![]() |
#1922 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
hehe, ponieważ po zalogowaniu się od razu na ostatniej stronie zauważyłam komentarz kasikkkkki postanowiłam również złożyć gratulacje dla aQ z okazji przeprowadzki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- lecę nadrabiać ![]()
#1923 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z tancow
![]() ![]() ![]() ![]() Bo zostawila Jasia samego w domu( spal) i wyszla przed dom do tego chlopaszka Błażeja i na spacer poszli,a jasiek sie obudzil i plakal ,a wtedy Agnieszka z Rafalem do domu wrocili. Cytat:
![]() ![]() ![]() Sylvi tez byl chciala kupowac lozkooo malzenskie ![]() Aq super z tym mieszkaniem ![]() ![]() santom jak te zadania?? bo ja moge je rozwiazac,przypomnialabym sobie co nie co:P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-06 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zadomowienie
|
Jakie macie rozmiary pierścionków zaręczynowych/palców serdecznych? Bo ja mam chyba 10, ewentualnie małe 11 (mierzyłam u koleżanki w jubilerskim i różnie właśnie
![]()
#1926 |
Zakorzenienie
|
ja mam 13 ale na serdecznym lata ,wiec powiniec byc 12 ,a na srodkowy13 pasuje idealnie
![]()
#1927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i obrączka jest na mnie w sam raz, a pierścionek jest lekko luźny, ale z tego co mi J opowiadał, to w tym rozmiarze nie było zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o pierścionki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
oj tak. wieden ma najmniej krokow... czy najbanalniejszy..hmmm jak sie tanczy krok podstawowy to tak.. chociaz nie do konca:P
ja nie wiem jaki mam rozmiar... nie mam pojecia |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Galuś tak mi przykro! nie martw się, coś wymyślicie ![]() ![]() ![]() o kurcze, ale ciasto-gigant ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to jeszcze raz jupiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-06 o 22:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
nikt nie zadzwonił dziś
![]() ![]() ![]() ![]() narazie znalazłam kilka ofert, znów wyślę CV ![]() dziś fajny dzień, najpierw jako kura domowa, potem wizyta u kumpeli, a na deser TŻ ![]() ![]() Mama powiedziała mi że siostra cioteczna wyszła za mąż (cywilny) po trzech miesiącach znajomości z facetem hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() można? można ![]() idę jeść kolację ![]()
#1931 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() może ten rozmiar 20 to na palec środkowy? niektóre dziewczyny tak noszą przyszykuję sobie CV do rozwożenia na jutro i lecę spać ![]() aaa tylko cholerka toner mi się kończy! ![]() paaa ![]()
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Heej Laski
![]() Wpadłam tylko na chwilę znów przed całym dniem na uczelni ![]() Co do rozmiarów pierścionków ja mam tak chyba 15-16 ale trzeba uważać bo np byliśmy z TŻ mierzyć sobie palce jak kupowaliśmy te Nasze obrączki i mi wyszło 14 i mówię do pami w jubilerskim obrączkę (wybrałam wzór ) rozmiar 14 zakładam a ona zamała ![]() Wię musiało być 14 ![]() a np oczka mogą nie zmienić trochę rozmiar tak mi się wydaje ![]() Miłego dnia kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oglądałam! niezła ta właścicielka pani Ania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ala, co z tą zebrą? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
Cześć i dzień dobry! Zaraz weekend!
![]() Sylvi, kupcie na allegro. Kocham nasze allegrowe wyro. Jak TŻta nie ma to zawsze, ale to zawsze w ciągu nocy nieświadomie obkręcam się i leżę w poprzek ![]() ![]() Aq,jeah! gratuluję wyprowadzki! To co? może jakiś pierścionek do tego czasu? ![]() Kinia, Ty weź mi ciastko na ślub upiecz! Ty wiesz wszystko o ciastkach! Ruda, kciukamy dalej ![]() ![]() Nie no, jaaa wiem, że w 8 miechów to z paluszkiem wszystko pozałatwiamy tylko po prostu przeraża mnie np. ustalenie menu, bo ja nie wiem czy się różni krakowska od polędwicy (nie no, wiem, ale moja głupota kulinarna jest porównywalna do tego zagadnienia) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
hej!!
Kinia zadania gdzies tam wczesniej napisalam ![]() aq01 gratuluje kolejnego kroku do przodu;D sylvi niestety nie doradze nic w sprawie materaca, bo sie nie znam ![]() ![]() ![]() gaja tez sie kiedys zabieralam do call center, wytrzymalam jeden dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ala i jak ciacho wyszlo?? WCZORAJ MAMA ODEBRALA OBRACZKI;D jupiiiii;D ciekawa jestem jak wygladaja ![]() i zaraz podesle Wam linka z butami ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- takie cos: http://www.ebay.co.uk/itm/Satin-Purp...ht_1215wt_1185 http://www.ebay.co.uk/itm/Ladies-Pur...8#ht_651wt_952 http://www.ebay.co.uk/itm/Satin-Purp...ht_1173wt_1185 ale jst mega malobutow z calkowicie zakrytymi palcami;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gaja, powiedz Ty mi, a J. będzie pracowal na tym call center, sprzedając jakieś rzeczy, czy na takiej bardziej infolinii (będzie odbierał telefony klientów)?
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
mutny, a Ty co?nie szkolkujesz sie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
Santom, te pierwsze boskie!!!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- szkolkuję się, ale mam na 12:30 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
i do ktorej masz zajecia?? kurcze fjnie Wam tam;D mi sie chce gdzies do ciepelka wybyc
![]() no te pierwsze sa sliczne, ale boje sie, ze troszke za wysokie bo maja 9cm... ale fakt, mi tez sie najbardziej ze wszystkich podobaja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 9cm to nie jest aż taki duzy obcas ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
ciezko powiedziec ile
![]() ![]() kurcze, to ladny sajgonik masz;D ale zajecia krociutko;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to gratki!!!!!!!! Bardzo się cieszę!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Aa, ja głupia jestem, więc nie ma czego zazdrościć ![]() Cytat:
Ja zaraz lecę do pracy. Bratowa mi napisała, że babcię karetka zabrała, bo ma coś z nerkami. Mam nadzieje, że będzie z nią ok ![]() Miłego dnia dziewczynki. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | ||
Zadomowienie
|
Aq gratuluję wyprowadzki
![]() Santom gratuluję obrączek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam grube paluchy bo cała jestem gruba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
hej laski
bylam dzis u lekarza-udalo mi sie wepchac ![]() ![]() ![]() aQ gratulacje ![]() ![]() Gaja mam nadzieje , ze teraz wszystko zaczne sie ukladac ![]() ![]() blue mam nadzieje, że z babcia ok ![]() moj tz na szczęscie sporo wyższy jest odemne więc jakich bym nie zalożyla butów to i tak będę niższa ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-07 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój jest ode mnie jakies 20 cm wyższy więc tez nei mam problemu jeśli chodzi o obcasy ![]() Kuruj się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
piona HisHoney mamy taki sam rozmiar - 9
![]() Marlena mój odemnie jakies 25-28 cm ![]() ![]() ![]() a i moj pierscien tż kupil w rozmiarze 11 ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-07 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zadomowienie
|
Co tu dziś tak spokojnie?
![]() ![]() Ja zmykam, jadę do przyjaciółki na obgadywanie TŻtów ![]() ![]() Buziaki ![]()
#1950 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() butki fajne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ludzie mają na prawdę różne (i dziwne) palce niezależnie od swojej wagi, moja koleżanka-chudzina ma kościotrupie paluszki ![]() ![]() z kolei mój Tata mimo że nie ma nadwagi to ma grube palce od pracy i na niego to potrzeba rozmiar ponad 30 ![]() ![]() bluesky ojej, oby z babcią było wszystko dobrze! ![]() ![]() Dziewczyny, ja dziś wstałam o 14 ![]() ![]() ![]() dzwoniłam w sprawie lotu balonem dla Taty... terminy na koniec roku ![]() ![]() z kolei jak rozmawiałam z Mamą przez tel. to zadzwonił do mnie numer z rekrutacji i nie odebrałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-07 o 14:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.