|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Smerf tak jak pisałam Ci w smsie - jak do kina, to wolałabym do Kazimierza. Mogłabym iść na "o północy w paryżu" lub " to tylko seks".A jak nie, to widzimy się u mnie
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może na o północy skoczymy?, ja może nawet wyrobiłabym się na 17, a Ty? a jak nie to ta 19.30 albo to tylko sex 17.45
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że nie wyrobię się na 17:00, bo kończę pracę o 17:30 i jeszcze musze rower odstawić do domu. Idziemy na 19:30 czy spotykamy się u mnie?
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
stefka wszystkiego najlepszego
kawuch myszyn imposible rzadzi i imprezka u Kazika
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Kawucha, Ty i tz dobraliscie sie i-d-e-a-l-n-i-e!!!!! Impreza u kazika i myszon wymiataja
![]() Naj, bidoku, musisz swoje odsiedziec A kiedy rozmowa z szefem?Sanrioo, te batony musli to jest to! swoja droga mam ochote pisac bloga : brzydal: zyciowo-kulinarnego ![]() dzsiaj tz ma wolne, ja na 17, wiec po udanym poranku zabieramy sie do sprzatania ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- musze sie Wam pochwlić, ze maly ma juz ustalone pory snu i 'wiercenia sie w brzuchu' Juz je dobrze rozpoznaje I ponoc juz nawet ma sny. ciekawe jakie.... takim dzieciaczkom chyba tylko niebo moze sie snic..
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to może umówimy się jakoś na miejscu, ja zarezerwuje jakieś bilety, gdzie lubisz siedzieć?
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę na randke ze Smerfem ![]() Ale się nagadamy w tym kinie
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-05 o 11:34 |
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zawsze możemy sie za ręke potrzymać
|
|
#2530 |
|
MBZ♥
|
Rain a jaka to strona?
![]() w każdym razie dobrze, że odblokowali ![]() ![]() Crozee też jestem ciekawa o czym może śnic? ![]() I zacznij pisać ![]() jak postępy remontowe? |
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
smerf, carmi nie mogę z Waszego umawiania się
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- crozee to dajesz z tym blogiem
|
|
|
|
#2532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie gadak głupot bo świetnie wyglądasz !Cytat:
?Brzuszek już powstaje ?I w ogóle wybraliście już jakieś imię dla syna ? Witam
|
|||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
no co?
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Kawa zrobiłaś mi dzień A co do łapania myszy to chyba trochę ciężko będzie bez zabijania. Możesz ją spróbować skusić suchym chlebem, ale nie wiem, czy da się złapać. Myszy zazwyczaj chodzą po ścianach, które nie są gładziutkie więc pierwsze piętro to dla niej żaden wyczyn (pewnie wlazła przez okno ).I pasowałoby ją jednak usunąć, żeby nie przywlokła jakiejś choroby na Kazika, bo potem może być problem. Maya, mi nie pasują te rękawki tak "przyklejone" z przodu tej sukienki i to mi się w niej nie podoba. Czuję się jak kupa. Miałam iść na 7 na zajęcia. Barbarzyństwo, wiem, ale dużo nas ma warunek z anatomii patologicznej i mieliśmy się podzielić- część w środę na 7 a część w piątek. Ja wybrałam z dwojga złego środę. O 23 wchodzę na nasze forum roku i widzę informację, że nie będzie zajęć tylko dopiero dzielenie na grupy bo się dni zajęć zmieniły jednak i mają przyjść wszyscy. Stwierdziłam, że nie pójdę bo po co. Zapisać się mogę w każdej chwili skoro i tak nie będzie zajęć. Ale budzik ustawiłam sobie na 7, żeby wstać i się uczyć i co? Nie mogłam w ogóle się obudzić. Jak zadzwonił budzik to go przestawiałam o jakieś 30 minut i dalej zasypiałam, albo leżałam i niby widziałam swój pokój a jednak coś mi się śniło... I to w dodatku tak ciężkie sny, że chciałam już wstać a nie mogłam bo mnie wszystkie kości i mięśnie bolały jakby mi ktoś kijem zajechał. Pewnie spałam powyginana na wszystkie strony i dlatego. Ale w końcu się obudziłam i wyszłam z łóżka.... 20 minut temu ![]() BYou no pewnie mogłam tak napisać, ale jakoś mi nie przyszło do głowy dzisiaj mu napisałam "dzień dobry " to przynajmniej nie będzie miał powodu, żeby twierdzić, że się nie odzywam
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, o matko, o matko!!!!!!!!!!!!!!
To apropos klubowych wieści Jestem podjarana, jakbym to mnie dotyczyło ![]() Stefcia wszystkiego naj, naj (Naj, niebraź się )Ale miałam super wieczór Umówiłam się z koleżankami i spotkałyśmy się wieczorem na mieście Tak się zagadałyśmy, że knajpę nam zamknęli więc przeniosłyśmy się do mieszkania jednej z nich Normalnie babskie party zrobiłyśmy i poszalałyśmy (przy biszkoptach i chipsach). No dziewczyny zaszalały bardziej - obaliły jedno winko, ja natomiast obaliłam karton soku jabłkowego ![]() I o 1:30 byłam w domu Mąż spał, dziecko spało super ![]() I sukces- serek zjedzony,zupa zabielana śmietaną zjedzona, a Mróweczka kolki nie ma ![]() ![]() I jadę z nią zaraz do ortopedy.....
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Moja własna - internetowe portfolio
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
crozee dziękuję! batony są naprawdę smaczne!
dziś robiłam francuskie tsty na śniadanie
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Stefka wszystkiego najlepszego!
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A śni im się żadne niebo, tylko te godziny zabaw w postaci skakania po pęcherzu matki to jest ubaw
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam do Ciebie jedną prośbę. WYDAJ KSIĄŻKĘ |
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
stefcia wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To będzie takie wątkowe poskromienie złośnicy
|
|
#2544 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak to poszalaś
należało Ci się![]() czyli, że możesz już jeść normalnie? kciuki za orto ![]() Rain mogę zobaczyć? ![]() Stygmatku sprytnie teraz On musi przejąć inicjatywę i pamiętaj, że: chodzi o to by gonić króliczka, a nie by złapać go
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chętnie, tylko kto to wyda???????????????????
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko nie jest kapustnych, bo wiadomo - wzdymające, no i techniki kulinarne - wykluczyłam smażenie. Ograniczam czekoladę, bo jakbym się nawsuwała, to by nie było pewnie dobrze, ale małe ilości znosi ![]() Lecę pod prysznic, bo nie zdążę do tego lekarza.
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Był link w klubie, zaraz wrzucę jeszcze raz
![]() Mój Mąż tak nazywa kopniaki Każdy, mówię Ci |
|
|
|
#2549 |
|
MBZ♥
|
Gwizdakto taki cios-już nie pamietasz?
![]() jak wygrasz konkurs na bloga roku to wydawcy się będą pchać drzwiami i oknami ![]() Rain wrzuć bo ja wcześniejszych stron klubu nie tykam
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-05 o 11:32 |
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam mesydża od narzuta o tresci : KOT POLUJE NA MYSZ
no to sie napalilam otwieram a tam zdjecie jak siersciuch ktoremu nrzt polozyl poduszke na parapet i spi a niej i sie wygrzewa a dzis za namowa Stygamtka ide po lapke niestety
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

i imprezka u Kazika
A kiedy rozmowa z szefem?