|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
olka
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
głowa mi pęka.... Kawunia kufer-ek, który zapodałaś pierwsza klasa ![]() jusia - niestety, ale przed wyborami zawsze jest tak, że nagle wszystko się pięknie remontuje i korki jak nie wiem co i masz śliczne włosy ![]() piczko - ![]() aniołku - daj znać jak tam bb cream zadziałał u Ciebie ![]() carmel - te zdjęcia z odchudzania przed i po robią ogromne wrażenie ![]() olka -
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlazłam na hot spota na uczelni; były pierwsze zajęcia zapoznawcze i za godzinę będzie pierwszy wykład; masakra
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Polka Ogarniaczka
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Aleeeeeee maaaaaaaaam ochotę na coś słodkieeeeeegoooooooo
Aż boję się jutro jechać do rodziców, bo tam na bank będzie duuużoo słodyczy i nie powstrzymam się Aha, a PMS mam juz od dwóch tygodni i @ ani widu, ani słychu
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Wczoraj wracałam z uczelni i dzwonił Tż, że na mecz jedzie (gra w piłkę od 2 lat, miał sobie zrobić przerwę teraz przed egzaminem, no ale coś go podkusiło i pojechał). Ja wróciłam, ubrałam sobie podomkę, ułożyłam w łóżku, zajadam ciasto, popijam herbatkę - pełen luz. Nagle słyszę - dzwoni jego telefon. Z reguły nie odbieram, ale że dzwonił kilka razy to odebrałam - okazało się, że to D. i z tekstem "jadę na pogotowie, chyba złamałem palca" moja pierwsza myśl - o szit, oby nie prawa ręka - przecież za 2 tygodnie egzamin pojechałam do niego na pogotowie, okazało się, że na szczęście to lewa ręka i na szczęście tylko wybity palec...lekarz mu nastawiał z zaskoczenia, to ponoć krzyczał mocno a teraz jak to facet - odgrywa wielkiego kalekę, żeby migać się od niektórych rzeczy - np pójścia z psem i tak przez 2 tygodnie, bo ponoć tyle ma mieć ten palec usztywniony dobrze, że ma teraz urlop, bo pewnie by był problem z pracą![]() a ja dzisiaj musiałam po samochód jechać (zostawił gdzieś obok boiska), całe zakupy sama wtachałam na górę... na pocieszkę kupiłam sobie malibu, sprite'a i sok ananasowy - mam zamiar sobie pyszne drineczki dzisiaj zrobić
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Glen współczuję mężowi, ale jednak bardziej Tobie
No i zazdroszczę drinków. Ja też chcę ![]() Ilsa i jak? Fajnych masz ludzi na roku? Idę zjeść pumpernikiel z ostrowią i ogórkiem (chociaż o wiele chętniej zjadłabym pizzę )
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-07 o 18:03 |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
glen tez chce takiego drinka
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- toska fajny kolor
|
|
#3129 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ohh, dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- dyrygowanie po 4 miechach przerwy = dramat przy rozczytywaniu nowych kwitów
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa wyjaśniona.
P. się mną zabawił. Tyle w temacie.
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
jestem po ośmiogodzinnym spotkaniu z wykonawcą. Padam na twarz. Dziś teoretycznie zaplanowaliśmy sprzątanie domu, ale chyba coś czuję że nie wyjdzie. |
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatku przykro mi. Mam nadzieję, że następnym razem trafisz lepiej.
|
|
|
|
#3133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze względu na smak:/ no nie dałam rady tego wypić... Cytat:
a padne se, o: ![]() Cytat:
Cytat:
kupiłam sobie mleczną kanapkę i sześciopak milkywayów w biedronce a tato mi jeszcze dał bounty i coś czuje, że wszytsko dzisiaj będzie zeżarte![]() Olka, masakra, idź dzisiaj wcześniej spać edit: jak to zabawił??? |
||||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak to? skad wiesz? i jak to zabawil?
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
Olka, a to $@%^@ !!
|
|
|
|
#3136 |
|
Polka Ogarniaczka
|
stygmatek, tak mi przykro...
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, współczuję ciężkiego dnia
a skąd ta myśl, że się zabawił?Frezi, no to za remonty musisz mi kupić kwaśne żelki mam nadzieję, że głowa troszkę lepiej ![]() Ilsa, fajnie, i jak wrażenia? ![]() Magda, no ja szczerze mam nadzieję, że to tylko PMS + stres ![]() Glen, ja to bym teraz była głucha na pojękiwania męża i paradowała mu z drineczkiem przed nosem, jak dostał jakieś leki, to tym lepiej - powiedziałabym mu, że nie może się napić ze mną, jaka szkoda... ![]() Carmi, nie mam pojęcia, co to pumpernikiel ![]() Stefciu Piczko ![]() A ja już pod kołderką i wciąż liczę, że mama się zlituje i odgrzeje mi pierogi normalnie jak stoję, to mi z nosa leci. Po pracy wstąpiłam do Douglasa i o mało nie osmarkałam ekspedientki, bo się grzebała przy kasie teraz theraflu i ciepły psiur no i obkupiłam się brzydko w Douglasie i mam (niewielkie) wyrzuty sumienia i mam nadzieję, że warto było, bo jak nie, to się zamorduję.
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mi też głowa pęka.. w pracy miałam dzisiaj sajgon...normalnie masakra.. Peach, szkoda, że tak mało masz godzin..mam nadzieję, że jednak coś się zmieni i będziesz mogła więcej zarobić ![]() Magda, Kawka, widzę, że ze mną jednak nie jest tak źle zastanawiałam się nad tymi pudrowymi lakierowanymi, ale tamte jakoś mocniej do mnie krzyczały ![]() Justyna, Carmi zdrowia życzę ![]() Stygmatek, tego się obawiałam..nic tylko mu w r*j strzelić ![]()
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawialiśmy przez telefon i podpytałam, czy by do mnie nie przyszedł- zero chęci i zakończył szybko rozmowę. Nie wytrzymałam i napisałam mu smsa "Mam wrażenie, że bardziej Ci "zależało" jak mnie tu nie było".
I od tego się zaczęła wymiana smsów. Napisał mi, że mam słuszne wrażenie. że mu nie zależy. Że "sam nie wie dlaczego, bo w sobotę mu jeszcze zależało". Odpisałam, że chyba na prysznicu mu zależało i może na czymś więcej a że mu dupy nie dałam, to nagle przestało zależeć. Napisał, że jest mu "bardzo przykro, ale nie potrafi mi tego powiedzieć w oczy (bla, bla)", że jestem "cudowną kobietą i jest mu źle z tym co się stało, ale sam nie wie dlaczego nagle mu przestało zależeć". Cóż mogłam. Napisałam tylko tyle, że zasłużyłam na szczerą rozmowę a nie takie traktowanie, ale jego sprawa... I tyle. Wiem, nie ma czego żałować. Nie jest mnie wart i takie tam. Ale jest mi strasznie przykro. Jeszcze w międzyczasie w tej wymianie smsów napisałam, że mógł mi to powiedzieć przed sobotą, a nie cyrki odgrywać, że chce ze mną być.... Cóż, zabawił się mną i tyle. Nie on pierwszy i pewnie nie ostatni. A ja głupia siedzę teraz i ryczę.
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Stygm ale jak to? Co się stało???
Jusia co kupiłaś? ![]() Napiłabym się drinka, ale w domu mamy tylko Johnny'ego Walkera Black Label i mi trochę szkoda otwierać, tym bardziej, że to prezent urodzinowy Tżta. Tęsknię za nim, dobrze, że jutro ma wolne
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Ola,
![]() swoją drogą co za cham |
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Olka przykro mi
Co za baran....
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja nie zasługuję nawet na odrobinę szacunku?
|
|
#3145 |
|
Polka Ogarniaczka
|
kwa mać, to trzeba jakoś przetrawić
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatku straszny dupek z niego
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia życzę wytrwałości przy mężu
![]() Tośka fajny kolor chociaż ja i tak jestem ciagle za blondem ![]() Justyna zdrowiej szybko ![]() Olka ale jak to ? Tulę mocno A ja mam coraz większego stresa przed pracą wiem, że to głupie no ale jednak Do tego miałam się położyć jeszcze w ciągu dnia ale ,ze nie mogłam zasnąć to upiekłam ciasto
|
|
|
|
#3148 |
|
Polka Ogarniaczka
|
z tego będę rozjaśniać stopniowo do blondu anioł
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam po puder brązujący, miałam wypisanych kilka na karteczce, bo i wzięłam zupełnie inny i nie jestem przekonana do niego mimo wszystko, no ale się okaże: http://www.esteelauder.com/product/s...RODUCT_ID=3272 i po opiniach tusz do rzęs: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1. I jeszcze cień magnetyczny do kasetki z ArtDeco
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Ola dlatego nie przywiązuj szybko się do mężczyzn więc , że łatwo powiedzieć ale widzisz jak może być .
Szkoda wielka , ze tak wyszło nie spodziewałabym się tego . Tulę mocno i trzymam aby było lepiejGłowa do góry i nie płacz nie warto przez taką osobę, która nie potrafi nawet w oczy powiedzieć prawdy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

i masz śliczne włosy 

13.03.2008

Aż boję się jutro jechać do rodziców, bo tam na bank będzie duuużoo słodyczy i nie powstrzymam się
moja pierwsza myśl - o szit, oby nie prawa ręka - przecież za 2 tygodnie egzamin
a teraz jak to facet - odgrywa wielkiego kalekę, żeby migać się od niektórych rzeczy - np pójścia z psem

01.08.2013
15.08.2014
aby było lepiej