|
|
#3061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
a dobrze, ze koniec dnia udany ![]() a D. rzadzi z tym "ciekawe czym wcisnal" ;hahaha: ![]() a z opisu butow wnioskuje - ze sa takie same jak te tylko inne? ![]() Cytat:
ja mam ten - wybralam go bo chcialam czerwony koniecznie i on nie jest wyscielany tym aksamitem o ktorym mowila kawa - wiec sie nie brudzi - znacyz latwo wyczyscic...i dosc pojemny - choc dla mnie za maly i mam drugi mniejszy na rozne akcesoria ![]() Cytat:
![]() musze pomyslec w co sie urac do szkoly jutro, w co wieczorem na impreze we wrocku i w niedziele do szkoly - jakos to ogarnac i potem musze do babci jechac odebrac jej radio z serwisu ![]() a dzis mi sie snilo, ze w szkole bylo beznadziejnie, jakas baba przynudzala i nie mowila nic konkretnego i ze byla tam moja mama ze mna i potem wyciagnela jakas kartke i kazala mi zadanie z matematyki rozwiazywac - to chyba przez to, ze wczoraj wyciagnela jakas stara ksiazke z zadaniami i mi kazala rozwiazywac zadania ![]() po cyzm moja mama stwierdzila, ze kupi sobie ksiazke do matematyki i bedzie sie uczyc bo wszystko zapomniala i w ogole wstyd bo nic nie wie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-10-07 o 11:45 |
|||
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobiety
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Justi pokaż!
Marudzący Caprioch wylewa żale w klubie
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
muszę zrobić sałatkę, wykąpać się, a tak strasznie mi się nie chcę.
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
na poczte wyslalam wam 3 wersje stroju - help....ktora?
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
No skoro tak wszystkie nalegacie
ja się jaram, bo dopiero na zdjęciu zauważyłam, że są dużo dłuższe niż mi się zdawało
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, czarne rajstopy i ostatnie buty
![]() Maya, dopiero zobaczyłam kieckę, ale super! ja bym brała
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętam Twoje włosy ze zlotu, duuużooo urosły od tamtego czasu ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ale Ci urosly włosiska
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
justi ale masz dlugie wlosy juz
![]() czarne rajstopy i ostatnie buty mowisz? widzisz nie wzielam tej opcji pod uwage w ogole ![]() bo na razie sie sklaniam ku 3 opcji najbardziej....
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
carmel, WOW! ta pierwsza dziewczyna to w ogóle niebo a ziemia genialna przemiana! dobry dzień, dobry dzieeeeeeń! podkład bbkremowy trzymał mi się do nocy, po 21 mogłam przypudrować trochę nos (smarkałam ), ale nie było to niezbędne oby nie zapchał, bo póki co ochy i achy co do kuferka - ja mam tylko jeden mały kuferek, poza tym nie mam, nie mam też kosmetyczek, wszystko mi stoi luzem na półkach i się wala... muszę sobie sprawić skrzynkę na narzędzia
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję
też się cieszę ![]() W ogóle nie przyszła mi skrzynka na narzędzia na myśl ja kupiłam czarny kufer, taki troszeczkę większy niż standardowy, dałam się zrobić, bo niestabilny i odłazi w miejscach tektura, bo jest tekturą wyłożony poza tym nie opłacało mi się odsyłać, płacić za przesyłkę...Najka, napalasz mnie coraz bardziej na bb nie mogę się doczekać! Arrakis, nie zakładaj fioletowych rajstop, nie wygląda to ładnie, zwłaszcza że są w innym odcieniu w ogóle Oho, teraz to już się choruję bardziej, czuję gorączkę i ogólnie mi tak... odlotowo trochę
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Szybkie pytanie - co robicie dziś na obiad? Bo właśnie pomysłu szukam.
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moze faktycznie do fioletowej ubiore czarne a na drugi dzien do czarnej spodnicy fioletowe zeby nie bylo za bardzo czarno?
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś na obiad robię słodka minę do mamy, żeby coś ugotowała
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, ale długasne
![]() Arrakis, buty z 3 zdjecia i czarne rajtki ![]() Aleks, nalesniki z jakims farszem, placki ziemniaczane, zupa jakas (kalafiorowa bym zjadła :P),kotlety sojowe plus surowka, zapiekanka z makaronem jakas z tego co w lodowce... ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- a odnosnie kuferka jeszcze sie zastanawiam, zaraz jak posprzatam bede oglądac. ale wpadł mi tez inny pomysł do głowy. http://allegro.pl/niciarka-decoupage-i1860446093.html i zdekupażować ją
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() mam chwilę wolną miedzy zajęciami, a niedługo znów musze jechać
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nad plackami ziemniaczanym się zastanawiam. Tylko przepisu na jakiś sos/mięsko do nich szukam.
|
|
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czymkolwiek nie będą - będę w raju, nawet jeśli będą same wieki nie jadłam, choć uwielbiam ,a przez tosię chodzą za mną od kilku dni nawet teraz poczułam ich zapach Cytat:
|
||
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo za mną też placki od miesiąca chodzą - muszę też zrobić
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z racji diety mam na obiad kostkę rybną z fasolką zieloną
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ale już masz długie włosy
Arrakis czarne rajstopy i buty ostatnie Obudziłam się z wielkim bólem głowy muszę dziś się zebrać w sobie no ! Nienawidzę pierwszych dni w nowej pracy Dobrze, że TŻ przyjedzie po mnie i pójdziemy tam razem ...może chodź troszkę mniejszy stres będę mieć ( w sumie i tak mnie musi tam ktoś wprowadzić więc lepiej chyba, żeby TŻ to zrobił niż obca mi osoba )Jeszcze takie szybkie pytanie : Jeśli macie świadomość , że gdzieś się nie nadacie ...mimo, że to może być troszkę lżejsza praca ale BARDZO odpowiedzialna to zdecydowalibyście się na to ? |
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam z zajęć, za 2 godziny wychodzę na pierwsze zajęcia na zjeździe najpierw jakieś spotkanie informacyjne to poczytam książkę a potem Podstawy zarządzania z których miałam 4+ albo 5 więc się cieszę ![]() w ogóle na technikach negocjacji dzisiaj mieliśmy zadanie w grupach i zastanawiam się teraz nad sobą bo byliśmy w grupach 3 osobowych, z 3 ptasimi mleczkami ale miałyśmy zjeść 2,1 i 0 mleczek. Ja w ogóle nie lubię a dałam się wmanewrować "na spróbę" przez koleżankę na diecie a druga koleżanka wstydziła się wziąć oba które zostały i dała kolegom z innej grupy a faceta śmieszyło że robię oczy że można chcieć 2 a wziąć 1 |
||
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, coraz gorzej ze mną więc się żegnam i spadam po koc
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś olałam szkołę. Mam jej dość na ten tydzień
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

). Dotarłam koniec końców do Rytra, tam taka fajna trasa jest i schronisko, chciałam przejść, to tak 1,5 h i dojść na obiad, na spokojnie wrócić. No to ruszyłam, przeszłam może 1/3 trasy, z nosa leci, z oczu leci, usapana cała, mokra, no i zaczęło się ściemniać
za Krynicą zjadłam sobie obiadokolację i długa... Obiecałam jeszcze TŻowi, że go odwiedzę, bo nie zdążyłam przed wyjazdem, więc pojechałam do niego. Oczywiście, po drodze okazało się, że jedna z głównych dróg do Tarnowa jest zamknięta, więc musiałam się targać do Gorlic, tam zbłądziłam, dramat... Umęczyłam się niesamowicie całą drogą, wszystko mnie bolało, nic nie widziałam, no bo katar i zmęczenie, no i dodatkowo byłam zła o to, że pół dnia musiałam spędzić w pracy. Dotarłam do D., wyprzytulał mnie, zrobił herbatkę, dał aspirynę i poszliśmy pod kocyk. Zasnęliśmy - dostałam sms-a. Od J. Szybko odpisałam (jedno słowo), zaraz przysypiamy - znowu sms. Zignorowałam, D. od razu, że mam jakichś amantów
no i dzwoni mi poczta głosowa, słyszę szum z połączenia od J. I czytam smsa, że przeprasza, ale w kieszeni mu się coś wcisnęło i zadzwonił przez przypadek. A D. tak słodko naburmuszony: "No, ciekawe, czym mu się wcisnęło" 

ja bym brała
A pamiętam Twoje włosy ze zlotu, duuużooo urosły od tamtego czasu 

)
13.03.2008