|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() Cytat:
ale mam rabat 10% więc mnie kosztuje 3450 model tej sukni to KASKADE
|
|
#3392 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne
|
|
#3394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój TŻ oświadczył mi się nad Zalewem Zegrzyńskim tam gdzie odbywały się nasz pierwsze spotkania Wracaliśmy z pracy i w pewnym momencie dał mi opaskę na oczy i kazał o nic nie pytać (ale miałam już podejrzenie co planuje) Zaprowadził mnie za rękę nad Zalew chociaż krzyczałam na niego że się zabije bo nic nie widzę :P Byliśmy sami, choć była dość wczesna godzina 18 było już ciemno ( styczeń), więc w blasku księżyca... po prostu cudnie... cały czas wspominam ten moment ![]() no więc pierwsze randki, zaręczyny a teraz i wesele odbędzie się nad Zalewem ![]() a jak wyglądały wasze zaręczyny ? tak jakoś romantyzm mnie dopadł |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej przyjmiecie mnie do wątku?
też jestem PMką 2012
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
|
#3397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
wow ale mam dziś z✂✂✂any dizeń
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- [QUOTE=(kicia);29821617]wow ale mam dziś z✂✂✂any dizeń kiciu a co się stało takiego
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zaręczyny były po kilku zawirowaniach w Naszym związku ![]() I w sumie spodziewałam się ich, ale TŻ pokazał klase i sam wszystko zorganizował. Kiedy wracała ode mnie o 24 powiedział abym była przygotowana bo przyjedzie po mnie wczesnym rankiem. Chyba koło 5 ![]() Po ciemku sie ubierałam aby nie zbudzić rodziców. czasami rozmawialiśmy o zaręczynach i zawsze sie śmiałam: " taaa.. nie gadam z Tobą i nic nie planuje w końcu jeszcze lotu balonem nie było )I w sumie w życiu przez myśl mi nie przeszo ze on to weźmie na poważne ![]() Wczesnym rankiem za Krakowem czekali na Nas Panowie którzy zabrali nas na poranny wschód śłońca baloooonem! Co gorsza myślałam że zamorduje TŻ bo mam lęk wysokości i klaustrofobie chyba i myślałam że umrę wchodząc do tego koszyka!!!!!!! Ale cudnie było! Później mieliśmy chrzest balonowy, podpalanie włosów posypanie ziemią głowy i polanie jej wodą Następnie śniadanie w kanjpce.. A następnie pojechaliśmy nad Krakowski Zakrzówek,spacerowaliśmy chwile, podziwialiśmy widoki .Znalezliśmy też bardzo łądne miejsce gdzie odziwo nikogo nie było. I wtedy TŻ przyklęknął i poprosił mnie o ręke powiem że wyczucie czasu miał niezłe bo zaraz po tym rozpętała się okropna burza ![]() A bukiet róż w bagażniku mu uschnął ![]() mam nadzieje ze załapaliście o co kaman?
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Kessi_86;29821625]Witaj
[/QUOTE]nasza data to 7.07 godz 17 , generalnie załatwione mamy wszystko: ślub w kościele, nauki przedmałżeńskie kończymy, mamy sale, zespół, kucharkę, kamerzystę + zdjęcia w plenerze![]() a o nas: ogólnie to w dniu ślubu będziemy ze sobą rok i 10 miesięcy ze sobą, nie wyobrażam sobie żeby moim przyszłym mężem był ktoś inny niż obecny TŻ, w sumie to już nie mogę się doczekać do ślubu ![]() a pierścionkiem pochwalę się jutro jak zrobię zdjęcie i suknię mam bardzo podobną do sukni (kicii) o tą https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...08574194:cool: niestety jestem na tyle głupia że nie zrobiłam zdjęcia swojej piękności zaręczyny nasze były w gronie rodzinnymi TŻ się stresował że nie stwierdził do mojej mamy jak jej dawał kwiaty ze nie wie co powiedzieć i na kolano nie chciał klęknąć ale na szczęście to zrobił
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2011-10-06 o 18:46 |
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Pod warunkiem że zostaniesz z Nami już do swojego ślubu i jeszcze dłużej! ![]() Nie no żartuję Opowiadaj o Was, pochwal się pierścionkiem, salą jeśli macie już zamówioną ![]() Edit: uuu to gratuluję już zakupu sukienki i załatwienia wielu ważniejszych spraw
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-10-06 o 18:48 |
|
|
|
#3403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() witamy co sie stanęło kiciu???? |
|
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
Wpdłam się tylko przywitać i powiedzieć kindziulindzi, że zakochałam się w jej sukni
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
zaczęło się od podłego nastroju od samego rana, potem uczekły mi dwa autobusy ael to nic. Gdy wracałam do domu dostałam telefon od mamy że ponoć ksiądz zgubił segregator z zapisanymi datami ślubów. Ja oczywiście się zdenerwowałam bo wiadomo od razu głupie myśli oc to będzie
Zamiast obsłużyć najpierw ludzi szybciutko to oni sobie gadali w najlepsze na tym spotkanku. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- [QUOTE=lineczka1989;298217 86] Cytat:
Witaj
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja i tak się bardzo pospieszyłam z kupnem sukni bo jak TŻ napisałam ze kupiłam to stwierdził że żartuje :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#3407 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=(kicia);29821851]zaczęło się od podłego nastroju od samego rana, potem uczekły mi dwa autobusy ael to nic. Gdy wracałam do domu dostałam telefon od mamy że ponoć ksiądz zgubił segregator z zapisanymi datami ślubów. Ja oczywiście się zdenerwowałam bo wiadomo od razu głupie myśli oc to będzie
Zamiast obsłużyć najpierw ludzi szybciutko to oni sobie gadali w najlepsze na tym spotkanku. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- kiciu najwazniejsze , że jesteście zapisani i wszystko gra |
|
|
|
#3408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie niepotrzebnie ten koleś takiego popłochu narobił.. Może sami nie dopilnowali sobie zapisu.. kto to wie jak było
|
|
#3410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pięknie to wymyślił, Ci TŻ to jednak czasem potrafią... ja zawsze się śmiałam jak podpytywał wcześniej że nooo na zaręczynach to muszą być fajerwerki wiec miałam taka race ( co stawia się na tortach np.) wbił ją w śnieg i padł na kolana ![]() zabawne to było i słodkie że pamiętał :p |
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały dzien był fantastyczny i w sumie lepiej ze nie oświadczył mi się w tym balonie bo nie chciałabym przy obcym Panu pilocie krzyczeć "taaaak" ![]() A nad zakrzówkiem było tak intymnie, romantycznie i to była ta odpowiednia chwila
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=(kicia);29821851]zaczęło się od podłego nastroju od samego rana, potem uczekły mi dwa autobusy ael to nic. Gdy wracałam do domu dostałam telefon od mamy że ponoć ksiądz zgubił segregator z zapisanymi datami ślubów. Ja oczywiście się zdenerwowałam bo wiadomo od razu głupie myśli oc to będzie
Zamiast obsłużyć najpierw ludzi szybciutko to oni sobie gadali w najlepsze na tym spotkanku. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Kiciu współczuje ci takich nerwów ale najważniejsze że wszystko było dobrze zapisane , tylko ksiądz mógł najpierw przyjądz ludzi co na chwilke tylko a nie kazał czekać im godzinę tez bym się wkurzyła
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od razu sie zdenerwowałam wiadomo każda z nas by pomyślała nie wiadomo co. Miałam dać znać o tym Nice ale sobie darowałam dopóki nie sprawdziłam swojej daty więc mam nadzieję że jej też jest zapisana
|
|
#3415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę narzekać że nie byłam jakaś super hiper zaskoczona, bo szczerze przede mną nie da się łatwo nic ukryć, ale nie spodziewałam się tego ![]() I że też Oni biorą wszystko dosłownie Kurcze na prawde musiały być piękne Wasze zaręczyny ![]() nie lubię takich osób.. wystarczy że na studiach przebywam z takimi panikarzami
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
o rany wiesz co w tej chwili mi wyleciało z głowy
|
|
|
#3418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ah... rozmarzyłam się przez Ciebie Szkoda że mój Tz jest tak mało pomysłowy... ale za to ma tez inne zalety
|
|
|
#3419 |
|
Wtajemniczenie
|
a salon w którym kupowałaś nie ma strony internetowej żebyś się nam pochwaliła ta swoją wymarzoną suknią
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to było tak, że TŻ wymyślił sobię próbę techniczą zaręczyn
wybrałam sobie srebrny pierścionek, który miał mi dać dopiero w restauracji. W dniu zaręczyn: Tż po mnie przyjechał i w drodze do restauracji cały czas mi ględził, co on ma mi powiedzieć. No i ja mu mówie, że co chce, to co ma mi do powiedzenia. I w restauracji mialam prze brechty, TŻ mówi, żeby szybko, póki kelner odszedł od stolika No i w ogóle cały czas TŻ sie mnie pytał co on ma mi powiedzieć. I wziął telefon i zaczął sobie szukać tekst oświadczyn I w końcu klęka, ma w ręce ten srebrny pierścionek i sie mnie pyta "zostaniesz moją żoną?" no to ja brecht i że taaaaaaaaaaaak i mówi do mnie "ściągnij go jeszcze" i wyciągnał złoty i mówi tak "to teraz na serio, miało być po samochodzie..." (ja w tym momencie w płacz, on w płacz) "... to zostaniesz moją żona?" no i chyba wiadomo co powiedziałam a jak sie upłakaliśmy oboje! hehe miło powspominać
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Moje strony 

W ogóle jak nazywa się ten model, bo chyba przeoczyłam? Chcialabym bardzo Cię w niej zobaczyć, pewnie wyglądałaś ZJAWISKOWO!!!
ale mam rabat 10% więc mnie kosztuje 3450
19.05.2012 

będę miała fioletową szarfę 

Zamiast obsłużyć najpierw ludzi szybciutko to oni sobie gadali w najlepsze na tym spotkanku.
Szkoda że mój Tz jest tak mało pomysłowy