|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
Cytat:
porównując posty Justyny do Twoich jest mega różnica i strasznie niefajnie się czyta, że już na początku on Cię raz za razem rani i zawodzi.. ja bym sobie kimś takim głowy nie zawracała, bo skoro początki takie są to strach pomyśleć co będzie później..widocznie to nie ten trzymaj się |
||
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wierzę,że Olka kogoś sobie znajdzie i to będzie ten jedyny
![]() Ale jeśli mu będzie zależeć to nie odpuści łatwo Niestety okres pisania pracy jest ciężki sama to przechodziłam kiedy TŻ był ostro zajęty tym i wiele rzeczy go denerwowało ... Ale wierzę, że będzie ok Ola dobrze , że podjęłaś taką a nie inną decyzję
|
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
Stygmatku, mam nadzieję że się weźmie w garść
Idę się moczyć w wannie pełnej ziółek
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Kawunia do mnie dzwoniła i kmini ze mną gdzie tu pracę znaleźć
kochana ciociunia ![]() szuka znajomości.... i nich mi ktoś powie, że nie tworzymy grupy przyjaciółek, to go pałą potraktuję
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny...oszalałam
![]() zamówiłam na sigmowym pierwsze w moim życiu platformy i to jeszcze tak wysokie, że się pewnie w nich zabiję ja nie wiem co mnie napadło
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
zimno mi, a w weekend ma być zimno dopiero.
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
A i wczoraj ktoś pytał się o moją suknie czyli mniej więcej będzie ta https://lh4.googleusercontent.com/-C...I/s512/234.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-x...I/s512/235.jpg Tylko przy biuście dam mniej ozdób i będzie bardziej wyszczuplająca czyli od biustu do pasa/bioder będę troszkę inna , jakieś zakładki będą itp ale zobaczymy później będziemy dokładnie myśleć ,żeby było ok . No i tren będzie odczepiany wiec tył też będzie troszkę inaczej wyglądać . Wiem , że każdy ma inne gusta ale ja zawsze marzyłam o takiej kiecy ![]() No i w momencie tego podpięcia z przodu będzie szła koronka(albo tiul nie wiem jeszcze dokładnie ) a nie sama tafta jak na zdjęciu . Krawcowa powiedziała, że mam się nie martwić bo suknię uszyję tak , żebym wyglądała idealnie ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- maja pokaż jakie ![]() Freziii oczywiście ,że tworzymy
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj no je natychmiast
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku na pewno będzie pięknie
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
czy śliczne to nie wiem, bo teraz mam wrażenie, że najpierw sie zgłosiłam a dopiero potem je dokładnie obejrzałam
![]() to wszystko przez Kawę, bo kazała mi buty kupować ![]()
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety idzie zima
![]() Cytat:
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
no i Anioł dół sukni trochę w nie moim stylu, ale ogólnie bardzo mi się podoba
![]() poza tym niektóre suknie trzeba zobaczyć na kimś- dopiero wtedy widać jak bardzo pasuja do danej osoby więc czekam z niecierpliwością na efekt końcowy
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Wiadomo, że każdy ma inny gust ale jeśli suknia naprawdę będzie tak cudna to najchętniej przez tydzień bym ją jeszcze nosiła Maja a które wybrałaś buty jasne czy czarne >? |
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to uważam, że jeden dzień na chodzenie w sukni ślubnej to stanowczo za mało..ja to bym chyba takie co najmniej tygodniowe wesele chciała by móc się nią nacieszyć
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Maja
zabiłabym się w takich butach ![]() Dzwoniłam dzisiaj do K- tego kolegi, który był ze mną w czerwcu na weselu, bo zaproponował, że mnie przenocuje jak przyjadę na kongres do Warszawy. ja: Kamiiiiilllll..... bo wiesz co... ja przyjadę w czwartek koło 20 a będę wyjeżdżała w niedzielę o 22, przechowasz mnie przez ten czas? K: no nie wiem, nie wiem to zależy od tego czy będziesz grzeczna... albo raczej niegrzeczna ja: zboczek K: wiesz, zawsze możesz spać pod mostem ja: dzięki Nie wiem jak my ze sobą wytrzymamy tyle dni, ale jak wytrzymamy, to coś czuję, że będzie super ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo- świetny pomysł
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Maja to super bo te jasne są właśnie świetne
I co do sukni to dokładnie nie wyobrażam sobie założyć sukni na kilka godzin .My akurat ślub będziemy mieli koło 17 więc myślę, że od 15,30 będę już paradować w sukni i się nacieszać ![]() I mam nadzieję, że jak wszyscy mnie zobaczą to się wzruszą tak samo było u brata jak wychodził ( sam od nas ) pierwszy zaczął płakać dziadek , potem babcia, druga babcia, ja , wuja, ciotka i tak w sumie każdemu łezka się zakręciła w oku
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
ehh...rozmarzyłam się
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Maja z 15 cm chyba mają
? Świetne są te buty naprawdę ale ja myślę, że już na drugim kroku bym się spokojnie zabiła A Tym bardziej na naszych polskich chodnikach to już w ogóle
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Jest Biały tydzień po komunii to i o ślubie może być
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w rodzinie są jeszcze poprawiny poprawin i poprawiny , poprawin poprawin
więc cały tydzień jeszcze będę balowała więc może zrobię sobie biały tydzień ?W podróż poślubną pojedziemy w góry do Zakopanego miałam w planach wcisnąć w samochód suknie i garnitur tylko co z samowyzwalacza zrobimy sobie foty ? Albo kogoś poprosimy |
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, nie będę milutko się wypowiadać, ale uważam, że skoro tak się zachowuje to faktycznie nie będzie miało sensu "chodzenie". Nie będę mówić Ci, że "zmądrzeje", bo po kilku dniach nie ma jak mądrzeć i niby z czego?. Po prostu teraz wychodzą jego wady i powody, dla których być może nie miał nikogo. Pomimo swej słodkości i lukrowatości, bycia przytulastym i szybkim do wspólnego prysznica i cudownych pieszczot - nie nadaje się na partnera z takim zachowaniem. Skoro teraz nie umie się przemóc choć trochę, to ja nie widzę możliwości zmiany.
Anioł, będziesz piękna
|
|
#2966 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić czekoladowe naleśniki z kremowym twarożkiem
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- I nakleić płatki kolagenowe pod oczy
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tu głodna siedzę ale będę silna i nic nie zjem
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też ich nie zjem. Robię je dla Tżta i dla siebie na jutro do pracy
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmykam przygotować ciuszki na jutro do pracy i wskakuje do łóżka do jutra dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

naprawdę kochany
trzymaj się
01.08.2013
15.08.2014

pokazuj no je natychmiast
13.03.2008