Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 23:07   #3061
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

tylko te suknie na zdjeciach to zupelnie inaczej wygladają.. kurde ze tez nie mozna robic fotek.. wlasnie w dwuch ostatnich bylo mi najladniej i byly bardzo lekkie ta druga miala na pewno taki dol, a gory nie jestem pewna, bo ta modelka sie tak wykrzywila, ze masakra:P

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
mi się podoba 3, a nie mogą sprowadzić ci w bieli? 4 też niczego sobie tylko mi się nie widzi ta szelka na szyj ale to tylko moje zdanie
kazda suknie mogą uszyc w kazdym kolorze a ta 4 to pisalam, ze nie miala tej szelki ja mierzylam bez, wogole jak sprawdzilam zdjeciekatalogowe to sie zdziwilam,ze tu jest ta szelka
a ta 3 za skromna w rzeczywistosci dla mnie byla:P w tej 4 gora sie pieeeknie swiecila i ten dol tak super sie ukladal
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:11   #3062
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
tylko te suknie na zdjeciach to zupelnie inaczej wygladają.. kurde ze tez nie mozna robic fotek.. wlasnie w dwuch ostatnich bylo mi najladniej i byly bardzo lekkie ta druga miala na pewno taki dol, a gory nie jestem pewna, bo ta modelka sie tak wykrzywila, ze masakra:P
też mierzyłam podobną miała bardzo ładny gorset cały w kryształki ślicznie się mienił tak jak ja lubie, ale miała taki dół ciężki,że czułam jak mnie do dołu ciągnie, same kolana się uginały

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

kazda suknie mogą uszyc w kazdym kolorze a ta 4 to pisalam, ze nie miala tej szelki ja mierzylam bez, wogole jak sprawdzilam zdjeciekatalogowe to sie zdziwilam,ze tu jest ta szelka
a ta 3 za skromna w rzeczywistosci dla mnie byla:P w tej 4 gora sie pieeeknie swiecila i ten dol tak super sie ukladal

własnie jedna wygląda ładnie na modelce a na osobie nie, a druga może wyglądać brzydziej a w rzeczywistości wychodzi innaczej chociaż nie w wszystkich przypadkach tak jest

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:12
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:12   #3063
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
1- falbankowa
2- z ciezkim dolem
3 - ladna, ale ecru, zbyt zwykla
4 - moj faworyt (tylko bez tego czegos na szyji i z dekoldem w lodke
Twoja faworytka bardzo ładna Ale tą szelkę z szyi też bym wywaliła.
Ale 3 przeboska jak dla mnie Jak tak ostatnio oglądam, to właśnie w takim stylu podobają mi się najbardziej, bo nie chcę mocno szerokiego dołu

Uciekam spaciu. Dobrej nocki Papaty!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:14   #3064
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ale 3 przeboska jak dla mnie Jak tak ostatnio oglądam, to właśnie w takim stylu podobają mi się najbardziej, bo nie chcę mocno szerokiego dołu

miłej nocki dobranoc
Stary 2011-10-05, 23:14   #3065
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Fakt na zdjęciu wyglądają na wyższe, ale tam jest wysokość obcasa do wyboru i ja sobie zamówiłam 5,5
Zamawiałam na tej stronce: bialebuty.com.pl Z wysyłką 151 złotych.
Tak myślałam, że to bb Już mam te butki zapisane w kolorze turkusowym, bo któraś z wizażanek sobie je zamówiła na ślub i wklejała, strasznie mi się podoba ten węzełek Napisz, jak się je nosi jak przyjdą

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wg mnie są gorsze
nooo, ta płacząca bulimiczka jest koszmarna

Cytat:
1- falbankowa
2- z ciezkim dolem
2 ostatnie bardzo ładne szkoda, że na Tobie ich nie ma. Super, że wypad udany

Dobra, naprawdę już idę

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:16   #3066
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Tak myślałam, że to bb Już mam te butki zapisane w kolorze turkusowym, bo któraś z wizażanek sobie je zamówiła na ślub i wklejała, strasznie mi się podoba ten węzełek Napisz, jak się je nosi jak przyjdą

Dobra, naprawdę już idę

"ale ale ja nigdy tego nie robiłaaaam " masakra
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:17   #3067
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Dobra, naprawdę już idę
według mnie tak samo jest okropna taka bidna szara myszkataki dzieciak troszkę ona tego nie robiła, tego też nie

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:20
Stary 2011-10-05, 23:32   #3068
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
czy Wy już wszystkie macie suknie ? czy jest jakaś też bidna jak ja która nie ma ? czy sama zostałam taka opóźniona ? aż wstyd

Nie martw sie ja tez nie mam nawet koncepcji
Wszyscy w domu mi mowia ze jeszcze mam czas...
A mnie roznosi bo bym szla juz przymierzac
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:37   #3069
Blacky
Zadomowienie

Suknia nr 3 - szałowa! Ale doskonale wiem, że zdjęcia nie oddają charakteru, więc jestem pewna, że pięknie wyglądasz w nr 4.

Ja też idę spać - jutro rozmowa o pracę.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:39   #3070
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Popełniłam buciki Przyjdą w ciągu 10 dni. Zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będę musiała odsyłać
One są bjutiful

Paulinka 3 i 4 kiecki są bardzo ładne

Ja to nienormalna jestem...
Umówiłam się z TŻtem i znajomymi na browara. I jak wracaliśmy do domu zauważyłam, że w moim podwórku na słupie wisi reklama jakiegoś kandydata do senatu. Sie wkurzyłam, skorzystałam z pomocy płota i zerwałam reklamę dość solidnie zrobioną i mocno przybitą. No żesz kurka nie będą mi tu na własnej posesji się ogłaszać...
Wróciłam z tym do domku, pochwaliłam się tatusiowi, a on mi powiedział, że tak samo by zrobił. Już nie mają gdzie tych plakatów wieszać...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:43   #3071
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Suknia nr 3 - szałowa! Ale doskonale wiem, że zdjęcia nie oddają charakteru, więc jestem pewna, że pięknie wyglądasz w nr 4.

Ja też idę spać - jutro rozmowa o pracę.

tzrymamy kciuki
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:45   #3072
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
One są bjutiful

Paulinka 3 i 4 kiecki są bardzo ładne

Ja to nienormalna jestem...
Umówiłam się z TŻtem i znajomymi na browara. I jak wracaliśmy do domu zauważyłam, że w moim podwórku na słupie wisi reklama jakiegoś kandydata do senatu. Sie wkurzyłam, skorzystałam z pomocy płota i zerwałam reklamę dość solidnie zrobioną i mocno przybitą. No żesz kurka nie będą mi tu na własnej posesji się ogłaszać...
Wróciłam z tym do domku, pochwaliłam się tatusiowi, a on mi powiedział, że tak samo by zrobił. Już nie mają gdzie tych plakatów wieszać...
z tymi plakatami to troszkę przesadzają całe miasto obkleja a potem nie ma kto tego posprzątać

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:46
Stary 2011-10-06, 00:27   #3073
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
też mierzyłam podobną miała bardzo ładny gorset cały w kryształki ślicznie się mienił tak jak ja lubie, ale miała taki dół ciężki,że czułam jak mnie do dołu ciągnie, same kolana się uginały

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

[/B]

własnie jedna wygląda ładnie na modelce a na osobie nie, a druga może wyglądać brzydziej a w rzeczywistości wychodzi innaczej chociaż nie w wszystkich przypadkach tak jest

no niektore doly są strasznie ciezkie, dlatego ja takiej nie chce , bo po co sie meczyc a z tymi zdjeciami z kattalogow to tak jak mowisz, roznie to bywa raz sie wygląda gorzej od tych modelek, a raz 100 razy lepieij

Cytat:

jak tak patrze na zdjecia te katalogowe co wkleilam to tez mi sie bardziej podoba 3, slicznie wyszla na zdjeciu, ale ja sobie samej podobalam sie w tej 4 moje siostry mowily, ze w obu jest mi rownie ladnie, ale ja sie w tej czwartej czulam cuuudnie ale tak jak pisalam wczesniej, w grudniu przymierze jeszcze te z kolekcji 2012 , bo podoba mi sie duzo modeli, i wtedy na pewno cos wybiore jestem przeszczesliwa, ze cos mi sie podoba, i juz wiem jakie suknie do mnie pasują na pewno nie duze tiulowe doly - niestety poszerzają.. ale lekko rozszerzane jak najbardziej i jak dla mnie - gora musi sie mocno swiecic - I like it no i zaluję, ze nie mozna bylo robic fotek.. tak bym Wam pokazala ale musicie zaczekac do grudnia

ale powiem Wam, ze jestem cala podekscytowana wczoraj wyszlam z salonu z takim lolem na twarzy, ze az ludzie sie na mnie dziwnie patrzeli:P hehe i potem poszlysmy na normalne zakupy troszke sie obkupilam:P buty, torebka, taki dluzszy golfik w paski, spodniczka, sweterek .. ah wiec dzien byl udany dzisiaj bylismy na bowlingu ze znajomymi i czas leci mi tutaj jak szalony.. w sobote weselicho i do domu w niedziele.:/ oki, lece spac Dobranoc

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Aaa i oczywiescie witam nowe PMki

Trzymam kciuki za wszelkie rozmowy o prace

Chatka miala wczoraj obrone, ale nie doczytalam czy zdalana 5 czy 6 ale i tak GRATULUJE ciesze sie razem z Tobą

Jagodziu widzialam Twoją nową bizu baaardzo mi sie podobają Twoje swiecidelka!!
Reszty niestety nie doczytlam.. i pewnie juz tego nie nadrobie:P

Papa
Stary 2011-10-06, 00:33   #3074
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Nadrobiłam Top Model. I mam nadzieję, że Gabriela szybko odpadnie. Bo ona mi bardziej na celebrację zalatuje niż na modelkę. Zachowaniem się w gimnazjum zatrzymała... bo ja tak dawno nie miałam faceta... och! ( a lat ma 19)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 00:36   #3075
__Paulinka__
Zakorzenienie

aa i jeszcze jedno mi sie przypomnialo, pamietacie jak w poniedzilek pisalam Wam, ze kanapa zamiast czarnej przyszla biala?? to dzwonilam tam rano i zjechalam faceta , powiedzialam, ze ma byc na srode , bo w srode wyjezdzam i zabieram ją ze sobą, nie obchodzi mnie jak on to zrobi:P (dobra sciema nigdy nie jest zła) no i przyjechala dzisiaj czarna :P hehe jutro ją wstawimy do pokoju
A najlepsze jest to, ze tej bialej nie wziąl kurier spowrotem, facet d kanapy nic mi nie mowil, ze mam ją dac kurierowi, czy ktos po nią przyjedzie, wiec czekam teraz na telefon i pewnie zadzwoni, zebym wyslala kurierem spowrotem tą biala kanape - ale go wysmieje powiem mu zeby sam sobie po to przyjechal i zabral ją chociaz zębami jak chce ją spowrotem, wkoncu to jego bląd:P wazne ze ja dostalam moją czarną wredna jestem czy mi sie wydaje?:P

oki, teraz serio ide spac

papa

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-10-06 o 00:37
Stary 2011-10-06, 07:14   #3076
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Top Model. I mam nadzieję, że Gabriela szybko odpadnie. Bo ona mi bardziej na celebrację zalatuje niż na modelkę. Zachowaniem się w gimnazjum zatrzymała... bo ja tak dawno nie miałam faceta... och! ( a lat ma 19)
mnie też wkurza jak nie wiem. Cwaniara za ewna siebie a żeby to było aż takie piekne to nie powiem!!;/

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

ja chyba za suknią zacznę się rozglądac za 3 tyg bo wcześniej nie będzie czasu. Wiecie co?? to dziwne, że człowiek potrafi się tak przywiązać do osób z internetu. Tyle się od was dowiaduje....

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:16   #3077
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzien dobry Lachoniki!!! Znowu piekny dzionek sie zapowiada

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość

ja chyba za suknią zacznę się rozglądac za 3 tyg bo wcześniej nie będzie czasu. Wiecie co?? to dziwne, że człowiek potrafi się tak przywiązać do osób z internetu. Tyle się od was dowiaduje....
Ja mysle, ze wiekszosc z nas jest juz uzalezniona od Wizazu, a dokladnie od tego wątku Ja staram sie byc na bieząco, bo jak sie nie czyta chociaz jednego dnia, to cięzko nadrobic ale w tym tygodniu troche ciezko z czasem, wiec jestem tylko rano i i wieczorem, ale w ciągu dnia czesto mysle o Was co tam nowego czy jakies nowe suknie doszly
Stary 2011-10-06, 08:17   #3078
evoonia86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
nie koniecznie mi też kazałą 5 msc przed się zgłosić a suknia jest z Polski
a ja powiem Wam, że dużo też zależy od fasonu sukni. Mi szyją w Polsce, w salonie i akurat z moim fasonem też zejdzie się parę miesięcy. W salonie powiedzieli mi, że długość szycia sukni u nich zalezy od tego jaką sie wybierze, bo np. greczynkę są w stanie uszyć w 1 dzień jak ktoś szuka na szybko. ale już taki fason jak ja wybrałam- nie ma opcji, żeby uszyli w 2 miesiące. tak więc długość szycia sukni zależy od naprawdę wielu czynników.

Cytat:
1- falbankowa
2- z ciezkim dolem
ta ostatnia wydaje mi się najlżejsza ale masz rację- usunęłabym ten dodatek na szyji i zostawiła ją bez ramiączek
Stary 2011-10-06, 08:18   #3079
Talaaa87
Zadomowienie

Dzień dobry czawartkowo
Ale nastukałyście tych postów juz ponad 100 stron mnie wczoraj nie było bo TŻcik mi zrobił niespodziankę i przyjechał do mnie na noc ach jaki miałam piękny wieczór.... a ja zaraz uciekam do urzędu pracy się zarejestrować ;/ mam nadzieje że nie będą mi robili żadnego problemu bo nie mam jednego papierka bo mi z zus-u nie przyszedł... powiem im że doniosę jak tylko dostanę... nadrobię Was jak wrócę bo jestem umówiona na 9.10 (na szczęście mam 10 minut drogi) a trzeba jeszcze się naszykować żeby wyglądać jak człowiek.... trzymajcie kciuki

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:22   #3080
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry Lachoniki!!! Znowu piekny dzionek sie zapowiada

Ja mysle, ze wiekszosc z nas jest juz uzalezniona od Wizazu, a dokladnie od tego wątku Ja staram sie byc na bieząco, bo jak sie nie czyta chociaz jednego dnia, to cięzko nadrobic ale w tym tygodniu troche ciezko z czasem, wiec jestem tylko rano i i wieczorem, ale w ciągu dnia czesto mysle o Was co tam nowego czy jakies nowe suknie doszly

Też zauważyłam że uzależniłam się od wizażu.
Nałóg już...
Nie kupię kosmetyku bez sprawdzenia wcześniej KWC, nie mówiąc o tym wątku.
Bez wizażu to jak bez ręki albo nogi

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:23   #3081
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry czawartkowo
Ale nastukałyście tych postów juz ponad 100 stron mnie wczoraj nie było bo TŻcik mi zrobił niespodziankę i przyjechał do mnie na noc ach jaki miałam piękny wieczór.... a ja zaraz uciekam do urzędu pracy się zarejestrować ;/ mam nadzieje że nie będą mi robili żadnego problemu bo nie mam jednego papierka bo mi z zus-u nie przyszedł... powiem im że doniosę jak tylko dostanę... nadrobię Was jak wrócę bo jestem umówiona na 9.10 (na szczęście mam 10 minut drogi) a trzeba jeszcze się naszykować żeby wyglądać jak człowiek.... trzymajcie kciuki
powodzenia oby udało CI się wszystko pomyslnie załatwić.

pisałyście o podwiązkach- ja będę miała na sobie, nawet już mam zakupioną
Stary 2011-10-06, 08:29   #3082
maruda80
Zakorzenienie

Myślałyście już o bieliźnie ślubnej? (co pod sukienkę)

Zastanawiam się nad bielizną modelującą.

Stary 2011-10-06, 08:33   #3083
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

ja chyba nie będę miala żadnej modelujacej rozglądałam sie tylko wstępnie za biustonoszem i w najbliższym czasie wybiore się do jakiegoś sklepu i zakupię. do tego tylko majetczki i pończoszki i koniec
Stary 2011-10-06, 08:43   #3084
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
u mnie znów piękne słonko, oby tak świeciło do weekendu
co do bielizny modelującej - to dużo zależy od fasonu sukienki, ja na pewno będę miała (body/gorset), bo figura tego wymaga, a normalna bielizna się brzydko odznacza

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

A tak w ogóle to trochę Wam zazdroszczę tej ekscytacji przy wyborze sukni
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:47   #3085
maruda80
Zakorzenienie

[QUOTE=MARGIDA;29811755]Cześć dziewczyny
u mnie znów piękne słonko, oby tak świeciło do weekendu
co do bielizny modelującej - to dużo zależy od fasonu sukienki, ja na pewno będę miała (body/gorset), bo figura tego wymaga, a normalna bielizna się brzydko odznacza [COLOR="Silver"]

Ja też myślę o body albo gorsecie.
Znalazłam coś takiego, pod sukienką nie będzie się odznaczać.
Planuję poszukać takie body tylko w kolorze białym lub kremowym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg halens.jpg (29,6 KB, 15 załadowań)

Stary 2011-10-06, 08:49   #3086
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a więc ogłaszam wszem i obec mam suknię jest piękne znalazłam ją przez przypadek w biegu wpadłyśmy do salonu nie patrząc nawet jakiego nie mam zdjęć bo nie mogłyśmy zrobić

powiem krótko mam suknię Agnieszki Popielewicz tylko że ja będę miała z szarfą w pasie dziewczyny jak ją założyłam szczęke zbierałam z podłogi a łzy ciekły mi po policzkach ze szczęścia gapiłam się w lustro i nie mogłam wzroku oderwać a mało tego gdy miałam ją na sobie i się odwróciłam w stronę drzwi to stali obcy ludzie gdy zobaczyli, że się na nich patrze to weszła dziewczyna którą pierwszy raz widziałam na oczy i powiedziała że jak mnie zobaczyła nie mogła oderwać wzroku i chciała tylko wejść do tego salonu i mi pogratulować i powiedzieć że wyglądam pięknie

kochane jutro wam wrzucę zdjęcia innych sukien co mierzyłam ale to tylko dla pokazania jakie fasony zakładałam

w sobotę wpłacam zaliczkę i evooniu ty wsadziłaś mnie w falbanki i falbanki wygrały
gratulacje i czekamy na zdjecia w sobote!

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.. byłam w 3 salonach..

No to teraz relacja...

W 1 przymierzyłam ze 4 suknie.. ewentualnie podobala mi się z firmy AFRODYTA suknia "IVET" z kolekcji z 2009 r
Babeczki nawet całkiem, całkiem ale pilnowały więc oczywiście fotek brak...

w 2 przymierzyłam, chyba z 6 albo 7 sukni w tym nawet greczynke.. ale to nie dla mnie...

suknia która mi się spodobała jest z firmy MBM Duber model nr 974 i ku tej bym się skłaniała bo cena super, wypożyczenie 600 zł. fotografia nie oddaje tego co jest w rzeczywistości...

na koniec poszłam do jeszcze jednego salonu i tam przymierzyłam też coś koło 5.. i tam było WOW
to suknia z firmy VENESSA kolekcja z 2011r. model nr 1114... była mozliwość zrobienia fotki bo babka wychodziła ale za nim moja mamuśka włączyła aparat to była

Zakochałam się w tej sukni...:sli na: koszt wypożyczenia to 1450 zł ;( bolerko 300 zł, welon od 250-500 zł i halka 80 zł a czyszczenie ok 160 zł...

No i mam dylemat... podoba mi się ale nie wiem czy mnie na nią stać...

a wy co o nich sądzicie...
Drogo jak za wypozyczenie... dobrze Ci dziewczyny pisaly, zebys sie moze za uzywana rozejrzala? Przyanjmniej krawcowoa Ci ja dopasuje, przeszyje w razie czego itd... ja nowa suknie kupilam z halka za 1850, wiec szok taka cena!
Cytat:
bolerko 300zł?? trochę drogo jak na bolerko

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

patiss za tą cenę można kupić używaną http://allegro.pl/piekna-suknia-slub...854226312.html

co się bardziej opłaca bo masz hlake i welon w cenie
popieram

Cytat:
Popełniłam buciki Przyjdą w ciągu 10 dni. Zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będę musiała odsyłać
SuperDaj znac jak sie "nosza".

Cytat:
wiecie co ja jestem pieprznięta właśnie sobie zobaczyłam za pomocą suwaczka ile mi zostało do pierwszej przymiarki
dobra jestes

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no ja wiem
Ale zabawne jest jak mówi: No to mamy weekend wolny pojedziemy razem szukać sukni.
A ja na to: jak to pojedziemy, chyba ja pojade
On: ach... no tak, ja nie mogę

biedny
Hehehe bedzie musial troche jeszcze poczekac!

Cytat:
1- falbankowa
2- z ciezkim dolem
Najb. z fotki podoba mi sie 3 - moj styl ale nie ma to jak fotki z reala
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:58   #3087
melod_y
Zakorzenienie

Dzien dobry !
Gdzie jest słoneczko?....
Wczoraj próbowałam oglądać na tvn online top model, ale tak mi się cieło że szkoda gadać.. i właśnie sobie ściągam film..

Paulinka- bardzo ładna ta sukienka i faktycznie to ramiączko do niczego się w niej nie ma

gosza-nosz kurde Dobrze zrobiłaś

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-10-06 o 09:01
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:01   #3088
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cześć dziewczynki Zanim poodpowiadam pochwalę wam się tylko, że szybciutko po powrocie z urlopu wzięłam się za siebie, nie jem pieczywa, słodyczy i fast foodów (znając mnie to powinno wystarczyć) i wczoraj byłam pierwszy raz po powrocie na pilatesie, a dzisiaj lecę na jogę Mam nadzieję, że uda mi się tak ciągnąć do kwietnia...

Cytat:
to już wyższa szkoła jazdy, na każdym kosmetyku jest skład INCI i tam są wymienione w kolejności od największej zawartości wszystkie składniki ( tu producent nie może kłamać). Zabawa polega na tym że trzeba znać nazwy w nomenklaturze INCI i rozróżniać co jest minerałem a co nie. Jeśli będziesz chciała możesz mi taki skład podesłać to go przejże i mogę podpowiedzieć
Ok, no to żeby uniknąć zbędnych kosztów, będę się starała szukać składu danego kosmetyku w internecie i będę Ci tu podrzucać, ok?

Cytat:
a więc ogłaszam wszem i obec mam suknię jest piękne znalazłam ją przez przypadek w biegu wpadłyśmy do salonu nie patrząc nawet jakiego nie mam zdjęć bo nie mogłyśmy zrobić

powiem krótko mam suknię Agnieszki Popielewicz tylko że ja będę miała z szarfą w pasie dziewczyny jak ją założyłam szczęke zbierałam z podłogi a łzy ciekły mi po policzkach ze szczęścia gapiłam się w lustro i nie mogłam wzroku oderwać a mało tego gdy miałam ją na sobie i się odwróciłam w stronę drzwi to stali obcy ludzie gdy zobaczyli, że się na nich patrze to weszła dziewczyna którą pierwszy raz widziałam na oczy i powiedziała że jak mnie zobaczyła nie mogła oderwać wzroku i chciała tylko wejść do tego salonu i mi pogratulować i powiedzieć że wyglądam pięknie

kochane jutro wam wrzucę zdjęcia innych sukien co mierzyłam ale to tylko dla pokazania jakie fasony zakładałam

w sobotę wpłacam zaliczkę i evooniu ty wsadziłaś mnie w falbanki i falbanki wygrały
Kindzia wariatko, gratulacje!!!! Ależ to jest fajne jak się czyta o tej radości, aż żałuję, że jeszcze mnie tu nie było z wami na forum jak znalazłam swoją kieckę Ale z tego wszystkiego jeszcze wczoraj oglądałam moje jedyne zdjęcie w niej (w załączniku dla przypomnienia) i doszłam do wniosku, że jest dla mnie idealna

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dokładnie ja swoją też znalazłam na Pradze

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

to jeszcze teraz tylko czekamy na fotki w sobotę i będziemy się cieszyć jeszcze bardziej
Ja swoją też Praga jest najlepsza!

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.. byłam w 3 salonach..

No to teraz relacja...

W 1 przymierzyłam ze 4 suknie.. ewentualnie podobala mi się z firmy AFRODYTA suknia "IVET" z kolekcji z 2009 r
Babeczki nawet całkiem, całkiem ale pilnowały więc oczywiście fotek brak...

w 2 przymierzyłam, chyba z 6 albo 7 sukni w tym nawet greczynke.. ale to nie dla mnie...

suknia która mi się spodobała jest z firmy MBM Duber model nr 974 i ku tej bym się skłaniała bo cena super, wypożyczenie 600 zł. fotografia nie oddaje tego co jest w rzeczywistości...

na koniec poszłam do jeszcze jednego salonu i tam przymierzyłam też coś koło 5.. i tam było WOW
to suknia z firmy VENESSA kolekcja z 2011r. model nr 1114... była mozliwość zrobienia fotki bo babka wychodziła ale za nim moja mamuśka włączyła aparat to była

Zakochałam się w tej sukni... koszt wypożyczenia to 1450 zł ;( bolerko 300 zł, welon od 250-500 zł i halka 80 zł a czyszczenie ok 160 zł...

No i mam dylemat... podoba mi się ale nie wiem czy mnie na nią stać...

a wy co o nich sądzicie...
W Warszawie standardowa cena za wypożyczenie to 1500 zł, więc nie uważam, żeby to było dużo... Ja np. chciałam tiulową, więc nie mogłam wypożyczyć, ale na szczęście kupiłam moją za 1800 zł, więc niewiele drożej Rzadko kiedy opłaca się wypożyczać...

Cytat:
uśmiech mi z gęby nie schodzi
I o to chodzi Miałam tak samo

Cytat:
Oooooooo, cudne Gdzie się popełnia takie buciki? Me wanna wanna!

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Byłam drugi raz zmierzyć moją suknię i jest decyzja- kupuję po weekendzie
Żeby było śmieszniej zastanawiając się jaka biżuteria pasuje do niej koleżanka na próbę dała mi łańcuszek z najbliższego manekina i wiecie co? kupiłam! i łańcuszek i bransoletkę, chyba mam jakiś dobry okres na decyzję bo idą mi piorunująco!!
Oto Biżu oczywiście na żywo błyszczy się bardzo )
Biżu sliczniutka Tylko ja na perły bym się nie zdecydowałą, nawet sztuczne... Chyba jestem za bardzo przesądna

Cytat:
no mam nadzieje że w ogóle w jakaś się wbije :/

Ja mam 165 a mój TŻ 195 wiec nie mam wyjścia ja tylko na obcasie iść żeby w ogóle nas na zdjęciach nie obcinało :P wyobrażacie się piękne zdjęcie z przysięgi a tu pół głowy nie ma TŻ albo mojej :P całe szczęście umiem chodzić na obcasach i nawet przyzwyczajona jestem
Uuuuuu, to widzę, że u was jeszcze lepiej niż u nas - ja 176, TŻ 197 więc obcasik musi być, ale chcę maksymalnie 7 cm, bo muszę w tym wytrwac całą noc!

Cytat:
aaah muszę ruszyć tyłek i wybrać się na salony.... tak będę sobie to powtarzać jak mantrę... "kiedyś Cie znajde.... znajdę Cię"
a teraz idę się wymoczyć w wannie i napełnić dobra energią, bo jakoś tak na wieczór się przybiłam ta sukienką, pracą licencjacką eh
To może w ramach inspiracji obejrzyj sobie nasze wszystkie kiecki, może któraś Ci się spodoba? Np. Wiktusiaczek zakochała się w mojej, co mi absolutnie nie przeszkadza Idźcie i kupujcie Mori Lee 6601, rzekłam

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a będziecie miały podwiązkę? To chyba amerykański zwyczaj. W sumie mogłabym mieć (M. by się cieszył ). Ale na pewno nie będzie mi jej nikt zdejmował podczas wesela...

Oj tak, podwiązeczka musi być Najlepiej ta, którą wrzuciła kiedyś i zamówiła już sobie evoonia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0036.jpg (67,7 KB, 108 załadowań)
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:04   #3089
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
http://slubne-inspiracje.blog.pl/fig...zej,15415332,n
popatrzcie jakie ślodkie figurki na tort
Ja już miałam wcześniej zapisana figurkę z tych z ptaszkami, z masy cukrowej to jest zrobione. Jak ktoś ma zdolności plastyczne, to łatwo sam może coś takiego zrobić. Produkty są łatwo dostępne w Polsce.

kindziu a na necie nie ma tej konkretnej sukni? Jak już wpłacisz zaliczkę to czemu niby nie możesz zrobić zdjęć swojej sukni?

patiss ta ostatnia jest najlepsza, chociaż ja takich nie lubię. Ale jest najładniejsza.

Szczerze to ja tez nie poczułam takiego wielkiego WOW, nie popłakałam się ani nic z tych rzeczy. Po prostu czułam lekki stres czy dobrze robię tak szybko się decydując na suknię, ale chyba jest ok

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:12   #3090
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
1- falbankowa
2- z ciezkim dolem
Twoja suknia, ta czwarta, wygląda dokładnie jak ta z mojego najgorszego koszmaru ślubnego, w którym była próba generalna mojego slubu i TŻtowi nie spodobała się moja suknia, a potem się obudziłam i zastanawiałam się jak odzyskać zaliczkę Bez obrazy oczywiście, bo suknia bardzio ładna Ta trzecia też ładna, a ta druga ma taki dół, co to babeczka w moim salonie mi powiedziała, że takie suknie biorą "córeczki tatusiów"

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

Ja się właśnie zaczęłam zastanawiać, że może bym wzięła taką modelującą, co mi zrobi talię osy, no i stanior muszę mieć z solidnym push upem na moje bidne 75A
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości