|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Heloł
![]() W pracy z każdą godziną jest coraz lepiej chociaż jeszcze nie czuję "klimatu". Może dlatego, że mam osobne stanowisko a reszta dziewczyn (2-3 na zmianie) siedzi razem przy rejestracji... Nie wiem, no, zobaczymy. http://www.czasnabuty.pl/product-pol...IE-1329KH.html fajne? |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja w ogole nie lubie koturn wiec sie mna nie sueruj
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do butów mi się podobają Capri
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie myślę o koturnach, jakoś tak mnie naszło
No i nie ciągnie zimno od ziemi... Buty i tak sobie muszę kupić na zimę jakieś, bo moje wyglądają jak... Kupa. I są tragicznie zimne.
|
|
|
|
#2765 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
tylko nie wiem który model konkretnie ![]() Cytat:
![]() Szczerze to porównując do Lumixa moich rodziców szumy są duuuuużo mniejsze - trzaskam sporo zdjęć tym aparatem i na jakość narzekać naprawdę nie mogę - jeden obiektyw mamy trochę poryty i on robi gorsze zdjęcia, ale powiedzmy, że akurat ten jest mocno wyspecjalizowany Delikatności jakiejś szczególnej też nie zanotowałam
|
||
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
sanrioo gratulacje
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Capri :tuli: Ja oglądałam też Tap Madl i powiem wam że porażka poziom tego programu i uczestniczek, jurorów (Tyszki) także Ale jedno co ciekawe to nie wiedziałam że Anja Rubik sepleni ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Frezi wow Peach ja jutro mam rozmowę telefoniczną - pierwszy etap rekrutacji do pracy na której mi bardzo zależy. Trzymajcie kciuki od 11
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos,
![]() Poprawiałam P. pracę magisterską i chyba czas w końcu iść spać... Dobranoc
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Kciukam za potrzebujące
siedzę z olejem na głowie i wyglądam, jakbym miała bardzo tłuste włosy. Olej był płynny, więc jakoś specjalnie długo go w dloniach nie grzalam, tak tylko rozprowadzilam i nałożyłam. kusi mnie bbkrem, ale nie bede tego robic o 1 w nocy
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Od wtorku wieczora mam migrenę, miałam się nie żalić w urodziny, ale już dziś nie mogę ![]() Peach, gratuluję Oby do wtorkuFrezi, ale Ci fajnie. Zazdroszczę przeokrutnie, bo mój nawet w moje urodziny się nie postarał ![]() W ogóle dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzenia Aniołku, fajnie że z tą sukienką się tak udało ![]() Zdrowiej, Capri |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Haj, narzędzia nieposkutkowaly, mysz sie nei złapała
kciukam za potrzebujące ogladałyscie wczoraj tap madl ?? zdechłam ze śmiechi jak Rubikowa powiedziała o ktorejs ze nie pracuje szczeka a to zmienia postać rzeczy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos
![]() Capri Stefcia współczuje migreny wczoraj pojechałam do mojej siostry i siostrzenicy siostra zrobiła sałatkę z kurczakiem i sosem czosnkowym oraz czosnkowe pieczywo a ja na deser przywiozłam muffinki z ananasem i wiórkami kokosowymi![]() mała rośnie jak na drożdżach i w sumie jest podobna do nikogo (tzn. jest po prostu sobą )wczoraj na wieczornym spacerze z Orfim idąc chodnikiem zauważyłam mysz - była łaciata i wyglądała jak hodowlana i tak see pomyślałam "kurczę Kawka wykopała od siebie mysz i teraz do mnie przyszła ".Mam nadzieję, że nie poszła za mną i nie wie gdzie mieszkam
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]()
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2777 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- yo yo nie ziewac ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
smaka mi narobilasna pewno ta mysza sie na Ciebie czai za rogiem ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Caprioszku ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
i jak i jak?jak bylam mala to mama mi robila maseczke z jajka, nafty kosmetycznej i cytryny a 'po' to pamietam, ze mialam duzo wlosow (bo sie po Komunii poszlam sciac) ogolnie milo ja wspominam ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja nie wiem jak się ubrać na wyjazd, dziś jest dosyć ciepło więc wzięłabym taki cieniutki trencz, ale sprawdzałam pogodę i od jutra do wtorku ma być nie więcej niż 12 stopni....mam jeszcze taki płaszczyk jesienno-zimowy ale nie wiem czy z kolei nie będzie za ciepły...pomóżcie?
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
|
#2780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
o to to, czekam
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie wie gdzie mieszkam, bo szybko pobiegliśmy - chyba, że to jakiś spiddy gonzales
ale będę czujna a na psie w ogóle nie można polegać, bo nawet jej nie zauważył chociaż był parę cm od niej a na muchę to uwielbia polować, a myszy ślepota nie widzi
|
#2782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zalezy tez do ktorej bedziesz wyjazdowac, czy w nocy pojedziesz (bo juz chlodno jest) ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
maz idealny, Ty zona idealna... no malzenstwo idealne i zaloszcze
|
||
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Biorę płaszcz
![]() Lecę na pociąg, nie wiem czy się odezwę bo zostawiam lapka a nie chcę z kompa TŻta na wizaż wchodzić także miłego weekendu wszystkim itd itp. ![]() P.S. IDŹCIE NA WYBORY!!!!!!!!!
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2786 |
|
MBZ♥
|
hej
Majasn to rzeczywiście bardzo "miła" koleżanka mistrz delikatności![]() Carmi nie słyszałam o takich bletsach, ale pamiętaj, że oddałaś mi szansę ![]() ![]() Stygmatku Ty masz jeszcze czas, masz fajne studia...a Faceta albo wychowasz na fajnego albo znajdziesz jeszcze NAJFAJNIESZEGO ![]() Caprioszku zdrowiej Kochana bezpiecznej podrózyGwizdak był kurier? fajnie, że Szefostwo myśli o takich sprawachArrakis jak to mniej? Hawwa poradzisz sobie, wierzę w to ![]() Justyś Med mam nadzieję, że uda Ci się zapisać jednak na to co chcesz ![]() Aniołku nie szukaj takich zdjęć, my "baby" mamy takie coś, ze zaraz sie porównujemy, zadręczamy TŻ-ów, to niepotrzebne nerwy ![]() i gratulacje ![]() Kasia gratuluję wyboru promotora Stygmatku miałaś czekać na Jego ruch. Przykro mi bo to nie wygląda dobrze ![]() doczytałam:jedno jest pewne:nudno z Nim nie będziesz miała Frezyjko super Peach wspaniała wiadomość-a kwiatów zazdroszczę! Naj dobrze, że rozmowa z Szefem poszła dobrze ![]() Kawa teksty są de best ![]() mnie w tap żenadl wkurza Anja vel 3 migdał-łaj ona ma zawsze dziapę rozdziawioną???dla mnie jest modelką jednej minyy i jakie dawała rady Ance podejrzewanej o bulimię![]() Skimos kciuki będą Pony za parę dni będziesz wymiatać w pracy ![]() buty nie w moim stylu-kopytka bardzo skróciłyby mi nogę Osz ależ ucztę miałaś |
|
|
|
#2787 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() w sumie, to niczego mi nie brakuje w tym związku..... no może poza pracą ok!!!!!!!!!!!!! ![]() jesteś mistrzem nadrabiania! Ale napisz też co u Was ![]() kciuki za potrzebujące ![]() czuję się zmęczona i boli mnie głowa, bo trochę wczoraj popłakałam w ramię męża (przez brak pracy i taką bezsilność w tej kwestii )
|
||||
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi tulę mocno
Naprawdę jest tak ciężko z pracą, czy po prostu nie masz siły szukać? Na pocieszenie powiem, że ta moja koleżanka, która wróciła z UK i szukała pracy od maja właśnie dostała fajną ofertę. Dali jej wiecej kasy niz chciała, bo powiedzieli, że chcą docenić jej wykształcenie i doświadczenie
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu w NS nic nie ma..... nawet nie dzwonią do mnie... a wysyłam gdzie mogę..... NIC! nie wiem co się dzieje....
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Cholercia, niefajnie :/ NS to podobno ciężki rynek pracy. A nie myslałaś o rozkręceniu czegoś własnego?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ale ja w ogole nie lubie koturn wiec sie mna nie sueruj
Co do butów mi się podobają

Właśnie mi powiedział że przyjeżdzaja jego rodzice w odwiedziny o 18, będziemy w domu po 17 i pewnie nie zdążymy żadnego jedzenia zrobic..
smaka mi narobilas