|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co robią nasi znajomi i rodzina, kiedy my grillujemy?
Co robią zaproszeni przez Was goście, kiedy organizujecie grilla? Ja miałam ostatnio taki przypadek, że zaprosiłam kilku znajomych. Przyszli z dziećmi, bo mają małe. Chciałam chyba zaimponować i pokazać, że kobieta grillować też może. Mi grillowanie wyszło, ale jak goście poszli złapałam się za głowę. W sypialni miałam narysowane jakieś węże zielonego koloru i napisane "dinozaur" na ścianie
![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Co robią nasi znajomi i rodzina, kiedy my grillujemy?
hmm.. no jak dla mnie to to, bez urazy, wynika z kultury Twoich gosci.. jak ja bym byla w gosciach u kogokolwiek z malymi dziećmi, to bym ich pilnowala..
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- my z Tz jak robimy grilla to znajomi zwykle czaja sie gdzies obok i rozmawiamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Co za goście!
![]() U mnie też jest tak, że znajomi są gdzieś obok po prostu i rozmawiamy normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Znaczy rozmawiają, nie uciekają żeby mnie nikt źle nie zrozumiał. Tylko usiedzieć na miejscu nie potrafią ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.