Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 21:56   #2071
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
tez tak myslalam dopoki nie znalazla sie tam moja kolezanka tez myslalam ze sie nie da. ale ludzie rezyseruja obce cywilizacje, wybuchajace statki, czary mary, tragedie jakich swiat nie widzial, koniec swiata itd. wiec czemu nie mieliby wyrezyserowac takich historii? kwestia dobrych aktorow. oczywiscie ze takie historie sie zdarzaja ale mnie to juz ten program jakos nie przekonuje. nie biore sobie tego do serca jak kiedys bo wiem ze ci ludzie ktorzy opowiadaja takie szokujace historie pewnie tego nigdy nie przezyli.
nawet najlepszy aktor nie odegra idealnie takiej historii.. ok może i oni to reżyserują, w końcu jakoś program musi wyglądać i wiadomo, że rzadko kiedy osoba przeżywająca koszmar decyduje się na opowieści takie, co nie znaczy, że to się nie zdarza... dla mnie jest ważne samo to, kto to odgrywa, czy osoba faktycznie przeżywająca coś czy aktor, chodzi o historię.. bo nikt, ale to nikt sam z siebie tego by nie wymyślił.. najpierw ktoś musiał to ptrzeżyć, opowiedzieć gdzieś a wtedy inni to kręcą.. i jeśli poszukać sensu takiego, że faktycznie ludziom takie żeby się dzieją, to jak dla mnie trzeba mieć serce z kamienia żeby Cię nie poruszyło takie coś.
Stary 2011-10-04, 22:04   #2072
Misiakowa90
Raczkowanie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Wyszło nam dokładnie 117 osób (w tym 21 dzieci)
u nas 33 dzieci :P Ale mniej więcej podobna ilość gości i dzieci :P

Jeszcze jest kwestia, kto dla kogo jest dzieckiem Tzn, ja puki co liczę dzieci od 0-17 lat, później rozdzielę to jeszcze na dzieci i młodzież. Akurat mam taką fajną granicę, że są dzieci od 1 do chyba 9 lat, i później od 14 wzwyż, więc tak to chyba podzielimy Aha, i ten wiek, to jest na 2013 rok, nie na teraz

http://www.suwaczek.pl/cache/ce8919d9c4.png

Zaręczyny:

http://www.suwaczek.pl/cache/21362bc084.png
Misiakowa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:07   #2073
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
nawet najlepszy aktor nie odegra idealnie takiej historii.. ok może i oni to reżyserują, w końcu jakoś program musi wyglądać i wiadomo, że rzadko kiedy osoba przeżywająca koszmar decyduje się na opowieści takie, co nie znaczy, że to się nie zdarza... dla mnie jest ważne samo to, kto to odgrywa, czy osoba faktycznie przeżywająca coś czy aktor, chodzi o historię.. bo nikt, ale to nikt sam z siebie tego by nie wymyślił.. najpierw ktoś musiał to ptrzeżyć, opowiedzieć gdzieś a wtedy inni to kręcą.. i jeśli poszukać sensu takiego, że faktycznie ludziom takie żeby się dzieją, to jak dla mnie trzeba mieć serce z kamienia żeby Cię nie poruszyło takie coś.
pewnie ze mnie to rusza... ale rusza mnie fakt ze cos takiego faktycznie sie dzieje i ma miejsce. a nie rusza mnie ta kobieta ktora siedzi tam i placze przed cala polska - kiedys owszem ale teraz juz nie.
Stary 2011-10-04, 22:09   #2074
malinka9191
Zakorzenienie

miło się tu z Wami siedzi, ale na mnie już czas...

dobranoc.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
pewnie ze mnie to rusza... ale rusza mnie fakt ze cos takiego faktycznie sie dzieje i ma miejsce. a nie rusza mnie ta kobieta ktora siedzi tam i placze przed cala polska - kiedys owszem ale teraz juz nie.
no to ja to właśnie miałam na myśli.. fakt, że takie coś miało miejsce, a że nie którzy potrafią powiedzieć to tak, że zapłaczę no to już inna sprawa.

no teraz to faktycznie już lecę.

dobranoc raz jeszcze.
Stary 2011-10-04, 22:10   #2075
Misiakowa90
Raczkowanie

Cytat:
miło się tu z Wami siedzi, ale na mnie już czas...

dobranoc.
dobranoc

http://www.suwaczek.pl/cache/ce8919d9c4.png

Zaręczyny:

http://www.suwaczek.pl/cache/21362bc084.png
Misiakowa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:18   #2076
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
A pochwaliłam się zaręczynami i okazało się, że 2 dziewczyny z mojej grupy też się zaręczyły przez wakacje i wszystkie jesteśmy PM 2013 Przez godzinę siedziałyśmy i plotkowałyśmy o salach, kwiatach itd
Ale faaaajnie, u mnie to jedna satanistka a z druga nawet nie rozmawiam i nie mam ogólnie żadnej PMki na roku takiej do pogadaania A moja nabliższa kumpela to nawet faceta nie ma. No cóż. Tylko tu znajduje zrozumienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Uciekam na Barwy szczęścia
Pewnie już dziś nie zajrzę, a dopiero jutro wieczorem
W czwartek z rana jedziemy z TŻem do kancelarii parafialnej - ciekawa jestem czego się dowiemy

Dobranoc

O daj znać co i jak bo ja jestem ciekawa jak to wygląda To co w internecie to jedno, a drugie to w praktyce więc fajnie będzie się dowiedzieć z jakiegoś dobrego źródła

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Witam Was piękne wieczorkiem...
a u mnie po południu wydarzyło się coś takiego że do terazm mam nerwy i już sami nie wiemy co mamy robić.... pisałam Wam w klubie że zarezerwowaliśmy już salę na nasz przyspieszony ślub a dziś dzwoni do mnie właściciel, że jego żona pomyliła kajety i sala na Nasz dzień jest zaklepana od ponad roku;((((( jesteśmy tak wściekli właściciel przepraszał odesłał już na konto zaliczkę, ale kurdę My już się nastawiliśmy na tą datę zespół dogadany a tu taka lipa właściciel powiedzial że dogada się z tym zespołem że będzie grał na tym weselu(( to jakiś śmieszny żart... nawet nie wiemy jak się do tego zabrać, bo bardzo Nam zależało na tej sali... a teraz.... zaczynam wątpić czy ten przyspieszony termin był dobry... TŻ też się nieźle zdenerwował bo stoimy na niczym...

Współczuję Ale wierzę, że coś wymyślicie i że się ułoży. Z fotgrafem i resztą też jakoś się może dogadacie

Cytat:
Napisane przez Misiakowa90 Pokaż wiadomość
Witam również Listę gości mam już gotową, dojdą pewnie jeszcze znajomi, z którymi przez te dwa lata zacieśnimy więzi Bo puki co, nie znamy się z nimi zbyt dorze I wyszło mi 146 osób, w tym oczywiście My, Rodzice i dzieci. Ale oprócz tego jeszcze ok. 5-7 osób orkiestra i kamerzysta. Ale z tego wszystkiego, od strony mojego TŻ, jest co najwięcej 20 osób :P Taką małą ma rodzinkę. Reszta to głównie moi goście i ok. 16 osób znajomi Ale jak już pisałam, liczę co najwyżej na 80 osób przy dobrych obrotach :P
Właśnie... my nie policzyliśmy zespołu kamerzysty i fotografa No to będzie tego trochę

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:28   #2077
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to jedna satanistka
Eee...?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:46   #2078
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Eee...?
Boziuniu... nie satanistka. Pomyliłam się ;D Chodziło mi o dziewczynę w sekcie. Mam taką na roku co lata z wiankami po łąkach i bierze ślub w tej swojej sekcie Tylko nie wiem kiedy.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:50   #2079
dudusiu
Wtajemniczenie

wiecie co, zastanawiam się, czy przypomnienie lokatorce o tym, że jutro jest piąty, a do piątego zapłata za pokój, nie będzie jakimś nietaktem

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:52   #2080
Linaewen
Zakorzenienie

Ej, ja tez bym wzięła ślub z wiankiem na głowie i na łące
I ona normalnie na studia chodzi? To to chyba nie sekta, sensu stricte. Przypadkiem nie jest związana ze współczesnymi wyznawcami religii Słowian? Albo Celtów? Bo tak mi jakoś sie kojarzy...

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
wiecie co, zastanawiam się, czy przypomnienie lokatorce o tym, że jutro jest piąty, a do piątego zapłata za pokój, nie będzie jakimś nietaktem
To zależy. Razem płacicie właścicielowi, gotówką czy przelewem? Bo możesz się jej zapytać: "To jak płacimy jutro?"
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-10-04, 22:58   #2081
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Ej, ja tez bym wzięła ślub z wiankiem na głowie i na łące
I ona normalnie na studia chodzi? To to chyba nie sekta, sensu stricte. Przypadkiem nie jest związana ze współczesnymi wyznawcami religii Słowian? Albo Celtów? Bo tak mi jakoś sie kojarzy...

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

To zależy. Razem płacicie właścicielowi, gotówką czy przelewem? Bo możesz się jej zapytać: "To jak płacimy jutro?"
ja zbieram kasę i robię wszystkie opłaty.

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-04, 23:06   #2082
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiakowa90 Pokaż wiadomość
u nas 33 dzieci :P Ale mniej więcej podobna ilość gości i dzieci :P

Jeszcze jest kwestia, kto dla kogo jest dzieckiem Tzn, ja puki co liczę dzieci od 0-17 lat, później rozdzielę to jeszcze na dzieci i młodzież. Akurat mam taką fajną granicę, że są dzieci od 1 do chyba 9 lat, i później od 14 wzwyż, więc tak to chyba podzielimy Aha, i ten wiek, to jest na 2013 rok, nie na teraz
Ja tak do 15 lat liczyłam jako dziecko ale za dwa lata jeszcze mogą jakieś się nowe pojawić

Lece się kąpać i spać wreszcie.... dobranoc
Stary 2011-10-04, 23:08   #2083
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz od niej jutro wziąć tą kasę? W sensie dać jej czas, żeby sama do Ciebie z tym przyszła? Jak tak to poczekaj, jak musisz mieć na rano to przypomnij. Przynajmniej ja bym tak zrobiła.
Stary 2011-10-04, 23:16   #2084
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
A możesz od niej jutro wziąć tą kasę? W sensie dać jej czas, żeby sama do Ciebie z tym przyszła? Jak tak to poczekaj, jak musisz mieć na rano to przypomnij. Przynajmniej ja bym tak zrobiła.
ja poczekam do jutra wieczór bez problemu, tylko czy ona na to wpadnie

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-05, 07:10   #2085
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
a dlaczego?mi Tż czasem kupuje
Nie wiem, wolę mu oszczędzić tego i jakoś się wstydzę czy coś wiem, że też by mi kupił i w ogole, ale jakoś czuję się z tym lepiej, jak on tego nie widzi wiem, dziwna jestem

Cytat:
Nie nadrabiam, bo musze na jutro przygotować lekcję i................... zrobić listę gości na wesele
Cytat:
Wyszło nam dokładnie 117 osób (w tym 21 dzieci)
sporo Wam wyszło na tyle byliście przygotowani?

Cytat:
Ale się wkopciłaś znasz chociaż dłużej tą dziewczynę? w życiu bym się w coś takiego nie wpakowała z tego względu, że w tym momencie odpowiadasz za to co ktoś robi a może jestem negatywnie nastawiona, bo mam złe doświadczenia z współlokatorkami
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 07:45   #2086
dastin
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
Wczoraj nawet się nie pożegnałam bo zagrałam się i zastała mnie 23 A ja jeszcze ani kolacji ani prysznica...

Oczywiście już jestem w pracy więc życze miłego dniaPo pracy idę na małe zakupy
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 07:46   #2087
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
ja poczekam do jutra wieczór bez problemu, tylko czy ona na to wpadnie
To może tak mimochodem wtrąć do rozmowy, że będziesz robiła te opłaty typu "oj wieczorem to będę zalatana, opłaty muszę porobić, wiesz jak to jest"

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 07:50   #2088
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Wczoraj nawet się nie pożegnałam bo zagrałam się i zastała mnie 23 A ja jeszcze ani kolacji ani prysznica...

Oczywiście już jestem w pracy więc życze miłego dniaPo pracy idę na małe zakupy
Miłego dnia pochwal się zakupami jak wrócisz

Cytat:
To może tak mimochodem wtrąć do rozmowy, że będziesz robiła te opłaty typu "oj wieczorem to będę zalatana, opłaty muszę porobić, wiesz jak to jest"
Hehe, ja bym pewnie poszła i prosto z mostu zapytała czy pamięta, ze dziś 5, więc dzień opłat, albo "Matki Boskiej Pieniężnej" dla właściciela
Stary 2011-10-05, 07:53   #2089
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Miłego dnia pochwal się zakupami jak wrócisz

Hehe, ja bym pewnie poszła i prosto z mostu zapytała czy pamięta, ze dziś 5, więc dzień opłat, albo "Matki Boskiej Pieniężnej" dla właściciela
Ja bym walnęła "co z tą kasą?"

Bridezilla
Stary 2011-10-05, 07:56   #2090
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym walnęła "co z tą kasą?"

Nooo, przynajmniej nie ma wątpliwości o co chodzi zależy jak dziewczyna jest kumata
A tak serio to ja też nie zawsze kojarzę, który dziś jest, więc każdemu może się zdarzyć zapomnieć, więc byłabym wdzięczna za przypomnienie
Stary 2011-10-05, 07:58   #2091
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
A ja raz byłam w aptece dziecko było niegrzeczne. Jego matka do niego, że jak sie nie uspokoi to dostanie w tyłek. A ten mały z takim tekstem "jak mi dasz w dupe to powiem wszystkim jak rano 3małaś taty ptaszka w buzi..."
o matko ale cwaniak z tego małego
Cytat:
no to piątka bo mam tajkie samo zdanie w trych sprawach

Cytat:
No a np. znajomych?
akurat ani wsród moich ani TŻta zanjomych którzy będą u nas na weselu nie ma dzieci.
Nawet gdy się ktoś do tego czasu dorobi to może jedno więc też ok
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 08:06   #2092
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Nooo, przynajmniej nie ma wątpliwości o co chodzi zależy jak dziewczyna jest kumata
A tak serio to ja też nie zawsze kojarzę, który dziś jest, więc każdemu może się zdarzyć zapomnieć, więc byłabym wdzięczna za przypomnienie
No pewnie, niekoniecznie dziewczyna ma złe intencje - zaczęły się studia, jest troszkę zamieszania to można się zagapić a w takim wypadku na pewno się nie obrazi za przypomnienie

Bridezilla
Stary 2011-10-05, 08:40   #2093
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
No pewnie, niekoniecznie dziewczyna ma złe intencje - zaczęły się studia, jest troszkę zamieszania to można się zagapić a w takim wypadku na pewno się nie obrazi za przypomnienie
No dokładnie
Kurde idę dziś na zajęcia i mam dziwnego stresa co najmniej jakbym pierwszy raz szła

Mia, wypróbowałaś buty?
Mnie to się śni, że kupuję buty, więc muszę to uczynić
Stary 2011-10-05, 08:51   #2094
mia8544
Zakorzenienie

amoże ona myśli że skoro 5-go opaty to Ci da właśnie 5-go?
myślę że spokojnie możesz jej przypomnieć

hej piękne
zaraz uciekam do lekarza a jeszcze jestem w piżamce i z mokrymi włosami ale miałam kilka stron do nadrobienia

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
No dokładnie
Kurde idę dziś na zajęcia i mam dziwnego stresa co najmniej jakbym pierwszy raz szła

Mia, wypróbowałaś buty?
Mnie to się śni, że kupuję buty, więc muszę to uczynić
tylko w domu, bo jeszcze jest za ciepło na nie, one sa ocieplane
Stary 2011-10-05, 08:53   #2095
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
hej piękne
zaraz uciekam do lekarza a jeszcze jestem w piżamce i z mokrymi włosami ale miałam kilka stron do nadrobienia

tylko w domu, bo jeszcze jest za ciepło na nie, one sa ocieplane
I jak, wydają się wygodne?
Stary 2011-10-05, 09:01   #2096
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
I jak, wydają się wygodne?
tak, fajowe są
ja w butach na obcasie chodze bardzo rzadko wiec te są dla mnie o wiele lepsze poza tym śnieg + obcas..
Stary 2011-10-05, 09:20   #2097
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
tak, fajowe są
ja w butach na obcasie chodze bardzo rzadko wiec te są dla mnie o wiele lepsze poza tym śnieg + obcas..
To super bo odczuwam konieczną potrzebę kupić jakieś takie botki
Właśnie mnie się podoba taka podeszwa, ale obawiam się tego śniegu, bo obcas to przynajmniej się wbija w śnieg, a ten to tylko leci

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Podobają mi się te np.
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ie-p%F3%42buty

A te to już w ogóle do mnie pasują
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ie-p%F3%42buty
Chociaż w sumie są brzydkie
Stary 2011-10-05, 09:25   #2098
meg22
Zakorzenienie

Aloha!
Stary 2011-10-05, 09:29   #2099
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Aloha!
Bry jak tam po nocce?
Stary 2011-10-05, 09:38   #2100
dastin
Zakorzenienie

Ja jakiś czas temu kupiłam botki na obcasie w CCC i miałam je na razie tylo raz na sobie

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

o takie:
http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../2220004380009
Nie chodzę na obcasach a te są niesamowicie wygodne, w ogóle nie czuje się wysokości
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości