|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
Cytat:
jasne, jak tylko wrócę do domku to Cie dpiszę |
||
|
|
|
#2553 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, to na kiedy się umawiamy![]() [QUOTE=Malenka321;29793153] chodzicie w pierścionku zaeczynowym ciagle?? czy np do pracy jak fizyczna zostawiacie?? /QUOTE] ja cały czas nosiłam, ale starła mi się warstwa białego złota Cytat:
Cytat:
![]() a ja dopiero ostatnio doliczyłam się, że 6 miesięcy do ślubu, to ja będę miała w listopadzie, a nie w grudniu, no i wtedy pójdę załatwiać termin ![]() aleee.. doczytałam że bierzecie ślub poza siedzibą USC |
|||
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
co do sweterków do sukni slubnej, to jest teraz bardzo modny trend
tylko mam wrażenie ze te ze zdjęć "gryza " ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- [QUOTE=MARGIDA;29793803]wg viamichelin mam jedynie 460 km , to na kiedy się umawiamy![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ewusia, ja pewnie zdecydowałabym się raczej na etolę zamiast sweterka. Bo w sweterku i tak dekolt masz odkryty, więc nie wiem czy byłoby Ci ciepło w nim
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2557 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że dzisiaj wrzucę wam jakieś fotki Cytat:
Cudna biżu! I welon też baaaardzo ładny Cytat:
![]() Cytat:
Oj, ja przez tydzień po obronie chodziłam 5 cm ponad chodnikami, taka byłam lekka od ciężaru, który z siebie zrzuciłam To jest niesamowita radość!Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2558 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co dobre, to że prawdopodobnie moją wizażystką będzie żona przyjaciela TŻta, która nie weźmie ode mnie nic za makijaż, więc chociaż na tym zaoszczędzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będziesz mężatką 2 godziny wcześniej ![]() I u mnie było po lewej, ale już rozwiązałam ten problem ![]() Może siedzisz na tureckim serwerze ![]() poniosła mnie wyobraźnia ![]() Cytat:
Ale może to i dobrze? Oszczędziłam chociaż czas ![]() Cytat:
No przydałoby się Oj, Milka, jak Ty coś powiesz ![]() Ewusia_marchew, super to bolerko! Naprawdę urocze i oryginalne, ja bym śmiało w czymś takim szła do ślubu gdyby mi pasowało Malenka321, ja cały czas w swoim chodzę, zdejmuję tylko do mycia i do spania. A przed ślubem oddam go do czyszczenia i najwyżej odświeżę białe złoto, żeby ładnie wyglądało przy nowiutkiej obrączce A właśnie!!! Nie mamy też obrączek... ![]() Aha, no i było jeszcze o zaproszeniach. My jesteśmy wstępnie zdecydowani na takie: http://www.decorisus.pl/p/7/332/5622...e_03/sp/z.html Co prawda Decorisus ma trochę kiepskich opinii, ale liczę na to, że jeśli udamy się tam osobiście i wszystko załatwimy na miejscu (sklep jest w Warszawie na Pradze), to uda się bez żadnych błędów i niedociągnięć... Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-10-05 o 09:33 |
|||||||
|
|
|
#2559 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będą trzymane i za dni do slibu. Zanim sie opbejrzysz juz będą liczby dwucyfrowe Cytat:
Cytat:
Cytat:
To szkoda że nie będzie wesela i ślubu w plenerze... |
||||
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
spitalam dziewczęta na podbój stolicy
![]() ja mam siłę ja mam moc i będę latać z wywieszonym jęzorem maxwelko
|
#2561 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serdeczne gratulacje, pewnie Ci teraz lekko na duszy Do teraz jestem przeszczesliwa ze mam to za soba, ale z drugiej strony bedzie mi brkaowalo spotkan z moimy qmpelkami!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się strasznie cieszę, że zabraliśmy się za to wszystko wcześniej wszystko jest wtedy na szybkiego, krótkie terminy na jakiekolwiek decyzje
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
O widzę kolejne nowe PMki, nowe zaklepane daty, suknie i tak dalej......
a ja bym chciała już coś mieć odhaczone, a ciągle jestem w czarnej d. właśnie gadałam z mamą o sukni, a ona mi mówi, że ta moja wybrana, to chyba za tania, że pewnie wygląda jak firanka (nie widziała mnie w niej!) że powinnam mieć zakryte plecy (sukienka z zakrytymi plecami) bo nie mam idealnej cery i w ogóle o wszystko się czepia cholernie mi smutno....... naprawdę w tamtej sukience poczułam TO COŚ, w promocji teraz jest 1650 zł za szycie z bolerkiem i welonem i naprawdę jest leciutka i miła w dotyku....ach.... dołek mnie łapie.... ![]() dla przypomnienia poniżej zdjęcia w sukni....i dodam, że dekolt ma być uszyty w serduszko a kwiatek z fioletowymi dodatkami i może być inny niż ten w mierzonym modelu. No i w tym salonie suknia będzie szyta 2-3 miesiące przed ślubem i odbierana na tydzień przed, a zanim zaczną szyć mogę wszystko jeszcze zmienić. ech, no nie umiem przejść nad tym do porządku dziennego, że mamy po prostu czasem się czepiają....ale jak można nie słuchać, że A) w kościele mam bolerko B) i w kościele i przez większość wesela mam welon, który plecy zakryje. Poza tym ja nie mam jakichś wielkich problemów ze skórą na plecach....
|
#2565 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mi sie podoba! do mojej sukni by pasowal na bank...przemysle ![]() Cytat:
no to powodzenia!
|
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie dziś stuknęło mi 7 miesięcy do ślubu a za parę dni pojawi się 1 na początku
![]() Cytat:
no tak 6 miesięcy przed, ponieważ najczęściej czeka się 4 miesiące na sprowadzenie/ uszycie sukni plus miesiąc na dokładne dopasowanie do figury.
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
maly_czlowieczek bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz co jesli Twoja mama nie widziala Cie w niej na zywo tylko na tych zdjeciach, ktore tutaj dodalas to troche jej sie nie dziwie dlatego, ze zdjecia nie oddaja w 100% tych sukni. Powiem szczerze, ze mnie tez nie powala i wlasnie moze dlatego, ze to fotka! Jesli jestes na nia zdecydowana zabierz mame do salonu
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
199 dni do ślubu
|
#2572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Poza tym od stycznia zostanie nam jeszcze prawie 7 miesięcy do ślubu, uważam, że to i tak nadto czasu, żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik Będzie dobrze, myślę że w odpowiednim czasie nasi TŻci zaangażują się na całego.
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze jest to, że omówiłyśmy wczoraj wszystkie kwestie, każdy jej argument został obalony. Na końcu siadła i płakała. Wg niej to jest po prostu straszna tragedia. Zamiast się cieszyć, że córka wreszcie jest szczęśliwa. Kurcze ona nawet nie chce dać mu szansy. Mówię: ciociu, niech on zacznie tu przychodzić, poznacie go, zobaczycie, że fajny chłopak. W końcu W. z niejednym kawalerem może być 100 razy bardziej nieszczęśliwa niż z tym "rozwodnikiem" jak to nazywa jej matka... To ciocia na to, że ona tego nie neguje ale... i przy każdej kwestii kończy sie na ale. Masakra.
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
No i pojawiła się 1 na przodzie
<duma>
|
#2575 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się właśnie się zastanawiam nad zamówieniem próbek...Cytat:
|
||
|
|
|
#2576 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze sie w domu okazalo jak patrzalam na necie, ze kupilam kiecke, ktora dzien wczesniej ogladalam na necie w galerii sklepu i jako jedyna mi sie podobala z wszystkich (z fotki ), wiec byla mi pisana ![]() A moja mama byla najlepsza: " widzisz nie przebierasz w facetach, masz jednego konkretnego to tak samo w kieckach nie przebieralas"
|
||
|
|
|
#2577 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, i ja się cieszę, że miałam dużo czasu, żeby wszystko załatwiać. Bo razem z mieszkaniem to w sumie sporo spraw... Cytat:
Ona to by chciała, żeby to była albo koronkowa suknia, albo taka z bogatym, kwiatowym dołem, taki łabądź. A ja się źle czułam w takich sukniach no i co poradzę? Nic. To Ty masz się dobrze czuć w tej sukni, więc powiedz to swojej mamie! Ja też nie płaciłam drogo - 1800. I wątpię, żeby cena przekładała się jakkolwiek na to, czy suknia wygląda na Tobie dobrze, czy źle.
|
|||
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzia- Super biżuteria, ma bardzo ładny wzór
o i tak to już jest że ciężko jest zrobić takim błyskotką zdjęcie ale wierzymy na słowo że jest olśniewająca ![]() Cytat:
gosza- Ciebie pytałam o zamieszkanie bo sobie pomyślałam, czy Ty nie szukałaś tej sukienki swojej wymarzonej Cymbeline na allegro? Może akurat jakaś dziewczyna będzie sprzedawać w Twoich okolicach? Ostatnio widziałam ją do sprzedaży w okolicach Krk (wiem wiem rozważałaś możliwość jazdy do Krk) Ale może akurat trafi się jakaś aukcja bliżej Twojej miejscowości ![]() Aaaa i miałam się zapytać Was. Jak to jest z pocałunkiem w kościele? Praktykuje się go u Was? U mnie szczerze powiedziawszy- jeszcze się nie spotkałam...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

jasne, jak tylko wrócę do domku to Cie dpiszę 
, to na kiedy się umawiamy
) To jest taka dzianinka/sweterek robiony na drutach/szydełku. Oczywiście w kolorze sukni 
Za co dostała troszkę od tej Pani tam sprzedającej bo mówi że pierwszy raz słyszy od mamy że ta suknia jest skromna. Ale do rzeczy. Dla pewności zaprowadziłam mamę tez do salonu Regina gdzie mają suknie Agnes, nie było mojego nowego modelu z kolekcji 2012( a mianowicie 10750) ale Pani dała mi wręcz propozycje nie do odrzucenia, bo powiedziała ze może mi ja zamówić, będzie w salonie na 14 listopada najpóźniej i jeśli mi się nie spodoba kobieta oddaje mi zaliczkę a ja idę spokojnie zamówić suknie w innym salonie.
Ludzie mają fantazję! :rotlf:

będą trzymane

wszystko jest wtedy na szybkiego, krótkie terminy na jakiekolwiek decyzje