|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Szczerze mówiąc to ja miałam korzyści z czytania lektur, oprócz sympatii babki z polskiego, mogłam się zgłaszać i pomagać w omawianiu, bo miałam pasożytniczą klasę i jakieś 5 osób czytało lektury, dostałam za to dodatkowe punkty (miałam system punktowy, nie oceny) i mniej przygotowań do matury, bo słyszałam tytuł i wiedziałam mniej więcej o co chodzi. Podobała mi się Lalka, Zbrodnia i kara, Granica.
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie, tyle że brązowe : http://allegro.pl/atmosphere-czadowe...840392184.html Sprzedawca miał je z primmarka ale dały radę przez srogą zimę
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Czy to maine coon? Moi znajomi mają. Ale ile dali za tego kota to w życiu tyle za zwierzę bym nie dała. No ale koleżanka chyba chciała sobie zapełnić długo puste miejsce do kochania. Oooo, ![]() Ja też chodzę za bucikami, chcę takie botki szare, beżowe, wiązane, pewnie wiecie jakie... I byłam w moim ulubionym sklepie, gdzie mają Tamaris i inne niemieckie super buciki... i oczywiście jak zwykle są takie, które mi się podobają i brałabym od razu... ale 230-300 nie mam teraz
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-10-03 o 22:55 |
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać
teraz już na pewno dobranoc kochane kolorowych i zboczonych |
|
|
|
#1505 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Oglądam "Seks w Wielkim mieście",no kocham te babki
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam do pozbycia sie: Nowy krem Genics Serum Genics Perełki rozświetlające Up to you dla niej Up to sou dla niego Simple because dla niej- Simple because dla niego- Littre Red dress- Percie Dew- TTA romantic Voyage- Urban Edge – Back SUede Lether bez atomizera- Passion dance bez atomizm (taki flakonik kulka)- Pur blanca zwykła- Pur blanca Bossom (pomaranczowa)- Woda toaltowa Pro chill- Roletka perceive- Pur blanca mała w sprayu- Slip into- Passion dance- Krem anew aqua yough- Anew serum przeciwzmarszczkowe dermafull- Ampułki Planet Spa sake i ryż- Maseczka i skrub w jednym Planet spa Sake i ryz- Olejek do twarzy Planet spa Lawenda- Krem do mycia twarzy z oliwką Planet spa- Krem na noc solutions pomarańczowy stary- Krem na noc solutions pomarańczowy nowy- Krem na noc solution do cery wrażliwej Zel pod oczy solutions pomarańczowy stary- Krem pod oczy dla mężczyzn- Kuracja do włosów farbowanych- Serum do szyi i dekoltu z oliwką- Jogurtowa maseczka do włosów Naturals mandarynka i kiwi- Zel do biustu Solutions Krem na rozstępy solutions- Mgiełka Hawainiian- Mleczko do twarzy Anew platinium- Pianka podkreślająca skret włosów- Antyperspirant w kulce Signature- Serum na końcówki- Paleta korektorów Dark- Grube kredki do brwi, mam oba kolory- Potrójny błyszczyk pink shimmer- Kredka 24 k czarna- Błyszczyk z color trend Modern mocha- Błyszczyki w szmince: pink bouquet i Bossom Szminki o kształcie diamentu „potęga koloru”: mocha madness, pink pop, personified plum, divie wine, brillant berry wszystkie Szminki UCR w koronkowym i różowym opakowaniach, odcień Frozen rose i Sparking Peach Szminka uwodzicielskie nawilżenie odcień Tangeline Szminka z różowym zlotem odcień Glamorous- Trwały błyszczyk do ust, odcień Everlatingetl- Szminka Color trend o kształcie serca odcień shooting star- Diamentowa konturówka zielona- Tusz enchant czarny- Trwała szminka sun kissed ginger ja tez je kocham
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
|
Cytat:
![]() Rarki bez kartonika nie chcesz? ![]() lecę dziewuszki spać,do jutra |
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze zapomniałam o celebre i 3 perfumki RW w jednym pakowaniu(co będzie w 16), a i o eternal magic 30 ml (co teraz są) Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-10-03 o 23:40 |
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
tonia85 dostałaś już może paczkę?
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko nowe, nieużywane,co miało fabrycznie folię to ma ją nadal a te perfumki, które folii nie miały były psiknięte raz lub dwa aby poznać zapach bo swego czasu chciałam co nieco sprzedać klientkom ale to mi jeszcze pozostało:
Windscape dla Niej Scentini Rose fizz Today Tomorrow Always Slip Into Ice sheers luscious 2 szt (te żółte) Sassy Swirls Vanilla berry (te fioletowe) My Vibe (woda toalet męska) perełki rozświetlające tusz do rzęs enchant bransoletka Rosabell (okrągła czarna w srebrny motyw kwiatowy) biżuteria Lyndi Planet Spa: Rozświetlające serum do twarzy ampułki do twarzy sake i ryż olejek do twarzy prowansalska lawenda i jaśmin 2 szt Anew kuracja do twarzy z kwasem glikolowym Anew luksusowy krem naprawczy na noc Ultimate 15ml Solutions krem pod oczy ochrona młodości (stara wersja) Naturals krem do twarzy brzoskwinia i mleczko migdałowe Naturals Oczyszczająca maseczka do twarzy drzewo herbaciane i ogórek krem do depilacji ciała do skóry wrażliwej czerwona kosmetyczka złota kosmetyczka to chyba wszystko
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-10-17 o 17:09 |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Ta godzina mnie wykonczy.....
Dziewczyny przperaszam ale nie chce mi sie szukac na waszych listach, czy ktoras ma na sprzedaz/wymianke wode just play dla niej te pomaranczowa??? Najlepiej nie uzywana bo chcialam ja sprzedac klientce. Musso.... Moj Tz do mnie wczoraj wieczorem " ej a ja ta twoja paczke woze ciagle w aucie bo o niej zapomnialem...."..... STRASZNIE CIE PRZEPRASZAM!!!!!!! Dzisiaj sama ja wysle.... Ech faceci..... Nie bij tylko.... Litosci, jestem taka biedna, wstaje o 3 w nocy... ![]() Zarty, zartami ale naprawde bardzo przperaszam i dzis na 100% wysle - osobiscie! |
|
|
|
#1516 | |
|
|
Bry
Sarunieczka umalowana,zaraz leci do pracy,muza w słuchawkach prygotowana na drogęCytat:
A Rarki nie chcesz? za...Rose Fizz Moja biedna Rarka,nie mogę się jej pozbyć,a nic innego nie mam![]() papatki,lecę
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() Powiem ze to i tak już mało mi zostało, bo miałam z 2 razy więcej, ale powiedziałam siostrze i koleżankom żeby mi posprzedawały chociażby za pól ceny katalogowej, no i połowa poszła
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-10-04 o 08:27 |
||
|
|
|
#1521 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
mój tż 3 dni koperty kupował, a następne 3 dni wysyłałCytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś tu wspominał o perfumetkach Reese ? Ja by, bardzo chętnie się wymieniła. Siedzę w pracy więc napiszę tylko to co na 100% pamiętam:
Slip Into - nowa Z Oriflame Full Moon damskie i męskie Masło do ciała MM maseczki MM-nie termalna i sake peel off emulsję anew aqua - nową mam inne wody ale nie pamiętam jakie Ale bardzo mi zależy na tych perfumetkach ![]() no i mam też żel stymulujący z Ori - Resscue21 polecała i ja też oraz olejek z tej serii też - nowe po 2 szt.
Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2011-10-04 o 09:00 |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze takie 3 ażurowe szaliczki, używane, robiłam je sama na szydełku
![]() -czerwony wymiary 160x15 cm, bawełna -złamana biel wymiary 160x15 cm, wiskoza - fioletowy, to jest ciepły fiolet, cos taki jak paznokcie modelki w k15 na stronie 43 wymiary 170x 16 cm, wizkozachce ktoś
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-10-04 o 09:07 |
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Toniu, a chciałabyś za pomarańczową Pur Blnce True Glow lub Make Me Wonder?
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Musso wybacz mi, że wczoraj do Ciebie nie napisałam, ale moja paczka jest w zasadzie gdzieś I nie wiem czy dzisiaj łaskawie dotrze czy nie. Choć mam jednak nadzieję, że tak![]() Się wkurzylam, na tą całą szopkę z tymi paczkami. ![]() A zmieniając temat - u mnie słonecznie, jeszcze zimno, ale będzie cieplutko
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej! Nie myślcie sobie, że was nie podczytuję:P Jeszcze żyję, nie piszcie dużo, bo wieczorkiem mam was zamiar trochę nadrobić
![]() Aktualnie naszykowana już jestem do pracy i zabieram się do wyjścia buziaki
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ale się dzisiaj nie wyspałam tak więc jestem już po śniadanku (zawsze jakiś plus ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- i złożyłam już zamówienie oczywiście brakło mi 70zł do 300 ale wzięłam torebkę cierra bo nie mam żadnej większej i przekroczyłam to 300, jak mi się nie spodoba to najwyżej pójdzie na zwrot
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mam nadzieje ze wiesz o które mi chodzi (chodzi o te co sa na str 102 w katalogu 16). Chętnie za nie przygarnę masło MMA co to za żel stymulujący
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
To są te 3 malutkie ? Nie mam teraz podglądu w 16 - praca blokuje
![]() A żel hymm stymuluje doznania erotyczne P 1 użyciu stwierdzam że mrowi i jakoś tak 'pociepla'.Na masło MM- chętnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Tylko skróty hehe 
a miał długie ciemne włosy za łopatki 

)