Wasze sny - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-28, 18:08   #571
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Wasze sny

Kurcze, wytlumaczcie mi o co chodzi z moim snem.Juz 2 raz sni mi sie moj nauczyciel od mm ( multimedia,taka informatyka) jest mlody przystojny mily ale ja o nim rzadko mysle i rzadko widze, a juz 2 raz sni mi sie piekny sen z nim ze jestesmy razem, raz bardzo erotycznie hmm, dzis sie snilo ze mnie uratowal i zylismy dlugo i szczesliwie ze lazilismy razem po korytarzu w szkole a jak sie obudzilam bylo mi smutno.A mam Tz-eta a ten gosc ma dziewczyne. Nie wiem co to ma znaczyc.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 21:34   #572
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

hehe ja to miewam naprawde rozne sny ostatnio bardzo czesto Mi sie sni moj TZ... huhu :P takieee mysli chodza po głowie to i w nocy nie odpoczywa od tych mysli nawet we snie :P jest obok to zyje chwila a jak Go nie ma... grrrr no i w nocy sie odbija
A Dzisss mi sie cos snilo.. ale nie pamietaM

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-29, 20:30   #573
atka83
BAN stały

Znowu miałam dziwny sen,że siedziałam z dwoma kumplami-bracia i jeden z nich oznajmił mi,że jego dziewczyna jest w ciąży.Ponoć jak się ciąża śni,to będzie jakaś dobra nowina.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-29, 20:37   #574
mara_m
Rozeznanie

GG do mara_m

Śniło mi sie że siedziałam przed kompem i pałaszowałam lizaka, ale durny sen
Stary 2006-10-29, 21:00   #575
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Jedna z wizażanek , z którą pisałam sobie PW pewnego bardzo późniego wieczora śniły mi sie góry i tak dalej i tak dalej

P.S Pozdrawiam Cie Beata (nick brzmi inaczej )
Stary 2006-10-29, 21:30   #576
myszka20006
Raczkowanie

W tym tygodniu DWA RAZY miałam ten sam sen!!!
Śniło mi się, że jeździłam z moim ex rowerami i w pewnym momencie kiedy sie odwróciłam on leżał bezradny na ziemi, a ja musiałam pomóc mu wstać Potem znaleźliśmy się nagle w jakimś pomieszczeniu, gdzie panował straszny chaos, zamieszanie...a ja i mój ex siedzielismy , trzymając się za rece na ławce i patrzeliśmy w ciszy w dal...

Ktoś może mi pomóc przetłumaczyć znaczenie tego snu?? Bo nurtuje mnie to, tymbardziej, że już o nim nie myśle (on ma już inną dziewczyne, ale nadal mamy bardzo dobry kontakt). Pomocy!!!
Stary 2006-10-29, 23:15   #577
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jedna z wizażanek , z którą pisałam sobie PW pewnego bardzo późniego wieczora śniły mi sie góry i tak dalej i tak dalej

P.S Pozdrawiam Cie Beata (nick brzmi inaczej )
A no to jakiś znak,że musicie koniecznie pojechać w góry

Ps.Pozdrawiam cię Marto
A co do nicku,taki mam,bo mój przyszły mąż tak do mnie mówi
Atka-Beatka
Stary 2006-10-30, 08:17   #578
AaniaA
Zakorzenienie

mi dzisiaj nad ranem snilo sie, ze bylam u rodzicow w domu - sama z tata. mial przyjsc ksiadz na wizyte duszpasterska, ale my nie chcielismy go przyjac . zamknelismy drzwi i siedzielismy cicho . jednak potem cos nas tknelo i stwierdzilismy, ze jednak go przyjmiemy. zaczelismy wszystko szybko szykowac, sprzatac i czekalismy na tego ksiezulka - tata i ja. i nie wiem co bylo dalej, gdyz sie przebudzilam . ale moze to i dobrze .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-05, 19:43   #579
pyska06
Zadomowienie

a sie dzis przysnila jakas glupota. Obok mojego kompa było duzo roznych kabli od wszystkiego i stało bardzo rozgrzane żelazko obok ale ja o nim zapomnialam i gdzies wyszlam z pokoju , po jakims czasie wracam a tu sie przypalil kabel od mikrofonu ale kiedy wstalam wszystko bylo na miejscu a juz myslalam ze to prawda
pyska06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-05, 20:13   #580
atka83
BAN stały

Dzisiaj śniło mi się,że bardzo żałowałam,ze mój tż musi jechać już do domu,poczym odpowiedział mi,jade tylko na chwile bo mam tydzień wolnego.Eh,fajny sen,szkoda,że nie realny
Stary 2006-11-22, 07:46   #581
La Monica
La Moderatoiure

A mi odkąd jestem z TZtem (2,5roku)mniej więcej raz w miesiącu śni mi się że on mnie zdradza.Niekkoniecznie jest to zdradza fizyczna. Dziś znowu mi się to śniło. Męczy mnie to. Nie mam żadnych podstaw aby go posądzać o zdradę, kocham go, i wiem że on mnie również. A jednak...te sny są tak za***iście realistyczne że już raz obudziłam się z rykiem , i beczałam w poduszkę przez godzine o 4 nad ranem. TZ nie wiedział co mi się stało.TZ jest w nich realistyczny i inne dziewczyny też, i najczęściej ich nie znam, ale śnią mi się też te widziane raz na oczy w realu. Boję się tych snów. Przez nie coś mi każde myśleć że TZ mnie zdradza, a ja nie chce tak myśleć Bo on mnie utwierdza w tym że nie ma takiej możliwośći żeby mnie zdradzał(tym bardziej że mieszkamy razem a on codziennie pracuje).
Sama nie wiem...czy to jakiś znak?? A jak nie to co to może być??:

Pomożecie?

Gotuję
La Monica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-22, 12:54   #582
blueania
Zakorzenienie

tez mialam takie sny...zaczely sie jakos z miesiac przed naszym rozstaniem tez budzilam sie z placzem niestety moje sny okazaly sie prorocze :/
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-22, 12:59   #583
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

W sumie sny mam rozne - czesc z przeczuciami co sie sprawdzaja. Czesc zwyklych nocnych filmow.... Czesto jednak jest jeden motyw w tym moim snie - komorki - ze znajduje telefony komorkowe a sni mis ei to juz ponad rok!

normalny sen znajduje telefon i tylko we snie mysle 'zaraz sie obudze i znow wkurze ze to tylko sen'
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 10:39   #584
bess
Zakorzenienie

dziś snił mi sie K.Marcinkiewicz,siedzial w mojej kuchni i wiecej nie napisze
Czyzby mial wygrac?
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 12:08   #585
Canilette
Raczkowanie

Talking Dot.: Wasze sny

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość
A mi odkąd jestem z TZtem (2,5roku)mniej więcej raz w miesiącu śni mi się że on mnie zdradza.Niekkoniecznie jest to zdradza fizyczna. Dziś znowu mi się to śniło. Męczy mnie to. Nie mam żadnych podstaw aby go posądzać o zdradę, kocham go, i wiem że on mnie również. A jednak...te sny są tak za***iście realistyczne że już raz obudziłam się z rykiem , i beczałam w poduszkę przez godzine o 4 nad ranem. TZ nie wiedział co mi się stało.TZ jest w nich realistyczny i inne dziewczyny też, i najczęściej ich nie znam, ale śnią mi się też te widziane raz na oczy w realu. Boję się tych snów. Przez nie coś mi każde myśleć że TZ mnie zdradza, a ja nie chce tak myśleć Bo on mnie utwierdza w tym że nie ma takiej możliwośći żeby mnie zdradzał(tym bardziej że mieszkamy razem a on codziennie pracuje).
Sama nie wiem...czy to jakiś znak?? A jak nie to co to może być??:

Pomożecie?
Hmm a może tak w głębi duszy obawiasz się zdrady?? Lub że Cię on opuści?? Zastanawiałaś się, czy gdzieś głęboko w Tobie nie ma takich skrywanych niepokojów?
Ja tez miałam takie niefajne sny o moim facecie, ale gnębił mnie też duży niepokój o to, że on mnie zostawi, ze przecież jest tyle fajnych dziewczyn... Teraz już się wyleczyłam z takich myśli i sny zniknęły.
A to, że je masz nie znacyz wcale że on Cię zdradza czy że się rozstaniecie! Przecież to tylko sny prawda? A wszystko zależy od naszego postępowania w realu

A teraz o moich snach... nie są one takie normalne, bardzo rzadko takie miewam jeśli już je pamiętam Mainowicie śni mi się bardzo często że latam (bez żadnych tam skrzydeł i takich tam badziewów ) ael latając nieźle się musze namęczyć żeby się unieśc w powietrze, wygląda to komicznie bo latam "żabką" czyli dosłownie pływam bez wody najczęściej lece żeby przed czymś/kimś uciec i takie tez jest znaczenie latania - chęć ucieczki od problemów...
Inny scenariusz jest taki, że śnią mi się wampiry ale ja się ich nie boję a to oznacza niby nienasycenie ekhm seksualne (ojj TZ mój dam Ci popalić jak mi się raz jeszcze to przyśni )
A ostatnio śniła mi się Mortycja z rodziny adamsów dziwne sny mam czasem narawdę dziwne ale niektóre mi się bardzo podobają i szkoda że ich już nie pamiętam

Canilette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 13:35   #586
atka83
BAN stały

A mnie się dzisiaj śniło,że karmiłam dziecko piersią.
Patrzyłam w sennikach co oznacza ten sen,ale nie wierze w takie interpretacje
Stary 2006-11-24, 14:00   #587
obca
Zadomowienie

mi się dziś śniły jakieś wściekłe, latające konie maści kasztanowej

śniło mi się duużo więcej, ale oczywiście resztą zapomniałam
Stary 2006-11-24, 14:54   #588
Elfka86
Zakorzenienie

a mi się dzisiaj sniło że biegłam przez las było ciemno a ja uciekałam bo ktoś mnie gonil :/ slyszalam nawet jego oddech a wlasciwie sapanie :/// potykalam sie co chwile i nagle juz mialam zrobic taki wielki i skok i bum zaczelam spadac w taka straszna przepasc :/// lecialam i lecialam strasznie sie balam i nawet krzyczalam ( jak sie okazalo na glos ) juz widzialam te kamienie na dnie w ktore mialam uderzyc jak sie obudzilam...
straszny sen :////
generalnie od paru tygodni codziennie mi się coś śni i nie są to miłe rzeczy... ja bym je nazwała koszmarami i tyle :/// czasem to sie boje zasnąc....
Stary 2006-11-24, 15:14   #589
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Snila mi sie imprezka rodzinna ze pilismy szampana z jakiejs tam okzaji a potem moja kuzynka zwymiotowalal babci do krysztalow i ze na tej impezie byl moj dziadzius (ktory jest juz w niebie )

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-24, 15:29   #590
sunik1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Snila mi sie imprezka rodzinna ze pilismy szampana z jakiejs tam okzaji a potem moja kuzynka zwymiotowalal babci do krysztalow i ze na tej impezie byl moj dziadzius (ktory jest juz w niebie )
Ze swoich doświadczeń jak śni mi się babcia, która nie żyje już 6 lat, to przeważnie się szykuje przeziębienie albo jakaś choroba
Dlatego nie lubię jak mi się śnią umarli, bo nic dobrego to nie wróży
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 15:30   #591
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

ja niestety nie mam snow,ot tak:P znaczy sie nie pamietam ich:P
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 15:45   #592
angelika03
Rozeznanie

A mnie sie śnił facet mojej przyjaciólki , chodziliśmy przytuleni po silesi potem on odwiózł mnie do domku i pocałował na pożegnanie . Jak by moja kumpela się o tym dowiedziała to chyba bym już nie żyła
Stary 2006-11-24, 16:38   #593
lilith_191
Raczkowanie

Śniła mi się mała dziewczynka, może 10 letnia, złote loczki, różowa sukienka , która idąc lasem poprzez jakieś dziwne magiczne moce zabiła dwa szympansy (samca i samiczkę bo gdy zabijała to one kopulowały ). Szłam za nią,żeby ostrzec innych przed jej niebezpiecznymi mocami, tak dotarłam do jakiejś ogromnej biblioteki. Tam ktoś mi przekazał informację, że dziewczynka uśmierca wywołując halucynacje w mózgu, osoba "opętana" ma wrażenie, że jego ciało cuchnie, ulega rozkładowi, brakuje mu powietrza aż w końcu się dusi.
I wtedy się obudziłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-24, 19:58   #594
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Zima, śniegu po kolana. Dwóch kolegów stoi u mnie pod oknem, czekają na mnie, mamy gdzieś iść chyba Mam coś do zrobienia w domu, więc mówię im, żeby poczekali. Dłuugo, długo się zbieram do wyjścia, w końcu otwieram drzwi i widzę, że M. i P. jeszcze tam są. Mam wychodzić, ale mama każe mi wrócić i włożyć cieplejsze buty Nie moge się zdecydować które założyć, ale w końcu dokonuję wyboru, wychodzę. Ani M. ani P. już nie ma. Jest mi diabelnie smutno.

Może któraś z Was zinterpretować mi ten sen? Proszę
Stary 2006-11-24, 20:23   #595
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Zima, śniegu po kolana. Dwóch kolegów stoi u mnie pod oknem, czekają na mnie, mamy gdzieś iść chyba Mam coś do zrobienia w domu, więc mówię im, żeby poczekali. Dłuugo, długo się zbieram do wyjścia, w końcu otwieram drzwi i widzę, że M. i P. jeszcze tam są. Mam wychodzić, ale mama każe mi wrócić i włożyć cieplejsze buty Nie moge się zdecydować które założyć, ale w końcu dokonuję wyboru, wychodzę. Ani M. ani P. już nie ma. Jest mi diabelnie smutno.

Może któraś z Was zinterpretować mi ten sen? Proszę
kur..czaczki miałam dokładnie taki sam sen !! tylko że nie kazała mi sie wrócić po buty tylko chciałam sie pomalować błyszczykiem ale swoją drogą to dziwne.. ten sen miała parenaście razy z rzędu
Stary 2006-11-24, 20:23   #596
aneczka.s
Raczkowanie

Mi prawie cały czas śniły się lotniska, sprawdziłam w senniku oznaczało to wstrząs psychiczny (zmarł ktoś bardzo mi bliski) .
Wczoraj mi się śniła wspinaczka, tzn, najpierw jechałam wyciągiem, później wspinałam się po czymś bliżej nieokreślonym a na koniec czekałam mnie wspinaczka wysokogórska i wszystko to działo się w Częstochowie oczywiście ten sen także sprawdziłam w senniku z tego co wyczytałam wynika że jestem bardzo ambitna , wyznaczyłam sobie cele które dzięki determinacji zostaną osiągnięte - mam nadzieje że się sprawdzi
Ostatnio w ogóle zauważyłam u siebie jakąś tendencje do dziwnych snów (chociaż one zawsze sa dziwne) a jeszcze to że je pamiętam. Nawet sie zastanawiam czy czasem ich nie spisywać . . . whatever.
Ogólnie to najciekwasze sny mam po seansie 'LOST' - ten film bardzo działa na moja psyche (najpierw Henry a teraz Michael i te jego mistyfikacje)
Coraz bardziej zaczynam wierzyc ze sny jednak coś znaczą.
Troche się chyba rozpisałam.
Bardzo fajny topic
A Wy drogie wiżanki korzystacie z senników czy raczej same interpretujecie swoje sny??
Sleeping all day

aneczka.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 20:47   #597
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
kur..czaczki miałam dokładnie taki sam sen !! tylko że nie kazała mi sie wrócić po buty tylko chciałam sie pomalować błyszczykiem ale swoją drogą to dziwne.. ten sen miała parenaście razy z rzędu

A czy świrujesz na punkcie któregoś z tych facetów? Wybacz pytanie, nie chcesz - nie musisz odpowiadać
Dziewczyny - proszę, powiedzcie: co to może oznaczać?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-24, 21:05   #598
kiniaczeq
Zakorzenienie

tak no przynajmniej 'świrowałam' hehe i sama jestem ciekawa co taki sen może oznaczać a to że komuś śniło sie coś podobnego wzmaga moją ciekawość
Stary 2006-11-24, 21:08   #599
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka.s Pokaż wiadomość
A Wy drogie wiżanki korzystacie z senników czy raczej same interpretujecie swoje sny??
Ostatnio korzystałam 3 razy ze senników i wszystko sie sprawdziło
Omdlenia - złe wydarzenie i negatywne wiadomości (sąsiad umarł)
Koty i kolega - to coś było z miłością (wszystko sie sprawdziło)
i coś jeszcze ale nie pamiętam chyba zabawki mi sie śniły .. wiem że to też sie sprawdziło.
Stary 2006-12-04, 08:17   #600
wszełka
Zakorzenienie

miałam dzisiaj dziwny sen

Działo się to w starożytnej Grecji, mój TŻ walczył w jakiejś bitwie, była to jakas bitwa "morska" same syreny..przed samą bitwą mój TŻ dostał od dowodcy kartke z 10 rozkazami, przeczytal przy mnie wszystkie dziewięć ( ostatni mówił że ma wygrać ta bitwe) po chwili dał mi tą liste i kazał uciekać..schowałam sie w kącie pokoju ( jak sie pozniej okazało był to pokój mojej ciotki). W czasie bitwy siedziałam w tym pokoju. Po chwili wszedł mój TŻ i powiedział żebym dala mu liste, niestety zgubiłam ją. Póżniej mineło tak jakby kilka lat i znaleźliśmy sie na skrzyzowaniu w jakimś samochodzie..Nudząc się zaczełam przeszukiwać skrytke na dokumenty, i znalazłam tam własnie ta liste. Okazało się, że ostatni rozkaz mówil "ciesz się życiem i spokojem" czy cos takiego. Po chwili do szyby samochodu zapukali policjanci..
The end

nie wiem czy to cos może znaczyc?

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości