Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-06, 21:20   #1921
kasikkkkka
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

aqO1 gratuluję przeprowadzki
Stary 2011-10-06, 21:26   #1922
rudy_moniq
Zadomowienie

hehe, ponieważ po zalogowaniu się od razu na ostatniej stronie zauważyłam komentarz kasikkkkki postanowiłam również złożyć gratulacje dla aQ z okazji przeprowadzki chociaż jeszcze nie wiem o co chodzi ale domyślam się, że wiadomo kiedy brat zwolni lokum gratuluję Kochana

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

lecę nadrabiać

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:36   #1923
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Świetnie! Będę trzymać kciuki, aby wszystko wypaliło
Dziękuję Też mam nadzieję, że nie będzie żadnych przeszkód

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
aqO1 gratuluję przeprowadzki
Dziękuję ślicznie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
hehe, ponieważ po zalogowaniu się od razu na ostatniej stronie zauważyłam komentarz kasikkkkki postanowiłam również złożyć gratulacje dla aQ z okazji przeprowadzki chociaż jeszcze nie wiem o co chodzi ale domyślam się, że wiadomo kiedy brat zwolni lokum gratuluję Kochana
Dziękuję! Jejuu dziewczyny w końcu jakiś konkret, można coś planowac na dłuższą metę itd

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:48   #1924
kinia860
Zakorzenienie

Wrocilam z tancow .Znowu dzis nas meczyli tangiem ,przez tamte pary tak wszystko powoli idzie,a na koniec zaczelismy walca wiedenskiego sie uczyc ,chyba najbanalniejszy taniec nie sylvi??my juz go na weselach po %% tanczymy z tz

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Kto ogladal wczoraj Na Wspolnej? Czemu sie na Emilke wkurzaja?
Bo zostawila Jasia samego w domu( spal) i wyszla przed dom do tego chlopaszka Błażeja i na spacer poszli,a jasiek sie obudzil i plakal ,a wtedy Agnieszka z Rafalem do domu wrocili.

Cytat:
A wam nie pękają? Bez skojarzen

Kinia, pękają ci ciasta takie? pewnie nie bo ty super gospodyni jestes...
Czasem mi peknie zebra ,ale ja mam chu...owy ,stary piekarnik to maja prawo,ale widze ladnie ci wyrosl tylko malo tych ciemnych paskow,ale jak na pierwszy raz jest bardzo dobrze,jestem z ciebie dumnaA na to pekniecie ,zeby nie bylo widac zrob polewe czekoladowa ,albo kup gotowa z gellwe czy innej firmy i postepuj wedlug tego co jest napisane na opakowaniu,albo sama zrob z mleka ,kakao,margaryny troche i cukru.

Sylvi tez byl chciala kupowac lozkooo malzenskie

Aq super z tym mieszkaniem ,a widzisz ty mi ostatnio zazdorscilas umowy z zespolem ,ale to ja ci zazdroszcze ,bo bedziesz lada chwila z tz mieszkala ,a ja dopiero za 2lata ,no ciut mniej

santom jak te zadania?? bo ja moge je rozwiazac,przypomnialabym sobie co nie co:P

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-10-06 o 21:50
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:55   #1925
aQ01
Zadomowienie

Jakie macie rozmiary pierścionków zaręczynowych/palców serdecznych? Bo ja mam chyba 10, ewentualnie małe 11 (mierzyłam u koleżanki w jubilerskim i różnie właśnie ) i podobno to mega małe rozmiary i nie zawsze są dostępne wszystkie modele w tym rozmiarze... Ostatnio mi ta koleżanka mówiła, że przyszedł chłopak kupic pierścionek i prosił o rozmiar.... 20!!!

Stary 2011-10-06, 21:58   #1926
kinia860
Zakorzenienie

ja mam 13 ale na serdecznym lata ,wiec powiniec byc 12 ,a na srodkowy13 pasuje idealnie
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:59   #1927
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Jakie macie rozmiary pierścionków zaręczynowych/palców serdecznych? Bo ja mam chyba 10, ewentualnie małe 11 (mierzyłam u koleżanki w jubilerskim i różnie właśnie ) i podobno to mega małe rozmiary i nie zawsze są dostępne wszystkie modele w tym rozmiarze... Ostatnio mi ta koleżanka mówiła, że przyszedł chłopak kupic pierścionek i prosił o rozmiar.... 20!!!
ja mam i pierścionek zaręczynowy i obrączkę w rozmiarze 11 (oczywiście mówię o palcu serdecznym)
i obrączka jest na mnie w sam raz, a pierścionek jest lekko luźny, ale z tego co mi J opowiadał, to w tym rozmiarze nie było zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o pierścionki
Stary 2011-10-06, 22:16   #1928
sylvi_86
Zakorzenienie

oj tak. wieden ma najmniej krokow... czy najbanalniejszy..hmmm jak sie tanczy krok podstawowy to tak.. chociaz nie do konca:P

ja nie wiem jaki mam rozmiar... nie mam pojecia
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 22:42   #1929
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
(...) Moniq fajneie ,ze tacie sie prezent podoba to kiedy nastapi jego realizacja??
A co do pracy to nie mysl teraz o tym ,napewno ktos sie odezwie ,nie wypadlas przeciez zle.
nie wiem kiedy zrealizujemy prezent, trzeba tam zadzwonić i umówić się ale chyba w przyszły weekend
Cytat:
Macie dokument, ktory w naglowku ma napisane "wzor podania - kraków" - jakbyscie ten plik zapisaly?
plik nazwałabym 'dokument dla wrednej starej panny'
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
bylismy z P. pochodzic dzisiaj za łózkiem i nawet powiem wam ze ustrzelilismy okazje w BRW.... musimy poczekac troche bo poki co byl wystawiony baner a czekamy az przysla meble... oby byly fajne...
fajnie!
Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Zostałam właśnie dobita.
Galuś tak mi przykro! nie martw się, coś wymyślicie myślę, że narazie musisz skończyć swoje studia a później razem coś wykombinujecie z TŻ będzie dobrze
Cytat:
o kurcze, ale ciasto-gigant jakieś wielkie wyrosło i chyba dlatego troszkę pękło ale bym schrupała kawałek
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja to jestem ciekawa reakcji mamy P. bo ona zostanie w mieszkaniu zupelnie sama... no i P. nei bedzie juz placil polowy czynszu
o kurcze to może być problem... P. powinien to jakoś delikatnie załatwić i wydaje mi się że jak najszyciej, żeby Jego Mama była dużo wcześniej przygotowana
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Ja tu na chwilkę tylko ... bo J, chyba znalazł jakąś dorywczą pracę w call center. O ile dobrze skumałam to na etat, tam gdzie wczoraj powiedział "odezwę się", dziś zadzwonił i ma się jutro tam stawić. Rety, jeśli tam się zaczepi do czasu znalezienia lepsze to ja będę mogła odkładać na wesele i przestanie ubywać kasy z konta....jaka ulga. Ale mimo wszystko wolałabym, żeby znalazł coś fajniejszego.
cieszę się że coś znalazł nie wiem jaki jest Twój TŻ, ale ja na słuchawce wyrobiłam tylko 1miesiąc przez stan zdrowia przez gadanie miałam permanentne zapalenie gardła co podleczyłam się przez weekend to od poniedziałku znów opuchlizna nie mówiąc o zap.ie.rd.olu jakich mało oby Twój TŻ był twardy!
Cytat:
Wyprowadzamy się na wiosnę! Wstępny termin - kwiecień
no to jeszcze raz jupiiiiiiii super, ciesze się (i troszkę zazdroszczę )
Cytat:
hm, z tego co się orientuję to mam 10-11 chociaż mam tłuste paluchy zawsze wydawało mi się, że 10 to standardowa wielkość palca a 20?! o mateczko, to chyba na duży paluch u nogi

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-10-06 o 22:43
Stary 2011-10-06, 22:42   #1930
rudy_moniq
Zadomowienie

nikt nie zadzwonił dziś no i martwię się ale jest jeszcze jutro
narazie znalazłam kilka ofert, znów wyślę CV
dziś fajny dzień, najpierw jako kura domowa, potem wizyta u kumpeli, a na deser TŻ ale zmęczony był biedactwo

Mama powiedziała mi że siostra cioteczna wyszła za mąż (cywilny) po trzech miesiącach znajomości z facetem hehe a wcześniejszy 7letni związek zerwała dziewczyna rok starsza ode mnie hehe, bardzo ciekawe mój Tata był zszokowany bo jest jej chrzestnym a nic nie wiedział podobno było mini-przyjęcie, tylko PM i rodzice i to było dawno jakoś rok temu, teraz wynajmują mieszkanie i mieszkają w Wa-wie nie było wpadki ani nic po prostu informacje zaciągnięte od kuzyna przypadkowo spotkanego na ulicy nieźle...
można? można

idę jeść kolację

Stary 2011-10-06, 23:10   #1931
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
hm, z tego co się orientuję to mam 10-11 chociaż mam tłuste paluchy zawsze wydawało mi się, że 10 to standardowa wielkość palca a 20?! o mateczko, to chyba na duży paluch u nogi
Oj nie, nie ma tak dużo 10. Z tego co mi koleżanka mówiła to takim najczęstszym jest 13 na palec serdeczny. Najwięcej modeli jest podobno w przedziale 12-15, a tego 20 nie umiem sobie jakoś wyobrazic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-06, 23:35   #1932
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie, nie ma tak dużo 10. Z tego co mi koleżanka mówiła to takim najczęstszym jest 13 na palec serdeczny. Najwięcej modeli jest podobno w przedziale 12-15, a tego 20 nie umiem sobie jakoś wyobrazic
hm, no to może faktycznie nie ma dużo 10... TŻ nie żalił mi się więc nie wiem
może ten rozmiar 20 to na palec środkowy? niektóre dziewczyny tak noszą

przyszykuję sobie CV do rozwożenia na jutro i lecę spać
aaa tylko cholerka toner mi się kończy! eh, może jeszcze zadziała... no nic, zobaczę
paaa

Stary 2011-10-07, 05:08   #1933
natasia20
Zakorzenienie

Heej Laski
Wpadłam tylko na chwilę znów przed całym dniem na uczelni
Co do rozmiarów pierścionków ja mam tak chyba 15-16 ale trzeba uważać bo np byliśmy z TŻ mierzyć sobie palce jak kupowaliśmy te Nasze obrączki i mi wyszło 14 i mówię do pami w jubilerskim obrączkę (wybrałam wzór ) rozmiar 14 zakładam a ona zamała
Wię musiało być 14
a np oczka mogą nie zmienić trochę rozmiar tak mi się wydaje
Miłego dnia kochane
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 05:19   #1934
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tu na chwilkę tylko ... bo J, chyba znalazł jakąś dorywczą pracę w call center. O ile dobrze skumałam to na etat, tam gdzie wczoraj powiedział "odezwę się", dziś zadzwonił i ma się jutro tam stawić. Rety, jeśli tam się zaczepi do czasu znalezienia lepsze to ja będę mogła odkładać na wesele i przestanie ubywać kasy z konta....jaka ulga. Ale mimo wszystko wolałabym, żeby znalazł coś fajniejszego.

Uf.
gratuluję! lepsze to niż nic w końcu możecie ruszyć z miejsca i bez obaw planować
Cytat:
Gessler w Tarnowskich Górach - któraś z was chyba jest stamtąd
oglądałam! niezła ta właścicielka pani Ania
Cytat:
Aparat... Miałam wizytę miesiąc temu i było super bezboleśnie aż do teraz - od godziny bułki nie mogę ugryźc

gratuluję przeprowadzki!
Cytat:
Jasne, że lepsze, tym bardziej, że z roku się zrobiło 11 miechów do ślubu! matko, jak ten miesiąc zleciał. Jak z bicza...! moment. A teraz i cały październik zleci, bo mam zawalony po brzegi, więc....ojejku, zaraz będzie trzeba zaproszenia wybierać (tak koło maja) i inne takie. I wina kupować. Nie chce mi się

Blue, zazdroszczę Ci takiej przedślubnej euforii
niektórzy w pół roku decydują się na ślub i potrafią załatwić wszystko na ostatni guzik w ciągu tego pół roku, więc Wy też sobie dacie radę, zwłaszcza, że TŻ ma pracę
Cytat:
chyba 12 na serdecznym, ale ja jestem na diecie, więc może być jeszcze mniejszy rozmiar

Ala, co z tą zebrą?
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 07:36   #1935
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć i dzień dobry! Zaraz weekend!

Sylvi, kupcie na allegro. Kocham nasze allegrowe wyro. Jak TŻta nie ma to zawsze, ale to zawsze w ciągu nocy nieświadomie obkręcam się i leżę w poprzek a jak dziś jeszcze od rana leje to już wogóle to najprzyjemniejsze miejsce pod słońcem

Aq,jeah! gratuluję wyprowadzki! To co? może jakiś pierścionek do tego czasu?

Kinia, Ty weź mi ciastko na ślub upiecz! Ty wiesz wszystko o ciastkach!

Ruda, kciukamy dalej a mój TŻ jest twardy i nieczęsto go gardło boli, a do za 2 miechy może znajdzie coś innego? tylko teraz mu dyspozycyjność spadnie i nie będzie mógł tak często na rozmowy latać, heh. Już sama nie wiem co powinien zrobić

Nie no, jaaa wiem, że w 8 miechów to z paluszkiem wszystko pozałatwiamy tylko po prostu przeraża mnie np. ustalenie menu, bo ja nie wiem czy się różni krakowska od polędwicy (nie no, wiem, ale moja głupota kulinarna jest porównywalna do tego zagadnienia)
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:42   #1936
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej!!

Kinia
zadania gdzies tam wczesniej napisalam

aq01 gratuluje kolejnego kroku do przodu;D

sylvi niestety nie doradze nic w sprawie materaca, bo sie nie znam za to po raz kolejny stwierdzam, ze moi rodzice chyba mnie nie kochaja;D bo u mnie nie bylo zadnych przeciw kiedy w wieku 19 lat poszlam zupelnie na swoje tzn bylo im smutno, ale rozumieli

gaja tez sie kiedys zabieralam do call center, wytrzymalam jeden dzien ale fakt, nie bylam przyparta do muru wtedy, wiec nie zalezalo mi za bardzo na tym teraz najwazniejsze, ze J. ma jakis punkt zaczepienia i bedzie na biezaco jakas kaske przynosil a czas na kolejne rozmowy znajdzie na pewno

ala i jak ciacho wyszlo??

WCZORAJ MAMA ODEBRALA OBRACZKI;D jupiiiii;D ciekawa jestem jak wygladaja
i zaraz podesle Wam linka z butami

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

takie cos: http://www.ebay.co.uk/itm/Satin-Purp...ht_1215wt_1185

http://www.ebay.co.uk/itm/Ladies-Pur...8#ht_651wt_952

http://www.ebay.co.uk/itm/Satin-Purp...ht_1173wt_1185

ale jst mega malobutow z calkowicie zakrytymi palcami;(

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:49   #1937
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 11, ale swojemu D. powiedziałam, że mam 12 i przez to mój pierscień jest za duży na palec serdeczny, dlatego noszę go na środkowym Nie martw się wyborem pierścionków, bo zawsze można zmniejszyć Lepiej jest zmniejszać niż zwiększać, moim zdaniem

Cytat:
mój TŻ ma rozmiar 21 palca serdecznego a on ma paluchy jak serdelki takie ogromne
Cytat:
ma to zawsze, ale to zawsze w ciągu nocy nieświadomie obkręcam się i leżę w poprzek a jak dziś jeszcze od rana leje to już wogóle to najprzyjemniejsze miejsce pod słońcem
U mnie też dzisiaj pada... W ogóle to burza jest Mój Domiś już do szkółki wyszedł

Gaja, powiedz Ty mi, a J. będzie pracowal na tym call center, sprzedając jakieś rzeczy, czy na takiej bardziej infolinii (będzie odbierał telefony klientów)?

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:52   #1938
santom
Zakorzenienie

mutny, a Ty co?nie szkolkujesz sie??

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-10-07, 08:54   #1939
Mutny
Zakorzenienie

Santom, te pierwsze boskie!!! Nie rozumiem, czemu się nazywają wedding shoes, skoro ja bym mogła w nich spokojnie wyjśc na ulice na codzien

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
mutny, a Ty co?nie szkolkujesz sie??
szkolkuję się, ale mam na 12:30

Stary 2011-10-07, 09:03   #1940
santom
Zakorzenienie

i do ktorej masz zajecia?? kurcze fjnie Wam tam;D mi sie chce gdzies do ciepelka wybyc
no te pierwsze sa sliczne, ale boje sie, ze troszke za wysokie bo maja 9cm... ale fakt, mi tez sie najbardziej ze wszystkich podobaja chyba musze Tomkowi jakies podwyzszacze kupic bo taki maly karakanek z niego jest a jak ubiore buty wysokie, togo przerosne

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-10-07, 09:27   #1941
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
i do ktorej masz zajecia?? kurcze fjnie Wam tam;D mi sie chce gdzies do ciepelka wybyc
no te pierwsze sa sliczne, ale boje sie, ze troszke za wysokie bo maja 9cm... ale fakt, mi tez sie najbardziej ze wszystkich podobaja chyba musze Tomkowi jakies podwyzszacze kupic bo taki maly karakanek z niego jest a jak ubiore buty wysokie, togo przerosne
do 14:00 ale w tym czasie powinnam sie rozdwoić i być na 2 zajęciach naraz Bo tu jest zupełnie inaczej... po pierwsze na moim wydziale są trymestry a nie semestry, i teraz chodzę na 3 przedmioty. Każdy przedmiot jest 3 razy w tygodniu. Tak beznadziejnie poukładali plan, ze przedmioty po angielsku się nakładają ze sobą godzinowo... Całkowity bezsens, ale jakoś dam radę, raz będe chodzić tu, raz tam

9cm to nie jest aż taki duzy obcas Miałam kiedyś mega wygodne buty na takim obcasie A Tomek ile cm jest od Ciebie wyższy?

Stary 2011-10-07, 09:39   #1942
santom
Zakorzenienie

ciezko powiedziec ile ale wlasnie tak do 10cm znalazlam wlasnie takie wkladki do butow, wiec go moze troche urosne przed slubem;D tak z 2,5 cm;D
kurcze, to ladny sajgonik masz;D ale zajecia krociutko;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-10-07, 10:06   #1943
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli jesteśmy przy temacie ciast, to ja się chwalę, że jutro robie karpatkę
Narobiłaś mi smaka na karpatkę i chyba jutro zrobię
Cytat:
No to gratki!!!!!!!! Bardzo się cieszę!!
Cytat:
Jasne, że lepsze, tym bardziej, że z roku się zrobiło 11 miechów do ślubu! matko, jak ten miesiąc zleciał. Jak z bicza...! moment. A teraz i cały październik zleci, bo mam zawalony po brzegi, więc....ojejku, zaraz będzie trzeba zaproszenia wybierać (tak koło maja) i inne takie. I wina kupować. Nie chce mi się

Blue, zazdroszczę Ci takiej przedślubnej euforii
Kochana, spokojnie wszystko załatwicie. Co do wyboru menu, przecież możesz poprosić mamę czy teściową o pomoc Będzie dobrze
Aa, ja głupia jestem, więc nie ma czego zazdrościć
Cytat:
ciezko powiedziec ile ale wlasnie tak do 10cm znalazlam wlasnie takie wkladki do butow, wiec go moze troche urosne przed slubem;D tak z 2,5 cm;D
kurcze, to ladny sajgonik masz;D ale zajecia krociutko;D
To i tak masz dobrze, bo mój TŻ jest ode mnie tylko 6 cm wyższy, więc z obcasami nie poszaleje.

Ja zaraz lecę do pracy.
Bratowa mi napisała, że babcię karetka zabrała, bo ma coś z nerkami. Mam nadzieje, że będzie z nią ok Martwię się.

Miłego dnia dziewczynki.
Stary 2011-10-07, 10:53   #1944
1988Marlena
Zadomowienie

Aq gratuluję wyprowadzki
Santom gratuluję obrączek i buty fajne

Cytat:
Cytat:
Dziękuję Ja serdeczny mam u lewej ręki mam coś około 18, a u prawej ok. 20-21 i podkreślam ze to u ręki nie u nogi

Mam grube paluchy bo cała jestem gruba, ale jak mierzyłam kiedyś u złotnika "miarki" (takie obrączki do określenia rozmiaru palca) to powiedział że ja nawet gdybym była szczuplutka to bym miała taki rozmiar bo mam grube kostki w palcach

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:05   #1945
jlys
Zakorzenienie

hej laski
bylam dzis u lekarza-udalo mi sie wepchac , mam antybiotyk,jeszcze mialam przygode-nalatalam sie po aptekach bo mi nie chcialy leków sprzedac bo recepta nieczytelna Na szczescie już mam troche goraczkuje wiec nie wiem czy posiedze dziś na wizażu
aQ gratulacje ja mam rozmiar 9 zaręczynowego
Gaja mam nadzieje , ze teraz wszystko zaczne sie ukladac nie martw się zdażysz ze wszystkim
blue mam nadzieje, że z babcia ok

moj tz na szczęscie sporo wyższy jest odemne więc jakich bym nie zalożyla butów to i tak będę niższa, ale do slubu chyba jakies 5-7cm kupie, chcialam isc w 12 cm(nie chce żeby tez suknia mi szurala po ziemi bardzo) ale nie dam rady do suknii w takich butach, po za tym nogi by chyba odbadly, nie wspomne o możliwości potknięcia sie czy coś i gleba przed oltarzemwiec delikatny obcasik i bedzie git

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:14
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:06   #1946
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
hej laski
bylam dzis u lekarza-udalo mi sie wepchac , mam antybiotyk,jeszcze mialam przygode-nalatalam sie po aptekach bo mi nie chcialy leków sprzedac bo recepta nieczytelna Na szczescie już mam troche goraczkuje wiec nie wiem czy posiedze dziś na wizażu
aQ gratulacje ja mam rozmiar 9 zaręczynowego
Gaja mam nadzieje , ze teraz wszystko zaczne sie ukladac nie martw się zdażysz ze wszystkim
blue mam nadzieje, że z babcia ok

moj tz na szczęscie sporo wyższy jest odemne więc jakich bym nie zalożyla butów to i tak będę niższa, ale do slubu chyba jakies 5-7cm kupie, chcialam isc w 12 cm(nie chce żeby tez suknia mi szurala po ziemi bardzo) ale nie dam rady do suknii w takich butach, po za tym nogi by chyba odbadly, nie wspomne o możliwości potknięcia sie czy coś i gleba przed oltarzemwiec delikatny obcasik i bedzie git

Mój jest ode mnie jakies 20 cm wyższy więc tez nei mam problemu jeśli chodzi o obcasy

Kuruj się moja mama dzis była u lekarza i ma zapalenie krtani ledwo mówi

Stary 2011-10-07, 12:07   #1947
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 9... dosyć mały rozmiar, obawialam się, żeby TŻ nie wybrał jakiegoś super wielkiego, dlatego systematycznie mu 'podpowiadałam', że mi przydalby się taki nietypowy

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:28   #1948
jlys
Zakorzenienie

piona HisHoney mamy taki sam rozmiar - 9
Marlena mój odemnie jakies 25-28 cm oj to twoja mama urządzila sie jak ja- też mam zapalenie krtani..już 3 raz w tym roku..ale od malego dziecka tak mam, juz jak tydzien mialam to mialam zapalenie krtanii i tchawicy (mama mówi , że to dlatego , ze tak się darlam ) na szczęście powidzial mi lekarz , ze szybciutko przyszlam , ale jakby bylo zle po weekendzie to mam iśc w poniedzialek

a i moj pierscien tż kupil w rozmiarze 11 . i byliśmy zmniejszać o te 2 rozmiary

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-10-07 o 12:31
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 14:25   #1949
1988Marlena
Zadomowienie

Co tu dziś tak spokojnie?

Ja zmykam, jadę do przyjaciółki na obgadywanie TŻtów jeśli wrócę w miarę wcześnie to wpadnę jeszcze dziś wieczorkiem

Buziaki

Stary 2011-10-07, 14:34   #1950
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Ruda, kciukamy dalej a mój TŻ jest twardy i nieczęsto go gardło boli, a do za 2 miechy może znajdzie coś innego? tylko teraz mu dyspozycyjność spadnie i nie będzie mógł tak często na rozmowy latać, heh. Już sama nie wiem co powinien zrobić
a to spoko, twardziel, czyli da radę na pewno pracę rzeczywiście może zmienić, ale nie martw się tą dyspozycyjnością, póki będzie miał tą pracę to nie ma takiego ciśnienia na inną ja nie chciałam Was broń Boże wystraszyć, tylko informuję, że call center to dość specyficzna robota
Cytat:
WCZORAJ MAMA ODEBRALA OBRACZKI;D jupiiiii;D ciekawa jestem jak wygladaja
i zaraz podesle Wam linka z butami
wow, macie obrączki, ale super (tzn. Wasza mama ma )
butki fajne ale kolorystyka nie moja i faktycznie wolałabym zakryte czubki, no ale tak jak mówisz, mało jest takich modeli
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Dziękuję Ja serdeczny mam u lewej ręki mam coś około 18, a u prawej ok. 20-21 i podkreślam ze to u ręki nie u nogi
hehe Marlena, dobrze wiesz, że to był żarcik mam nadzieję że Cię nie uraziłam
ludzie mają na prawdę różne (i dziwne) palce niezależnie od swojej wagi, moja koleżanka-chudzina ma kościotrupie paluszki czyli takie 'uschnięte' palce z mega grubą kostką, wygląda jakby jakieś zwyrodnienie miała
z kolei mój Tata mimo że nie ma nadwagi to ma grube palce od pracy i na niego to potrzeba rozmiar ponad 30 obrączka nawet na mały palec mu nie wchodzi więc jej nie nosi od jakich 15 lat
bluesky ojej, oby z babcią było wszystko dobrze! i miłego dnia w pracy

Dziewczyny, ja dziś wstałam o 14 tragedia, miałam rozwozić CV i wyszła... wszystko przez @ taki ból w krzyżu mnie złapał że przeleżałam pół dnia, niedawno zjadłam śniadanie
dzwoniłam w sprawie lotu balonem dla Taty... terminy na koniec roku ehh no nic, muszę porozmawiać o tym z rodzicami... szkoda, bo dostać prezent 2miesiące po urodzinach to trochę niefajnie
z kolei jak rozmawiałam z Mamą przez tel. to zadzwonił do mnie numer z rekrutacji i nie odebrałam jak próbowałam oddzwonić to 'nie ma takiego numeru'... już zestresowałam się że jakiś beznadziejny ten piątek dla mnie no ale nic to, na szczęście zadzwonili znów dzwonili w sprawie testu, że przeszłam i zapraszają na drugi etap rekrutacji czyli na rozmowę to będzie 13paźdz. w czwartek jak wtedy dostanę pracę to chyba nawet polubię liczbę 13 kurcze, cieszę się jak dziecko, bo strasznie nie podobał mi się ten test, no ale udało się z innych rozmów nie dzwonią... no, ale dobre to co mam

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-10-07 o 14:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości