|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
tylko te suknie na zdjeciach to zupelnie inaczej wygladają.. kurde ze tez nie mozna robic fotek.. wlasnie w dwuch ostatnich bylo mi najladniej
i byly bardzo lekkie ta druga miala na pewno taki dol, a gory nie jestem pewna, bo ta modelka sie tak wykrzywila, ze masakra:P---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
a ta 4 to pisalam, ze nie miala tej szelki ja mierzylam bez, wogole jak sprawdzilam zdjeciekatalogowe to sie zdziwilam,ze tu jest ta szelka a ta 3 za skromna w rzeczywistosci dla mnie byla:P w tej 4 gora sie pieeeknie swiecila
|
|
|
|
|
#3062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
własnie jedna wygląda ładnie na modelce a na osobie nie, a druga może wyglądać brzydziej a w rzeczywistości wychodzi innaczej chociaż nie w wszystkich przypadkach tak jest
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:12 |
||
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale 3 przeboska jak dla mnie Jak tak ostatnio oglądam, to właśnie w takim stylu podobają mi się najbardziej, bo nie chcę mocno szerokiego dołu ![]() Uciekam spaciu. Dobrej nocki |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już mam te butki zapisane w kolorze turkusowym, bo któraś z wizażanek sobie je zamówiła na ślub i wklejała, strasznie mi się podoba ten węzełek Napisz, jak się je nosi jak przyjdą ![]() nooo, ta płacząca bulimiczka jest koszmarna ![]() Cytat:
![]() Dobra, naprawdę już idę
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"ale ale ja nigdy tego nie robiłaaaam
|
|
#3067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki dzieciak troszkę ona tego nie robiła, tego też nie
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:20 |
|
|
|
|
#3068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie martw sie ja tez nie mam nawet koncepcji Wszyscy w domu mi mowia ze jeszcze mam czas... A mnie roznosi bo bym szla juz przymierzac
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
Suknia nr 3 - szałowa! Ale doskonale wiem, że zdjęcia nie oddają charakteru, więc jestem pewna, że pięknie wyglądasz w nr 4.
![]() Ja też idę spać - jutro rozmowa o pracę.
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinka 3 i 4 kiecki są bardzo ładne Ja to nienormalna jestem... Umówiłam się z TŻtem i znajomymi na browara. I jak wracaliśmy do domu zauważyłam, że w moim podwórku na słupie wisi reklama jakiegoś kandydata do senatu. Sie wkurzyłam, skorzystałam z pomocy płota i zerwałam reklamę dość solidnie zrobioną i mocno przybitą. No żesz kurka nie będą mi tu na własnej posesji się ogłaszać... Wróciłam z tym do domku, pochwaliłam się tatusiowi, a on mi powiedział, że tak samo by zrobił. Już nie mają gdzie tych plakatów wieszać...
|
|
#3071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzrymamy kciuki
|
|
|
#3072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:46 |
|
|
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niektore doly są strasznie ciezkie, dlatego ja takiej nie chce , bo po co sie meczyc a z tymi zdjeciami z kattalogow to tak jak mowisz, roznie to bywa raz sie wygląda gorzej od tych modelek, a raz 100 razy lepieij![]() Cytat:
moje siostry mowily, ze w obu jest mi rownie ladnie, ale ja sie w tej czwartej czulam cuuudnie ale tak jak pisalam wczesniej, w grudniu przymierze jeszcze te z kolekcji 2012 , bo podoba mi sie duzo modeli, i wtedy na pewno cos wybiore jestem przeszczesliwa, ze cos mi sie podoba, i juz wiem jakie suknie do mnie pasują na pewno nie duze tiulowe doly - niestety poszerzają.. ale lekko rozszerzane jak najbardziej i jak dla mnie - gora musi sie mocno swiecic - I like it no i zaluję, ze nie mozna bylo robic fotek.. tak bym Wam pokazala ale musicie zaczekac do grudnia![]() ale powiem Wam, ze jestem cala podekscytowana wczoraj wyszlam z salonu z takim lolem na twarzy, ze az ludzie sie na mnie dziwnie patrzeli:P hehe i potem poszlysmy na normalne zakupy troszke sie obkupilam:P buty, torebka, taki dluzszy golfik w paski, spodniczka, sweterek .. ah wiec dzien byl udany dzisiaj bylismy na bowlingu ze znajomymi i czas leci mi tutaj jak szalony.. w sobote weselicho i do domu w niedziele.:/ oki, lece spac Dobranoc![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Aaa i oczywiescie witam nowe PMki Trzymam kciuki za wszelkie rozmowy o prace ![]() Chatka miala wczoraj obrone, ale nie doczytalam czy zdalana 5 czy 6 ale i tak GRATULUJE![]() ![]() Jagodziu widzialam Twoją nową bizu Reszty niestety nie doczytlam.. i pewnie juz tego nie nadrobie:P Papa
|
||
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Top Model. I mam nadzieję, że Gabriela szybko odpadnie. Bo ona mi bardziej na celebrację zalatuje niż na modelkę. Zachowaniem się w gimnazjum zatrzymała... bo ja tak dawno nie miałam faceta... och! ( a lat ma 19)
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
aa i jeszcze jedno mi sie przypomnialo, pamietacie jak w poniedzilek pisalam Wam, ze kanapa zamiast czarnej przyszla biala?? to dzwonilam tam rano i zjechalam faceta , powiedzialam, ze ma byc na srode , bo w srode wyjezdzam i zabieram ją ze sobą, nie obchodzi mnie jak on to zrobi:P (dobra sciema nigdy nie jest zła) no i przyjechala dzisiaj czarna :P hehe
jutro ją wstawimy do pokoju A najlepsze jest to, ze tej bialej nie wziąl kurier spowrotem, facet d kanapy nic mi nie mowil, ze mam ją dac kurierowi, czy ktos po nią przyjedzie, wiec czekam teraz na telefon i pewnie zadzwoni, zebym wyslala kurierem spowrotem tą biala kanape - ale go wysmieje wredna jestem czy mi sie wydaje?:P oki, teraz serio ide spac papa
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-10-06 o 00:37 |
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- ja chyba za suknią zacznę się rozglądac za 3 tyg bo wcześniej nie będzie czasu. Wiecie co?? to dziwne, że człowiek potrafi się tak przywiązać do osób z internetu. Tyle się od was dowiaduje.... |
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Lachoniki!!!
Znowu piekny dzionek sie zapowiadaCytat:
ale w tym tygodniu troche ciezko z czasem, wiec jestem tylko rano i i wieczorem, ale w ciągu dnia czesto mysle o Was co tam nowego czy jakies nowe suknie doszly
|
|
|
|
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry czawartkowo
Ale nastukałyście tych postów juz ponad 100 stron mnie wczoraj nie było bo TŻcik mi zrobił niespodziankę i przyjechał do mnie na noc
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zauważyłam że uzależniłam się od wizażu. Nałóg już... Nie kupię kosmetyku bez sprawdzenia wcześniej KWC, nie mówiąc o tym wątku. Bez wizażu to jak bez ręki albo nogi
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby udało CI się wszystko pomyslnie załatwić.pisałyście o podwiązkach- ja będę miała na sobie, nawet już mam zakupioną
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałyście już o bieliźnie ślubnej? (co pod sukienkę)
Zastanawiam się nad bielizną modelującą.
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() u mnie znów piękne słonko, oby tak świeciło do weekendu ![]() co do bielizny modelującej - to dużo zależy od fasonu sukienki, ja na pewno będę miała (body/gorset), bo figura tego wymaga, a normalna bielizna się brzydko odznacza ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- A tak w ogóle to trochę Wam zazdroszczę tej ekscytacji przy wyborze sukni |
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MARGIDA;29811755]Cześć dziewczyny
![]() u mnie znów piękne słonko, oby tak świeciło do weekendu ![]() co do bielizny modelującej - to dużo zależy od fasonu sukienki, ja na pewno będę miała (body/gorset), bo figura tego wymaga, a normalna bielizna się brzydko odznacza [COLOR="Silver"]Ja też myślę o body albo gorsecie. Znalazłam coś takiego, pod sukienką nie będzie się odznaczać. Planuję poszukać takie body tylko w kolorze białym lub kremowym.
|
#3086 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje i czekamy na zdjecia w sobote!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobra jestes![]() Cytat:
Cytat:
ale nie ma to jak fotki z reala
|
|||||||
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !
![]() Gdzie jest słoneczko?.... ![]() Wczoraj próbowałam oglądać na tvn online top model, ale tak mi się cieło że szkoda gadać.. i właśnie sobie ściągam film.. Paulinka- bardzo ładna ta sukienka gosza-nosz kurde Dobrze zrobiłaś
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-10-06 o 09:01 |
|
|
|
#3088 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Zanim poodpowiadam pochwalę wam się tylko, że szybciutko po powrocie z urlopu wzięłam się za siebie, nie jem pieczywa, słodyczy i fast foodów (znając mnie to powinno wystarczyć) i wczoraj byłam pierwszy raz po powrocie na pilatesie, a dzisiaj lecę na jogę Mam nadzieję, że uda mi się tak ciągnąć do kwietnia...Cytat:
![]() Cytat:
Ależ to jest fajne jak się czyta o tej radości, aż żałuję, że jeszcze mnie tu nie było z wami na forum jak znalazłam swoją kieckę Ale z tego wszystkiego jeszcze wczoraj oglądałam moje jedyne zdjęcie w niej (w załączniku dla przypomnienia) i doszłam do wniosku, że jest dla mnie idealna ![]() Cytat:
Praga jest najlepsza! Cytat:
Rzadko kiedy opłaca się wypożyczać...I o to chodzi Miałam tak samo ![]() Cytat:
Gdzie się popełnia takie buciki? Me wanna wanna!Cytat:
![]() Cytat:
więc obcasik musi być, ale chcę maksymalnie 7 cm, bo muszę w tym wytrwac całą noc! Cytat:
Idźcie i kupujcie Mori Lee 6601, rzekłam ![]() Cytat:
Oj tak, podwiązeczka musi być
|
|||||||||
|
|
|
#3089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kindziu a na necie nie ma tej konkretnej sukni? Jak już wpłacisz zaliczkę to czemu niby nie możesz zrobić zdjęć swojej sukni? patiss ta ostatnia jest najlepsza, chociaż ja takich nie lubię. Ale jest najładniejsza. Szczerze to ja tez nie poczułam takiego wielkiego WOW, nie popłakałam się ani nic z tych rzeczy. Po prostu czułam lekki stres czy dobrze robię tak szybko się decydując na suknię, ale chyba jest ok
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja suknia, ta czwarta, wygląda dokładnie jak ta z mojego najgorszego koszmaru ślubnego, w którym była próba generalna mojego slubu i TŻtowi nie spodobała się moja suknia, a potem się obudziłam i zastanawiałam się jak odzyskać zaliczkę Bez obrazy oczywiście, bo suknia bardzio ładna ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

i byly bardzo lekkie

Jak tak ostatnio oglądam, to właśnie w takim stylu podobają mi się najbardziej, bo nie chcę mocno szerokiego dołu

oby udało CI się wszystko pomyslnie załatwić.
gratulacje i czekamy na zdjecia w sobote!

Dobrze zrobiłaś

Twoja suknia, ta czwarta, wygląda dokładnie jak ta z mojego najgorszego koszmaru ślubnego, w którym była próba generalna mojego slubu i TŻtowi nie spodobała się moja suknia, a potem się obudziłam i zastanawiałam się jak odzyskać zaliczkę