|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja chyba do Danii do kwiatkow znow pojade - kolezanka jedzie teraz z druga kolezanka a ja i jeszcze 2 pojedziemy za tydzien chyba - bo na razie potrzebuja 2 osob a potem beda potrzebowac wiecej....to pojade ja i jeszcze 2 kolezanki.... tylko bede miala prawie 1000 km do Wrocka do szkoly
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś co o tym sądzisz http://agowepetitki.blogspot.com/201...acao-pack.html ?
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie mogę się zebrać, żeby iść na siłownie
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku gratuluję z całego serca. To super, że tak szybko udało się znaleźć nową pracę. A czym będziesz się zajmować?
Wy o chudnięciu a ja powoli dojrzewam do decyzji o przytyciu. Spadałam do 51 kg. |
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks będę pracować w firmie tam gdzie TŻ tylko na początku ja będę robić na produkcji a potem się zobaczy może uda się mnie wcisnąć na jakieś lepsze stanowisko .
Najważniejsze , że dostałam umowę i mam szansę zostania w firmie no i jestem z TŻ na jednej zmianie czyli czasem uda mi się zaoszczędzić na paliwie . Może nie jest to praca marzeń ale w końcu jakaś praca na umowę z szansą zostania a wiadomo, że ślub się zbliża a później chcemy mieć dziecko więc rok mogę się przemęczyć a może okażę się spoko . Nie wiem co będę dokładnie robić ale pierwsze dni na pewno na produkcji na jakieś linii. Troszkę się boję przeraża mnie wielkość tej firmy ale jestem dobrej myśli |
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
dasz rade aniol
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
że tez ja zawsze musze trafic na takie cos http://www.ebay.co.uk/itm/Booty-Call...item563e788b14 w jakim celu sie to robi
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję Aniołku
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
dobra w klupie napisałam jak to wyglądało dokładnie
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Tak więc gratulację dla TŻ chyba
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie nie zapcha to będę chętna na zamówienie na ebayu Przydałaby mi się metamorfoza ![]() Aniołku gratuluję zdobycia pracy )
|
|
#2895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej bejbiki
![]() ![]() ![]() zgadnijcie co ? ![]() ![]() ![]() Ilsa za wami tęskniła !!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
a ile tygodni przed wyjazdem ustaliłaś z firmą że w ogóle jedziesz ? Ty brałaś na początkowe jedzenie 500 zł i kwatera była Ci potrącona z pensji, tak ?Cytat:
chyba nie wierzysz że jest taką niepokalaną dziewicą, za jaką robi bo jak by tyle ważyła ? Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Wiecie że w nocy umarł Steve Jobbs ? To ten łysek w czarnym sweterku co był prezesem Apple |
||||
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
umieram..... przez zasiedzenie w domu nie ma we mnie energii i jestem totalnie otępiała.... szlag mnie trafia
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pod wzgledem wyplaty i terminowosci to naprawde nie mam im nic do zarzucenia. A te wakacyjne to dodatkowa kasa ktora sie nalezy "z urzedu" kazdemu kto w Dani pracuje - 12,5% kazdej wyplaty... i to z ta kasa jest ten problem a nie z podstawowa wyplata... No i za tydzien chyba znow pojade do kwiatkow... A wyjazd to sie w zasadzie z tygodnia na tydzien ustala - mozesz np w srode zadzwonic i jak jest praca to w niedziele jechac...
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-10-06 o 18:31 |
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli byśmy kupili zapasy warzyw czy zupek w Polsce to byłby jakiś problem ? Chyba by się nie czepiali na granicy ? ale dzięki za informacje; będziemy tam musieli posiedzieć z 2 miesiące.
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis nigdzie nawet nie wyszlam z domu. Siedzialam pol dnia w pizamnie potem sie przebralam w dresy i tyle mojej aktywnosci.,..a przez takie siedzenie to mi sie juz w ogole nic nie chce
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 500 DKK starczy na 2 tygodnie jesli sie oszczedza w miare... Piwo jest tam tanie bardzo
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku gratuluję!!! Wreszcie skończy się ta chora harówka
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ale zacznie się gorsza
tylko za umowę i lepsze pieniądze ![]() Ale cieszę się z tej umowy naprawdę . Dziś spotkałam koleżankę z poprzedniej pracy zaczęła pracować zaraz po mnie . We wtorek miała wypadek - w nocy samochód ją zahaczył czy coś jak jechała na rowerze i jest cała poobijana i na twarzy ma dosłownie asfalt i nie ma żadnej umowy ani nie jest zarejstrowana w urzędzie i do tego nie ma kasy aani na kogo liczyć ... za lekarzy musi zapłacić , czy za szpital ( w którym jak dla mnie powinna się znaleźć ponieważ nie wyglądała za ciekawie ) 2 dni chodzi i łatwi żeby ją albo szef zatrudnił albo w urzedzie się zarejstrować zeby mogła coś z tą twarzą zrobić i żeby ją zbadali bo czuję się tragicznie |
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na tym wyjeździe nadal zarabiasz 70 koron na godzinę ? |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi współczuję braku pracy, przeżyłam to i wiem co czujesz
obyś szybko coś znalazła ![]() Mąż mnie w nd. zabiera do Dresna i w ogóle ktoś mi go podmienił, jest przekochany Zabieram się za wyrzucanie z szafy letnich ciuchów i wkładanie zimowych, które były na strychu, jutro u nas 11 st.
|
|
|
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
straszna sytuacja ![]() a co znaczy łatwi i po jakiemu to?
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf aż mi dziewczyny szkoda bo w sumie z asfaltem na twarzy chodzi już 2 dni bo nikt za to nie chcę się zabrać za free .
Jeszcze ma wielkiego guza na głowie i ,że tragicznie się czuję ( na prawdę wyglądała źle ) Do tego dowiedziałam się ,że w restauracji zrobiłam naprawdę dużą sensacje swoim przyjściem tak więc powiem, że nawet nie źle wyglądam skoro byłam aż taką sensacją
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

sama nie mogę się zebrać, żeby iść na siłownie

a ile tygodni przed wyjazdem ustaliłaś z firmą że w ogóle jedziesz ? Ty brałaś na początkowe jedzenie 500 zł i kwatera była Ci potrącona z pensji, tak ?
13.03.2008
a jeśli byśmy kupili zapasy warzyw czy zupek w Polsce to byłby jakiś problem ? Chyba by się nie czepiali na granicy ?