Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 16:58   #3931
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
znowu nie pamiętam jak wygląda pajac a jak śpioch-tzn spioch wydawało mi się,że jest ze stopkami zabudowanymi,a a pajac jest bez stópek..

jutro w rozmowach w toku o facecie który urodził dziecko-ale jaki to facet skoro narządy płciowe ma żeńskie
(1) pajac jest z rękawkiem a (2)śpioch bez
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (38,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (7,1 KB, 11 załadowań)
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 17:02   #3932
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
(1) pajac jest z rękawkiem a (2)śpioch bez
dzieki

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-10-05 o 17:07
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 17:15   #3933
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
znowu nie pamiętam jak wygląda pajac a jak śpioch-tzn spioch wydawało mi się,że jest ze stopkami zabudowanymi,a a pajac jest bez stópek..

jutro w rozmowach w toku o facecie który urodził dziecko-ale jaki to facet skoro narządy płciowe ma żeńskie

musze znaleźć moje rysunki ubranek i ich opisy

śpioszki to takie spodenki ze stópkami na ramiączka np http://www.e-commerce.pl/Makoma-Spio...tte,27779.html

a pajac to dlugi rekaw plus nozki np: http://www.burak.pl/produkt/pajac-ni...-tup-tup-62-2/

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 17:17   #3934
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki
nie ma sprawy

lecę obiad robiĆ, ale mi się zaje***ście nie chce

p.s. ja_dalia--> byłam szybsza

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-05 o 17:18
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 17:28   #3935
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
nie ma sprawy

lecę obiad robiĆ, ale mi się zaje***ście nie chce

p.s. ja_dalia--> byłam szybsza

hehehehe... niechaj będzie

ps. ja też 24.10 na wizyte mykam do gina ale na 9:00

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-10-05, 18:06   #3936
princessskaa
Wtajemniczenie

Witam wieczorowo
Byliśmy zareklamować to łóżeczko. I pan zwrócił pieniążki bez problemu. Zamówił takie samo łóżeczko i ma zadzwonić jak tylko przyślą. Mam nadzieję, że do porodu zdążą, bo w hurtowni nie było i nie wiadomo ile trzeba będzie czekać...

Bahamadia - taniec brzucha to świetny pomysł Ja przed ciążą chodziłam do szkoły tańca na lady styling i jak tylko będę mogła sobie pozwolić to napewno wrócę do szkoły na taniec albo na jakiś aerobik. Bo wtedy człowiek lepiej się czuje, jakaś kondycja jest

Nie wiem jak Wy, ale ja wprost uwielbiam orzeszki firmy Felix w skorupce cebulkowej albo serowej Byliśmy w Biedronce i oczywiście zakupiłam ten przysmak.. i po obiadku na deserek juz były orzeszki...
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 18:12   #3937
Bahamadia_25
Zakorzenienie

My mamy wizytę 20.10. na 17,45

Poszłabym tydzień później, ale zwolnienie mi wypisał do 17.10

Ciekawe czy to już będzie ta ostatnia...

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Witam wieczorowo
Byliśmy zareklamować to łóżeczko. I pan zwrócił pieniążki bez problemu. Zamówił takie samo łóżeczko i ma zadzwonić jak tylko przyślą. Mam nadzieję, że do porodu zdążą, bo w hurtowni nie było i nie wiadomo ile trzeba będzie czekać...

Bahamadia - taniec brzucha to świetny pomysł Ja przed ciążą chodziłam do szkoły tańca na lady styling i jak tylko będę mogła sobie pozwolić to napewno wrócę do szkoły na taniec albo na jakiś aerobik. Bo wtedy człowiek lepiej się czuje, jakaś kondycja jest

Nie wiem jak Wy, ale ja wprost uwielbiam orzeszki firmy Felix w skorupce cebulkowej albo serowej Byliśmy w Biedronce i oczywiście zakupiłam ten przysmak.. i po obiadku na deserek juz były orzeszki...

Kondycja, kondycją.
Ale 45 min dla siebie min raz w tyg na pewno zaplusuje, jeśli chodzi o życie rodzinne.
Zupełnie inaczej postrzega się wszystko jak zrobi się coś dla siebie.
Zawsze to jakieś urozmaicenie. Przyjemne z pożytecznym

A u mnie dziewczyny ćwiczą minutę drogi, więc luzikkk
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 18:19   #3938
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
My mamy wizytę 20.10. na 17,45

Poszłabym tydzień później, ale zwolnienie mi wypisał do 17.10

Ciekawe czy to już będzie ta ostatnia...

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Kondycja, kondycją.
Ale 45 min dla siebie min raz w tyg na pewno zaplusuje, jeśli chodzi o życie rodzinne.
Zupełnie inaczej postrzega się wszystko jak zrobi się coś dla siebie.
Zawsze to jakieś urozmaicenie. Przyjemne z pożytecznym

A u mnie dziewczyny ćwiczą minutę drogi, więc luzikkk
święta racja
Stary 2011-10-05, 19:14   #3939
ja_dalia
Wtajemniczenie

kolejny konkurs dla mamusiek

http://www.bebiko.pl/home/konkurs/ja...gn=jakzwracasz

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-10-05, 19:17   #3940
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

A co u Ani?

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:24   #3941
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A co u Ani?

No właśnie

Dzisiaj cisza, ani jednego wpisu. Może mały uparciuszek już chce wyjść
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:30   #3942
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam niebieski marimer-jak dla mnie to porazka-psika tak mocno,że myśląłm,ze mi oko wypłynie-bo aż łzy miałąm tak wiec kasę wyrzuciłam niepotrzebnie i musze kupić cos znacznie deilkatniejszego...szkoad a,że pani w aptece nie powiedział mi,że to tak mocno psika
a jak ten diosminer(czy jakos tak)??on jest delikatniutki?
kurcze, to chyba coś w formule zmienili, bo mój psikał tak delikatnie, aż gilgotało w nosie. Synek się śmiał, jak pryskałam tym Marimerem, ja na sobie wypróbowałam i stumień był delikatny i rozproszony.

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
No własnie ten oststnio doszłam do wniosku, że w domu mam same jasne ręczniki, i w Ikei chce kupić sobie taki purpurowy do szpitala (żeby nie było widac krwi jak się zdarzy).... teraz jak pojedziemy w sobote po szafe do przedpokoju i łóżeczko to kupię sobie ten ręcznik, bo widziałam, że jest fajnej jakości a kosztuje chyba niecałe 20 PLN.
no wiesz, ale z drugiej strony to lepiej jak widać tą krew, bo wtedy zmienisz ten ręcznik szybciej
lepiej się brudnym nie wycierać, szczególnie odchodami połogowymi

Cytat:
Ale się wkurzyłam... Właśnie zobaczyłam, że materiał łóżeczka turystycznego się postrzępił w jednym miejscu (przy tym mechaniźmie do naciskania, żeby złożyć)... A przecież tylko raz rozłożyliśmy to łóżeczko i już się popsuło?! Dobrze, że pamiętałam, żeby od teścia paragon zabrać (bo to prezent był). I musimy jechać do sklepu i reklamować... Ależ jestem zła Co by było, gdybym tam maluszka włożyła???
ja mam złe doświadczenia z kojcem - też mi się podarł materiał na szwie przy brzegu, przy którym synek często stawał. W sumie na szerokość 15-20cm. Widać kiepska jakość
Łóżeczko turystyczne teraz kupiłam malutkie, ale wydaje się solidnie wykonane, swoje kosztowało w każdym razie....

Cytat:
witamy.
Dziś malujemy już pokój na kolorek ciekawe jak wyjdzie. W pralce piorę zasłonki co kupiłam na allegro. Zastanawiam się co jeszcze mam do kupienia jutro przywiezie kurier słoneczko na sufit http://allegro.pl/ikea-lampa-sufitow...841995354.html coś takiego
my mamy z Ikei materiałowy klosz na suficie (szukałam linka, ale chyba już nie produkują go) i w pokoju jest dość ciemno, musieliśmy dodatkowo wstawić lampkę stojącą, by przy toalecie wieczornej było widać dokładnie pępuszek, paznokcie itd
bo do tej lampki nie mogliśmy więcej niż 40W wkręcać

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość

Uwielbiam w Ikei ten dział z przecenionymi rzeczami, i zawsze sobie tam coś wynajduje! Ostatnio moja mama kupiła tam 3 skrzydła drzwi przesuwanych, 100 szerokie i 190 wysokie za (uwaga!) 15 pln szt!!! I tata zrobił z tego taka wnęke pod schodami.
ja tez tam zawsze zaglądam, i to zanim zacznę właściwe zakupy. Szczegolnie poluję na tekstylia
np można tanio kupić poszwę na kołdrę, wtedy dokupuję już normalnie jeden podwójny komplet (ma dużą kołdrę i 2 poduszki) i już mam zestaw do spania
my śpimy pod 2 kołdrami, często ja pod małą, a mój partner pod dużą, więc to dla nas okazja
kupiłam tam tez np polarowy kocyk Witaminer, który miał jakąś małą dziurkę po klipsie - bez znaczenia w użytkowaniu
mam tez w zapasie poszwę na kołderkę dziecięca w jakieś krokodylki, bo była lekko przybrudzona (powystawowa)

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:40   #3943
princessskaa
Wtajemniczenie

Mam nadzieję, że uparciuszek Ani już chce wyjść i zobaczyć mamusię i świat

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

oolong a jakiej firmy teraz łóżeczko zakupiłaś? ile Cię kosztowało?
Bo ja się zastanawiam czy jak nowe będę mieć takie same to czy znowu się materiał postrzępi..To moje 200zł kosztowało, więc nie było jakieś najtańsze..
Stary 2011-10-05, 19:42   #3944
dygotka8
Zakorzenienie

ja_dalia,nikaa- obu Wam dziękuję
trochę w takim razie sie pogubiłam,ale co tam.teraz muszę wreszcie zapamiętać
ja trochę popakowalam swoje ubrania,żeby zrobić miejsce w szafie na ubranka maluszka bo ile mogę leżeć na łóżku...

Oolong
-musieli chyba coś zmienić bo powiem Ci,że aż mi łzy stanęły w oczach jak sobie zaaplikowałam...wkurzyłam się bo zapłaciłam coś około 24 zł.
czy witamina K jest teraz zalecana??czy tylko D3?

mam uzywane ubranka i jak układałam na niekóre z nich nowe to widac od razu różnicę:nowe sa snieżnobiałe,a te używane no nie bardzo-nie wiem czy jakos można temu zaradzić??no fakt-one sa przed praniem jeszcze,ale może vanishu je namoczyć??

Stary 2011-10-05, 19:47   #3945
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
wspólczuje!!! mi wylazł nerw na wierzch, ale pokim w ciąży nie da się z tym nic zrobic i zawsze MEGA BARDZO napiernicza jak zjem cos za zimnego, za ciepłego, za słodkiego, a nawet czasem bez powodu... ale 28 ide do dentystki, więc mam nadzieje że coś zaradzi
Jak to nie da!!! W ciązy normalnie leczy się zęby!!! Nawet trzeba! Co prawda najbezpieczniejszy II trymestr, ale jak jest mus, to lepiej i w III niż później całować swojego maluszka i "sprzedawać" mu swoją flore bakteryjną z niewyleczonych zębów!

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:51   #3946
oolong
Zakorzenienie

Cytat:

oolong a jakiej firmy teraz łóżeczko zakupiłaś? ile Cię kosztowało?
Bo ja się zastanawiam czy jak nowe będę mieć takie same to czy znowu się materiał postrzępi..To moje 200zł kosztowało, więc nie było jakieś najtańsze..
ja do spania takiego codziennego mam drewniane Bajanex Ola I z szufladą
a jako turystyczne kupiłam Baby Bjorn - ono jest drogie, koło 600zl ale bardzoe wygodnie sie rozkłada, mam nadzieję, że spełni rolę
do tej pory nie miałam turystycznego - synek albo spał w tym kojcu, z którego nie jestem zadowolona (Milly Mally, czy coś w tym stylu, taki wielki kwadratowy) i wyściełaliśmy go kocem i prześcieradłem, albo jak jechaliśmy do moich rodziców, to miał tam swoje łóżeczko drewniane

Cytat:

Oolong
-musieli chyba coś zmienić bo powiem Ci,że aż mi łzy stanęły w oczach jak sobie zaaplikowałam...wkurzyłam się bo zapłaciłam coś około 24 zł.
czy witamina K jest teraz zalecana??czy tylko D3?

mam uzywane ubranka i jak układałam na niekóre z nich nowe to widac od razu różnicę:nowe sa snieżnobiałe,a te używane no nie bardzo-nie wiem czy jakos można temu zaradzić??no fakt-one sa przed praniem jeszcze,ale może vanishu je namoczyć??
chyba nic się nie zmieniło z witaminami - wit D3 od urodzenia do końca karmienia piersią, wit K od 8 doby życia (czyli od ukończenia 1tyg życia, czyli od drugiego tyg życia ) do ukończenia 3 mies życia
ja mam takie kapsułki K+D, więc będę je dawała pewnie od tej 8 doby
jeszcze dokupię oddzielne kapsułki D, bo zapomniałam - dam je do 7 dnia, a potem od 4 miesiąca, chyba że coś nie tak pójdzie z piersią, ale mam nadzieję, że będę mogła karmić

Stary 2011-10-05, 19:53   #3947
lina84
Rozeznanie

też jestem ciekawa co u Ani .

Jutro z rana maszeruje do lidla po bodziaki
Miałam mamie kupić te botki-ale wyczaiłam że w biedronce będa po 29,99 czyli 10 zł tańsze.
Też się właśnie zastanawiam co mam jeszcze kupić dla maluszka.
Poduszkę do karmienia chce zamówic, nasadkę do laktatora i jakieś termoopakowanie,a własnie jakie polecacie??
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:58   #3948
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
A co u Ani?

pisałam do niej Malutka uparta nie chce wyjśc, jak twierdzi jej TŻet czeka na bociana

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Jak to nie da!!! W ciązy normalnie leczy się zęby!!! Nawet trzeba! Co prawda najbezpieczniejszy II trymestr, ale jak jest mus, to lepiej i w III niż później całować swojego maluszka i "sprzedawać" mu swoją flore bakteryjną z niewyleczonych zębów!

zęby mam zaleczone, ale chyba poprostu cos sie "odsłoniło" szkliwo czy cus.... ale teraz mnie zmartwilas, wiec zaraz do kumpeli zadryndam, ona dentystka

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-10-05, 19:58   #3949
milagrosa
Raczkowanie

do Dziewczyny a ta poduszka do karmienia to niezbędna jest?
bo ja nie pomyślałam o niej jeszcze

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 20:04   #3950
dygotka8
Zakorzenienie

milagrosa-oczywiście,że ta poduszka NIE jest konieczna

Stary 2011-10-05, 20:09   #3951
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
pewnie że nie jest konieczna-ja po prostu chce kupić ,widziałam ze u kolezanek sie przydała-a za pare miesięcy rodzi koleżanka to mówiła że odkupi o de mnie
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 20:13   #3952
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
ja z synkiem nie miałam, zresztą karmiłam głownie na leżąco, z tyłu miał plecki podparte jakimś jaśkiem
teraz mam duży kojec Motherhood, z którym śpię, ale potem służy jako poduszka do siedzenia po porodzie dołem oraz jako poduszka do karmienia. Nie wiem, czy będę go używać do karmienia, ale śpi mi się z nim super

Stary 2011-10-05, 20:31   #3953
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
zęby mam zaleczone, ale chyba poprostu cos sie "odsłoniło" szkliwo czy cus.... ale teraz mnie zmartwilas, wiec zaraz do kumpeli zadryndam, ona dentystka
To lepiej zawczasu tym bardziej, że masz "znajomą dentystkę"

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 21:24   #3954
dreamnes
Raczkowanie

dziewczyny kupiłam wózek 3 w1 coneco mustang v3 kolor czarno - turkusowy dobrze zrobilam?

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 21:24   #3955
princessskaa
Wtajemniczenie

Dobranoc Mamusie
Stary 2011-10-05, 21:30   #3956
sozaa
Rozeznanie

udalo sie wyprasowalam te wszystkie malenkie ciuszki i na dzien dzisiejszy juz mam wszystko poprane

Podliczylam to co mam i stwierdzam, ze bilans wychodzi calkiem niezly, niepotrzebnie panikowalam

Podaje pomieszane rozmiary 56/62, bo stwierdzam, ze rozmiar rozmiarowi niernowny:

spioch - 1 szt.
pajac - 12 szt.
body d. rekaw - 8 szt.
body k. rekaw - 13 szt.
bluza polarowa - 1 szt.
koszulki d. rekaw - 3 sz.
kaftanik - 8 szt.
spodenki - 5 szt.
polspiochy - 3 szt.
rajstopki - 2 pary
skarpetki - 6 par
niedrapki - 2 pary
czapeczka - 3 bawelniane i 1 polarowa
kombinezon - 1 szt.
spiworek - 1 sszt.
kolderka - 1 szt.
kocyki (polar, mikrofibra, bawelna, welna) - 4 szt.
rozek - 1 szt.
pieluchy tetrowe - 10 szt.
pieluchy tetrowe kolorowe - 2 szt.
flanelki - 2 szt.

Mam jeszcze ciuszki , glownie body na rozmiar 68, ramperasa w tym samym rozmiarze i ogrodniczki z k. puchatkiem.

Teraz brakuje mi tylko przewijaka, przyborow to paznolcki, szczotki i ✂✂✂✂✂✂✂ z apteki.

No i musze pomyslec o sobie bo nie mam zadnej koszuli do szpitala.....

Mama kupila mi dzis puszke bebilon, herbate koperkowa i chusteczki Pampers, 4-pak. i dostalam sloiczek ususzonej miety z naszego ogrodka, przechowana specjalnie dla dzidziusia
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 21:32   #3957
ggoraa
Zadomowienie

Ania chyba juz na porodwce???

Ja sie przerobilam dzis, ale juz po kapaniu leze sobie z nogami w gorze
Tylko na noc jeszcze spsiukalam kabine prysznicowa chlorem i mnie teraz drazni ten ''zapach''.

Ale najwazniejsze, ze juz mam za soba przemeblowanie pokoju, jutro jeszcze doszorowac lozeczko i prasowanie

no to kolorowych snow mamusie!
Stary 2011-10-05, 21:33   #3958
sozaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam wózek 3 w1 coneco mustang v3 kolor czarno - turkusowy dobrze zrobilam?
bardzo fajny, podobny do tego Navingtona, ktory kupilam.

Edytowane przez sozaa
Czas edycji: 2011-10-05 o 21:34
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 22:08   #3959
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Dobry wieczór.
W końcu sie zmobilizowałam by coś napisać - ostatnio przekraczało to moje możliwości...

Pisałyście o nocnym wstawaniu na siku - mnie wstawanie nie przeszkadza, choć wstaje często, w bezsenne noce (zdarzające sie coraz częściej) nawet 15razy. Ostatnia noc była okropna, bo złapałam totalnego schiza. Tż zamknął okno, bo ktoś palił jakieś śmierdzące śmieci i w pokoju zrobiło się gorąco i duszno - myślałam, ze sie uduszę; od razu pomyślałam sobie, zę na oddz. położniczych i porodówkach jest ciepło a pomieszczenia nie są wietrzone i schiz, że się uduszę podczas porodu, że to będzie totalna męka bo będzie mi brakowało powietrza itd. Normalnie wpadłam w panikę. Nie boję sie bólu związanego z porodem tylko uczucia duszności i to panicznie sie boję.

oolong mam do Ciebie wielgachną prośbę, czy mogłabyś napisać co przydało by sie mieć w apteczce malucha? Wiem, że przyda sie paracetamol w czopkach wit. D i tak jak pisałaś D+K - co jeszcze...
Zastanawiam sie jeszcze nad zakupem probiotyku szczepu lactobacillus rhamnosus GG - wyczytałam że pomaga przy kolkach i zwiększa odporność jeśli chodzi o choroby bodajże górnych dróg oddechowych (albo dolnych - pamięć mama dobrą bo krótką hehee)

Edytowane przez Chawa
Czas edycji: 2011-10-05 o 22:59
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 22:39   #3960
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

hello!

No to humor poprawiony

wygladam w koncu tak jak lubie czyli za✂✂✂iscie:P hahaha jak zawsze jak od fryzjera wychodze, uwielbiam ta kobiete!

no i butki kupilam , humorek poprawiony zdecydowanie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości