|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Super
Cytat:
![]() ktoś, kto połaszczy się na domek na wsi
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pisałam jej biżuterii więc to spokojnie mogę się wymieniać ![]() wolałam uprzedzić co do listka, żebyś potem nie mówiła że ci badziewie wysłałam to jak coś to czekam na Twoją listę i fotki fajnie to zabrzmiało z tą rarką
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam trochę pograć, prysznic i do wyrka ![]() kolorowych
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się że jeszcze gdzieś mam :
* bibułki matujące - użyta jedna sztuka dla sprawdzenia nie podpasowały mi dlatego poszło w odstawkę * i ten krem czerwony z anew z tym rozświetlaczem co jest w kat.15 w promocji- kupiony bo klientka chciała krem do rąk popaćkałam się nim raz lub dwa - i w sumie w planie leży i czeka na zwrot ale gdyby któraś chciała to mogę odstąpić
|
|
|
|
#1475 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro składam zamówionko z Avonu wreszcie |
||
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczę co zostanie i coś sobie powybieram ![]() A jest ktoś zainteresowany zamszowym beżowym żakietem w rozmiarze 34? Kupiłam go sporo czasu temu, ale stwierdziłam, że jednak źle się w nim czuje i nigdy go nie nosiłam, a mam problem żeby go sprzedać ![]() Przepraszam za tak małe zdjęcie to jedyne jakie udało mi się znaleźć w archiwum internetu gdy wystawiałam na allegro
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapakowany nieruszany, bo mam 2 muszę chyba porobić jakieś szaliki albo opaski na drutach
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-10-03 o 21:43 |
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam chwile grozy pod prysznicem... Właśnie myłam buzię, spłukałam, odwracam się, a tu Benkowski
![]() Strasznie mnie mota na fitness... A ja się dopytuję czy to przypadkiem nie jest subtelna próba powiedzenia mi, żebym się wzięła za siebie A On, że musi z kimś chodzić, żeby nie czuć się głupio, bo będzie jedynym facetem i ze mną byłoby mu raźniej
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żakeit nie mój rozmiar więc nie skuszę się Cytat:
bo zegarka to ja nie sprzedam a kosmetyk jakiś tam zawsze ![]() chyba że ci wysle mojego tż spodnie do przeróbki hiihihi ![]() Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2011-10-03 o 21:46 |
||
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może ktoś inny skusi się na zegarek eternal love ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- zależy co chcesz przerobić i czy da się na odległość wytłumaczyć
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam mu na wagę na wyprzedaży u nas w markecie bojówki czarne tak na oko oczywiście z myślą o tych jego meczach , obstawach gdzie jeździ cały na czarno w taktyku i wogóle....obawiałam się że będą przykrótkie i przyciasne no i tak też się stało...są odrobinę przyciasne < jak dla mnie wystarczy kawałek gumki po bokach wszyty> i co gorsza są troszkę przykrótkie w stanie - cisną go w jajka ![]() całość absolutnie nie musi się prezentować bo wszystko i tak jest zawsze schowane pod swetrem i taktykiem.. ze spodni to widać tylko długość od ud do łydki ![]() tak tak ---- chciałam przyoszczędzić bo normalnie lepsze bojówki to ok. 80 zl |
|
|
|
|
#1483 |
|
w krainie snu i marzeń
|
o ile się oriebtuję to cena takiego kotka 800zł??
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- zaraz padnę! hehe |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
moniak kusisz lakierem na blogu - nie zwracałam uwagi nigdy wcześniej na ten odcień ale podoba mi się
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudny
Cytat:
|
|
|
|
|
#1486 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- ja już uciekam. jeszcze poczytam książkę. do jutra piękne |
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej nocki |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszę ci jutro na priwa, bo teraz już nadaję we wyrku z komórki i mi się nie chce tyle dziubać
|
|
|
|
|
#1489 |
|
vel Turkusoowa :)
|
ten kotek ze zdjecia Karoli to main coon? własnie mi tu dziś kolega pisze że jedzie żonce na urodziny takiego kupić,ma mi posłać fotkę
![]() idę prysznicować
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogą być jakieś perfumki albo kosmetyki, zależy co masz. Ciuszki raczej mnie nie interesują, chyba że koszule Już pogodziłam się, że pieniędzy za niego nie dostanę, a wymiana chyba bardziej mi się opłaci niż gdybym miała go sprzedać za 20zł
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-10-03 o 22:19 |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1493 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo on myśli, że kupię farbę blond, zafarbuję i już będą jasne Więc poleciłam mu pobawienie się na moim zdjęciu w photoshopie Cytat:
Cytat:
Miałam kupić samochód ale tż powiedział, że mogę jeździć jego autem służbowym na uczelnię. I od czasu do czasu da mi swoje drugie auto audi a6 Plusem tego jest darmowe paliwo, zero kosztów napraw, jak się coś popsuje i nie muszę opon kupować na zimę Więc na razie nie kupuje auta i mam kasę na przyjemności Cytat:
Kupiłabym oryginalne emu ale szkoda mi kasy jak mogę mieć za ich cenę kilka podróbek ![]() Cytat:
W dużej ilości podróbek strasznie zniekształca się tylna część buta i jak widzę jak niektóre dziewczyny chodzą w tych butach to aż strach mnie bierze Zginają im się nad podeszwą materiał i chodzą krzywo ![]() Kupiłam 2 lata temu a`la emu z firmy atmosphere i byłam bardzo zadowolona Dałam za nie coś z 60 zł a wytrzymały 2 zimy. Mają fajne, grube futerko w środku. Drugą zimę troszkę było mi chłodniej, bo wyrobiło się to futerko w środku ale nie zamarzałam jak w innych butach Trochę przemokły w chlapy, nie stosowałam żadnego impregnatu. Teraz szukam coś podobnego ale widzę, że atmosphere zmieniło materiał futerkowy w środku, więc chyba nie kupię. Muszę jechać do auchana, bo na reklamie a`la emu były za 19,90 Cytat:
Cytat:
![]() Ostatni semestr mi został, więc mam tylko 4 przedmioty Pon, wt wolny Długi weekend Środa od 14 do 16 albo do 20 to zależy od tygodnia W czwartek albo na 8 do 10 albo na 15 do 18 a piątek od 9:45 do 18:45
|
|||||||
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
chyba naprawdę musimy zrobić jakiś ogólny wymiankowy wąteczek
nie tylko o avonie :P bo ja tez bym znalazła co nieco do pozbycia się heeheheh
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A znając życie my będziemy wybierać ostatni, więc wpiszą nas na wolne miejsca...
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miał długie ciemne włosy za łopatki ![]() Mnie emu w ogóle się nie podobają
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wybór to były dwa odmienne klimaty koleś luzak że na zajęcia się nie pojawiał zakręcony jak nie wiem co albo babka taka służbistka - co co seminarium kazała oddawać po rozdziale napisanym oczywiście wybrałam pana Irka i nie żałuję |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były listy promotorów w instytucie i każdy promotor miał 30 wolnych miejsc Kto pierwszy ten lepszy zapisał się do którego chciał Były tematy jakimi zajmuje się dany promotor i niby na tej podstawie wybieraliśmy. Mój miał tematy o zaopatrzeniu i produkcji ale nie marudził jak powiedziałam, że chce pisać o transporcie A nie poszłam do promotora który zajmuje się tematyką transportu, bo to ch... i prostak Jedno mówi, drugie robi, ma tyle tytułów, że wpisując to się w ramce w indeksie nie mieści i myśli, że mu wszystko wolno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

Tak patrzę na twoje kosmetyki i myślę czy jeszcze czegoś nie chcę 

zapakowany nieruszany, bo mam 2

A On, że musi z kimś chodzić, żeby nie czuć się głupio, bo będzie jedynym facetem i ze mną byłoby mu raźniej

to pomyśl co i jak i napisz priva a jak wrócę z pracy to odpowiem 
Jeszcze nie wiem do jakiego promotora trafię, ale moje środy wręcz mnie zachwycają!