|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LRP i inne w październiku
nieaktualne
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-01-06 o 14:07 Powód: dopisek |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP i inne w październiku
w zasadzie to nie wiem,bo to nie dla mnie,a jaki posiadasz?
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam tusz LRP dla alergików, ale nie jest nowy, mam też słownik polsko rosyjski. jeśli będziesz zainteresowana, może masz coś z mojej wish?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę poszukać kieszonkowego,bo pewnie mam.
Z normalnych rozmiarów mam słownik polsko- rosyjski i rosyjsko-polski z gramatyką z tyłu z biblioteki gazety wyborczej.W twardej okładce,cena książki (podana z tyłu) 37zł.Razem stron 736. Zrobiłabym zdjęcie,ale zgubiłam gdzieś ten kabelek do podłączenia Słownik jest bardzo dobry,wiadomo ma akcenty,ale zależy dla kogo Jeśli do nauki samemu czy w liceum to wystarczy kieszonkowy,z drugiej strony dla studentki filologii jest zbyt prosty. Ja z niego korzystałam przygotowując się na studia.Ooo widzę,że pannaaleksandra też ma ,ale i tusz,więc jak coś wymiana z nią Ci się bardziej opłaci,bo jedna przesyłka w każdym razie gdyby co pytaj Pozdrawiam
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-07 o 13:56 |
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety z Twojej listy nic nie posiadam.Mam balsam z drobinkami Sephorowy o zapachu pralinek,użyty 2 razy(w tym raz na całe ciało)mąż ma mdłości i nie lubi gdy go używam
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- niestety z Twojej listy nic nie posiadam.Mam balsam z drobinkami Sephorowy o zapachu pralinek,użyty 2 razy(w tym raz na całe ciało)mąż ma mdłości i nie lubi gdy go używam |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądając Twój wątek widziałam,że w swojej wish poszukujesz również produkty do piersi - ja mam u siebie nowy z avonu nie wiem czy taka półka Ciebie interesuje? Jeśli tak to on rozgrzewa- przynajmniej mnie rozgrzewał
![]() Hmmm w wątku nic nie widzę,ale poszukuję bazy sephory lub z smashboxa (oczywiście w przypadku smashboxa mówię o próbkach ).Słownik w środku jest jak nowy.
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci,że zawsze jak jestem w sephorze wydaje na inne rzeczy kasę Zapaszki - mogą być końcówki,ale we flaszkach - zbyt dużo mam już odlewek ![]()
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
z końcówek mam tylko Cacharel promesse,reszta ponad połowa 50tek lub połowa 100ek
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś nie znalazła u nikogo i była nadal zainteresowana to będziemy myśleć,bo ja się go i tak nie pozbywam
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Słownik jest bardzo dobry,wiadomo ma akcenty,ale zależy dla kogo
Jeśli do nauki samemu czy w liceum to wystarczy kieszonkowy,z drugiej strony dla studentki filologii jest zbyt prosty. Ja z niego korzystałam przygotowując się na studia.