|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2103 |
|
Wtajemniczenie
|
rozumiem - nie sama dieta zyje czlowiek
![]() ja niekoniecznie jestem w temacie chuliganerii na meczach, bylam na kilku ale Chelsea - i gdyby nie pieniadze ktore za klubem stoja pewnie i to samo by bylo bo jest pelno chetnych do rozrob w okolicach
|
|
|
|
#2104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Echhh... pamiętam, jak zdobywali Puchar Anglii w 2007 roku. Cała dzielnica przybrana na niebiesko i ten nieziemski klimat, który rozsadzał człowieka od środka...
|
|
|
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jest kolorowy
|
|||
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Co powiecie mi o czymś takim:
Przysmak z indyka mięso z indyka (97%), sól spożywcza, żelatyna drobiowa, przyprawy, ekstrakty przypraw, subst. konserwująca azotyn sodu Białko 18g Węgle 0,5g Tłuszcz 8g
|
#2107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo dobra druzyna tylko cos od czasu odejscia Mourinho morale im padlo.... ale to nie ja kibicem jestem, tylko moj tzt - ja na darmowe piwo chodzilam
|
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez manifestowali swoje poglady i od tego jest DEMOKRACJA kazdy moze to robic, na szczescie, wiec nie odbieraj nikomu takiego prawa...znam ten poglad wsrod homoseksualistow wielu nie lubi glosnosci i manifestacji bo po prostu chce zyc normalnie a wiesz co to znaczy normalnie w malych spolecznosciach???niezauw azalnie, chca wtopic sie w tłum bo to jedyna szansa na zycie tam//..zeby nikt ich nie wytykal palcami i dal zyc...a niestety takie manifestacje sprzyjaja temu, ze problem mniejszosci i ich praw zaczyna byc zauwazany ale trudno sie dziwic ludziom, ze walcza o swoje prawa!!! niektorzy chca byc zauwazani i egzekwowac swoje prawa.. co masz do transseksualisty reprezentujacego Ciebie jezeli reprezentuje Twoje poglady??? ja patrze jakim kto jest czlowiekiem i jakie ma poglady a nie jak wyglada... kiedys niepelnosprawni tez sie chowali po domach... i mam tylko nadzieję, że widzisz roznice miedzy zoofilia, nekrofilia, a transseksualistami i homoseksualistami....tych pierwszych dwoch nie widzialam u Palikota...??? Cytat:
|
||
|
|
|
#2109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co nie ![]() To Dukan ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
i zapomnialam dodac, ze ja jako ślazaczka jestem zakamuflowaną opcja niemiecka
wedlug p. K....i czy to nie jest choroba...??? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:21 |
|
|
|
#2111 |
|
Wtajemniczenie
|
stop politicising!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
:brzyd al:![]() :brz ydal:
|
#2112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Co znaczy, że zasady znasz mniej więcej ? Najpierw książka, potem jako uzupełnienie polecam pierwszą stronę wątku i obowiązkowo zrób test, link na pierwszej stronie. 2. Karmisz jeszcze ? Bo jak tak, to z dukanem lepiej się wstrzymaj aż przestaniesz, z tego co się orientuję to może to być nie dobre dla maluszka. Ale niech się wypowiedzą dukanki bardziej w tym temacie zorientowane ![]() 3. Nie ćwicze prawie wcale i się tego wstydzę ale jestem leń Od tego tygodnia raz w tyg będzie basen ale to i tak za mało. Ochotę na rzucenie diety mam zawsze przed @ albo zaraz na początku no i teraz ale to nie wiem z jakiego powodu, bo do @ jeszcze ponad tydzień A tak to jak się ma motywacje i chęci to dobrze jest ![]() 4. U mnie w domu to jest tak, że często na obiad jest coś co i ja mogę zjeść (np jakieś mięsko, ryby czy zupa-krem, a dla reszty rodzinki jakieś ziemniaki, sałatki czy coś), a jak nie to sobie gotuję coś swojego. No ale ja na to patrzę od strony córki, a nie żony i matki ![]() 5. Kciuki trzymam już Tylko zapoznaj się dokładnie z zasadami zanim zaczniesz Powodzenia !Cytat:
![]() Blair Twój długi post z poprzedniej strony to przekopiowany artykuł. Myślałam, że sama to napisałaś. Dobrze jednak podawać źródła
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-10-05 o 23:51 |
||
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście stojąc po środku jako osoba apolityczna, a zarazem patriotka, nie tylko lokalna, ale serce moje jest w tej ojczyźnie głęboko zakopane widzę całą tą otoczkę oszustw, kłamstw i oskarżeń, oczernień najczęściej niewinnych ludzi, wycinki dwóch zdań z godzinnej wypowiedzi, łapanie za słówka.. I te wszystkie dopowiedzenia od komentatorów, czy opozycji. Żal słuchać naprawdę Na wybory to tylko poza standardową czwórką. Ludzie powinni wreszcie przestac dac sobie mydlic oczy tvn-em ![]() Tyle jesli chodzi o politykę, nie powinno sie mówić bezpośrednio o swoich pogladach, kto jest za kim bo wywołuje to nie lada dyskusje, bo kazdy wie, że 'moja racja jest najmojsza!' ![]() Wpadłam w sumie się tylko pożegnać i życzyć udanego dnia jutro kochaniutkie, ale ja tu juz widzę jakies błyskawice, wiec czas sie otrząsnąć! ![]() ![]()
|
|
|
#2114 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ostatni raz, I promise
Chociaż tu nie będzie o polityce, bardziej o poglądach na zbyt dużą postępowość ![]() Cytat:
![]() Nie zgadzam się z tym co powiedział, ale jak pisałam wcześniej (co też zapewne ominęłaś, bo widzę że bardzo wyrywkowo podeszłaś do moich postów), nie jestem bezkrytyczna w stosunku do partii, na którą głosuję. Na ten moment uważam, że zrobi więcej dobrego niż reszta - i to się dla mnie liczy. Co PO zrobiło przez swoją kadencję, to wklejałam wcześniej, dość długa lista, pewnie przeoczyłaś I z powodu tejże listy będę głosować przeciwko. Cytat:
![]() Cytat:
Definicja tolerancji: 1. «poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych» 2. «zdolność żywego organizmu do znoszenia bez szkody dla niego niektórych bodźców chemicznych, fizycznych i biologicznych» 3. «liczba określająca dopuszczalne odchylenie danej wielkości technicznej od jej wartości nominalnej» Definicja akceptacji: 1. «aprobata» 2. «formalna zgoda na coś» 3. «pogodzenie się z czymś, czego nie można zmienić» 4. «uznanie czyichś cech, czyjegoś postępowania za zgodne z oczekiwaniami» Toleruję nie znaczy akceptuję. Po raz kolejny Ci to piszę, ale widać dalej tych pojęć nie odróżniasz. Mam nadzieję że to co wkleiłam ze słownika zdoła pomóc. Cytat:
Gdyby nie szum medialny, to by było nic, normalnie by wzięli krzyż do kościoła. A tak to poruszyli fanatyków i było co było, co wcale mi się nie podobało. Czy ja napisałam gdzieś, żeby nie wychodzili na ulicę i się chowali? Nadinterpretujesz, i to znacznie. Tu gdzie mieszkam nikt nie wytyka palcami, ani na ulicy, ani w klubach (ba, wyobraź sobie że bardzo często bywam w klubach dla lesbijek i gejów! A patrząc na Twoją opinię o mnie i moich poglądach, powinnam paść trupem na progu albo rozdzierać szaty w korytarzu niczym Rejtan... Czy też próbować nawracać i psikać wodą święconą ), i daje się im żyć normalnie ![]() I po raz kolejny - to że toleruję i szanuję, nie znaczy że będę bezkrytycznie akceptować każdy pomysł lobby homoseksualnego. Jak na przykład ten o refundowaniu operacji zmiany płci, bo się ktoś źle czuje w swoim ciele. Ja też się czuję źle, mam żądać refundacji liposukcji albo wstawienia sobie silikonów? Kolejna rzecz - adopcja. Tego tolerować nie mam zamiaru, a akceptować tym bardziej. Wiem że modne jest bycie trendy, do przodu, tylko potem się sami na siebie tyłkiem wypniemy jak będziemy z przodu za bardzo. Wiesz co znaczy 'daj palec, wezmą rękę'? I tutaj jest ta sama zasada. Najpierw ciche pobrzdąkiwanie o tolerancji, kilka lat później już WYMÓG akceptacji (bo jak powiesz nie, toś homofob - czyli to, co mamy obecnie), to w konsekwencji doprowadzi do pozwoleń na adopcję. A w jeszcze później do tego, o czym pisałam na przykładzie Holandii, a czego pewnie nie przeczytałaś - środowiska pedofilskie podepną się pod postulaty po przetarciu szlaków i będziemy mieć tu jedno wielkie szambo. Widzę różnicę między homo, trans, a pedofilem i zoofilem, co zdążyłabyś zauważyć, gdybyś uważnie czytała moje posty. Pedofilia i zoofilia krzywdzi niewinnych i bezbronnych. Tylko znowu odwołam się do Holandii - partia pedofilów WPROST na swojej stronie pisała, że zdecydowała się na comming out po tym jak zobaczyła, jak łatwo poszło homoseksualistom. Transseksualista nie reprezentuje moich poglądów Nie utożsamiam się, więc głosować nań nie mam najmniejszego zamiaru.---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
Jest na różnych forach i w różnych dyskusjach, myślałam że to dość znane Na fb i na maila też to kilka razy dostałam ![]() Ale cała reszta jest moja
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończmy lepiej ten temat, bo nowi dukający jak tu wejdą to pomyślą, że wątki pomylili
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Zanim zaszlam w ciaze z ciekawosci poczytalam i watki glowne na forum z zasadami i wypelnilam pytania na linku - ale to sie tyczylo innej wagi ![]() ale chcialam sie dowiedziec jak niektorym teoria sprawdza sie w praktyce 2. Karmie mm 3. Chcialabym wrocic na silownie i to bardzo aktywnie wiec chce zobaczyc jak wam udaje sie to na diecie (sama silownia nie schudne przy takiej wadze...) 4. Cale szczescie (w nieszczesciu ) mam wladze nad garami ale wiem ze niektorych dukanowych wspanialosci moj tzt nie ruszy ![]() Dziekuje za trzymane kciuki w takim razie ![]() ale politycznie tutaj
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Zmienię temat. Październik zaczął się aktywnie. W sobotę z kolezanką nordic walking a potem po dwóch fitnessach.
W poniedziałek byłysmy na Shape. 25 minut takich aerobowych ćwiczeń a potem mata i ciężarki. Całkiem ok. Wtorek był w porządku ale w środę rano wsiadając do auta myślałam, że się zapłaczę... bolały mnie ręce i klatka piersiowa... ledwie prowadziłam;p Wczoraj było BodyArt. Ciekawe zajęcia, bo spokojne, bez zadyszki, skakania, na matach... ale w ostatecznym rachunku zmęczyłam się i spociłam bardziej niż na Shape. |
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Czy Wy naprawdę tak kochacie politykę?:/ Ja głosowac nie będę, bo nie mam możliwości z czego się baaaardzo cieszę, bo kto by nie wygrał to i tak będzie źle. Oczywiscie jak zwykle przed wyborami obiecuja gruszki na wierzbie ale już po wyborach robią co chcą byle im było dobrze. Dziękuję![]() Dziś zaczynam 2 faze Na pierwszej spadło 3,2 kg Dziś nareszcie ważywka Aha i robie 5/5 ![]() Gratuluję wszystkim spadków, choć mowy o tym było mało:/ Mam propozycje:...moze załóżcie wątek o polityce co?
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
WAGA ANI DRGNIE
![]() Politycznie, ale jakby bardziej merytorycznie niż wczoraj. Ja też trochę spokojniejsza, bo bardziej wyspana. Ja bym chętnie podyskutowała trochę, ale rzeczywiście potrzebny jakiś off topowy wątek. Nie wiem , czy wolno takie zakładać . Ale ja też OSTATNI RAZ. Bo taki filmik wczoraj się pokazał.Jest tam parę scenek ze stadionu Korony z ostatnich 2 meczy Nie wszystko mi się podoba, bo denerwuje mnie Tóskobus, ale powinni obejrzeć go Ci , co uważają , że kibicowanie polega na wyrywaniu krzesełek i boja się strasznych kiboli. FILMIK JEST KRÓTKI I ZABAWNY NAWET TROCHĘ. Ja uwielbiam ta panią z 50 sekundy. Wyłapałam ją zresztą parę tygodni wcześniej na stadionie. RODZYNEK obejrzyj proszę. (co do hasła anty PO na stadionie i wolności słowa - cały transparent wyglądał "PIŁKARZE STRZELAJCIE BRAMKI PRZED PRZERWĄ. NIGDY WIĘCEJ PO". I dlatego mógł zawisnąć) http://www.youtube.com/watch?v=WmIv1-CCTKI
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez malutka20068 Czas edycji: 2011-10-06 o 09:26 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cytuję: "Sędzia przerwał mecz dzieci z rocznika 2002 drużyn Legii i Polonii, który rozgrywano w minioną niedzielę. Zgromadzeni na boisku pseudokibice wyzywali młodych piłkarzy, obrzucili kamieniami szatnie, rzucali race obok bramek – opisuje "Życie Warszawy". Do zdarzenia doszło w niedzielne przedpołudnie na boisku UWKS Legii przy ul. Czumy na Bemowie, gdzie młodzi piłkarze podejmowali rówieśników z Polonii. Na stadionie pojawiła się grupa około 60 – 100 osób, która zakłóciła przebieg spotkania.Pijący piwo pseudokibice ustawili się wzdłuż linii autowej wykrzykując wulgarne hasła obrażające dziewięcioletnich piłkarzy Polonii. Mimo apeli o spokój, postanowili dalej przeszkadzać w rozgrywaniu meczu i rzucili w stronę jednej z bramek zapalone race. Wówczas arbiter prowadzący spotkanie przerwał mecz, a rozwścieczeni takim obrotem sprawy pseudokibice obrzucili kamieniami szatnie do której weszli młodzi zawodnicy Polonii – czytamy w "Życiu Warszawy." ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- w tescie wyszedl mi ruch poparcia palikota
|
|
#2123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dawałam link do tych "zamieszek" jako przykład zakłamania mediów. Dopiero co dałam link do filmiku, gdzie jest obrzydliwa wypowiedź Tuska o stadionach i prawdziwe obrazki z naszego stadionu. A tu w koło Wojtek. Bo przecie gazety nie kłamią . Ręce opadają
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem o czym teraz mowisz, ten mecz byl u mnie na osiedlu. Mi chodzi o to, ze dla mnie chuliganem jest ktos ktos przesladuje dziewiecioletnie dzieci, bo graja w innych barwach.
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- nie chodzilo mi o linki do yt tylko o ostatnia wypowiedz rodzynka. Ja tez sie boje kiboli. Sama chodzilam na mecze legii i wiem, ze sa kibice i bydlo. Chcialam jedynie podac przyklad do czego posunelo sie bydlo, atakowanie dzieci...
|
#2125 |
|
404 Not Found
|
Iloa,
cały czas próbujesz nas przekonać, że nie ma problemu kiboli (nie kibiców) i chuligaństwa na stadionach. A przecież jest i nas nie przekonasz, że jest inaczej. |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wracajcie do tematu bo przez te off topy to sie nawet tu wchodzić nie chce
|
|
#2127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezeli mialas dluga przerwe w dukaniu, i wrocily np kg to mozesz zrobic od nowa uderzeniowke, ale jezeli np dukasz i sie noga podwinela, to nie wracasz na 1 tylko ciagniesz 2 ( w tym wypadku 1. na drugi dzien i w ogole najlepiej, starasz sie wiecej ruszac, 2. pijesz bardzo zimna wode lub/zielona herbate, 3.odstawiasz tolerowane na 3-4 dni Powinno pomoc ![]() Ale jezeli np po 2 latach chcesz zaczac znow dukac, to zaczynasz od 1szej fazy. wtedy np moze sie zdarzyc, ze nie bedzie tak szlo rewelacyjnie jak za 1szym razem, ale nie zalamuj sie bedzie dobrze, tylko nie nastawiaj sie z gory na szybki spadek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale.... jak dla Ciebie nie ma roznicy miedzy operacja biustu (bo mi sie nie podoba) a zaburzeniem tozsamosci zwiazanym z plcia...to chyba nie mamy o czym rozmawiac ![]() i nie ładnie kopiowac bez podania zrodla ![]() ale zapraszam do zalozenia watku Cytat:
![]() milego dnia ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- WĄTEK PLOTKOWY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29815274 zapraszam do dyskusji ale bede dopiero wieczorem
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-10-06 o 12:31 |
||
|
|
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochani!
Ja dziś od rana chodzę wnerwiona na cały świat i cholera wie czemu.... Ogólnie ostatnio jestem nie do wytrzymania... Ciągle boli mnie głowa, denerwuje mnie byle pierdoła, chce mi się płakać i jeść bardzo tuczące rzeczy - zupełnie nie mogę dojść do siebie Mojemu też się obrywa za byle co :/W niedzielę robię test a jeśli będzie negatywny to od wtorku wracam na dietę bo już mam dość swojego ciała! Poza tym jeszcze w listopadzie czeka mnie wesele w Danii więc trzeba jakoś wyglądać. I proszę dajcie już spokój tej polityce bo czytać tego nie idzie.... Iloa ślicznie wyglądasz
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam sobie do pracy racuszki, doprawiłam je cynamonem, i dałam 4 duże jajka zamiast 3. Wyszły boskie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

) mama dwumiesiecznego chlopczyka i chwilowo zdeziorentowana jak i czym tych kilogramow sie pozbyc!
Tylko zapoznaj się dokładnie z zasadami zanim zaczniesz
Mojemu też się obrywa za byle co :/