|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Dzień dobry, ja chciałam się tylko przywitać
I dalej do pracy
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- znam wagę i długość dzieciaczka, więc może wygrzebię się dziś na zakupy )
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Nadrobiłam ![]() A ja już po zajęciach... cudnie po prostu miałam zajęcia od 8 do 9.40 teraz nie wiem co ze sobą robić Tżcisko na uczelni do 17.Mogłabym się zająć moim licencjatem ale mi się nie chce...masakra mam taki demotywator w tyłku że to niewiarygodne. CO do zespołów to My jesteśmy pewni że weźmiemy ten zespół który miał grać na Naszym wcześniejszym weselu, jest sprawdzony polecony i nie zamienia go na rzaden inny. A z alkoholem to wiem tyle że nie chcemy kupować byle jakiej wódki żeby goście się nie pochorowali, moja koleżanka dała mi dobry pomysł żeby po alkohol wybrać się do Niemiec (mam tuż za miedzą;p granicę z Niemcami więc pojedziemy i sprawdzimy bo ponoć po nowym roku bardzo opłaca się tam kupować alko.Ona mówi że nawet 35% taniej. więc warto mi sprawdzić to ![]() Miłego dnia ![]() p.s. anuleczek19 ja doprawiam do "smaku" jakieś zioła i w ogóle bez przypraw to moim zdaniem będzie mdłe także warto przełamać smak
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-10-06 o 10:30 |
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- ale tu ostatnio pustki z rana
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie brałam innych zespołów pod uwagę
Zgadzam się, jest bardzoooo oryginalna Cytat:
![]() Witam z rana ![]() No i byliśmy z TŻem w kancelarii. Niczego ciekawego się nie dowiedzieliśmy oprócz tego, że nie mają kalendarza na 2013r., że nauki u mnie w Parafii zaczęły się we wrześniu i następne znów dopiero za rok Poza tym wczoraj i dziś kłóciliśmy się mocno, ale już jest ok Pierwszy raz odkąd jesteśmy razem zasnęliśmy pokłóceni. Do pracy jutro nie idę, bo dopadło mnie jakieś choróbsko. Dziewczyny! Staram się namówić TŻ na kotkę. Moja koleżanka znalazła 2 miesiące temu maleńką kotkę. Ktoś wyrzucił ją w lesie. Kotka załatwia się do kuwety już. No i poważnie się nad nią zastanawiamy. TŻ ma dziś podjąć decyzję Z kotem przecież nie ma tyle roboty co z pieskiem. No i wysterylizowalibyśmy ją
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey. Wczoraj przyjechała moja siostra z córkami. One są kochane.
Wczoraj się dowiedziałam, że zespół się jednak rozleciał i muszę jednak sobie czegoś szukać Szczerze to mi się nie chce. Nie bawi mnie to przeglądanie plików w internecie. |
|
|
|
#2317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie bym nie trzymała języka za zębami, podobnie ja Twój TŻ. A na wyjście bym powiedziała że rachunek za benzynę dołączę do odpisu aktu chrztu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
to już trochę gorzej
. Wciągnij może w to TŻ-ta
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a ja oczywiście w nerwach dziś z rana wykrzyczałam, że nie jadę do żadnej kancelarii, bo ten ślub i tak się nie odbędzie ![]() ![]() Różne są opinię o kocie i planowaniu ciąży. Ale ja już teraz o tym dokładnie czytam Zawsze chciałam przygarnąć kotka lub psa, ze schroniska. Ta kotka potrzebuje miłości, skoro ktoś ja wyrzucił. A wiem, że my możemy jej ją dać |
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie.
![]() TŻ no aktualnie to on wraca ok 20-21 z pracy i jest padnięty.
|
|
|
|
#2323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry śpiochu ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo koty przenoszą toksoplazmozę niebezpieczną dla płodu. Ale o to co znalazłam: "Tylko 10 % kociej populacji choruje na toksoplazmozę i może nas nią zarazić, Są to najczęściej tez koty wychodzące lub jedzące surowe mięso. Zasadniczo łatwiej się zarazić toksoplazmozą dzięki jedzeniu surowego mięsa niż od kota, szczególnie, kiedy kot nie je surowego mięsa. Kobieta może się przebadać i sprawdzić, czy już przeszła tę chorobę. Jeśli nie, to właściwie jedynym środkiem ostrożności, jaki należy przedsięwziąć w związku z kotem, jest unikanie kontaktu z kocim kałem, czyli albo zrezygnowanie zczyszczenia kociej kuwety (na rzecz innego domownika) albo robienie tego w rękawiczkach. Choroba przenosi się przez koci kał. Toksoplazmoza rozwija się w kale kota dopiero po 72 godzinach!!!! Nie ma wiec potrzeby żeby kota się pozbywać albo panikować z tego powodu. Zdrowy rozsadek i zachowanie higieny zdecydowanie wystarczy." |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
ważne że już pogodzeni jesteście
![]() Cytat:
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż na podwórku mamy 6 albo 7, bo mama je dokarmia...
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Idę obejrzeć wczorajszy Top Model
![]() TŻ pojechał do pracy, a ja wskakuje pod kocyk i się kuruje |
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym ja coś takiego wykrzyczała do TŻ nawet w nerwach to byłoby kiepsko dzwonił do mnie TŻ i... chyba "wygram" coś w konkursie. Jak się przekręt uda to dam wam znać
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja jestem wybuchową osobą. TŻ o tym dobrze wie. I uważam, że czasem lepiej wykrzyczeć się w nerwach czy powiedzieć nawet coś czego się nie myśli niż trzymać w sobie wszystko TŻ też taki z resztą jest, więc pod tym względem też świetnie się rozumiemy ![]() A TŻ wie, że często w nerwach mówię coś, czego na serio nie myślę
|
|
|
|
|
#2333 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Mówi że dlatego ze z dnia na dzien w hurtowni ceny alkoholu rosną ;/ ogólnie z takimi hurtowniami jest dobrze (przynajmniej u mnie w okolicy) że możesz kupić duze ilosci bez stresu że zabraknie, a jak Ci zostanie to można zwrócic, bo wiadomo że nie wypije sie np 150 butelek wódki (albo przynajmniej niezdrowo by było) :pCytat:
Cytat:
nadrobiłam posty ![]() a teraz musze kurcze zaraz spadac , bo na uczelnie mam na 12.45 a jestem niegotowa :O |
||||||
|
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
FlightlessBird ja tez jakbym wykrzyczała coś takiego TŻ to byłoby kiepsko.
aleksmaslanka ja miałam tez zespół sprawdzony, polecany. Grali u mojej siostry, na sylwestrze na którym byliśmy grali i było super, ale teraz jeden z członków zespołu zginął w wypadku i zespół się rozleciał. Właśnie dzwoniłam do restauracji gdzie byliśmy na początku roku na 40 leciu u rodzinki i tam cennik wynosi od 100 zł do 150. I tak się zastanawiam teraz. Tylko to jest 30 km ode mnie. Mieliśmy w świetlicy mieć, ale cennik jest dużo niższy niż wszędzie w okolicy u mnie, ale 30 km to daleko.
|
|
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a z TŻem pewnie byłoby u Ciebie kiepsko, bo masz inny temperament ![]() Mój jest do tego przyzwyczajony, a poza tym jak to wykrzyczyłam to się zaczął śmiać, powiedział "Ah jakaś Ty głupia " i mnie przytulił ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
więc trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- na to wychodzi
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bede trzymać kciuki żeby udało Ci się wyhaczyć super zespół
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malina nie jestes sama
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

I dalej do pracy

)

jest bardzo oryginalna
mam okropny katar, bol głowy i gardła!;( Dzis rodzice pojechali na urlop.. takze mamy cały dom z Tż dla siebie
Szczerze to mi się nie chce. Nie bawi mnie to przeglądanie plików w internecie.
i pewnie bym nie trzymała języka za zębami, podobnie ja Twój TŻ. A na wyjście bym powiedziała że rachunek za benzynę dołączę do odpisu aktu chrztu 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)