|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Alarm okresowy!!!!
Pomóżcie...
Pisze na szybko bo potrzebuję pomocy, porady, odpowiedzi... Hmmm zacznę od tego, że okres zaczął mi się dużo wcześniej (ok. 2 tyg przed terminem), krwawienie było zupełnie inne niż zwykle i trwało zaledwie 3 dni. Po zakończeniu "okresu" z moim organizmem zaczęły się dziać dziwne rzeczy, na twarzy pojawiły się pryszcze (ktore mam zwykle przed okresem), piersi miały identyczny wygląd jak przed okresem, ii? Wszystko zaczęło dziać się zgodnie z terminem prawdiłowego okresu. dziś boli mnie brzuch itd... k i wszystko bylo by OK gdyby nie fakt ze dwa czy 3 dni temu zakończył mi się domniemany okres? Co to może oznaczać?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Alarm okresowy!!!!
Idz do ginekologa i niech Cie zbada. Może to tylko jakieś plamienia przed okresem ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Może to po prostu było krwawienie owulacyjne skoro zdarzyło się 2 tygodnie przed faktycznym okresem?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
A nie mialas wczesniej zadnych problemow z nadzerkami albo torbielami bo to tez moze byc przyczyna takich krwawien nieterminowych?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.