Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-06, 23:50   #2581
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
może i masz rację a linki

Idę spać... jak zwykle chodzę za póxno a potem nieprzytomna łażę

Dobranoc
ja też idę, po 7 muszę wstać dobranoc Wam

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 23:53   #2582
Misiakowa90
Raczkowanie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

dobranoc Wam dziewczynki i miłych snów Ja na TŻ do 1:00 czekam czyli jeszcze 2 h

http://www.suwaczek.pl/cache/ce8919d9c4.png

Zaręczyny:

http://www.suwaczek.pl/cache/21362bc084.png
Misiakowa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 23:57   #2583
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiakowa90 Pokaż wiadomość
dobranoc Wam dziewczynki i miłych snów Ja na TŻ do 1:00 czekam czyli jeszcze 2 h
Ja swojego już mam
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 00:04   #2584
Misiakowa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja swojego już mam
podziel się A tak poważnie- miłego wieczorka z Twoim Ukochanym

Zaręczyny:

Stary 2011-10-07, 00:13   #2585
Linaewen
Zakorzenienie

Nie oddam
Wieczór dzisiaj bardzo wyborczy-oglądamy kandydatury z naszego okręgu

Nam też wyszedł Palikot/PO.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 00:21   #2586
Misiakowa90
Raczkowanie

mi też wyszedł

Zaręczyny:

Stary 2011-10-07, 07:33   #2587
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
dobre dobreJa powiem szczerze, że jesteśmy z Tż-tem 6 lat razem ale nigdy nie widział mnie rzygającejJa jestem z tych niepijących więc mi wystarczy niewiele żebym poczuła się źleKiedyś jak wróciłam z małej imprezy z Tż-tem i jego rodziną do swojego domu to położyłam się do swojego łóżka i omentalnie poczułam, że jest mi niedobrze... No, niestety nie zdąrzyłam do łazienki i zwymiotowałam na swoją poduszkę i pościelTak mnie ścięło, że tylko ściągnęłam poszwę, rzuciłam w kąt pokoju i poszłam dalej spać pod zarzyganą kołdrąOczywiście nie ma się czym chwalić ale ja się teraz z tego śmieję

Tż niedawno poszedł więc wzięłam się za nadabianieMuszę przyznać, że byłam dzisiaj w szoku...Tż jak przyszedł po mnie po pracy od razu powiedział, że rozmawiał z właścicielem sali, którą na 1 miejscu biezemy pod uwagę i wypytał się kilka szczegółów Szok!Oczywiście nie dowiedział się za wiele ale... Co Nas niemile zaskoczyło to biorą za salę 160 zł od osoby z poprawinamiNie wiedziałam, że na zwykłej stołówce mogą tyle wziąć. No ale podobno zrobili tam remont i planuą dalej coś tam robić. Z tego co Tż mi mówił to do 2013 roku mają postawić jakąś altankę w ogrodzie, żeby ozna było sobie usiąść na dworze jakby ktoś chciał Tż chce pogadać z właścicielką, żeby spuściła cenę do 150 zł od osoby ale nie wiem co z tego wyjdziePowiedział jeszcze, że podają 11 dań gorących. 8 w dzień ślubu i 3 na poprawinach, najlepiej zarezerwować termin rok 1,5 roku wcześniejMogą również polecić dobrą orkiestrę. No i... 3 tys. zaliczkiTż powiedział, że musimy w końcu iśc i zobaczyć tą salęChyba przez tą rozmowę trochę się nakręcił bo ciągle zaczynał temat wesela Potem mnie zapytał co z tym fotografem. Umówiiśmy się, ze zrobię listę pytań i następnym razem kiedy się spotkamy to zadzwonię do tego fotografaPotem rozmawialiśmy o wódce i stwierdziliśmy, że najlepsza to będzie krupnik albo żołądkowa białaCieszę się, że w końcu zaczął inaczej podchodzić do tego tematu
Ja zrobiłam tak samo, tylko, że tego nie pamiętam, bo obudziłam się w niebieskiej od kamikadze pościeli dziwnym trafem szlak po łóżku prowadził w stronę okna, ale widocznie nie zdążyłam

Super, że TŻ się angażuje moim zdaniem 160 zł to bardzo tanio, u nas z poprawinami trzeba dać nie mniej niż 200 zł od osoby, a 8 dań gorących to jest baaaardzo dużo my oprócz obiadu będziemy mieć 4 i to jest za dużo i chcemy wymienić na jakąś inną atrakcję, bo można

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
i ja tez
zreszta ja jestem rak. a raki sa najwrazliwsze z calego zodiaku...
i ostatnio w horoskopie slubnym mi pisalo ze na swoim slubie byc moze nie bede mogla wypowiedziec slow przysiegi bo sie rozkleje... a tż pisalo ze lubi tradycje i na pewno do slubu wybierze samochod retro. wszystko sie zgadza w 100%
i czesto placze o byle co... az jestem na siebie zla jak o takie glupoty mozna ryczec... jak jestem zla to tez placze...
Tez jestem rak, wiele rzeczy mnie rozczula, ale zawsze nie wtedy kiedy trzeba :d i jak jestem zła to też rycze jak jakaś kretynka

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
nie, na turystyce jestem wysyłają na 4 miesiące (okres letni) do Grecji albo Hiszpanii
Wytrzymasz bez TŻ?

Cytat:
a u mnie wlasnie inaczej... przynajmniej w mojej rodzinie tak jest ze daje sie tyle zeby zaplacic za siebie za lokal i zeby jeszcze cos mlodym zostalo. im blizsza rodzina tym wiecej daja.
no ale nie ma mowy zeby wesele sie calkiem zwrocilo bo lokal to tylko polowa wszystkich kosztow
U mnie też się tak daje, ale nie każdego na to stać... Więc jedna para da 400, bo ich na to stać, a inna da 100 noi tak bywa

Dzień dobry
Chcialam tylko powiedzieć, iż sprawiedliwości na tym świecie nie ma, gdyż moja bratowa 3 tygodnie po porodzie wróciła do swojej figury w 100%, bez ćwiczeń i diety itp i po prostu głowa mała
No, a ja idę dziś do pracy na najgorsze z możliwych zmian i jest mi smutno bo na bank coś spartole jak będą 300-metrowe kolejki
To nadrobiłam to idę zrobić kawkę i śniadanko
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 07:41   #2588
dastin
Zakorzenienie

Dzień dobry Dzisiaj 6 lat razem z moim Tż-temJest kochany, specjalnie rano wstał, żeby mnie odprowadzić do pracy

Sayuri może coś pomieszałam z tymi daniamiMoże chodziło o 8 dań gorących w tym 5 w dniu slubu a 3 na poprawiny

Miłego dnia życzę ja lecę pracować
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 07:54   #2589
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry Dzisiaj 6 lat razem z moim Tż-temJest kochany, specjalnie rano wstał, żeby mnie odprowadzić do pracy

Sayuri może coś pomieszałam z tymi daniamiMoże chodziło o 8 dań gorących w tym 5 w dniu slubu a 3 na poprawiny

Kochany idziecie na kolację jakąś wieczorem?
Stary 2011-10-07, 08:08   #2590
Antilia
Uzależnienie

Witam z rana

Ja też zaliczam się do płaczek, potrafie się wzruszyć np. tym, że pies słodko śpi albo przypomne sobie coś miłego i już oczy mokre

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:16   #2591
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam z rana

Ja też zaliczam się do płaczek, potrafie się wzruszyć np. tym, że pies słodko śpi albo przypomne sobie coś miłego i już oczy mokre
Eee to ja nie, chociaż potrafi mnie wzruszyć jakaś głupia reklama, a np. poważna historia z życia wzięta już nie
Stary 2011-10-07, 08:50   #2592
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Moje gratulacje I najlepsze życzenia z okazji urocznicy Wielu takich rocznic jeszcze Wam życzę

Wpadłam się pochwalić, że prawdopodobnie dostałam pracę. W kalcelarii finansowo - ubezpieczeniowej Za 2 tygodnie się okaże co i jak.

Melleczko, wczoraj mnie nie było, ale dzisiaj mogę Ci pomóc z rachunkowością Napisz tylko co konkretnie, bo nie zacytowałam sobie Twojego postu... Możesz tutaj albo na PW napisać.

Ze smutnych wiadomości ... Mąż mojej kuzynki miał wypadek Wczoraj był w stanie krytycznym, teraz jest już stabilny. Koszmar jakiś, więcej napiszę później w klubie.

Lecę pod prysznic, a później na badania... Dzisiaj mam wyniki tomografii i kolejne badania.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:58   #2593
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić, że prawdopodobnie dostałam pracę. W kalcelarii finansowo - ubezpieczeniowej Za 2 tygodnie się okaże co i jak.

Ze smutnych wiadomości ... Mąż mojej kuzynki miał wypadek Wczoraj był w stanie krytycznym, teraz jest już stabilny. Koszmar jakiś, więcej napiszę później w klubie.

Lecę pod prysznic, a później na badania... Dzisiaj mam wyniki tomografii i kolejne badania.
Gratulacje
za powrót do zdrowia męża Twojej kuzynki
I Daj znać co z wynikami
A jak tam Ciacho?

Kurcze, dziewczyny jak jest ciemno

Dudusiu A Ty się nam nie przedstawiłaś w Klubie
Stary 2011-10-07, 09:12   #2594
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
A jak tam Ciacho?
Nie mam do tego teraz głowy. Poza tym stwierdzam, że chorzy faceci są nieznośni Wczoraj wymieniliśmy może ze 3 smsy i miałam go dosyć. Taka maruda, bo chory.
Zobaczymy jak dzisiaj będzie

Leon
Stary 2011-10-07, 09:13   #2595
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam do tego teraz głowy. Poza tym stwierdzam, że chorzy faceci są nieznośni Wczoraj wymieniliśmy może ze 3 smsy i miałam go dosyć. Taka maruda, bo chory.
Zobaczymy jak dzisiaj będzie
No rozumiem
Wszyscy chorzy faceci tak mają - albo biedni i nieznośni, albo totalnie obojętni i udający, że nic im nie jest = jeszcze bardziej nieznośni

Dziewczynki, zadam Wam w sumie głupie pytanie
Któraś z Was wybiera się do kina na ten nowy Zmierzch?
Stary 2011-10-07, 09:23   #2596
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Hey. Proszę o kciuki.

Moja chrześnica była wczoraj u lekarza i jednak to padaczka. W poniedziałek idzie do szpitala, bo oprócz zmian, które świadczą o padaczce ma jakieś zmany w mózgu niewiadomego pochodzenia.

Cytat:
i ja tez
zreszta ja jestem rak. a raki sa najwrazliwsze z calego zodiaku...
i ostatnio w horoskopie slubnym mi pisalo ze na swoim slubie byc moze nie bede mogla wypowiedziec slow przysiegi bo sie rozkleje... a tż pisalo ze lubi tradycje i na pewno do slubu wybierze samochod retro. wszystko sie zgadza w 100%
i czesto placze o byle co... az jestem na siebie zla jak o takie glupoty mozna ryczec... jak jestem zla to tez placze...
Ja też rak. Jakbym o sobie czytała.

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
warunek postawiony przez uczelnię, żeby wypuściła studenta na zagraniczne praktyki. a ekologia jest strasznie nudna
Ekologia strasznie ciekawa jest My mieliśmy jeszcze z nawiedzonym facetem, ale na 3 roku.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:23   #2597
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
aaaaa mia8544 gartuluję kochana!!!! niech Ci ta nagroda dobrze służy i muzyka niech płynie z niej przyjemnie
och dzięki
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja jak jeżdże na uczelnię, to ciągle słucham muzyki, ale zapomniałam słuchawek w domu i jestem w tyłku
a co do słuchawek to często kupowałam jakies takie tanie bo mi szkoda kasy było. No i musiałam je kupować tak co 2-3 m-ce a jak miałam kasę z korków to zainwestowałam w takie rószoffiutkie z Pgilipsa i działają już grubo ponad pół roku i nic im nie jest
jak to mój TŻ mówi coi jest tanie jest drogie
Cytat:
obejrzyjcie sobie
http://demotywatory.pl/3480788/Super-zareczyny

mial facet pomysl swietny
ja sie oczywiście rozpłakałam jak to wczoraj oglądałam
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Żartujesz? Moja latała z 4 piętra na trawnik i szła na spacer...
Jak mieliśmy ją jakiś miesiąc to swoim zwyczajem w pełnym pędzie latała po całym mieszkaniu-sypialnia, długi przepokój, kuchnia i tak w kółko. W nocy. Aż sie nagle mama zorientowała, że kota nie ma. Idzie do kuchni, a tam okno otwarte na oścież. Więc rano idzie pod bramę kota zakopać, a ta siedzi wciśnięta z ścianę i czeka na nas... Potem wyleciała jak siedziała na balkonie na szerokiej balustradzie i zaczęła łapać jakiegoś bąka-to tylko szuranie pazurami po blasze usłyszeliśmy-mama leci na balkon, na dole coś czarnego się rusza i stoją jakies dwie dziewczynki zszkowane. Bo im kot przed nosem przeleciał . U mojej babci też przez okno 2 razy wyszła... I nigdy nic jej się nie stało... Aż ją chyba cos przejechało

Cytat:
Oooo Brodka też umię śpiewać po angielsku
Lubię to: http://www.youtube.com/watch?v=psSRTL09j1c
a co do Hortexu śpiewała?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=JnBXqUg4YLA chciałabym to mieć grane na ślubie w Kościele

http://www.youtube.com/watch?v=gZaTitzlSbQ Ave Maria będzie obowiązkowo Na skrzypcach
Canon in D a najbardziej mi sie podoba to że w moim TŻ sie obudził romantyk i to on wymyślił że będzie nam to taka dziewczyna na skrzypcach grała jak będziemy wchodzić do kościoła

Resztę nadrobię później, teraz śmigamy z TŻ na miasto
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:23   #2598
mu_minka1988
Wtajemniczenie

3 strony mi zostały do nadrobienia, ale to później

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:38   #2599
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Hey. Proszę o kciuki.

Moja chrześnica była wczoraj u lekarza i jednak to padaczka. W poniedziałek idzie do szpitala, bo oprócz zmian, które świadczą o padaczce ma jakieś zmany w mózgu niewiadomego pochodzenia.
Oj, biedna mała Oczywiście trzymam kciuki, żeby nie było to już nic groźniejszego

Leon
Stary 2011-10-07, 09:47   #2600
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Kochany idziecie na kolację jakąś wieczorem?
Dzisiaj albo jutroNie wiem czy czasem Tż nie będzie miał dzisiaj szkoły
Cytat:
Witam z rana

to rzeczywiście płaczek z Ciebie. Ja to aż tak nie mam
Cytat:
Moje gratulacje I najlepsze życzenia z okazji urocznicy Wielu takich rocznic jeszcze Wam życzę

Melleczko, wczoraj mnie nie było, ale dzisiaj mogę Ci pomóc z rachunkowością Napisz tylko co konkretnie, bo nie zacytowałam sobie Twojego postu... Możesz tutaj albo na PW napisać.

Dziękuję
Kurcze z tym wypadkiem to masakra
Cytat:
Hey. Proszę o kciuki.

Ekologia strasznie ciekawa jest My mieliśmy jeszcze z nawiedzonym facetem, ale na 3 roku.
trzymam kciuki
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:30   #2601
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Hey. Proszę o kciuki.

Przykro mi biedne dzieciątko !!

Cytat:
Dzisiaj albo jutroNie wiem czy czasem Tż nie będzie miał dzisiaj szkoły
Aha no to szkoda by było, ale jak co to odrobicie jutro
Stary 2011-10-07, 10:30   #2602
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Gratulacje Ja ze swoim jestem tylko 5 miesięcy dłużej - 6 rocznicę obchodziliśmy w maju

Cytat:
Hey. Proszę o kciuki.

Kurcze poważna sprawa trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło wiem jak to jest jak dziecko choruje, u mojego bratanka niedawno wykryto cukrzyce - teraz po kilku miesiącach wszyscy nauczyli się z tym żyć ale z początku to był horror a dziecku trzeba było wytłumaczyć, że to jednak nieuleczalne i będzie towarzyszyć mu do końca życia.

Bridezilla
Stary 2011-10-07, 10:58   #2603
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym Ci radziła wziąć tego kotka , on potrzebuje miłości człowieka

My też myślimy wziąć 200 butelek na ok 90 osób na 2 dniNasze rodziny lubią sobie wypić i potrafią dużo wypić więc musimy się zaopatrzyć

haha ale się uśmiałam

bardzo mocno trzymam

ta pierwsza muzyka jesteż bym chciała to mieć

dobre dobreJa powiem szczerze, że jesteśmy z Tż-tem 6 lat razem ale nigdy nie widział mnie rzygającejJa jestem z tych niepijących więc mi wystarczy niewiele żebym poczuła się źleKiedyś jak wróciłam z małej imprezy z Tż-tem i jego rodziną do swojego domu to położyłam się do swojego łóżka i omentalnie poczułam, że jest mi niedobrze... No, niestety nie zdąrzyłam do łazienki i zwymiotowałam na swoją poduszkę i pościelTak mnie ścięło, że tylko ściągnęłam poszwę, rzuciłam w kąt pokoju i poszłam dalej spać pod zarzyganą kołdrąOczywiście nie ma się czym chwalić ale ja się teraz z tego śmieję

Dobranoc

Dobranoc

Dobry wieczór

Tż niedawno poszedł więc wzięłam się za nadabianieMuszę przyznać, że byłam dzisiaj w szoku...Tż jak przyszedł po mnie po pracy od razu powiedział, że rozmawiał z właścicielem sali, którą na 1 miejscu biezemy pod uwagę i wypytał się kilka szczegółów Szok!Oczywiście nie dowiedział się za wiele ale... Co Nas niemile zaskoczyło to biorą za salę 160 zł od osoby z poprawinamiNie wiedziałam, że na zwykłej stołówce mogą tyle wziąć. No ale podobno zrobili tam remont i planuą dalej coś tam robić. Z tego co Tż mi mówił to do 2013 roku mają postawić jakąś altankę w ogrodzie, żeby ozna było sobie usiąść na dworze jakby ktoś chciał Tż chce pogadać z właścicielką, żeby spuściła cenę do 150 zł od osoby ale nie wiem co z tego wyjdziePowiedział jeszcze, że podają 11 dań gorących. 8 w dzień ślubu i 3 na poprawinach, najlepiej zarezerwować termin rok 1,5 roku wcześniejMogą również polecić dobrą orkiestrę. No i... 3 tys. zaliczkiTż powiedział, że musimy w końcu iśc i zobaczyć tą salęChyba przez tą rozmowę trochę się nakręcił bo ciągle zaczynał temat wesela Potem mnie zapytał co z tym fotografem. Umówiiśmy się, ze zrobię listę pytań i następnym razem kiedy się spotkamy to zadzwonię do tego fotografaPotem rozmawialiśmy o wódce i stwierdziliśmy, że najlepsza to będzie krupnik albo żołądkowa białaCieszę się, że w końcu zaczął inaczej podchodzić do tego tematu

A co do wesela to pamiętacie jak pisałam Wam, że zmarła kobieta na weselu mojego Tż-ta kolegi?Wyobraźcie sobie, że reanimowali ją 40 minut na sali zanim zmarła...
Cieszę się, że TŻ tak się zaczął interesować
To straszne, ja też zapewne bym wesele przerwała, bo jak tu się bawić
Cytat:
mnie tż tez nie widzial zygajacej za to jak mielismy zemste faraona w egipcie to bylo co innego i ja i on

moj nie ma czasu sie interesowac:/ ja w sumie tez ale mam nadzieje ze od nowego roku sie to zmieni

to ja wam napisze cos w klubie...
zaraz zaglądam
Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
ja napewno sięrozkleję na przysiędze.. i to jak tylko TŻ zacznie mówić

a ogólnie to często płacze.. z byle powodu i to mnie czasem denerwuje
Ja też się powyję - i to jest więcej niż pewne

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:59   #2604
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Nawet w kuchennych rewolucjach się potwierdza, że na śląsku drogo Jak patrzyłam na zespoły w całej polsce, to na ślasku najdrożej biorą
Jakie ta kobieta ma rzęsy w ogóle ;| :O
Wczoraz zasnęłam przed Kuchennymi rewolucjami Zaraz sobie zobaczę
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
co do ryczenia i ogólnie stresów to mój się śmieje, ż eprzed chyba sobie 2 setki walnie na odwagę

o a ja nawet o tym nie słyszałam, trzeba poczytać bo mam problemy ze swieceniem też
Ja sobie kieliszka też walnę na pewno
Cytat:
ja tez na to tak nie patrzę bo to nie ma sensu i na pewno się nie zwróci

Dzieczyny jestem załamana. Wyliczyłam w kalkulatorze ślubnym, że wesele wyjdzie nas na ok.30 tys. i to jeszze zaniżałam kwotyo wielu rzeczach pewnie jeszcze zapomniałam... Nie no musze pogadać z Tż-tem, żeby skrócić tę listę gości boto jakaś katastrofa...
Aż z ciekawości zaraz ja sobie policzę ile nas wyniesie ślub
Cytat:

Dzień dobry
Chcialam tylko powiedzieć, iż sprawiedliwości na tym świecie nie ma, gdyż moja bratowa 3 tygodnie po porodzie wróciła do swojej figury w 100%, bez ćwiczeń i diety itp i po prostu głowa mała
No, a ja idę dziś do pracy na najgorsze z możliwych zmian i jest mi smutno bo na bank coś spartole jak będą 300-metrowe kolejki
To nadrobiłam to idę zrobić kawkę i śniadanko
Bratowa TŻ też po 3 tygodniach miała figurę sprzed ciąży Zazdroszczę jej tego cholernie
Zawsze współczuję tym babkom na kasie w piątki i soboty
Cytat:

Kochany TŻ Udanego rocznicowania I kolejnych wspólnych, szczęśliwych lat

Stary 2011-10-07, 10:59   #2605
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki za pracę i za męża kuzynki

Cytat:
Hey. Proszę o kciuki.

Trzymam mocno kciuki za chrześnice Przykro mi, że to jednak to wstrętne choróbsko

Dzień dobry
TŻ pojechał do pracy, a mnie szlag trafia z tą pogodą Ciemno jak w du.pie
No i TŻ przekonany Zgodził się na kotkę, ale musiał on wybrać dla niej imię.
Będzie Szisza - Sziszka No ale przed wyjściem powiedział żebym się poważnie zastanowiłą, bo to młody kot i trzeba go wychować, a co jak zajdę teraz w ciąże Ja oczywiście stwierdziłam, że dziecko urodziło by się za rok kiedy Sziszka byłaby już wychowaną kotką, ale namieszał mi TŻ... Ja czuję, że muszę jej pomóc, dać jej miłość... A TŻ namieszał tak. Co wy myślicie? Czy to jakiś problem?

Stary 2011-10-07, 11:18   #2606
Antilia
Uzależnienie

Moim zdaniem wszystko od was zależy, to wy musicie wiedzieć czy poradzicie sobie z kotkiem i dzieckiem niezależnie od podszeptów na forum, bo nikt za was się tym nie zajmie

Bridezilla
Stary 2011-10-07, 11:19   #2607
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry dziewuszki . Ogarnęłam się i teraz mogę z Wami posiedzieć i ponadrabiać .
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:21   #2608
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem wszystko od was zależy, to wy musicie wiedzieć czy poradzicie sobie z kotkiem i dzieckiem niezależnie od podszeptów na forum, bo nikt za was się tym nie zajmie
Wiem, wiem
Ja wiem, że damy radę. Nie wiadomo z resztą czy zajdę w ciążę teraz - oczywiście marzę o tym
Sam TŻ ostatnio gadał o psince, a wiem, że z kotkiem tyle roboty nie ma

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Zadzwoniłam, że ja bierzemy! Jutro po nią jedziemy Mała Sziszka

Stary 2011-10-07, 11:22   #2609
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Wiem, wiem
Ja wiem, że damy radę. Nie wiadomo z resztą czy zajdę w ciążę teraz - oczywiście marzę o tym
Sam TŻ ostatnio gadał o psince, a wiem, że z kotkiem tyle roboty nie ma

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Zadzwoniłam, że ja bierzemy! Jutro po nią jedziemy Mała Sziszka
No to gratulacje! Jak jesteście pewni to nie ma się nad czym zastanawiać

Bridezilla
Stary 2011-10-07, 11:27   #2610
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratulacje! Jak jesteście pewni to nie ma się nad czym zastanawiać
To samo szczęście móc dać miłość kotce, która w ciągu 5 miesięcy swojego życia tak wiele przeżyła

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

O Boże Jak pisałyście o rzęsach tej baby z Kuchennych rewolucji, to nie myślałam, że może być aż tak źle

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości