![]() |
#1681 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
aaria - masakra
![]() Spróbuj się z kimś zamienić na piętra...
![]() |
#1682 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Oddałam swoją kartę sim przyjaciółce, która zarazem zmieniła mi hasło na gg i mam postanowienie: kiedy już nie będę czuła potrzeby pisania do byłego - wrócę do starych numerów. Może to trochę dziecinne, ale ja wiem, że jak nie będę miała możliwości skontaktowania się z nim, to będzie mi łatwiej. Pomoże mi to. Mimo że znam jego numery, to nie jestem aż tak zdesperowana, żeby pisać od kogoś...
#1683 |
Zakorzenienie
|
Cerveza jesli tak Ci bedzie latwiej to ok..ale wierz mi ze jesli bedziesz chciala do niego napisac to i tak to zrobisz..ja tez na poczatku chowalam telefon nie wiadomo gdzie, wylaczalam a i tak koniec koncow silniejsze bylo ode mnie to zeby do niego napisac.ale opamietalam sie i telefon moze lezec kolo mnie a i tak nie napisze do niego chocby nie wiem co.napewno nie.
Choc moze jestes silniejsza ode mnie i nie bedziesz do niego pisala ![]()
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-10-04 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Wtajemniczenie
|
Już raz to przerabiałam, więc wiem, że kontaktu złapać nie będzie mi się chciało. Brać od kogoś telefon i pisać - bezsens. Jestem załamana, ale muszę ogarnąć...
#1685 |
Zakorzenienie
|
no to spoko jesli tak jest Ci łatwiej to oczywiście rób tak żeby Tobie było łatwiej
![]()
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-10-04 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Wtajemniczenie
|
Nie ma to jak spotkać eksa mieszkającego dobre 15 km ode mnie,w miejscu w którym bywa raz na pół roku .Uznaję to za czysty przypadek ;/.Do tego jutro robię test,bo coś dziwnego się dzieje przez ostatnie tygodnie z moim organizmem,zwalałam na stres,ale teraz już niczego nie jestem pewna
![]() Cytat:
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2011-10-04 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1688 |
Wtajemniczenie
|
W nocy są chwile słabości i rano także. W dzień jakoś sobie radzę, gdyż nadmiar obowiązków jest spory
![]()
#1689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Raczkowanie
|
Jejku, początek roku, na uczelni bałagan i same problemy... Tak strasznie bym teraz chciała mieć komu się wyżalić i przytulić...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wsparcie, kochane
![]() Zobaczymy jak to będzie. Tak strasznie się poniżyłam przed nim wczoraj, że musiałam tak postąpić. Muszę przemyśleć swoje życie. Jestem tego zdania, że jeżeli kocha, to będzie sam walczył. Nie będę ciągle sama dążyć do lepszego. On musi się wysilić, a jeśli nie...to ja więcej tego błędu nie popełnię.
#1693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() ![]() ![]()
#1695 |
Raczkowanie
|
Przyszła i pora na mnie, żeby do tego.. hmm.. średnio przyjemnego (ze względu na temat) wątku dołączyć... Z M. byłam najpierw dwa lata, potem roztsaliśmy się na rok i teraz spędziliśmy kolejny rok razem..Mamy po 21 lat. Zaczęło się psuc od początku sierpnia, kłótnie, brak zaangażowania, on mnie olewał, a ja ciągle z nim rozmawiałam, kochałam, chciałam, żeby nam wyszło. Niestety - cały czas dawał mi odczuć, że jest wiele rzeczy ważniejszych ode mnie, nie angażował się, w kłotniach potrafił wyzywać nie przebierając w słowach lub nie odzywać się przez kilka dni, że by tylko mi pokazać, że miał rację. Ostatecznie pożegnałam się z nim w piątek, kiedy wybrał spotkanie z kolegami w naszym rodzinnym mieście zamiast spotkania na weekend w mieście, w którym studiuję. Wiedział dokładnie, że mamy kryzys i trzeba ratować ten związek a do tego trzeba spotkań.. wiedział też, że byliśmy na ten weekend umówieni i był on bardzo ważny.. Pomyślałam - koniec! Mam dosyć, tym razem nie będziemy się boczyć i rozstawać na kilka dni, tym razem dam rade, nie będę wchodzić w polemikę. Cały piątek dałam radę przepłakać, nie odpowiadałam na jego smsy (co by nie patrzył, nie były to prośby i próby rozmowy, a wyzwiska..), spakowałam się i wróciłam do miasta rodzinnego. Co się okazało? Już w sobotę M. wybrał się na imprezę (doskonale wiedząc, że w naszym małym miescie kazdy wszystko widzi i wie, a ja na tę imprezę też często wpadam..) i bawił się z jakąś dziewczyną. Nie wiem, czy skończyło się na tańcu i pocałunkach, czy się ze sobą przespali.. W każdym razie - brak klasy bije po oczach. Nie chcę z nim rozmawiać, widzieć go, a tym bardziej - wracać do niego, nigdy w życiu! Za to strasznie trudno zapomnieć o przeszłości, łączyło nas wiele.. wszystko. Myślałam, że to ten jedyny - serio. Że po powrocie do siebie zmądrzejemy, że to przeznaczenie
![]() Wczoraj już byłam u fryzjera, pomogło, w sumie to sobie radzę.. Tylko boję się, że już nikogo nie znajdę, a jeśli jakimś cudem znajdę to nie pokocham.. nie będę w stanie być tak blisko, nikt tak mnie nie zrozumie.. ![]() jeśli któraś z was to przeczytała to dziekuję bardzo, jakoś tak musiałam się wyżalić.. ![]()
viva la vida ![]() Edytowane przez mmm5 Czas edycji: 2011-10-05 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zadomowienie
|
Jak zaufać facetowi? Ciągle mam obawy... chyba przez moje ostatnie doświadczenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
howdoi: masz kogoś na oku komu chciałabyś zaufać czy tak teoretycznie się zastanawiasz? ![]() Edytowane przez kasiolek1990 Czas edycji: 2011-10-05 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak konkretnego, jest mega pociąg fizyczny lecz zero wspólnych pasji, on jest koszykarzem, słucha oldschoolowego hip hopu, nie pracuje, nie studiuje, dla mnie za to wykształcenie jest bardzo ważne. Chciałabym mu zaufać, coś mnie blokuje, boję się, że okaże się draniem, ma mega powodzenie i to mnie irytuje... Nie wiem co o tym sądzić. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś mnie pamięta.. wróciłam..
7 miesiąc, a ja nadal w dołku... nie rozpaczam już przynajmniej, ale myślę o frajerze codziennie.. Leki mnie mega postawiły na nogi! Byłam już w tak dobrym nastroju, że aż sama nie dowierzam.. A teraz, eh.. Nogę zwichnęłam i nigdzie chodzić nie mogę ![]() Pracę napisałam - niedługo obrona Aha no i moja "miłość" przeradzać się zaczyna w nienawiść, który to etap? ![]() ooo, ja chcę zacząć się z kimś spotykać! Ale skąd tego kogoś wytrzasnać? ![]() PS: są tutaj jakieś trójmiaszczanki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie już hmmm 8 miesięcy, straciłam dziecko i się podniosłam więc nie nakręcaj się, to jest najgorsze co możesz robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tu nad sobą się użalam a np. Ty masz dużo większe przeżycia.. fuuuck.. aż mi głupio.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Rozeznanie
|
howdoi taaaaaak mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Nie depcze krokusów
|
Nuska87 - każdy ma swoje smutki i swoje tragedie...
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - jeszcze kiedyś się uda, zaplanujesz ciążę i dobrze się do niej przygotujesz. Z Tym Odpowiednim
![]()
![]() |
#1708 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Piękny się do mnie odezwał, niby głupotę mi napisał bo "miły opis" a broń boże nie miałam tym opisem zamiaru go prowokować,cytat z piosenki miałam z must be the music co mnie rozbawiła no i mnie tak jakoś wybił z rytmu, lepiej jak nie pisze.
![]()
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2011-10-05 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.