|
|
#4951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Cytat:
przecież te paczki są zamknięte. zgłosiłaś to?
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy bardzo fajnego Pana pediatre
Anula No to kciuki za nocke ![]() uffff Nadia zasnela
|
|
|
|
#4953 |
|
Wtajemniczenie
|
Raaaaaaaaaaaany...
Zostawić Was na 2 dni, to zaraz narozrabiają + tyle naskrobią, że się wątek kończy... a do klubu to się boję zajrzeć normalnie skończył się limit internetu i jedna strona 5 minut mi sie otwiera wrrrrrrrr... agus jakie nalesniki z makrelką??? lubiem makrelkę ![]() najlepszego jubilaci
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
![]() No nie mogłam od razu wrócić, musiałam pożegnać męża jeszcze i opierdzielić koszyczek malin mniammmmm.Niko rośnie wielki...jakoś specjalnie gruby nie jest i mega polików nawet nie ma. Dzisiaj pani dr się mocno zdziwiła, że on taki duży jest a "młody". Dziewczyny pytacie o zdrówko...lepiej zmieniono nam trochę ilościowo leki i do końca tygodnia już powinno być dobrze. Będzie bez antybiotyków. Dostaliśmy jeszcze syrop na ten kaszel i przykaz spania z otwartym oknem (ale dzisiaj zmarznę ).Aguś też lubię tą piosenkę ![]() Atiz też kupuję w rossmannie Mon1ka witaj Delicadeza rehabilitacja chyba nie zaszkodzi, nie znam się wcale ale...wyrośnie zdrowy dorodny dzieciaczek
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-10-05 o 22:04 |
|
|
|
#4955 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Gerls..Ja tylko chciałam się przywitać i życzyć EDZIKIWI I WIKTORKOWI SAMYCH SŁODKOŚCI
Uciekam bo padam na twarz.. Dobranoc Monika1
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
amarcia
|
|
#4957 |
|
Zadomowienie
|
Paulizia nie pisz mi o takich pychotkach
|
#4958 |
|
Zadomowienie
|
Moc całusów dla dzieciaczków, które obchodza swoje male urodzinki
No nie ogarnę Was to chyba Miska zaczęła mi pokasływać i pewnie zaraz zarazi Oliwkę Tak przeleciałam tylko posty z dzisiaj:1. @ jeszcze nie miałam, a w sumie jestem mamą jednego z najstarszych dzieciatek na wątku, no ale karmię UU, wiec moze dlatego ![]() 2. Siasiek za wagę synka3. witam nowe mamy 4. delicadeza jak moja Emilka miała 4 miesiace to też zaczęłam z nią ćwiczyć met Vojty. po 3 miesiacach było już po wszystkim, ale ćwiczyłyśmy codziennie po 3-4 razy i raz w tyg jeździłyśmy do rehabilitantki |
|
|
|
#4959 |
|
Rozeznanie
|
Wojtuś bardzo dziękuje za pamięć o miesięcznicy!
Wszystkim dzieciaczkom które obchodziły swoje święto w ciągu ostatnich kilku dni DUŻO MIŁOŚCI I ZDRÓWKA!!!!! amarcia - cudne zdjęcia! masz śliczną 4miesięczną pannicę! a te włosy!!!!! Eve - pocieszę Cię, Kasia starsza, a ma ciągle problem z ubieraniem się i rozbieraniem, czasem nawet "nie umie" majtek podciągnąć! tak więc brawa dla Olka! andziot - super zdjęcie Gabusi, a metodę musisz opatentować! lolka - gratuluję siostrzeńca! andziot - jaka to manna instant? coś ominęłam w rozwoju techniki i czytaniu postów... Zostało mi na chwilę obecną 18 stron do nadrobienia, padam, oczy mi się zamykają! U nas nadal katar i u Kasi i u Wojtka, do tego dziś Wojtek zaczął pokasływać... DObranoc kochane!
|
#4960 |
|
Wtajemniczenie
|
wsysłaś... hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i hi hiiii
mąż zabiera mi kompa w dzień, a wieczorem przy tak "szybkim" internecie to ledwo po łebkach nadrabiam i spać chodzę po północy chiba w tesco będzie promo na słoiczki
|
#4961 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się,że chociaż Violisia się ze mną zgadza. Jak reszcie pasuje wszystko,to ja już się nie odzywam i postaram się napisać coś czasem na każdym z 12 czy iluś tam wątków
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo osób sobie chwali Wodzisław, ja też przez chwilę o nim myślałam, ale ostatecznie zdecydowałam się na Rybnik.
|
|
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
Już jest promo, pisałam że mąż kupił owoce&zboża hippa te duże słoje za 1,30 za sztukę
|
|
|
|
#4964 |
|
Rozeznanie
|
Nastepnym razem jak cos takiego bedzie to zglosze, tylko musze listonoszowi powiedziec ze jak przynosi jakies paczki to niech dzwoni i mi do reki wrecza. Bo ta zostawil w furtce i przez okno zobaczylam ze cos jest, a jak by mi przyniosl to przy nim bym otworzyla, bo od razu bylo widac ze ktos w niej grzebal.
|
|
#4965 |
|
Wtajemniczenie
|
o widzicie, promo jest...
oglądałam jakąś gazetkę i rzuciło mi sie w oczy, a że u mnie tesco ni ma to nie zapamiętałam dat
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 lyzek otrab, ja mieszam owsiane z pszennymi, 2 jaja, szczypta soli i pol szklanki niskoprocentowego mleka smaze na teflonie bez tluszczu na gotowe placki ukladam makrelke, skladam na pol, lub zwijam i wcinam ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- prawie sie posikalam, jak obejrzalam ten teledysk |
|
|
|
|
#4967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hihi poki co Ola dzis zjadla brzoskwiniowy deserek hahaha.. co 3 lyzeczke sie krzywiła tak jakby zapominala ze łyżeczke wstecz jej smakowało:Pjezuuu spadam do łóżka... Ps. jak wy dajecie rade isc z dziecmi na dwór( my zazwyczaj jestesmy od 12:00 do 17:30,z przerwa na obiad:P i zmiane pieluchy:P) :P, sprzatac gotowac zajmowac sie dziecmi i jeszcze byc na bieżąco tu? ...czyzby tylko Ola była tak absorbująca..? |
||
|
|
|
#4968 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmmmmmmmmmmmmmm....
pyyyyyyyychaaaaaaaaaa
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
to o plackach ??
![]() jak mi sie makrela skonczyla to wziela chudy ser twarogowy, z mlekiem, slodzikiem, cynamomen , rozbeltalam i na plaki ![]() i jeszcze w wc nie bylam ok ide spac ![]()
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja juz na nogach. Moje dziecko po tysiacu pobudek stwierdzilo o 4 rano, ze sie wyspalo Zaciesza i piszczy ile sil a ja niewyspana na maxa ![]() Moje slonko konczy dzisiaj 3 miesiace caffelate Najlepszego dla Julka ![]() spice Najlepszego dla Hani ![]() zytus Najlepszego dla Igorka ![]()
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-06 o 04:34 |
|
|
|
#4972 |
|
Zadomowienie
|
Ooo Gusia witaj
![]() U mnie dokładnie tak samo jak u Ciebie, nie wiem czy ciągiem godzinę spałam a za chwilkę muszę do pracy jechać dobrze, że na chwilkę. Aaaa w poniedziałek kończy mi się macierzyński ![]() Dla małych imprezowiczów po setce mleczka na jedną nóżkę i setce na drugą Ciekawe jak ja się wyszykuje z małym na rękach bo leżeć to się jemu nie chce (Tżta nie ma).Miłego dnia.
|
#4973 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia, Hania, Julek, Igor - najlepszego dla Was, zdrówka, pociechy z mamy i taty ![]() Wczoraj Was nie ogarniałam za bardzo Moje dziecko nadal trzyma się harmonogramu dnia Na razie każdego dnia zjada słoiczek deserku ( a propos, dla nas najlepsze są te z bobivoty Piotruś od 2 dni usiłuje nam pływać w wanience, gdy odwaracamy go na brzuszek. Macha rękami i nogami, chlapie na około, śmieje się na głos przy tym, widok nieziemski ![]() Podobnie, jak ja jest skowronkiem, bo budzi się już przed 7 rano, ale nie płacze, tylko macha rękami, nogami, kula się na łóżku i przede wszystkim gada ( gadułka, jak mamusia ).A ja mam na wardze opryszczkę-gigant Dzisiaj w ramach poprawy nastroju ( a wczoraj wieczorem doła złapałam i wyryczałam ) idę na i hennę. Idę myć resztkę moich włosów i na kawę.Miłego dnia mamuśki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kaszka nie pomogła Już tracę nadzieję że cokolwiek pomoże i Tymek będzie się tak budził przez najbliższe 5 lat Obudził się z płaczem gdy kładłam się do łóżka, wzięłam na ręce i zrobił kupkę. No to przewijamy a tu następna poszła. Wystraszyłam się mega, że może rzeczywiście ma coś z brzuszkiem. Possał trochę pierś i usnął. Niestety budził się co godzinę i o 1.30 dałam mleko z którego wypił tylko 30 ml. więc głodny nie był. Spał następne trzy godziny, więc chociaż tyle pospałam. Pobudka o 6 Siasiu, cieszę się że już lepiej Nie zmarzłaś przy tym otwartym oknie? Gusia, też kiepska noc Anulinko, idź idź rozerwiesz się trochę ![]() Sto lat dla dzisiejszych dzieciaczków
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-10-06 o 07:43 |
|
|
|
#4975 |
|
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Wszystkiego najlepszego i mleka słodkiego dla Nadii, Julka, Hani i Igorka i po kawusi dla niewyspanych mam (jak to możliwe, że nie mam emotki pijącej kawę )----- zapomniałam napisać, że moje dziecko jeszcze śpi, a już prawie 8
Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2011-10-06 o 07:49 |
|
|
|
#4976 |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() No kilka dni się nie odzywałam. U nas wszystko ok, chłopcy dali mamie się wyspac w końcu już 3 dzień przesypiaja ładnie nie muszę dodatkowo do nich wstawać, oprócz karmienia. Zaraz szykujemy się do lekarza na szczepienie, choć nie wiem czy ich zaszczepią bo mają jeszcze delikatny katar. Muszę też lecieć do PZU bo przyszło pismo z policji o umorzeniu sprawy kradzieży samochodu. Tak więc dziś troszkę polatam, a pogoda nie za ładna, pochmurno :/ Nowe zdjęcia w albumie
|
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyście chyba ochu...ały!!! ![]() ileż to mam nadrabiania!? ale za to miałam dzisiaj 1 pobudke ![]() o 4 potem o 7 30 wstał ![]() ale z zasypianiem nie chcial współpracowac ![]() a tak ładnie bybło dwa dni ide mu wyciagnac babole z nosa bo az świszczy oj bedzie krzyk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 | |
|
Zadomowienie
|
witam
Cytat:
![]() Wszystkiego naj dla Nadii, julka, Hani i Igorka ![]() MoniaK Siasiek i co w poniedziałek wracasz do pracy???? Anula jak katar Zosieńki??? lepiej??? Gusia no to widzę że ty dzisiaj tez pospałaś ![]() my dzisiaj pospaliśmy do 2.30 a później tak w kratke jeszcze do 6 ![]() ide dzisiaj do fryzjera, żeby coś zrobił z tą moją resztką włosów ![]() bo mam lekkie obawy że za chwilę nie zostanie mi nic na tej głowie
|
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
A takie tam... Wieczorem wszystkie koty są czarne.
Dzisiaj już dużo lepiej Ja Ci Monia współczuję i podziwiam zarazem. Życzę Ci dużo siły i mocno wierzę w to, że w końcu Tymek się zmieni i da Wam pospać. Udanego wyjścia życzę ![]() Idę zobaczyć do klubu, czy mam tam jeszcze jakieś zaległości. |
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
u nas 10 stopni i pada miodzio po prostu Zoska dalej ma katar ale lepszy chyba... nocka jak za noworodka karmilam ja na spiocha o 23-ciej(bo i tak TZ mnie obudzil jak sie kladl) o 1:35 o 4:40 i o 6:30...i potem dospala moze ze 20 minut wiec juz od dawna nie spimy ja ledwie na oczy patrze , poza tym u nas w taka pogode o 7 mej rano to jest jeszcze ciemna noc... a mialam dzis isc z kolezanka, ktorej konczy sie macierzynski na zakupy do pobliskiego centrum handlowego, chyba mimo niewyspania zapakuje Zoske w wozek cieplo i pojedziemy bo to niedaleko a udusze sie w domu doslownie a Zoska zaczela podnosic tylek i przemieszczac sie do ..tylu sobie znanym sposobem, wyglada to komicznie. i cale dnie pluje! eweska dobrze ze jestes i ze u was juz lepiej, zycze energii w tym zabieganym dniu ![]() lwica ja kawusie chetnie, bo dolaczam do grona niewyspanych i po cichu zazdroszcze ze twoj maluszek jeszcze spi... moniak to kaszka nie pomogla? oj oj.... przytulam...anulinko czemu dolek? idz na pazurki, pomoze ci to, ja tez sie musze gdzies wyrwac w weekend, ale niestety chyba nie mam kiedy bo jeden dzien do znajomych wieczorem a TZ musi do pracy, a drugi do Szwecji chcemy na zakupy.. caluje mocno ![]() gusia dziekuje za kciuki, ale nocka byla taka sobie...postaram sie dzisiaj isc na poczte choc pogoda nie nastraja ![]() a jak wasza nocka? jestem niewyspana i zla a najbardziej na TZ, bo mu powiedzialam ze moglby czasem wstac i sprobowac Zosce dac smoczka w nocy, zebym nie musiala jej sto razy karmic, to on ze pracuje i jest mega zmeczony. to niech kurcze pojdzie spac wczesniej niz o polnocy!.... no comments, Zosce sie znudzilo pianinko, ide ja pozabawiac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

przecież te paczki są zamknięte. zgłosiłaś to?

).

tylko posty z dzisiaj:
za wagę synka

a ja niewyspana na maxa 

Dzisiaj w ramach poprawy nastroju ( a wczoraj wieczorem doła złapałam i wyryczałam ) idę na
i hennę.