko je interesują. To mój trzeci katalog a jeszcze nie miałam powyżej 50PP( w większości to mam mnie ratuje)! Bo przesyłka 10zł opłata detaliczna 5zł i katalogi 3 zł. Nie pracuje więc to jest duży problem.
Przepraszam, że wam tak marudzę, że moja sponsorka tylko mnie zapisała, a teraz nawet nie zapyta jak mi idzie. I staram się chodzę po sklepach po znajomych i czuje się coraz bardziej zrezygnowana. Wiedział, że na początku nie będzie łatwo, ale nie wiedziała, że będzie tak trudno ;( Chciałam mieć trochę kieszonkowego a niestety tylko tracę. |
|
|
|
#1216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że ludzie sami muszą się przekonać a jak będziesz wpychać katalog to się zniechęcą. Cytat:
nie że Oriflame to klasa tylko jedna firma ma takie kosmetyki dobre a druga inne, i myślę, że masz złe podejście do sprawy. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
ale na razie nie muszę jej o to prosić
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-10-03 o 20:18 |
|||
|
|
|
#1217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może i będzie lepiej szło tylko już nie wiem do kogo mam katalog nosić bo mi się już opcje skończyły :P
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Jakby katalogi były po starych cenach to bym kupiła ale teraz to masakra nie mam zamiaru kupować więcej. Ale radzę sobie z tymi trzema
Zobaczymy jak to będzie dalej. Ale jak jakimś cudem uzbieram 100PP i będą braki to się pociacham EDIT. Mam pytanie czy są gdzieś organizowane jakieś konkursy Oriflame, w których można zdobyć w nagrodę właśnie kosmetyki? Czy tylko są organizowane przez facebooka, którego nie mam i nie mam zamiaru zakładać? Edytowane przez Agneskaa Czas edycji: 2011-10-03 o 22:20 |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
oriflame organizuje czasem takie konkursy, ostatnio był na wizażu
![]() Nikt nie używał szczoteczki elektrycznej? Moje pytanie zostało bez odp.
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a w 14 można zamówić tylko ten zwykły miodek?
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Ja też skusiłam się na tą szczoteczkę. Wydaje mi sie że jest ok, ale osobiście nie mogę sie przekonać do elektrycznej. Malutka główka, w związku z tym mało pasty i jakoś tak wolę chyba tradycyjną. Ale wydaje mi sie że powinnas kupić i przekonać sie sama. Jak Ci sie spodoba, to po atrakcyjnej cenie dokupisz sobie koncówki...Zaryzykuj
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
Aha bo u mnie są dwa biura regionalne w legnicy czyli tam mogła bym kupić próbki i katalogi taniej?
|
|
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w biurze 10szt. katalogów sprzedają po 7zł. Gdybym chciała pojedynczo, to chyba po 1zł są. Więc wolę już 10 brać
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, jak sprawdzić status produktu który jest w brakach?
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
hej, wy tez macie problemy z otwarciem wody love poition? ;/
bo u mnie ciezko nakretka schodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

może nie być złe, jeśli są to drobinki rozpraszające światło i tuszujące cienie pod oczami (?) Może szkodzić jeśli te drobinki gdzieś się dostaną i podrażnią. Używałam kiedyś kremu z miką pod oczy i nie podrażniało, ale już na górną powiekę nie stosowałam, żeby nie robić efektu misia pandy, bo poświata była wyraźna. Tak czy inaczej, będę próbowała zdobyć próbkę, jak mi się uda, opiszę wrażenia.