Fryzjer - Lublin - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 12:12   #2221
ermu
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer - Lublin

Owszem ale z tych dwóch Pań polecam ci Marlenę, naprawdę warto.
ermu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 14:54   #2222
Czekoladka585
Raczkowanie

Ok, dzięki napiszę jak wrażenia
Czekoladka585 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 19:12   #2223
jodie
Zakorzenienie

Ostatnie chodzę do Studio Modnej Fryzury w Bigmarze na Hempla. koloryzacja za każdym razem super- jestem zachwycona kolorem . polecam
Stary 2011-10-03, 21:33   #2224
xoxo_Jubilee
Przyczajenie

Poleci mi ktoś dobrego fryzjera, najlepiej niedaleko Krakowskiego Przedmieścia? Chciałabym zrobić poprawkę po fryzjerze, który wbrew temu co mu pokazałam na zdjęciu obciął mnie za długo. Chodziłoby o podcięcie kilku cm. No i żeby ceny były studenckie
xoxo_Jubilee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-04, 20:49   #2225
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Dziewczyny, kogo byście poleciły do podcięcia końcówek i podcięcia + wymodelowania doczepianych włosów (clip in) ? Okolice Czuby/Centrum/ Głęboka. Myślałam o salonie Trendy i słynnej pani Edycie/Ewelinie (już nie wiem jak ona dokładnie się nazywa ) ale z tego co widzę to nam gdzieś znikła :/ Rzućcie proszę jakieś propozycje, bo na dniach chciałam się umówić, trzeba się ogarnąć na wesele znajomej 14go

Edytowane przez Dark_Kicia_Miau!
Czas edycji: 2011-10-04 o 21:06
Dark_Kicia_Miau! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 18:48   #2226
SKL
Przyczajenie

Mam do Was pytanie? W jakim miejscu Lublina brakuje Wam salonu fryzjerskiego?
SKL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 20:59   #2227
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kogo byście poleciły do podcięcia końcówek i podcięcia + wymodelowania doczepianych włosów (clip in) ? Okolice Czuby/Centrum/ Głęboka. Myślałam o salonie Trendy i słynnej pani Edycie/Ewelinie (już nie wiem jak ona dokładnie się nazywa ) ale z tego co widzę to nam gdzieś znikła :/ Rzućcie proszę jakieś propozycje, bo na dniach chciałam się umówić, trzeba się ogarnąć na wesele znajomej 14go
ja na ścinanie i ostatnio także na koloryzację chodzę tam do p.Magdy
Stary 2011-10-06, 07:43   #2228
katerinka90
Przyczajenie

po odejsciu Eweliny byłam u pani Magdy w Trendy ale ścieła mnie okropnie, w ogole nie rowno, chociaż scinałam włosy na prosto żeby odrastały dobrze, więc nie zbyt wymyślna fryzura.. ścinała mnie maszynka do golenia, ani razu nie użyła nożyczek. trwało to góra 15 min, a suszenie pół godziny. nigdy więcej do niej nie pójde bo w ogóle nie potrafi ścinać włosów!
katerinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 10:48   #2229
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

hej dziewczyny, a do kogo polecacie pójść w Salonie Trendy? bo chciałabym się wybrać zmienić coś ze swoimi włosami czekam na podpowiedzi pozdrawiam
100jocia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 12:05   #2230
YaggaYo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 100jocia Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, czy może któraś z Was była u Karola Brzyskiego?? jeśli tak proszę o ocenę, czy byłyście zadowolone? bo chciałabym dokonać metamorfozy, a nie chce też pójść do pierwszego lepszego fryzjera... czekam i pozdrawiam
Byłam u Karola i jest na prawdę genialny, odmienił mnie, zarówno ja, jak i moi bliscy byliśmy zachwyceni , chyba ludzie na ulicy również bo szeptali o mojej fryzurze ;P . Co prawda zrobił mi dosyć odważną fryzurę (asymetria, z boku wygolone prawie, z tyłu dłuższe, później krócej i znowu długa grzywka no i ogniście rudy kolor) ale czułam się w niej rewelacyjnie. Byłam u niego kilka razy, ostatnio chciałam się zapisać, ale nie ma do niego miejsc do końca roku, więc zanim się do niego zapisze muszę pójść do jakiegoś innego salonu, bo nieźle zarosłam ;P.
Serdecznie polecam !
YaggaYo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 14:20   #2231
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość

ja na ścinanie i ostatnio także na koloryzację chodzę tam do p.Magdy
Froggie, dzięki za podpowiedź jakoś mnie jednak podkusiło i zapisałam się do HairLine na czesanie/upięcie, zobaczymy co z tego wyjdzie..

Edytowane przez Dark_Kicia_Miau!
Czas edycji: 2011-10-06 o 14:23
Dark_Kicia_Miau! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 18:38   #2232
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katerinka90 Pokaż wiadomość
po odejsciu Eweliny byłam u pani Magdy w Trendy ale ścieła mnie okropnie, w ogole nie rowno, chociaż scinałam włosy na prosto żeby odrastały dobrze, więc nie zbyt wymyślna fryzura.. ścinała mnie maszynka do golenia, ani razu nie użyła nożyczek. trwało to góra 15 min, a suszenie pół godziny. nigdy więcej do niej nie pójde bo w ogóle nie potrafi ścinać włosów!
to bardzo dziwne.. może jakaś inna fryzjerka niż moja?
mnie strzyże lekką ręką 40minut, TŻ też
Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Froggie, dzięki za podpowiedź jakoś mnie jednak podkusiło i zapisałam się do HairLine na czesanie/upięcie, zobaczymy co z tego wyjdzie..
nie ma za co
Stary 2011-10-06, 22:12   #2233
Truskaweczkaxx
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Szukam gdzies jakiegos salonu gdzie ladnie wymodeluja mi wlosy na wesele ale nie chce zadnego upiecia tylko jakies ladne loki mi sie marza no i mam tez ombre
Macie jakies takie salony ?

-dam o paznokcie
-zapuszczam wlosy ( jeszcze jakies 15 cm, dam rade !)
-dbam o cere

04.05.2011 Zdałam Theory Test i 22.12.2011 bede juz mogla jezdzic
Patrycja
Truskaweczkaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-07, 16:15   #2234
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

Cytat:
Napisane przez YaggaYo Pokaż wiadomość
Byłam u Karola i jest na prawdę genialny, odmienił mnie, zarówno ja, jak i moi bliscy byliśmy zachwyceni , chyba ludzie na ulicy również bo szeptali o mojej fryzurze ;P . Co prawda zrobił mi dosyć odważną fryzurę (asymetria, z boku wygolone prawie, z tyłu dłuższe, później krócej i znowu długa grzywka no i ogniście rudy kolor) ale czułam się w niej rewelacyjnie. Byłam u niego kilka razy, ostatnio chciałam się zapisać, ale nie ma do niego miejsc do końca roku, więc zanim się do niego zapisze muszę pójść do jakiegoś innego salonu, bo nieźle zarosłam ;P.
Serdecznie polecam !

dzięki za info, kurcze mówisz poważnie że do końca roku nie ma miejsc do niego? jakie są ceny, np za twoją metamorfozę.. bo i ja chce zmienić kompletnie swoją fryzurę pozdrawiam
Stary 2011-10-07, 20:11   #2235
katerinka90
Przyczajenie

ostatecznie możliwe że pomyliłam imię bądź są dwie Magdy w Trendy, ja mówię o takiej z dość krótkimi blond włosami. Zresztą każdemu może coś nie wyjść, ale ja drugi raz do niej już nie pójdę
katerinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-08, 15:14   #2236
YaggaYo
Raczkowanie

Cytat:
dzięki za info, kurcze mówisz poważnie że do końca roku nie ma miejsc do niego? jakie są ceny, np za twoją metamorfozę.. bo i ja chce zmienić kompletnie swoją fryzurę pozdrawiam
Niestety, brak :/.
Za ścięcie z tego co pamiętam to 70, a z farbowaniem no to nie więcej niż 200 zł, 170, 180, nie pamiętam dokładnie,bo za pierwszym razem mnie tylko farbował, później już sama
Stary 2011-10-09, 10:29   #2237
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

Cytat:
Niestety, brak :/.
Za ścięcie z tego co pamiętam to 70, a z farbowaniem no to nie więcej niż 200 zł, 170, 180, nie pamiętam dokładnie,bo za pierwszym razem mnie tylko farbował, później już sama
no nic to trzeba szukać kogoś innego ;/ a może znasz jeszcze kto równie dobrze obcina, bo do nowego roku to ja nie wytrzymam z moimi włosami ble..:P pozdrawiam
Stary 2011-10-10, 13:19   #2238
YaggaYo
Raczkowanie

Cytat:
no nic to trzeba szukać kogoś innego ;/ a może znasz jeszcze kto równie dobrze obcina, bo do nowego roku to ja nie wytrzymam z moimi włosami ble..:P pozdrawiam
Mam dokładnie ten sam problem, nie wiem, chyba pojade dziś do Tesco, tam mnie w sumie ładnie ścinali... Jak Ty kogoś znajdziesz, daj znac
Stary 2011-10-11, 12:55   #2239
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

Cytat:
Mam dokładnie ten sam problem, nie wiem, chyba pojade dziś do Tesco, tam mnie w sumie ładnie ścinali... Jak Ty kogoś znajdziesz, daj znac

zapisałam się dziś do TRENDY na głębokiej, mam nadzieję że to dobry wybór... odezwę się po strzyżeniu .. to już w czwartek <stres> trzymaj kciuki pozdrawiam
Stary 2011-10-11, 15:31   #2240
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Ja z trendy nie byłam zadowolona

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 10:28   #2241
mrjoko1985
Przyczajenie

Hej Dziewczyny,

Chciałabym ostrzec i szczerze odradzić zakład fryzjerski na ul. Sowińskiego 4. Pracują tam dwie fryzjerski p.Sylwia Kamińska-Kozieł i p. Agnieszka Wareska. Co chwila ich oferta pojawia się na gruponach, gruperach itp.

Odradzam ponieważ:
-p.Sylwia- bardziej chamskiej i niemiłej fryzjerski nie spotkałam w całym moim życiu. Nie doradza koloru, obwinia klienta za to, że nie wie czego chce, a jak kolor jej nie wyjdzie to oczywiście wina klienta i złego światła. Koleżanka usłyszała od niej słowa: "Z Pani włosów to już nic się nie da zrobić". Ogólnie sprawia wrażenie jakby praca ją męczyła, jej mina wyraża jedno "czego ty ode mnie chcesz? - idz sobie !"

-p.Agnieszka - miła, jednakże przyszłam pomalować odrosty i właściwie z odrostami wyszłam a na dodatek moje włosy po jej obcięciu wyglądały jakby ciachnęła je z zamkniętymi oczami. Masakra.

Byłam tam ja i moje koleżanki (zakup na gruponie)- wszystkie wyszłyśmy z okropnymi włosami i wrażeniem, że to nasza wina.
mrjoko1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 15:48   #2242
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

Cytat:
Napisane przez mrjoko1985 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Chciałabym ostrzec i szczerze odradzić zakład fryzjerski na ul. Sowińskiego 4. Pracują tam dwie fryzjerski p.Sylwia Kamińska-Kozieł i p. Agnieszka Wareska. Co chwila ich oferta pojawia się na gruponach, gruperach itp.

Odradzam ponieważ:
-p.Sylwia- bardziej chamskiej i niemiłej fryzjerski nie spotkałam w całym moim życiu. Nie doradza koloru, obwinia klienta za to, że nie wie czego chce, a jak kolor jej nie wyjdzie to oczywiście wina klienta i złego światła. Koleżanka usłyszała od niej słowa: "Z Pani włosów to już nic się nie da zrobić". Ogólnie sprawia wrażenie jakby praca ją męczyła, jej mina wyraża jedno "czego ty ode mnie chcesz? - idz sobie !"

-p.Agnieszka - miła, jednakże przyszłam pomalować odrosty i właściwie z odrostami wyszłam a na dodatek moje włosy po jej obcięciu wyglądały jakby ciachnęła je z zamkniętymi oczami. Masakra.

Byłam tam ja i moje koleżanki (zakup na gruponie)- wszystkie wyszłyśmy z okropnymi włosami i wrażeniem, że to nasza wina.

kurcze kiepsko... dobrze że o tym napisałaś.. przynajmniej jakieś ostrzeżenie na przyszłość... yhhh
Stary 2011-10-12, 17:21   #2243
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez mrjoko1985 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Odradzam ponieważ:

a właśnie wczoraj pokazała sie oferta na sweetdealu 60 zł zamiast 200 zł za farbowanie, balejaż albo refleksy.
Miałam kupić, ale cos mnie tkneło
może i dobrze
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-13, 17:27   #2244
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

Cytat:
no hej , ja już bo zmianie bardzo mi się podoba, byłam w TRENDY tak jak pisałam wcześniej... obcinała mnie p.Magda.. także polecam pozdrawiam
Stary 2011-10-14, 19:18   #2245
Agatau88
Zakorzenienie

A ja kolejny raz polecam Monike i Karoline z salonu na ul. Pieknej. Uwielbiam je, chodze tam dla przyjemnosci
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 21:35   #2246
moniczkar_
Raczkowanie

Dziewczyny a kogo polecacie z Pierre na cięcie? Chciałam zmienić fryzurkę .... od zawsze miałam włosy do łopatek a teraz chciałabym coś fajnego,żeby fryzjer potrafił mi dobrać fryzurkę do twarzy ... myślałam coś o ścięciu na Viktorię czy coś takiego Chciałam się wybrać do Karola Brzyskiego ale przeczytałam właśnie że ciężko się już teraz dostać ....
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-16, 18:49   #2247
YaggaYo
Raczkowanie

Cytat:
no hej , ja już bo zmianie bardzo mi się podoba, byłam w TRENDY tak jak pisałam wcześniej... obcinała mnie p.Magda.. także polecam pozdrawiam
Dobrze, że jesteś zadowolona z efektu Ja jednak idę do Andrzeja na Leonarda, polecony przez znajomą, zobaczymy jak to będzie, nie chce radykalnej zmiany, tylko podciąć końcówki i grzywkę zrobić, z resztą planów włosowych wstrzymam się do wizyty u Karola
Stary 2011-10-17, 08:07   #2248
100jocia
Raczkowanie

GG do 100jocia

Cytat:
Dobrze, że jesteś zadowolona z efektu Ja jednak idę do Andrzeja na Leonarda, polecony przez znajomą, zobaczymy jak to będzie, nie chce radykalnej zmiany, tylko podciąć końcówki i grzywkę zrobić, z resztą planów włosowych wstrzymam się do wizyty u Karola

To też napisz czy wszystko ok pozdrawiam
Stary 2011-10-22, 13:50   #2249
SANJU85
Raczkowanie

Polecam i Andrzeja i Martusie

i dla refleksji dodam(duzo tutaj czytalam ze fryzjer obcial inaczje niz bylo na zdjeciu ktore przyniosłam)

Kazda ma inne wlosy ciensze grubsze,rzadkie, inna faktura.Panie w gazetach maja komputerowo zrobione dodane wymodelowane przez zawodowców.Nie osiagniecie takiego samego efektu tzn 90% z was.Nie ma sensu isc ze zdjeciem chyba ze pokazac ze chce sie podobnie.Wtedy dobry fryzjer powinien wam powiedziec ze sory ale to nie wyjdzie bo to czy tamto ale moge zrobic to i to zeby było ładnie

Edytowane przez SANJU85
Czas edycji: 2011-10-22 o 13:59
SANJU85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-31, 13:57   #2250
agusiek2323
Raczkowanie

Dziewczyny, czy możecie polecić fryzjera, który zrobi mi trwałą styling texturizer? Bo znalazłam tylko jednego, w akademii piękna
agusiek2323 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości