|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Ja uciekam spać.. po kilku tygodniach czar prysł... kolorowych
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś znów wpadłam na coś, bo sie zachciało mi lodów, a nie miałam, to postanowiłam, ze zmiksuje swoje truskawki zamrożone w sezonie i trochę cukru. No i wyszło jak te sorbety owocowe z Gryczan (bozesz, jak ja je uwielbiam
. Dobrze ze zamroziłam w sezonie sporo rożnych jagód i owoców- teraz będę kombinować
|
|
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
w końcu skończyłam pracę i nadgoniłam
moje dzieci (czytaj Klaudia i tż) już śpią![]() Cytat:
![]() czego ci zabraknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miałaś
|
|||
|
|
|
#1684 | ||||
|
szeryfcio
|
A ja godzinkę temu z okładem wróciłam z pracusi, obejrzałam "Przepis" i fasolkę sobie robię. Nie mogę się doczekać kiedy mi się ugotuje, tak jestem głodna
![]() Jejciu, po 21 a tak cieplutko było jak wracałam. Normalnie lato w powietrzu wisi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaraz was będę z fasolką nadrabiać
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-10-04 o 23:03 |
||||
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wogóle to sie dzis tak wnerwiłam, że strasznie opierdzieliłam faceta co przywiózł grzejniki. Wyobraźcie sobie, że za tą przesyłkę zapłaciłam prawie 250zl bo jak mi tłumaczono przez tel jest to 6 grzejników o takich gabarytach i wadze, że muszą to przewieźć specjalnym samochodem, załadować paleciakiem i w ogóle i cena nie ulegnie zmianie. No i przyjechał starszy facet, na ok 65-70 lat i zdziwiony, że jak to jestem sama w domu a jak on to ma sam rozładować jak to jest wszystko razem, zapakowane, zafoliowane, zabezpieczone, jedna wielka bryła na palecie, w sumie wszystko razem waży 180kg i jak to ja nie mam paleciaka?? ja na to, że to co ja mam mieć takie sprzęt?? chyba wyraźnie było podawane w zamówieniu gdzie to zawożą, że to nie żaden magazyn i skad ja mu takie coś mam wytrzasnać? on na to, że on sam tego nie zniesie, ja na to, że ja tymbardziej bo nie taka była umowa, miała byc jakaś winda do rozładunku i w ogóle, no to zadzwonił pan gdzieś tam no i decyzja, że w takim razie on wraca z tym towarem poieważ nie ma mozliwości rozładunku!!!
|
|
#1687 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Fix do potraw chińskich to widzę że dużo ludziów lubi
) a z torebkowych to rzadko raczej używam,a moim the best jest:http://www.przepisy.pl/images/600x50...Stroganoff.png tylko ja daję kurczaka,nie schab ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Despa zapracowana i zagoniona z Ciebie mamuśka Musso w paczce mam zółte światło na Incandessence to normalne,LBD 30 ml i zestaw Pur Blanca+tusz ![]() ja zmykam kochane do wyrka,trzymajcie się,wyśpijcie się Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-10-04 o 23:36 |
||
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam spać Kochane
![]() Zboczonych życzę
|
#1689 | |||||||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój mąż też ma kuzyna, którego nie lubię (zresztą mąż też), ale jakby był w jakiejś sprawie w naszym mieście i chciał skorzystać z noclegu, to go nie wywalę/-limy. To nie jest tak, że nie lubię i nie wpuszczę, bez przesady Na szczęście nie przyjeżdża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aż pytałam męża, bo chyba niektórzy to praktykują, i on mówi, że nie ma potrzeby, bo jak mam laptopa cały czas na kablu, to bateria jest nieużywana i jest cały czas naładowana. No chyba, że nie wisisz na kablu...Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Ja kiedyś z ciekawości póbowałam różnych, ale mi jakoś nie podeszły. Jedyny co mi posmakował to sos hawajski. ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Nie, to pic na wodę W Stanach im za te bzdury wytoczyli proces Ale tam ludzie bardziej czepliwi ![]() Cytat:
No to sobie wypróbuję, bo tak to zawsze biorę w YR jedną rzecz, jak mam tę ulotke ze zniżką i z prezentem - dwufazowy płyn do demakijażu. No i czasami jakiś ładny żel pod prysznic.
|
|
#1690 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
ale cieżko z rana otworzyć oczy ![]() Cytat:
a potem chciałam laptopa do pracy zabrać,pokazać coś dziewczynom i doopa,musiałam targać z kablem,a ile wygodniej byłoby coś pokazywać i przenosić go z baterią![]() co do Rarki i LBD to tak,są różne,właśnie mi o to chodziło że mają podobną nutę zapachową tak samo jak Pur Blanca jest kremowa,podobnie jak FAD-choć to różne zapachy,żółta Reese kojarzy mi się z Perceive Dew bo są cyruskowe itp![]() ja tu gadu gadu a tż zaraz będzie czekał w samochodzie ![]() lecę,miłego dnia wszytkim |
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
kawka jest ![]() coś dzisiaj wstać nie mogłam byle do piątku
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Eloł z rana
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Zasypali mnie papierami! Normalnie jak ze śmiesznych fotek - stos co mnie zakrywa a ja do kompa tylko się nachylam na wizaż
![]() Zaraz kolega jedzie do sklepu - śniadanko
|
|
|
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Coś spanie dzisiaj i nie wyszło i jestem jakaś taka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
![]() też się nie wyspałam ta jesień taka przymulająca
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laski w ten lekko pochmurny poranek
Dziś córcia wstała o 4:05...przynajmniej zdążyłam bułeczki podpiec i zapakować starszej do szkoły Dwie kawki za mną i tak Was nadrabiam...Co do zmywania makijażu...micel z Biedronki w ogóle mi oczu nie zmywa...ale jeszcze gorzej z dwufazową Ziają...tłuste szczypiące powieki...no ale ja dziwny egzemplarz jestem bo dla mnie najlepsza pianka Solutions i micel Bourjois... Buty Emu jak dla mnie okropne, ale wiem że wiele osób uwielbia więc są różne gusty ![]() Dania z torebki...ja jestem na TAK...najbardziej lubię właśnie fix do potraw chińskich...i do spaghetti. Z kolei kiedyś był z Winiar fix do kurczaka z papryką i to był mój hit...niestety dawno temu wycofali ![]() Ja z kolei nie mogę trafić na dobry sos ze słoiczka nie podchodzą mi...
|
|
|
|
#1697 | ||
|
szeryfcio
|
Cześć dziewczynki
Zaraz będę sobie podgrzewać naleśniki i muszę sobie wybrać coś z katalogu, cóż za przyjemna chwila ![]() Ale dzisiaj pochmurno i jesiennie. Mały marudzi codziennie rano, dzisiaj musieliśmy oboje go odprowadzić, żeby był szczęśliwy. Cytat:
Bo ja pracuję na kablu i ta bateria (która jest w środku) w związku z tym się nie zużywa, z tego co wiem. Miłego dnia ![]() A mnie te najnowsze Reese bardzo, bardzo przypominają Play for Her. Też w sumie mają w składzie herbatę, wiec by się zgadzało. Cytat:
.
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co mam mojego motywatora - remont, ale rano ciężko się wstaje. Myślę sobie - 3tygodnie i nowe M
![]() Polecam Wam farby Bondex, ja kupuję białą lateksową mieszam z barwnikami i nawet fachowiec ocenił ją bdb, bardzo wydajna i fajnie się potem łapki z czekolady zmywa. Kusi mnie coś takiego: http://arteway.pl/s5-Naklejki.html Mam szklany stół i bywa że go nienawidzę, ale jak się ściąga taką naklejkę to stół nie jest zniszczony? |
|
|
|
#1699 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Dla mnie też płyn Ziaji beznadziejny, nie zmywa dobrze A ze słoiczków Uncle Ben's ma dobre, a moim ulubionym jest tajski. No normalnie rewelka, palce lizać. Jak jest w promocji to kupuję i co jakiś czas go jemy
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mimo, że jej nie używasz to będzie zużyta Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-10-05 o 09:20 |
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek!
Spalam 11 godzin i jestem wyspana!!!! Tylko szybciutko skrobne bo zaraz do pracy, dzis na 10 ale potem czwartek i piatek wolny. ![]() Sarunieczka tez mialam zolte kropy przy incandessense i blanca plus tusz, ale przyszly!!! I to po 4 sztuki Ja czesto dodaje do sosu np sos pieczeniowy ciemny, wtedy sosik wychodzi lepszy. A i sloikowymi sie czesto posilkuje, dzis np mam kurczaka z sosem do spagerri z pieczarkami z winiar. Wyszlo super mimo ze nie ma mielonego a jest kurczak. No dobra, zrobie sobie twarz i smigam Do wieczorka Babolki |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
My też z B. robimy fixy i takie tam Odwołali mi dziś pierwszy wykład - współczesne trendy w filozofii i etyce czy cuś. Po co mi to?! Mam na 10 i wybieramy promotorów, a ja nadal nie wiem kogo chcę... To znaczy wiem kogo chcę, ale mój temat zupełnie odbiega od specjalizacji promotora... U mnie jakoś tak szaro Benek mówi, że jest ciepło, bo był po bułeczki, ale jakoś nie wygląda i nie wiem czy Mu wierzyć![]() Zapomniałam Wam napisać TAMTA, której nie lubię (panikara i w ogóle) jednak załapała się na mój kierunek, ale jest w innej grupie Nie wiem w co się ubrać |
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje komputery zawsze pracują na kablu i mają baterię w środku i nadal trzymają bardzo długo po odłączeniu. Najgorsze podobno dla baterii jest kiedy non stop się rozładowuje do końca i znów się ładuje. A jeżeli bateria jest w środku już naładowana to dalej się nie ładuje
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-10-05 o 09:31 |
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inaczej nie wyobrażam sobie siebie samej w takich butach ![]() Dla mnie nie jest nawet ani odrobinę miły więc jak tylko D. mnie poinformował, że Mikołaj przyjeżdza tak się spakowałam i pojechałam do mamy. Ten facet uważa, że jestem z D. tylko dlatego, że dobrze zarabia - no cóż, teraz ja zarabiam lepiej, ale to pikuś. Nie spędzę z kimś 2 dni tylko po to, żeby udawać że jest wszystko ok. Nie lubię zakłamania a to byłby typowy obrazek tego.
|
|
#1705 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Bateria jak komputer idzie na kablu nie jest zużywana i jest cały czas naładowana. Jakby było inaczej, byłoby to na pewno w instrukcji obsługi i żaden z naszych znajomych informatyków takich rzeczy nie robi ![]() A jeśli jest to jakoś naukowo uzasadnione, to poproszę o źródło ![]() Cytat:
|
|
#1706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że do odgarniania śniegu na podwórku albo na kulig![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie macie razem wykładów![]() z ubieraniem, to odwieczny problem ![]() bierzecie naszyjnik klucze , bo się zastanawiam nad nim i sama nie wiem
|
|||
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem antytechniczna więc spoko, tylko mnie się to mogło zdarzyć
|
|
#1708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1709 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
tak więc pogoda mnie dzisiaj nie zmyliła ![]() Ja nie, bo mnie się nie podoba ![]() Cytat:
ja mam laptopa 4,5 roku.... lecimy cały czas na kablu (z baterią w środku rzecz jasna ) i bateria wciąż w dobrym stanie W wakacje na urlopie sobie używałam na samej baterii na patio i miałam wtedy okazję sprawdzić jej stan.Aaaa, no proszę no to mamy na forum wiarygodne źródło w tej materii
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam u 5 różnych informatyków i każdy powiedział mi to samo. Że w tym modelu trzeba odłączać kabel, bo inaczej bateria jest dead![]() W książce informacyjne do lapka było napisane (po japońsku), że jeśli bateria jest pełna to odłączyć kabel. Nie robiłam tego i teraz mam nauczkę ![]() Także wszystko również zależy od tego co jest gdzie napisane, jaki model i tak dalej.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

. Dobrze ze zamroziłam w sezonie sporo rożnych jagód i owoców- teraz będę kombinować
moje dzieci (czytaj Klaudia i tż) już śpią

Ale poszukam zdjęć

ja bym zrobiła spaghetti z dużą ilością mięsa 

byle do piątku 

jest tajski. No normalnie rewelka, palce lizać. Jak jest w promocji to kupuję i co jakiś czas go jemy 
TAMTA, której nie lubię (panikara i w ogóle) jednak załapała się na mój kierunek, ale jest w innej grupie