Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 14:57   #1591
aknowi88
Wtajemniczenie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
a najgorzej to jeszcze jak człowiek zacznie sobie sam dopowiadać

tak
właśnie, i tymi dopowiedzianymi historyjkami jeszcze się dodatkowo dobija...
mam dwie koleżanki które też są w 19 tygodniu coś oblegany ten tydzień

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 14:58   #1592
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Oj, to ja nie zauważyłam tej wypowiedzi

Moja przyjaciółka również ma cukrzycę, ale w ogóle nie zwraca uwagi na jedzenie, tylko insuliny rygorystycznie pilnuje. Tzn. zwraca, ale na produkty mączne, bo ma drugą chorobę i tyle tylko, że zamiast chleba je wafle ryżowe. A chipsów to akurat je od groma Raz ją w sklepie ochrzaniłam, że zamiast kolejnej paczki chipsów jabłko by lepiej sobie kupiła i posłuchała szkoda, że jednorazowo
Mój TŻ jak rok temu u niego wykryli cukrzycę to ostro wział sie za siebie schudł prawie 30 kg- teraz juz sobie folguje, co mnie w✂✂✂✂ia na maksa, ale gadanie ze starym chłopem i wykłócanie sie to jak rzucanie grochem o scianę, szkoda nerwów.
Córka z kolei w lipcu miała stwierdzona cukrzycę, też jest na insulinie, biedna trzyma sie dzielnie jak inne dzieciaki jedzą cukierki, czipsy w szkole czy inne rzeczy. Ona nawet soczku wypic nie może- tylko wtedy pije jak jej spada cukier- bo to to samo jakby 20 g chleba zjadla.
To jest tak przesrana choroba, że szok i bardzo własnie na jedzenie trzeba uważać.
Z tego co zauwazyłam po ludziach to juz bardziej swiadome osoby posiłków i insuliny właśnie tak robią, że zjedzą byle co albo coś mniej zdrowego a cukier korygują właśnie insuliną.

Przyklad z wczoraj Wam podam- Oliwia je obiady w szkole- bo chciała, pani doktor i dietetyczka nie widzialy przeciwskazań- była ogórkowa zabielana smietaną z ziemniakami, i pierogi z mięsem i kapustą. I bylo to tak kaloryczne i naładowane węglowodanami, ze cukru nie mogłysmy przez 3 godziny zbić. ( śmietana, ziemniaki, mąka i tluszcz-a jak posiłku jest tak że jest więcej tłuszczu niż węglowodanów- to ten tłuszcz organizm sam zamienia w węglowodany)

Sheryl- nie pisalam o tamtych skladnikach bo one sa przynajmniej dla mnie tak oczywiste ze jak widzę tylko jakiś E na produkcie, czy jakies sacharyniany i inne rzeczy to nawet na taki produkt nie zwracam uwagi. Natomiast wiele osób patrzy że niezdrowe bo ma malo kcal - owszem mo.ze miec malo kcal- ale w tych co ma ma dużo cukru- dlatego pozwolilam sobie na takie porównanie
Rescue trzymaj się cieplutko

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-10-04 o 15:02
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 15:00   #1593
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ale ja chyba nie do końca wiem o co Ci chodzi z tym wymiennikiem, mogłabyś na nasze?
Chyba pisałyśmy też o czymś zupełnie innym... Ty pod kątem cukrzycy.. ja o składzie w ogóle. Patrząc na skład, wolę serek homo z mleczarni niż danonka. To samo co do innych produktów, patrzę na składy gdzie mniej syfa: E 200, E..., E.., guma ksantonowa, inna guma, mączka świętojańska.... i inne wypełniacze niepotrzebne dziecku. Są produkty, które tego nie mają, więc dla mnie wybór jest jasny.
Nie wszystkie E są złe
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 15:01   #1594
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
właśnie, i tymi dopowiedzianymi historyjkami jeszcze się dodatkowo dobija...
mam dwie koleżanki które też są w 19 tygodniu coś oblegany ten tydzień
albo np ja mam tak że tomek mnie przytuli to zamiast cieszyć się tym to zastanawiam się ile razy jeszcze tak bedzie czy bedzie etc .

albo jest troszkę mniej czuły to już kombinuje co jest nie tak

człowiek za dużo myśli

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Rescue trzymaj się cieplutko
: cmok:

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 15:06   #1595
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
dobre
ale tak patrząc na nasze społeczeństwo to robi się to samo. wczoraj właśnie tak na dworze z piesiem siedziałam a za siatką jest plac zabaw i matki zabierając dzieci z zerówki idą z nimi jeszcze na ten plac, i tak na 10 matek może ze dwie były szczupłe a reszta... szkoda gadać. ja też mam zdolności do tycia i muszę się pilnować. także przy wzroście 174cm ważę ( a raczej ważyłam ) 58-61kg zależy czy sobie trochę odpuściłam czy nie. choć nie mówię że jestem na jakiś dietach, po prostu jem wszystko ale muszę ograniczać ilości
widzisz ja podobnie mam 176 cm i ważyłam 63 kg , ale to było paręlat temu i przed dziećmi
teraz też mam 176 cm , ale waga niestety za bardzo zaczęła lecieć w kierunku........ 80kg
i to problem, bo od tamtej wagi przybyło mi parę latek (a to widać po dzieciach syn 17, córka 15)a ja bym chciałam , żeby tak bliżej chociaż 70 było, no cóż pomarzyć dobra rzecz
no i żeby nie było, nie obżeram się za bardzo i słodycze też potrafię ograniczać

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
albo np ja mam tak że tomek mnie przytuli to zamiast cieszyć się tym to zastanawiam się ile razy jeszcze tak bedzie czy bedzie etc .

albo jest troszkę mniej czuły to już kombinuje co jest nie tak

człowiek za dużo myśli

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

: cmok:
Resscue21 - trzymaj się cieplutko
i myśl o Haneczce
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 15:09   #1596
aknowi88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
widzisz ja podobnie mam 176 cm i ważyłam 63 kg , ale to było paręlat temu i przed dziećmi
teraz też mam 176 cm , ale waga niestety za bardzo zaczęła lecieć w kierunku........ 80kg
i to problem, bo od tamtej wagi przybyło mi parę latek (a to widać po dzieciach syn 17, córka 15)a ja bym chciałam , żeby tak bliżej chociaż 70 było, no cóż pomarzyć dobra rzecz
no i żeby nie było, nie obżeram się za bardzo i słodycze też potrafię ograniczać
wiem że z wiekiem coraz gorzej jest utrzymać wagę, jestem tego świadoma i też nie wiem jak będę za ileś lat wyglądać, ale chodzi mi o ludzi w młodym wieku które jeszcze mogą coś z tym zrobić i łatwiej jest teraz niż później, a pomimo to nic nie zrobią tylko narzekają, a swoim postępowaniem krzywdzą jeszcze dzieci, bo skoro oni się odżywiają fast foodami to czemu dzieci mają jeść coś innego...

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

eh może koniec tematu bo każdy ma swoje zdanie na ten temat

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 15:15   #1597
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
i myśl o Haneczce
jak ja was kocham dziewczyny wy samym słowem "trzymaj się " " będzie dobrze " dajecie człowiekowi tyle siły że hej
dziękuje

oglądacie rodzinka.pl ?- tam gra natalia - żona i matka 3 synów - i serio mamy powinny brać przykład z jej kuchni .

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-10-04 o 15:16
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:12   #1598
malutka84
Zakorzenienie

Hej... jestem skonana
Nawet mi pisac nie chce.
Nikt nie ma just play dla niej? Szkoda, taka nagrzana ta kumpela

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Pamietacie serial "matki zony i kochanki" ? Ale bym go sobie znow obejrzala
Stary 2011-10-04, 16:15   #1599
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry
Resscue witaj,fajnie że jesteś bo się zastanawiałam czy Cię wołać czy nie,ale stwierdziłam że załatwiacie z T.swoje sprawy i pewnie nie masz chwilowo weny na wizaż
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mam jeszcze takie 3 ażurowe szaliczki, używane, robiłam je sama na szydełku
-czerwony wymiary 160x15 cm, bawełna
-złamana biel wymiary 160x15 cm, wiskoza
- fioletowy, to jest ciepły fiolet, cos taki jak paznokcie modelki w k15 na stronie 43 wymiary 170x 16 cm, wizkoza
chce ktoś
jakie pięęękne

Cytat:
foto dla Sarunieczki błyszczyk rose kissed
oo dzięki Musso ładny ten błyszczyk...i naturalnie wygląd,jak moja szminka uwodzicielka zapamiętam na przyszłość
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja też miałam problem z Rarką bo zupełnie nie mój zapach, taki babciowy aż w końcu sprezentowałam jej jednej starszej pani...ufff...kolejnej nie chcę

takie cudeńka mają w Ori?
Mnie się Rare Gold podoba,jest elegancka,ale znudzi mi się szybko-znam siebie dlatego cieszę się że Tonia chce się wymienić Celebre lubiłam,i moja mama też,więc albo sobie wezmę,albo dam mamie bo już dawno się jej skończyła

z Ori bym chciała zapach Sun, jakby ktoś miał,ale nie mam nic na wymianę

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Żegnam sie laseczki do poniedziałku

Szklarska Poręba
zazdroszczę czekamy w poniedziałek

Dziewczyny które dostały już paczki-chcę się upewnić-zaznaczyłyście w strefie fakturę elektroniczną,ale kwitek do wpłaty na poczcie był w paczce,tak? pytam bo dziś składam zamówienie,a bez kwitka jak bez ręki

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-10-04 o 16:19
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:23   #1600
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Dziewczyny które dostały już paczki-chcę się upewnić-zaznaczyłyście w strefie fakturę elektroniczną,ale kwitek do wpłaty na poczcie był w paczce,tak? pytam bo dziś składam zamówienie,a bez kwitka jak bez ręki
właśnie mim przypomniałaś, kwitka nie było ja tam wolę żeby nie było
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:24   #1601
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Bry
Resscue witaj,fajnie że jesteś bo się zastanawiałam czy Cię wołać czy nie,ale stwierdziłam że załatwiacie z T.swoje sprawy i pewnie nie masz chwilowo weny na wizaż

jakie pięęękne

oo dzięki Musso ładny ten błyszczyk...i naturalnie wygląd,jak moja szminka uwodzicielka zapamiętam na przyszłość

Mnie się Rare Gold podoba,jest elegancka,ale znudzi mi się szybko-znam siebie dlatego cieszę się że Tonia chce się wymienić Celebre lubiłam,i moja mama też,więc albo sobie wezmę,albo dam mamie bo już dawno się jej skończyła

z Ori bym chciała zapach Sun, jakby ktoś miał,ale nie mam nic na wymianę

zazdroszczę czekamy w poniedziałek

Ja nie mialam!!!! Mialam tylko te kartke gdzie sa wagi wszystkich produktow! Ale kwitka niet!
Stary 2011-10-04, 16:32   #1602
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

i myśl o Haneczce
no to mamy mniej więcej te same "parametry" jestem dokładnie tego samego wzrostu i moja waga też pozostawia wiele do życzenia, nie wiem ile teraz ważę bo moja waga różnie pokazuje, poprostu jest zepsuta a to już...3 waga którą kupiłam. Po ciaży wróciłam do swojej wagi sprzed ciaży tzn 69-70kg i tak za dużo ale teraz ważę trochę ponad te 70kg bliżej 75 i wiem, że muszę coś z tym zrobić, u mnie to słodycze i ...alkohol-ale nie myślcie, że mam jakiś z tym problem, tylko poprostu jak wieczorem (nie co wieczór, ze 2 razy w tyg) wypiję redds,sa to potem cały następny dzień czuję się jak napompowana a jeszcze jak przegryzę to czymś słodkim to już w ogóle masakra...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:57   #1603
Meitsa
Zakorzenienie

Spieprzyłam rosół Mogłam dać pół kostki rosołowej a nie całą. Teraz zupa jest za słona i mi się oberwie, a ziemniaka nie mam

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 17:01   #1604
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
hej kochana a Ty nie miałaś mieć dłuższego urlopu?? czy to już tak zleciało??

ja wiem że czasem jest tak że choroba,leki, itp i tyje się niezależnie od nas ale to są dość sporadyczne przypadki
coraz więcej jest takich przypadków nawet nie zdaje sobie z tego sprawy kiedyś nie mówiono o tym, że ktoś jest otyły np z powodu jakieś choroby czy leków
Cytat:
skróciłam sobie urlop nie mogę tak sama w domu siedzieć wiesz .

kochanie wydaje ci się że sporadyczne wypadki często może nawet nie wiesz widząc grubą osobę przechodzącą koło ciebie na mieście że ona jest chora . pierwsze co to nam się nasuwa że duzo wpierdziela
jesteśmy po prostu ludźmi i niestety mamy już tak z natury, że oceniamy na pierwszy rzut oko to co każdy pomyśli sobie na widok otyłej osoby niech lepiej zostawi dla siebie bo takie komentowanie na głos rani i to jak cholera Zastanawialiście się kiedyś jak wygląda weekend kogoś otyłego?? albo ciuchowe zakupy??
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Nikt nie ma just play dla niej? Szkoda, taka nagrzana ta kumpela
[/COLOR]Pamietacie serial "matki zony i kochanki" ? Ale bym go sobie znow obejrzala
kiedyś miałam ale czy nadal mam to nie wiem tego
pamiętam oglądałam za młodu

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 17:02   #1605
Sarunieczka

Cytat:
właśnie mim przypomniałaś, kwitka nie było ja tam wolę żeby nie było
Cytat:
Ja nie mialam!!!! Mialam tylko te kartke gdzie sa wagi wszystkich produktow! Ale kwitka niet!
Doopa Jaś! to nie będę mieć podglądu faktury wrr...

Cytat:
Spieprzyłam rosół Mogłam dać pół kostki rosołowej a nie całą. Teraz zupa jest za słona i mi się oberwie, a ziemniaka nie mam
Bo zupa była za słona

spać mi się chce ech...ale szkoda spać jak taka pogoda w październiku z krótkim rękawkiem i sandałach to rzadkość

acha dziewczyny a tak jak pisze na strefie-dostałyście sms-a z numerem konta,kwotą do zapłacenie i terminem do zapłaty? jak będzie nr.konta to sobie wypełnię kwitek na poczcie,ale co wtedy się wpisuje w tytule wpłaty?

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-10-04 o 17:05
Stary 2011-10-04, 17:07   #1606
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
A nie możesz trochę rozcieńczyć przegotowaną wodą ja zawsze tak robię jak zupa jest za słona

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
coraz więcej jest takich przypadków nawet nie zdaje sobie z tego sprawy kiedyś nie mówiono o tym, że ktoś jest otyły np z powodu jakieś choroby czy leków
Już nawet nie trzeba leków. Wiecie czym karmione są kurczaki Czy inne zwierzęta które my spożywamy. Przecież one są szpikowane hormonami

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-10-04 o 17:08
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 17:09   #1607
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
A sama nie mozesz wypelniac druczku? Podglad wazny!
Stary 2011-10-04, 17:11   #1608
Sarunieczka

Cytat:
A sama nie mozesz wypelniac druczku? Podglad wazny!
mogę,choć to kłopotliwe,ale jednak podgląd faktury musi być!
a w tytule wpłaty wpisuje się nr.faktury? bo nr konta już widzę,przeciez będzie na fakturze elektronicznej,tak grzebię w strefie i tak gdybam
Stary 2011-10-04, 17:11   #1609
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Ja mam papierowe faktury (bo sie rozliczam z US) i dziś o 2 w nocy składałam zamówienie i mam podgląd faktury, to może też będziesz miała
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 17:14   #1610
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja mam papierowe faktury (bo sie rozliczam z US) i dziś o 2 w nocy składałam zamówienie i mam podgląd faktury, to może też będziesz miała
piszą że od połowy kat.14 nie będzie podglądu,więc pewnie mnie złapie..bo zamawiam w 2 terminie próbuję teraz zmienić na elektroniczną,co mam wpisać w pole "numer Avon SMS"? swój numer? jejku jaki człowiek tępy
Stary 2011-10-04, 17:15   #1611
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
mogę,choć to kłopotliwe,ale jednak podgląd faktury musi być!
a w tytule wpłaty wpisuje się nr.faktury? bo nr konta już widzę,przeciez będzie na fakturze elektronicznej,tak grzebię w strefie i tak gdybam
A masz konto internetowe? Nie łatwiej ci przez nie płacić? Możesz sobie pokopiować i się nie pomylisz
Stary 2011-10-04, 17:16   #1612
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mialam kwitka, ale mnie on nie potrzebny bo ja zawsze przelew robię

Był u mnie pan paczkowy, w niezbyt miłym humorze. Ja też najlepszego nie mialam bo byłam po dentyście bo nagle dziąsło mi krwawi i nie weim czemu
Dzisiaj nocuję u rodziców - nie, nie pokłóciliśmy się, ale będzie u nas spać jeden kolega D. ktorego ja nie znoszę za to jaki jest i jak mnie traktuje od samego początku, więc powiedziałam, że jadę do rodziców.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
piszą że od połowy kat.14 nie będzie podglądu,więc pewnie mnie złapie..bo zamawiam w 2 terminie próbuję teraz zmienić na elektroniczną,co mam wpisać w pole "numer Avon SMS"? swój numer? jejku jaki człowiek tępy
Nie, nic tam nie wpisuj.
Stary 2011-10-04, 17:16   #1613
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A nie możesz trochę rozcieńczyć przegotowaną wodą ja zawsze tak robię jak zupa jest za słona
No właśnie chyba tak zrobię, bo szczęście w nieszczęściu okazało się, że zupki trochę mało jak sobie nalałam i akurat uzupełnię brak i mam nadzieję, że odpowiednio mi się rozcieńczy. A Tż się nie dowie

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 17:18   #1614
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
A masz konto internetowe? Nie łatwiej ci przez nie płacić? Możesz sobie pokopiować i się nie pomylisz
"Mam konto ale prawie zawsze puste koleżanki płacą mi do ręki,więc bez sensu iśc na pocztę wpłacać te pieniądze na swoje konto,potem na Avon,dlatego przyzwyczaiłam się iść zwyczajnie na pocztę

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość

Nie, nic tam nie wpisuj.
dzięki,już mi załapało,będę mieć elektroniczną,a o resztę będę się martwić później
"idę"składać zamówienie
Stary 2011-10-04, 17:19   #1615
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Ja też nie mialam kwitka, ale mnie on nie potrzebny bo ja zawsze przelew robię

Był u mnie pan paczkowy, w niezbyt miłym humorze. Ja też najlepszego nie mialam bo byłam po dentyście bo nagle dziąsło mi krwawi i nie weim czemu
Dzisiaj nocuję u rodziców - nie, nie pokłóciliśmy się, ale będzie u nas spać jeden kolega D. ktorego ja nie znoszę za to jaki jest i jak mnie traktuje od samego początku, więc powiedziałam, że jadę do rodziców.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Nie, nic tam nie wpisuj.
Ja to bym nie pozwoliła jakiemuś gburowi nocować w naszym domu

Cytat:
"Mam konto ale prawie zawsze puste koleżanki płacą mi do ręki,więc bez sensu iśc na pocztę wpłacać te pieniądze na swoje konto,potem na Avon,dlatego przyzwyczaiłam się iść zwyczajnie na pocztę
Możesz wpłacać w swoim banku to jest za darmo, a na poczcie chyba 2,5
Stary 2011-10-04, 17:21   #1616
malutka84
Zakorzenienie

Sarunieczka tak wyglada oryginalnie spakowany ekspres, zestaw kapsulek ktory dodaja w prezencie a na ostatnim zdjeciu sa dwie kapsulki do cappucino - jedna czarna z kawka a druga biala ze smietanka, czyli z tych dwoch kapsul robisz jedna kawke.
Przepraszam ze nie pokazuje ekspresu ale to na prezent a nie da sie potem juz tak ladnie spakowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eks.jpg (89,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kap.jpg (107,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kaps.jpg (94,5 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-10-04, 17:22   #1617
sarraa
Zakorzenienie

Kat widzę, że jesteś na pasku to może zauważysz, mogłabyś mi mniej więcej przedstawić jakie koszty ponosicie mieszkając z B. razem? Macie kawalerkę tak?
Stary 2011-10-04, 17:23   #1618
malutka84
Zakorzenienie

Ja tez zawsze przelewem a te papiery wszystkie od razu do niszczarki szly.
Stary 2011-10-04, 17:24   #1619
sarraa
Zakorzenienie

Ja mam ostatnio marne zamówienia poniżej 100zł, może na święta będzie większe, rok temu miałam na 800
Stary 2011-10-04, 17:27   #1620
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja to bym nie pozwoliła jakiemuś gburowi nocować w naszym domu
Ja też nie, ale to jest jego kuzyn w zasadzie Nie będę się kłocić, mam gdzie iść nocować, na szczęście on przyjechał tylko do czwartku, bo jakieś rozmowy ma tutaj, a u niego się nie przelewa, więc D. zaproponował nocleg. Szkoda, że ze mną tego nie omówił, ale cóż, stało się. Przynajmniej posiedzę z Mamuśką i sobie poogadamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości