|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Cytat:
![]() Kolorowych
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1802 |
|
vel Turkusoowa :)
|
wooow podwójne ![]() Haneczka nam rośnie,a jak przyjdzie na świat,też będziemy się cieszyć że jesteśmy ciociami ![]() co tak cicho? mało ludziów
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wciągły się w tv i nie mogą się oderwać
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat siędzę na piekielnych
![]() Jutro już wracam do domku Mam nadzieję, że tajfun tam nie przeszedł
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem
zasiadłam z kolacją , wiem troche późno, ale nie miałam czasu wcześniej, a ssie mnie już na maksa![]() łał Cytat:
obejrzę w necie![]() u dentysty byłam 5 minut tym razem, znowu napchała lekarstwo i zakleiła nic nie zapłaciłam dopóki żyje nie może wyczyścić kanału, bo to jest ból nie do wytrzymaniagratki dla siostry i Haneczka jaka duża już ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- siedzą cicho może trzeba polać edit: spojrzałam na pasek i faktycznie mało, wszystkie już śpią
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:33 |
|
|
|
|
#1806 |
|
|
Musso nawet flacha dziś nikogo nie zachęciła
![]() Dobrze że u sadysty dziś krócej i nie bolało No to ja też się zwijam do wyrka,jutro zerknę czy są kapsułki do pingwinka w hipermarkecie ![]() dobanocki |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zrobię zdjęcia kiecek, bo dzisiaj to już trochę za późno
Dzisiaj najlepsze Miałam pierwsze zajęcia na studiach z nową babką. Koleżanka nie schowała katalogu tylko zostawiła na ławce a ta jak tylko dojrzała to podbiegła do nas i taka szczęśliwa czy może zobaczyć, czy to już nowy katalog A jak da to dam jej rabat i może będzie przychylniej patrzyć na kolokwium Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:51 |
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
nic nie mów, zagęściło się na pasku
![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() widzisz jakaś normalna nauczycielka ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- no nic ja też idę zalegnąć , nie mam wifi, bo tż spakował router, żeby pożyczyć koledze na 1 dzień i podłączył modem więc z wyrka już nie poczytam
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem ale piszę na gg, oglądam 17stkę na youtubie i czytam listy pokrzywdzonych przez sady ojców. Masakra jak ludzie którzy sie kochali a robią sobie potem takie swiństwa, ze aż wierzyc się nie chce...
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- http://www.fundacjaojcow.org.pl/listy%20ojcow.html podaję linka, normalnie wierzyc się nie chce...
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam po 23 z pracy i was nadrabiałam
![]() na mnie też paczuszka czekała - cienie te poczwórne nowe fajne jutro zrobię foteczki a tak poza tym dzień męczący w pracy - bo jak to zwykle w środę wchodzi nowa gazetka...czy któraś tu jeszcze urzęduje ?
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zabiegany dzień miałam, zrobiłam chyba 10km pieszo, a potem jeszcze wyszłam ze współlokatorką na miasto się przewietrzyć. Przynajmniej mam koleżankę Polkę mniej więcej w moim wieku na obczyźnie
theMonique żakiecik poszedł już do Toni, ale mam jeszcze inne rzeczy na wymianę tylko czekam, aż tata mi zdjęcia przyśle ![]() Tonia, Loveve, patrzyłyście jak tam z dostępnością miceli w Biedronce? ![]() Pojawiłam się na chwilę i już lecę spać, dobranoc gwiazdy
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-10-06 o 00:17 |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety biedronkę zamknęli do remontu
Jak masz jeszcze jakieś ciuchy do wymiany to dawaj znać Jeszcze jutro zobaczę gdzie indziej jak będę jechać na zakupy
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-10-06 o 00:19 |
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
laski nie uciekajcie!!!
zobaczcie co znalazłam na all http://allegro.pl/hit-cellulit-precz...860133564.htmlco o tym myślicie? bo ja może się skuszę ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- a powiedzcie mi jak ja mam to zrobić bo chcę sobie moją listę wymiankową wpiąć w podpis czy tam buciki czy jak to tam zwiecie no ale, że jest długa to się nie zmieści, no wiecie żeby był taki odnośnik klik i żeby przekierowało???
|
#1814 | |
|
|
Hrj dziewczyny,w górę biusty bo nadchodzi dzień rozpusty!
![]() Cytat:
tylko pamiętaj-sam krem nie pomoże,trzeba trochę poćwiczyć i stosować dietęskopiuj numer posta w którym pisałaś swoją listę,o tak jak ja teraz Twój post np. #1813 Jakby ktoś chciał maseczkę kokosową do włosów Joanna-bez spłukiwania-to oddam ![]() lecę,miłego dnia |
|
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() kawka jest ![]() i zjadłam pyszne kanapeczki z pieczenią ![]() ![]() bąbelki będą w tego samego roku?? moja mama tak ma dwójkę wnuków - mojego matiego i pół roku młodszego synka mojego brata ![]() taaaaa w TV nic nigdy nie ma ać Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć gnidziule dzisiaj idziemy z hanią krew oddac bleeee
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
B. na polibudzie je robił w ramach przydatności zawodowej czy cuś
Był w specjalnej poradni medycyny pracy![]() Sarunieczko, to kiedy zapraszasz nas na kawkę? ![]() Pogoniłam dziś B. do mnie na uczelnię, żeby o 7 zajął mi kolejkę do dziekanatu - i tak lubi wstawać wcześnie Pogoniłam, bo ostatnio koleżanka, która poszła na 7 była 25 w kolejce A w poprzednich latach ludzie nie tylko o 2 w nocy przychodzili, ale niektórzy od północy już stali przed uczelnią No i pogoniła... Jest 5Także teraz ząbki i zmykam do niego, żeby nie musiał sam siedzieć. Dziekana otwierają od 9 ![]() |
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratki, A Hania rosnie jak na drożdżach
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=XiOPA...ayer_embedded#! |
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuję 1 kg mięsa mielonego (albo sama mielę), wkrajam 1 cebulę i wrzucam 1 surowe jajko i doprawiam do smaku i ... tyle
![]() tym razem było: vegeta, pieprz, czosnek granulowany i sos barbecue ![]() żeby urozmaicić troszkę to ugotowałam 4 jajka na twardo i w całości są w środku ![]() wierzch posmarowałam dodatkową porcją sosu barbecue; piec się musi około 50 minut w 180st. żadna filozofia a wariantów smakowych od groma kiedyś z grzybami lesnymi robiłam, z włoszczyzną (taką mrożoną z torebki), z porem, z papryką ... no można szaleć ja na prawdę na te sklepowe wędliny już nie mogę patrzeć
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje Justyna ślicznej córeczki
Rośnie jak na drożdżach! I dla siostry gratki
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Jakaś taka dzisiaj jestem Chyba zaraz pójdę spać z powrotem![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj mam wolneI jakoś za długo spać nie mogłam, ehh Dzisiaj się może z M. zobaczę ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzisiaj cos mnie podbrzusze pobolewa uh
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
No, takie też czasami robiliśmy... Mi się marzy z watróbki drobiowej, ale jeszcze nigdy nie robiłam... Ale dzięki, dzisiaj zrobie jakąś pieczeń na 1005%
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Złożyłam papiery, a Benuś teraz odsypia Dziś robię swoje pierwsze kotlety mielone Znalazłam przepis z otrębami - zobaczymy co to za cudak
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() musi ![]() ja w te cuda na celulit nie wierzę, tak jak Sarunieczka pisała: dieta, ćwiczenia plus krem mogą dać efekt ale zniknął jak wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
ohh wy moje kochane - jeszcze raz dziękuje
co do cellulitu kochane to szczerze u mnie dieta nie ma na to wpływu , ale spróbowałabym nie ćwiczyć to ojjj zgroza .
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

tylko ze moja siostra nie urodzi naturalnie to już wiadomo 

, wiem troche późno, ale nie miałam czasu wcześniej, a ssie mnie już na maksa
obejrzę w necie
swoją drogą to też zawsze mam za dużo kiecek i dylemat

Był w specjalnej poradni medycyny pracy
A w poprzednich latach ludzie nie tylko o 2 w nocy przychodzili, ale niektórzy od północy już stali przed uczelnią

Chyba zaraz pójdę spać z powrotem
ale zniknął jak wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży