|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się do gratulacji przyłączam ![]() ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
|
Jak idzie? Zapewne mogłoby dużo lepiej. Dziś miesiąc 2 fazy. Na wadze 3,7 kg mniej.(łącznie - 7,7 kg)
Jednak moja silna wola wystawiana była na pokuszenie wielokrotnie...walczyłam, ale czasami ową walkę przegrywałam ![]() teraz dukam poprawnie i się nie daję....choć w sobotę idę na weselicho ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Kochane, zmykam spać. Muszę wykorzystywać każdą chwilę snu. Tośka ząbkuje...nie wiadomo kiedy się obudzi i będzie marudzić ![]() dobranoc ![]()
#2014 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Jakby na to nie patrzec,to ja dzis nie zgrzeszylam i jutro postanawiam to samo ![]() Ratowalam sie galaretka bezcukrowa, ktora zrobilam sobie na twardo, pokroilam w kostki i obtoczylam w xylitolu i smakowalo to cudo jak galaretki w cukrze, mniam ![]() Mozna cos takiego zrobic z np dukanowa nutella- galaretka w czekoladzie. zawsze cos, a jak ktos by sie dalej zagalopowal, to moze dukanowe jaffa cakes by zrobil, takie delicje szampanskie, hm... ![]() ![]()
![]() |
#2015 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Na sniadanie mialam owsianke, a do pracy fileta z kuraka i serki. Milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przez ostatnie dni nie było mowy o Dukanie... czy mam wyrzuty sumienia?? Nieeee!!!!!!!! ![]() Aleśmy pofolgowali z Emilką ![]() ![]() Bierzemy się ostro za trzecią fazę. Jeżeli w ogóle coś to da, po pięciu dniach kulinarnej beztroski ![]() Zobaczymy za miesiąc, co z tego wszystkiego wyjdzie ![]() BBBUUUUZZZIIIEEEEE !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przenocuję, ufunduję bilety, stawiam colę zero. ![]() ![]() Jeden z naszych najlepszych piłkarzy to Słowak ![]() Waga po PW poszybowała w górę. Zakwasy jeszcze gorsze.Dzisiaj z ćwiczeń nici. W lidze przerwa ![]() Wybory? Nie mam pojęcia na kogo głosować, ale zemścić sie n aTusku muszę za robienie z kibiców bydła. Skąd czerpać cierpliwość na wytrwanie w diecie ?(bez efektów)
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem na kogo glosowac tzn wiem tylko, ze napewno nie na pisssss i nic pozatym ![]() moja dieta po powrocie na II rowniez nie przynosi efektow i chyba od poniedzialku przejde na III.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Straszny mam mętlik. Przedstawiam nową stronę z emotami ![]() http://emotikona.pl/emotikony/code.php?n=037.gif I gifami (właściwie nie wiem co to ten gif) ![]()
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
pierwszy dzień I fazy uwazam za udany ![]() -0,7 kg ![]() poszłam po bandzie a najedzona bylam ![]() na sniadanko bylo jajeczko sadzone z szyneczką szukam jeszcze przepisu na owsianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-10-05 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html Przykro mi, ale to jest właśnie bydło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tam przepis... fajna jest owsianka Fenris z kakaem.. ![]() ale na I nie mozna ![]() ja robie tak troszke wody dodaje otreby, zagotowuje az zmieknie dodaje mleka ew. slodzik, jak chce kakaowa to daje kakao do wody goracej z owsianka a potem mleko..pycha ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie da się oczyścić stadionów z chuligaństwa, bez wsparcia ruchów prawdziwych kibiców i wprowadzenia drakońskich kar za przewinienia. Edytowane przez moose1979 Czas edycji: 2011-10-05 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaaa, już widzę. Muzycy, koncert. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przeciez zapewne nie od dzis wiadomo w kazdym klubie kto robi burdy a kto nie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
kostka juz znalazlam
![]() no I faze mam jeszcze dzisiaj i jutro niby zobacze to moze w piatek juz sobie owsianke z kakao zjem ale jutro zrobie bez ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- jeszcze tak patrze na buraki wiem, ze sa dopuszczalne ale jak bede miala PW to moge do pieczonego cycka z kurczaka zjesc troche takich ze sloiczka robionych przez moja mame? czy lepiej nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zadomowienie
|
Witajcie. Po mojej pieciodniowej U na liczniku - 2,6kg
![]() Zgadzam sie w pelni z Rodzynkiem. Co do slowa. Ja glosuje na PO. Moze rzeczywiscie mogli zrobic wiecej, chociaz uwazam, ze i tak nie jest zle. Spojrzcie co sie dzieje we Wloszech, czy w Grecji. Ale ja nie o tym. Uwazam, ze nawet jesli PO nie spelnilo do konca moich oczekiwan, to nie dopuszczego do tego aby PIS wrocilo do wladczy. Jesli tak sie stanie wyjezdzam z tego chorego kraju, w ktorym rzadzic bedzie czlowiek, ktory twierdzi, ze Angele Merkel popralo Stasi. Nie chce zyc w kraju nienawisci, nietolerancji, zasciankowym rodem z PRL. Zatem nawet jesli w innych warunkach zastanawialabym sie czy glosowac na PO czy dac szanse komus innemu lub nie glosowac wcale, to zaglosuje wlasnie na PO, poniewaz uwazam, ze glos oddany na inna partie, bedzie dzialal na korzysc PISu.
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do buraków, jak nie ma w nich cukru i innych zabronionych składników to możesz. Z tego co się orientuję, to marchewka i buraki są najmniej polecane w formie gotowanej, np surowa marchewka jest bardziej okej na dukanie niż gotowana.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Raczej przyznaje racje postulatom kibiców przeciwko alkoholowi na stadionach. Cytat:
Cytat:
Bo jak Ty wyobrażasz sobie wejście ze sztachetą na stadion ![]() Ustawki mam w "nosie". Chcą się tłuc w lesie ? No to co. Tacy często w ogóle na mecze nie chodzą. Uproszczone przedstawienie działalności rządu : " Na drogach są wypadki samochodowe - zamknijmy drogi". Miałam dużo znajomych jeżdżących na podwójnym gazie (szczególnie , kiedy pracowałam "w alkoholu') - to dodatkowy argument za zamknięciem dróg, lub ograniczenia ruchu do rowerów i furmanek. A dlaczego race są takie be? Przecież są piękne. Gorzej jak ktoś nimi rzuca (jak Widzew w Poznaniu w pikników). W Dani kibice wpłacają WYSOKIE kaucje prze meczem i race są legalne. I jest spokój. Kto według Ciebie jest "normalnym " kibicem. Widać nie ja, bo ja się na takie represje nie zgadzam. Jeszcze mi nie przeszły "wrażenia" z wiosennego meczu, kiedy ochrona i policja dała popis. Na meczu, gdzie nie było kibiców gości, naszego "młyna" (czyli tzw. szalikowców, choć ja też chodzę w szaliku), dopingu i niczego . Przyszło tylko 3000 ludzi z karnetami. Po tym meczu obiecałam ochronie i sobie , że następnego karnetu nie kupię. Teraz chodzę na pojedyncze, droższe bilety, ale wiem , że jak BĘDĄ ZNÓW MNĄ POMIATAĆ to na złośc biletu mogę nie kupić. Jeżeli baba po 50-tce , o wadze 90 kg jest zagrożeniem bezpieczeństwa na stadionie - to co jest tu grane !! Nie wiesz co się dzieje na stadionach, jeśli myślisz, ze aresztowania, kilkutysięczne grzywny i zakazy stadionowe dotykają tylko chuliganów, to jesteś w wielkim błędzie. Tusk spuścił policje ze smyczy i ta radośnie zwiększa "wykrywalność przestępstw" zakąszając kiełbaski na stadionie zamiast patrolować ciemne ulice. U nas jest stała liczba zatrzymanych po meczach ok 11 osób. Według Ciebie to przypadek? Tajniaki siedzą tez między piknikami i też "łowią" tylko w mniejszym zakresie. Mnie ochroniarz chciał cofnąć na miejsce kiedy pod koniec połowy szłam do toalety (obracając głowę w kierunku boiska i dość wolno). Im się we łbach poprzestawiało zupełnie.! A w mediach te cuda przedstawiane są jako walka z chuligaństwem.. UUUUUUUUUFFFFFF, rozpisałam się. I please -nie podawaj przykładu meczu w Bydgoszczy (bo znowu wyjdzie mi strona) - nie ruszaj lepiej tematu Krakowa (chyba, że znasz choć 1 przykład RZECZYWISTEJ walki policji z nożownictwem w tym mieście). Gdyby Tuskowi chodziło o chuligaństwo, a nie słupki wyborcze i mięso armatnie w postaci kibiców to padłyby słowa o Krakowie. Ale musieliby powiedzieć, że to wyjątek na mapie Polski i że reszta kibiców potrafiła się SAMA zmobilizować do podpisania ukladu "anty-sprzętowego" A PRZECIEŻ O KIBICACH NIE MOŻNA PISAĆ DOBRZE . A BYŁOBY O CZYM!!!! PS. Głosowałam na PO (czas przeszły). Sorry Blair, czytam fora wiślaków i wiem , że są tam normalni ludzie, ale problem jest. ![]() ![]() EDIT. BARDZO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA DŁUGIEGO OFF TOPA, ALE MUSIAŁAM.
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-10-05 o 10:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez bez jajka ![]() dopytam sie mamy jak te buraczki robila, ale na bank gotowala wlasnie zrobilam sobie na obiad cycka z kurczaka z przyprawami w sosie z serka wiejskiego z koperkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zadomowienie
|
Iloa, mysle, ze racje masz zarowno Ty jak i Rodzynek. Wiadomo, ze nie wszyscy kibice sa zli. W kazdym razie ta sytuacja nie powinna dopuscic do tego zeby wygral PIS bo moze byc tylko gorzej. A wtedy pewnie nie byloby tak pieknych sstadionow jakie mamy dzisiaj.
#2033 |
404 Not Found
|
Iloa,
nie bardzo rozumiem, jakie masz zarzuty wobec wypowiedzi Rodzynka (bez prywaty ![]() A tego, że jesteś kibicem, a nie chuliganem, to przecież nikt nie kwestionuje! ![]() Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-10-05 o 11:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Iloa - chodzę na mecze, wiem jacy debile potrafią być... Jest jeden sektor dla takich 'zwierząt', a reszta to normalni kibice
![]() Ja znowu zagłosuję na PiS. Najchętniej na Korwina, ale on nie ma szans, a nie pozwolę na to, żeby nieroby z platformy dalej mnie okradały ![]() ![]() Jedynymi argumentami przeciwko Kaczyńskiemu są : nie ma żony, jest prawiczkiem, nie ma konta w banku i prawa jazdy. I te argumenty są podnoszone co rusz w tvn i wybiórczej. Kaczyńskiemu wyciągają rzeczy sprzed dwóch dekad - Tuskowi nie (m.in. w 1993 publicznie się wypowiadał, że NIGDY nie wejdzie w Koalicję z Pawlakiem. I co? I ma koalicję teraz. Ale nikt mu nie wyciągnął tego co mówił ani nie wypomniał - Kaczyńskiemu wypominają wszystko). Kaczyńskiego obrażają - Tuska nie. O PO jest mowa tylko dobrze albo wcale, a o PiS albo źle, albo wcale. Jesteśmy poddawani zbiorowemu praniu mózgu, a tego nie znoszę. Smoleńsk? Ja rozumiem i popieram. On stracił rodzinę, ale my - NARÓD - straciliśmy najlepszego prezydenta, jakiego mieliśmy, i rzeszę dobrych polityków i wybitnych postaci. Więc jako POLKA, obywatelka POLSKI, chcę się dowiedzieć, co naprawdę się stało. I nie podoba mi się mówienie 'ile można o Smoleńsku'. Dopóki nie wyjaśnią, to chyba jasne? Mamy pozwolić żeby nie można było poznać przyczyn największej katastrofy jaka miała miejsce? No wybaczcie. Nie podoba mi się zachowanie naszych polityków w stosunku do zagranicznych - przecież politycznie to Tusk&company robi ustami dobrze Putinowi i Merkel. Takie mamy stosunki zagraniczne. Więc dla PO jestem na nie. Głosowałam na nich raz, więcej tego błędu nie popełnię. No, to tyle o polityce ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Jeszcze dorzucę jedno - gdyby to za czasów Kaczyńskiego na stadionie padały hasła polityczne, typu Ty matole i w ten deseń, a on próbował coś z tym zrobić, zarówno wybiórcza jak i tvn określałyby to zgodnie zamachem na wolność słowa (bo dużo gorsze rzeczy wobec Lecha tak określali), a nie chuligaństwem. I na łamach prasy kolorowej i w ekranach telewizyjnych oglądalibyśmy wywiady z pokrzywdzonymi przez KACZORA kibicami, z którymi z łzami w pięknych oczach rozmawiałaby Kolenda Zaleska.
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KTO ich wpuszcza na stadion?? bo jak rozumiem to jest w gestii klubow..?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
2,5 kg poszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
I za pamięci jeszcze jedno
![]() Kibole i chuligani nie są za PiSem, ale przeciwko PO. To jest różnica, ale z doświadczenia wiem, że wyborcy platformy tej różnicy nie widzą - bo jak nie jest się z nimi, to jest się "pisiurem". A wcale nie jest powiedziane że jeden kibol z drugim i dziesiątym będą głosować na PiS - będą głosować przeciwko PO, a mają w czym wybierać. Ale oczywiście łatwiej jest podprogowo podpuścić, że są fanami Kaczyńskiego - ludzie uwierzą, to będą ich utożsamiać z wyborcami PiS. Jak w ostatnim spocie reklamowym Platformy ![]()
#2040 |
Zakorzenienie
|
![]() Może lepiej skończmy temat wyborów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.