|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2978313 6]Dwie 5teczki poleciały
[/QUOTE]dziękuję |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2978313 6]Dwie 5teczki poleciały
[/QUOTE]dziękuję mam nadzieję,że choć tym razem wygram
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Tż pojechał
![]() byliśmy na maciupeńkich zakupkach.
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
oj enamour
nie smuć się co kupiliście?
|
|
|
|
#2195 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ale piję taką porządną, z kawiarki ![]() [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2978000 3]Ja jabłka wącham! potrafię rozróżnić ich smak poprzez zapach, zawsze wyjmuję je z torby, słodkie odkładam dla taty, kwaśne dla siebie, a takie mieszane dla mamy. I nigdy się nie pomyliłam Dlatego jak mama kupuje jabłka to mnie wołają <wstydzi się> Staram się tego nie robić w towarzystwie, ale i tak ukradkiem niuchnę, nie mogę sobie odpuścić [/QUOTE]Świetne
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na moje seriale
z tż dość dobrze jutro randka.. spadam już piękne papa
|
#2197 |
|
Konto usunięte
|
martusia wyjaśniło się chyba wszystko co?
papa miłego wieczorku![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- patrzcie dziewczyny jakie fajne oświadczyny ![]() http://www.joemonster.org/filmy/3858...we_oswiadczyny |
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oświadczyny fajne, nie wiem dlaczego mało nie płacze jak takie coś widzę ;/
|
|
|
#2199 |
|
Konto usunięte
|
ooo kochana to chyba zrobissz notkę na bloga?
a jaki masz humor kochana nasza enamour? coo?
|
|
|
|
#2200 |
|
Konto usunięte
|
Pięknie i oryginalnie!
Na pewno będą ten moment przywoływać przez długie lata ![]() Moje oświadczyny były fajne, co prawda z mniejszą pompą ale wspaniale je wspominam (może i lepiej, że mój K. nie tańczył - średnio mu to wychodzi )Enamoureczku hejka! |
|
|
|
#2201 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
I do tego dlaczego tam napisali "flashmob'owe", a nie "flashmobowe" Tego apostrofu nie powinno tam być
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie wiem czy ktoś będzie chciał czytać notkę w której nie pojawia się słowo: mac, inglot czy inne takie. Humor mam dobry, z Tż spędziłam cudownie czas, mówił jak bardzo mnie Kocha, ciągle mnie przytulał Przy nim mój humor jest po prostu idealny, niestety pojechał i jakaś zdenerwowana się czuję, chyba przez młodszą siostrę ![]() A jak Twój humorek Anetko? ![]() Shanaya opowiedz jak wyglądały Twoje zaręczyny Ciekawe ile czasu na swoje poczekam. Bo jak na razie na takich filmikach prawie płacze ; /
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-10-04 o 20:32 |
|
|
|
|
#2203 |
|
Marudziara
|
Fajne te oświadczyny
Ja jestem ciekawa czy ja się kiedykolwiek doczekam ...
|
#2204 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chciałam gdzieś wyjechać z Tżtem, ale nie wiedzieliśmy do końca gdzie i z kim. Ostatecznie padło na Rajgród (Mazury) w towarzystwie kolegów. Żadna dziewczyna nie chciała jechać, więc byłam jedyną płcią piękną Wyjechaliśmy w piątek, a wracać mieliśmy w poniedziałek wieczorem. Spaliśmy w dwóch domkach, w naszym byłam ja z Tżtem i naszym kolegą (moim przyjacielem z dzieciństwa). W piątek strasznie się pokłóciliśmy Czego się później dowiedziałam - specjalnie rozpętał awanturę w piątek, aby w sobotę mi oświadczyć się Żebym się nie spodziewała Moją pierwszą reakcją była żądza uduszenia go Myślałam, że nogi się pode mną ugną. ![]() A żeby było śmieszniej, to w całą akcję był zaangażowany wymieniony przeze mnie przyjaciel, z którym jeździł po pierścionek Specjalnie wyszedł z domku, a gdy było po wszystkim rozpłakał się jak dziecko bo to on nas ze sobą poznał a mnie zna odkąd miałam 4 lata ![]() Także może to nie było najbardziej romantyczne na świecie, ale jak zobaczyłam pudełeczko w kształcie serca i jego oczy pełne uczucia wszystko inne przestało się liczyć, świat stanął w miejscu |
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2978907 3]No więc tak
Chciałam gdzieś wyjechać z Tżtem, ale nie wiedzieliśmy do końca gdzie i z kim. Ostatecznie padło na Rajgród (Mazury) w towarzystwie kolegów. Żadna dziewczyna nie chciała jechać, więc byłam jedyną płcią piękną Wyjechaliśmy w piątek, a wracać mieliśmy w poniedziałek wieczorem. Spaliśmy w dwóch domkach, w naszym byłam ja z Tżtem i naszym kolegą (moim przyjacielem z dzieciństwa). W piątek strasznie się pokłóciliśmy Czego się później dowiedziałam - specjalnie rozpętał awanturę w piątek, aby w sobotę mi oświadczyć się Żebym się nie spodziewała Moją pierwszą reakcją była żądza uduszenia go Myślałam, że nogi się pode mną ugną. ![]() A żeby było śmieszniej, to w całą akcję był zaangażowany wymieniony przeze mnie przyjaciel, z którym jeździł po pierścionek Specjalnie wyszedł z domku, a gdy było po wszystkim rozpłakał się jak dziecko bo to on nas ze sobą poznał a mnie zna odkąd miałam 4 lata ![]() Także może to nie było najbardziej romantyczne na świecie, ale jak zobaczyłam pudełeczko w kształcie serca i jego oczy pełne uczucia wszystko inne przestało się liczyć, świat stanął w miejscu Jaki Cwaniak, super to wymyślił ; ))) To w takim razie gratuluję Długo pierścionek nosisz? Planujecie ślub?Kurcze, jak mi się marzą zaręczyny Tż coś tam niby planuje ale nie wiem kiedy to nastąpi
|
|
#2206 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) jestem od 13 sierpnia. Co się później okazało: rocznica ślubu jego rodziców. A poznali się w Rajgrodzie, w miejscowości, w której mi się oświadczył. Śmiali się, że zostanę już na dobre w rodzinie i że to dobry znak ![]() Tak naprawdę jeśli chodzi o zaręczyny to najlepsze w tym wszystkim jest właśnie czekanie. Po zaręczynach nasz związek ogromnie dojrzał. Kiedyś kłóciliśmy się niemal co kilka dni, o głupoty. Zawsze było jakieś ALE. Po wszystkim jest między nami piękniej, niż kiedykolwiek. Znowu patrzymy na siebie jak podczas pierwszej randki, nie możemy się sobą nacieszyć. Nie ma zgrzytów, jakbyśmy dosłownie siedzieli sobie w głowach. Nigdy nie było lepiej Co do ślubu to prawdopodobnie za 2 lata, 1.06.2013. Trochę męczy mnie ta 13 w roku, ale wtedy będzie nasza 5 rocznica i akurat wypada w sobotę. Nie mam pracy a nie chcę obciążać rodziców kredytem na jedną noc w życiu zatem chcemy na wszystko pomału zapracować. |
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wszystko się super układa. Bardzo Go Kocham i chciałabym być z nim na zawsze.
I on to myśli, że baby to po to chcą pierścionek by się chwalić przed koleżankami, a to wcale tak nie jest...
|
|
#2208 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wole tanie a dobre nie uważam aby cena rzędu kilkuset złotych odzwierciedlała jakość kosmetyku![]() a co ta siostra zrobiła? ile ma lat? ![]() Cytat:
![]() dobra, to ja nieproszona o to opwoiem jak wyglądały moje ![]() 27 marca 2010 pojechaliśmy do warszawy,bo M. kupił sobie nowy aparat( a lubi fotografować , 28 wróciliśmy i padł tekst abysmy poszli na taką górę u nas w mieście, na której są ruiny zamku zrobić zdjęcia. No to idziemy po drodze zdjęcia robił i w ogóle jak zwykle fajnie potem siedliśmy na murku tych ruin, w miejscu tym samym w którym postanowilismy 4 lata wcześniej być ze sobą i wywiązał się dialog a raczej pytanie![]() M: chcesz coś słodkiego misiu? A: no pewnie, a co amsz ciekawego? ![]() M. wyciaga fererro roche( uwielbiam no to ja rozwijam papierek i już mam wziąć do buzi, ale takie podejrzane mi się wydaje, bo jakby pęknięte, myśle sobie ,, ki pieron? przeterminowane? ,, odłamuję kawałek a tam pierścionek i M. się mnie pyta, czy tak? a ja że tak i tak zostałam narzeczoną a ślub odbył się 14 sierpnia 2010![]()
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-10-04 o 21:40 |
||
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kosmetyków, to jak nałożę cienie za 3 zł na bazę to się trzymają cały dzień ![]() Oj, ślicznie to wymyślił, bardzo romantycznie. I jakie ładne zdjęcie macie
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-10-04 o 21:13 |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dla mnie to wejście na kolejny etap w związku. Anetko, przepiękne zdjęcia i cudowne zaręczyny!
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-04 o 21:17 |
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2978952 6]
Tak naprawdę jeśli chodzi o zaręczyny to najlepsze w tym wszystkim jest właśnie czekanie. Po zaręczynach nasz związek ogromnie dojrzał. Kiedyś kłóciliśmy się niemal co kilka dni, o głupoty. Zawsze było jakieś ALE. Po wszystkim jest między nami piękniej, niż kiedykolwiek. Znowu patrzymy na siebie jak podczas pierwszej randki, nie możemy się sobą nacieszyć. Nie ma zgrzytów, jakbyśmy dosłownie siedzieli sobie w głowach. Nigdy nie było lepiej .[/QUOTE] zazdroszczę i szczęścia życzę
|
#2212 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
shanaya cudne oświadczyny,takie niespodziewana..na prawdę zazdroszczę i jestem ciekawa kiedy mnie to czeka
![]() ![]() Anettka piękna panna młoda z Ciebie ![]() ale nam się weselny wątek zrobił..już nie mogę się doczekać własnego slubu..a do niego pewnie ładnych parę lat ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym wyjść za mąż w sierpniu 2014 roku. Ale czy to wyjdzie, to nie wiem.
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje 22 urodziny..akurat sobota wypada..a moja mama też brała ślub w swoje 22 urodziny ![]() ![]() pięknie by było
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym miała wtedy 23 lata a Tż 26
|
|
#2217 |
|
Marudziara
|
Piękne zaręczyny miałyście Kochane
Ech żeby się tak kiedyś doczekać ...
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2978994 7]Dziękuję
[/QUOTE]Tak zgadza się dobrze wnioskujesz inna tradycja, inna kultura itdTak oświadczyny tam istnieją tyle, że z jego strony się ich nie spodziewam tak więc prędko mnie to nie spotka
|
#2219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

[/QUOTE]
mam nadzieję,że choć tym razem wygram

Ale piję taką porządną, z kawiarki
potrafię rozróżnić ich smak poprzez zapach, zawsze wyjmuję je z torby, słodkie odkładam dla taty, kwaśne dla siebie, a takie mieszane dla mamy. I nigdy się nie pomyliłam
Dlatego jak mama kupuje jabłka to mnie wołają <wstydzi się> Staram się tego nie robić w towarzystwie, ale i tak ukradkiem niuchnę, nie mogę sobie odpuścić

Tego apostrofu nie powinno tam być 

Wyjechaliśmy w piątek, a wracać mieliśmy w poniedziałek wieczorem. Spaliśmy w dwóch domkach, w naszym byłam ja z Tżtem i naszym kolegą (moim przyjacielem z dzieciństwa). W piątek strasznie się pokłóciliśmy
tak więc prędko mnie to nie spotka