|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Aniołku a co Ty się ludzmi tak przejmujesz - pogadaja i przestaną
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
A na pracy mi zależy żeby chociaż 1000zł zarobić miesięcznie bym mogła coś odłożyć na wesele .
Rodzice cały czas twierdzą, że na wesele pieniądze będą mieć ale widzę jaka sytuacja jest teraz ...mama po nocach się zamartwia Więc jakby udało mi się odłożyć na sukienki, makijażystkę fryzjera, dodatki i dekoratorkę to już dużo . Albo najlepiej połowę kwoty ,która będzie potrzebna to już w ogóle super by było ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- JA wiem, że pogadają ale w końcu moja praca po części idzie na konto TŻ bo wiadomo, że on mnie polecił. A do tego pracuje tam moja kochana KOLEŻANKA ( ta która na początku nie dawała spokoju TŻ ) No zobaczymy ważne ,żeby kasa leciała na konto TŻ twierdzi , że 2 tyg do miesiąca będę dla nich sensacją a potem już im się znudzę
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do pracy, papa
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki żebym się nadała ,....a jeśli pójdę na to stanowisko o którym ostatnio mówił TŻ
to już w ogóle żebym się nadała i szybko wszystko załapała bo jak nie to będzie wielka katastrofa W ogóle w niedziele moje CV gdzieś zaginęło śmiałam się TŻ , że ktoś bardzo chciał mieć moje zdjęcie dla siebie |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę tego czasu między zakończeniem upałów a rozpoczęciem sezonu grzewczego
jest zimno, ale ok- mogę założyć skarpety i bluzę, tylko, że 2 dni temu zrobiłam pranie i dalej jest wilgotne a w moim cudownym mieszkaniu nie ma balkonu na którym je mogę rozwiesić...A w ogóle wczoraj... przychodzę na zajęcia i do naszej grupy przyszła ruda- ta co mieszka z P. i jeszcze 3 inne dziewczyny. Ja mówię "cześć ", one odpowiedziały i N. do mnie "coś ostatnio jak Cię widzę to taka.... rozpromieniona jesteś", a ruda "a jaka ma być? kręci z moim właścicielem od mieszkania", N. "serio?" a ruda "nooo nie wiedziałaś?" i tak głośno "ktoś jeszcze nie wie, że Ola ma chłopaka?"....Poza Wami, wiedziały 4 osoby. Teraz wie cała moja grupa
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam tą pracę!
aż się popłakałam..
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł nie ma co się stresować na zapas. Na pewno Ci wszystko powiedzą co i jak masz robić. Przecież chyba nikt nie wymaga od świeżego pracownika, żeby wiedział wszystko tak od razu.
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo gratulacje
![]() Anioł wyluzuj
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Gratkiii
Dobra może nie potrzebnie się stresuję może nie będzie tak źle jutro wszystko się okaże tak więc prosze o kciuki na godzinę 11
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
sanrioo super, gratuluję!!
anioł, przejmujesz się na zaś, że ktoś będzie plotkował? no co Ty
|
|
|
|
#2594 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję serdecznie za wszystkie zyczenia
![]() Sernik zaraz będzie próbowany, ale wyglada na to że wyszedł ![]() Gwizdak, ale fajny wieczór I fajnie, że wyszłaś, sie nie przejmowałaś a jak wróciłaś to mąż poradził sobie bez zarzutu![]() Aniołku, będzie dobrze. Kciuki Sanrioo, super, gratuluję
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie bomba
![]() Cytat:
![]() Super! Gratuluję |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo Gratulację
Ola dobre wieści się szybko rozchodzą. niech mi się iść na wykłady,a muszę heh do zobaczenia wieczorem
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-10-05 o 13:40 |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny! i za kciuki
![]() carmi w Katowicach będę pracowała jakieś 40 minut autobusem
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
powidzenia a ludzmi sie nie przejmuj w ogole
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Aniołku nie przejmuj się innymi i na zaś jak będą obgadywać to w końcu się znudzą i przestaną i na pewno sobie świetnie poradzisz ![]() ja zajęłam się liczeniem i ewidencją zużytych tonerów i na razie zajęło mi to ponad godzinę, a tyle tego jeszcze zostało
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniołku gratuluję pracy i nic się nie martw- ułoży się. U mnie we firmie jest wiele par i małżeństw nawet i jakoś żyją ![]() Dzwonili do mnie z poczty kwiatowej, że dostarczą mi jutro bukiet kwiatów od mego pracodawcy z tytułu urodzenia Mrówki A ortopeda powiedziała, że stawy biodrowe są ok ![]() i wiadomość w klubie kierowana do wąskiej grupy odbiorców
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja się nie odzywam, bo coś mnie chandra jesienna dopadła.. ![]() aktywnie szukam pracy, której w moi m zawodzie nie ma,a jak jest to standardowo dla osób z doświadczeniem 3 lata wzwyż.. poza tym jakoś tak ostatnio mam poczucie beznadziejności... Hawwa, Sanrioo gratuluję ![]() Bardzo się cieszę, że nam się wątek rozrasta ![]() coś się działo w kwestiach wiadomych? bo nie dałam rady wszystkiego nadrobić..
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak o jaki aparat Ci chodzi? Bo dużo jest tego: http://allegro.pl/listing.php/search...&category=8846
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-05 o 14:25 |
|
|
|
#2604 |
|
MBZ♥
|
super wiadomość z tymi bioderkami
moja siostra musiała nosić takie szelki bo miała zwichnięte przy porodzie czy jakoś tak![]() Majasn ![]() w kwestiach wiadomych cisza przed wysypem
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się dzieję możemy jakoś pomóc?aanix sie zaręczyła |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Maja w Twoim zawodzie czyli jakim?
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma mówiła, że zdjęcia nie są super czyste i jest to aparat troszkę delikatny i strasznie plastikowy jak dla mnie . Ja osobiście mogę polecić nikona d3000 albo d5000 albo jakiegoś canona własnie . Mój nikon już nie jedno przeżył , nawet upadek ( niestety i ma oczywiście dobry , mocny korpus . Ale wydaje mi się , że warto się przejść do sklepu i zobaczyć wziąć w dłoń ... dla mnie sony był nie wygodny , canon tak średnio mi w dłoni leżał a nikon idealnie chodź niestety troszkę ciężki jest . |
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
jak to?????????????????????
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-10-05 o 14:37 |
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
o aanix czytałam
gratuluję ![]() w zasadzie to nic konkretnego, ale ostatnio siedze z takim dziwnym poczuciem, że nic mi się nie ma prawa udać..i mam wrażenie, że zamiast iść na przód to cofam się w zastraszającym tempie.. szef mnie zwodzi..nic nie mówi..ja dalej jestem w tym samym miejscu co dwa miesiące temu..mam wrażenie, że po prostu nikt nie ma odwagi powiedzieć mi wprost na czym stoję.. poza tym w minioną sobotę mieliśmy wyjazd integracyjny podczas którego jedna z koleżanek poruszyła kwestię mojego zatrudnienia..i poczułam się naprawdę mega głupio i nieprzyjemnie.. ![]() w zasadzie jestem mgr ekonomii ![]() pracuję w administracji połączonej z kadrami..i czegoś w tym stylu szukam..przez ostatni tydzień znalazłam 2 takie oferty..2 kolejne w finansach co też by podchodziło pod moje doświadczenie ![]() mam jeszcze trochę czasu, ale z racji tego, że mam dużą styczność z HRem we Wrocławiu wiem, że firmy szykują się na kryzys i wstrzymują rekrutacje.. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Sanrioo gratuluję pracy ![]() Ty już nie wywołuj wilka z lasu ![]() |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Oby do poniedziałku... Mam sajgon w "życiu" Stefcia, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzen i przyklęku TŻ-a!
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

( ta która na początku nie dawała spokoju TŻ ) No zobaczymy ważne ,żeby kasa leciała na konto
TŻ twierdzi , że 2 tyg do miesiąca będę dla nich sensacją a potem już im się znudzę
ludzkiego gadanie nie unikniesz ale olej
ważne żeby miedzy Wami było ok i żebyś była zadowolona z pracy
to już w ogóle żebym się nadała i szybko wszystko załapała
bo jak nie to będzie wielka katastrofa
jest zimno, ale ok- mogę założyć skarpety i bluzę, tylko, że 2 dni temu zrobiłam pranie i dalej jest wilgotne 

jutro wszystko się okaże tak więc prosze o kciuki na godzinę 11

powidzenia 

bo nie dałam rady wszystkiego nadrobić..