|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
, ale jak nie bylo WOW to trzeba szukać dalej ![]() Cytat:
za zaklepanie godziny, ja też chodziłam do księdza bez TŻ bo nieste on pracuje i nie miał by nawet jak przyjechać w tych godz. co kancelaria jest otwarta ale wiem że twój TŻ daleko jest
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-10-04 o 00:13 |
||
|
|
|
#1982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() Cytat:
za zaklepanie godziny.Dobra, zbieram się chyba do spania... Jutro wstanę rano i coś jeszcze będę sobie czytać, ale chyba muszę pospać te kilka godzin, żeby jutro dożyć do 14 Eh, powiem Wam, że wczoraj się bardziej denerwowałam niż dziś Nie wiem czemu
|
|
#1983 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za ustalenie godziny![]() Cytat:
Edytowane przez Talaaa87 Czas edycji: 2011-10-04 o 00:16 |
||
|
|
|
#1984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
osobiście nigdy nie widziałam zeby tak goście się zachowywali, zawsze było tu rodzina młodej, tam młodego... Z tego co wiem to moja rodzina na pewno się tak nie wymiesza z rodziną TŻta... |
|
|
|
|
#1986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczynki ja uciekam spać bo jutro muszę rano wstać DOBRANOC
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
O jacie jak mnie tu dawno nie bylo
![]() troche zalatwiania wakacje potem szkola kampania wrzesnniowa Do tego wszystkiego mialam wypadek samochodowy rozbilam auto mamie ... Ale jestem kolejne zeczy mamy zalatwione W przyszlym tyg jestesmy umowieni z dekoratorka ciekawe ile nam zaspiewa Termin i godzina slubu zalatwiona dokladnie 13.15 Sala , catering, zespol, fotograf, samochod moj wymarzony Poprosilam moja przyjaciolke by byla moim swiadkiem jak sie cieszyla nic sie nie spodziewała ![]() szukam jeszcze intensywnie kamerzyste W tym roku chcemy jeszcze kupic obraczki i zaczynam sie ogladac za sukienkami ale jeszcze katuje sie zeby zmiescic sie do wybranego rozmiaru
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zaklepanie godziny i wszystkich pozaotałych rzeczy a jakie macie auto??
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
tak w tej pierwszej gorset znacznie odznaczal sie od dolu, a poza tym nie podobalo mi sie, ze ta ostatnia warstwa tiulu byla krotsza od reszty, no i ten dekolt...:P smiac mi sie z niego chcialo jak nie wiem
takze ta odpada a ta druga ma taki nieforemny ten gorset, bo on byl za wielki, napisalam,ze w realu jest w serduszko, czego kompletnie nie widac na zdjeciach i wogole dopasowany nie byl, wiec nie ma co na niego patrzec ale bede szukala takiego dolu![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- oki, ja lece spac bo juz pozno sie zrobilo... a jutro bedzie czekala na Was kolejna relacja moze bedzie WOW:P zazdroszcze wszystkim dziewczynom ktore juz mają suknie.. co to musi byc za ulga, mozecie spac spokojnie, a ja nieeeeeee........ dobranoc
|
|
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Posiniaczona kark boli jak diabli i miesnie od lokci po ramoina bo trzymalam kierownice na szczescie to bylo przy zjezdzie z autostrady nie bylo tak wielkiej predkosc A pojedziemy samochodem kolegi mojego ojca honda accord kolor ecru http://www.auto-blog.pl/honda-accord-type-s/ powiedzial ze to bedzie zaszczyt ze moze zawiesc mnie do slubu
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
Dobra Kobiety ja zmykam spać...
Dobranoc...
|
|
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc karaluchy pod poduchy
|
|
#1993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Samochód a to jest ford focus z 93... ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Dobra a teraz juz uciekam spać... jeszcze raz dobranoc
|
|
|
|
|
#1994 | |||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam...
Ale Wam zazdroszczę zakupionych sukienek Witam nowe PMki Chatko: powodzenia!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I nawet to, że mi stuknęła 2 z przodu mnie nie cieszy... Mam dość! Na prawdę dość! Ślub w moim kościele kosztuje tyle, że się odechciewa, obrączki mnie dobiły, do tego problemy z pogodzeniem studiów i pracy, a jeszcze suknia - w jednym salonie mi sprowadzili w moim rozmiarze, ale wcześniej upatrzony model, w którym się odkochałam i nie wiem, jak sytuację odkręcić, bo salon daleko, a to nie ta jedyna suknia Dobrze, że o tej porze tu nikogo nie ma - można się wyżalić... Sorki, ale musiałam...
|
|||
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam dzisiaj u 2 jubilerow i złotnika...
w 1 usłyszałam kwotę 4500 zł/ parę w 2 te same obrączki 3100 zl/pare, jesli nasze zloto to 1500-1700 zł a złotnik powiedział, że może mi zrobić ten sam wzór... za 1400-1800 zł z jego złota, natomiast jeśli damy swoje to 500-600 zł... Najprawdopodobniej zdecydujemy się na robienie u złotnika cena bardzo kusząca a wzór jest Firmy ŁAZUR kolekcha zmysłowa... co o nich sądzicie?? |
|
|
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1997 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rewelacyjnie w niej wygladasz! swietny wybor! ps. w sobote jak bylam z mama w tym salonie nalegala zebym ja przymierzla![]() Cytat:
podobasz mi sie bardziej ![]() Cytat:
gratulacje mysle, ze w kwietniu to dobra godzina! jak sie uda my pojdziemy w sobote do ksiedza, zastanawiamy sie miedzy 15 a 16![]() Cytat:
bardzo ladne! ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Nie dokonczylam Paulinka w drugiej mi sie bardziej podobasz
|
|
#1998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za pierwsze przymiarki i czekam na więcej Cytat:
za zaklepanie daty i godzinymadzia
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ładnie w niej wygladasz ![]()
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie z tymi obrączkami na prawde przegięcie bo uważam że powinien poinformować Was że będzie AŻ taka podwyżka... Ciekawe swoją droga czy można by było go zaskarżyć.. neny trzeba pytać... eh.. Tylko szkoda nerwów.. każdy sobie myśli "ach wesele mają, to kase pewnie też więc trzeba ciągnąc z nich ile się da" nosz k.a Trzymaj się i mam nadzieje że wszystko powolutku się ułoży Chatka- kciuki trzymam !
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() normalnie straszne dzięciołki z Was, tak nastukać postów ![]() megan bardzo ładna suknia chatko przecież wiesz, że to tylko formalność ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
może jubiler nie wziął pod uwagę Waszego złota, albo coś pokręcił |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dziewczyny, WRÓCIŁAM!!!
Wyjazd cudowny, strzaskałam się na heban, długo by opowiadać Jak będę miała chwilę to wrzucę wam kilka fotek, aczkolwiek z chwilami to u mnie ostatnio ciężko W pracy zapierdziel taki, że nie wiem za co się złapać, a w sprawach prywatnych niewiele lepiej - tzn. dostaliśmy wreszcie kredyt No to teraz tylko 14 października odbierzemy mieszkanko i można zaczynać myśleć o wykańczaniu ![]() W sprawach ślubnych akurat wczoraj załatwiliśmy dwie rzeczy, w tym jedną najważniejszą tzn. po pierwsze mamy termin w kościele Ale niezła chryja z tym była, bo wchodzimy do kancelarii i mówimy, że chcemy wtedy i wtedy, na 17:00. Babka patrzy w księgę, a tam już ktoś zapisany, ale jakoś dziwnie. Ksiądz się pyta co to ma być, a ona, że przez telefon zapisała ![]() No i załatwiliśmy też fotografa. Wydaje mi się, że jak na warunki warszawskie bierze mało - 1500 zł od przygotowań do oczepin + plener innego dnia Tak że wszystko jest na dobrej drodze do TEGO dnia A teraz lecę nadrabiać chociaż ten wątek, bo tamtego już nawet nie będę próbować
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kindziu - cena po obniżce końcówkowokolekcyjnej 3690 PLN, Megan jako klientka zdecydowana i raptowna wyżydziła 10% rabatu czyli mieszczę sie w budżecie 3320 PLN polecam ten salon ze wszsytkich sił;p dziękuję dziewczyny za komplementy
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
200 dni
![]() ![]()
|
#2005 | |
|
Zadomowienie
|
Wiktusiaczek Powiem Ci że przegięcie z tymi obraczkami... chyba bym go
możesz sie tu żalić ile chcesz... zawsze chętnie wysłuchamy i jak będziemy mogły to pomożemy Cytat:
jeżeli Wam zrobi za 500-600 zł z Waszym złotem to bym sie nie zastanawiała, jesli podobają Wam się te obrączki... a Powiedz tam ten pasek cienki jest z innego złota czy to tylko złudzenie??
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maxwelko witaj po dłuuuuuugiej nieobecnoście masz co nadrabiać jedyne 234 stron
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Mam takei zamieszanie w pracy od wczoraj, ze nawet nie miałam sily wieczorem Was nadrobić ale zaraz podczytam w między czasie co tam pisałyście
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za załatwienie wszystkich spraw ![]() magduś2 ![]() ![]() klask i:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

bylysmy tylko w 2 salonach, bo na wiecej nie mialam sily, a pozatym nie bylo czasu, bo salony tylko do 18 otwarte...
koronkowa miala tez sliczną gore , ale dol mi sie juz nie podobal.. po tym salonie stwierdzilam, ze dekold tylko i wylącznie w serduszko i dol musi sie zaczynac na wysokosci miednicy, nie wyzej ani nizej, bo jak ma obnizony stan, to moje biodra okropnie w niej wyglądają.. :P dół tez nie moze byc zbyt szeroki, bo poprostu zle sie czuje. Zdjęc niestety nie moglysmy robic
ale obsluga baardzo mila
za zaklepanie godziny, ja też chodziłam do księdza bez TŻ bo nieste on pracuje i nie miał by nawet jak przyjechać w tych godz. co kancelaria jest otwarta
Nie wiem czemu

a to jest ford focus z 93... 

jeżeli Wam zrobi za 500-600 zł z Waszym złotem to bym sie nie zastanawiała, jesli podobają Wam się te obrączki... a Powiedz tam ten pasek cienki jest z innego złota czy to tylko złudzenie??
Poza tym JA nie dam rady?!
klask i: