|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zenkowe pokusy :)
Dziekuję Dimiti. Bardzo
![]() Moj to byl na 100% taki jak Twój Pink |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim bardzo za pomoc
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm. wydaje mi się, że macie jednak rację, czyli że to jest Pink. Może Kujawianko spytaj tę dziewczynę, czy jej koleżanka ma na pewno również Pink, a nie którąś z edycji pink, tzn Quartz, Oyster, Platinium.
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo skoro sie roznia to albo jej kolezanka ma jakas edycje albo ma podrobke
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Dim,
jak zwykle jesteś niezastąpiona
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
To musi być to, Dim
Albo inna edycja, albo koleżanka ma podróbkę albo ta dziewczyna coś ściemnia.A ja przy okazji grzebania w pudełku z kolorówką, przypomniałam sobie o 3 dawno zapomnianych różach, więc na dobre mi to wyszło
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o jakich to ?przyznaj sie !
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
a dwa okrągłe chanelki Fresque i Pink Explosion oraz kultowy Orgasm, który leży u mnie zapomniany na dnie pudełka
Miałam go używać latem, jak jestem bardziej opalona
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko kilka lat temu trafiłam na ten wątek to od razu wiedziałam, że Dymek to cudowna dziewczyna. I jak to zwykle u mnie bywa (szkoda, że to jedyny dar od Boga jaki mam) nie myliłam się co do człowieka
![]() A cyrki z tym shimmerem mam za karę. Długo myślałam czy go sprzedać. Leżał nieużywany (szkoda mi było używać bo drogi btw. Macie jakieś swoje ulubione tańsze rozświetlacie od bb? Ja używam tego z Essence, ale po początkowych zachwytach już cieszy mnie troche mniej. Mam też z benefita, elfa i max factora ale to klejuchy, a szukam czegoś w kamieniu w rozsądnej cenie. na kwc nic mi się w oczy nie rzuciło |
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
nie spodziewalam sie![]() ![]() ja ostatnio uzywam z the body shop ich fal- shimmer waves. Kupilam poki co na ebayu odcien peach, bo takiego nie mialam, ale wyglada jak taki bez z odrobina lososia. Naturalnie wyglada i daje ciut mniejsze rozswietlenie od BB na all widzialam kiedys jeszcze rozowy odcien i brazowy i kosztowaly ok 30zl z wysylka chyba nawet
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Poddam się sesji samobiczowania
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2011-10-07 o 17:29 |
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a mi się wydaje, że Zenek i te innne strony typu Brigettes Boutique sprzedaje też takie właśnie "gorsze" kosmetyki, ktore w jakis sposob fabryke opuscily, no bo czasami są porysowane i bez pudełek itp. ![]() Ale jestem z was dumna, kolejne śledztwo i sukces- sprawa Shimmera rozszyfrowana
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
koniecznie! ja bede nadzorowac
![]() Cytat:
mi sie wydaje, ze te porysowane porysowane opakowania i poniszczone pudelka to moze byc wina przechowywania przez tru bo nie wiemy jak te ich hale pelne kosmetykow wygladaja !
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś dostałam clarinsa 10 godzin przed komputerem, przeszło godzina w aucie (sumarycznie droga do roboty i wiadomo jak się wygląda ![]() paczuszka na mnie czekała (dołożyli próbki )i tak sobie popędzlowałam całą buźke o rany cud miód się zrobił wogóle dzisiejszego dnia nie widac noooooo ale idę się umyc to makijaż musze zmyć niestety zakup bardzo bardzo ale to bardzo udany |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na podstawie zdjeć w necie? Dim jak zwykle dobrze mówi Przed zakupem w necie należy sprawdzić odcień na żywo w sklepie, ewentualnie dopytać Sprzedającego o dokładny kolor/odcień/nazwę a nie kupowac na hura ![]() Na szybko znalazłam w kolekcji BB 4 odcienie z nazwą Pink: Pink, Pink Quartz, Platinum Pink, Pink Bronze. Albo dziewczynie się po prostu nie podoba kosmetyk i coś kreci albo źle spojrzała na nazwkę shimmera kolezanki bo to moze być Pinkcośtam a nie sam Pink. Cytat:
Kończą mi się Nacresy Guerlaina i szukam czegoś co też zrobi mi photoshopa na twarzy ![]() Mogłabyś go jeszcze potestowac w najbliższych i dać znać czy na pewno nie robi świnki ani nie wpada w pomarańcz A w temacie Clarinsa to muszę stwierdzić ze kocham podkład Everlasting Foundation Teraz jeszcze testuję Skin Illusion i też czuję ze to będzie hit Jednak najbardziej kocham różowe jajo do nakladnia podkładów - ale nie beauty blender tylko Cosmopolitan Blend Perfection Sponge Do kupienia na feelu za ok 25 zł (4.95 Ł) - dla tych co jeszcze nie wiedzą ![]() Zero maski nawet przy cięzkich podkładach które mi wcześniej robiły solidną tapetę (Biotherm Aquaradiance, Vichy Dermablend). Podkład jest idealnie rozprowadzony, mam wrażenie że wtapia się w skórę oraz ze dłużej się trzyma. Zamówiłam sobie już 2 jaja na zapas ![]() Jedyny minus jaki znajduje to tylko taki ze jajo trzeba po kazdym użyciu umyć co czasami nie jest takie łatwe no i zajmuje trochę czasu+ dodatkowo dochodzi zużycie wody i środka myjacego. Ale takie minusy to pikuś przy efekcie jaki daje jajo Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2011-10-07 o 20:42 |
||||||
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Też byłam w szoku widząc te shimmery w linku od James.
Arachnee, to ja chyba te czekoladke wypróbuje. Od dawna mnie kusiła
|
|
|
|
#203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja wróciłam po 19 to już ciemno ale od razu się myziałam - fakt w świetle sztucznym nie widac czy nie wpada w pomarańcz czy róż ale nie wydaje mi się jutro potestuję dokładnie (a mam długodystansową robotę przy komputerze na poniedziałek muszę coś skończyć a jestem w lesie - to akurat bedę sobie testować i patrzeć co i jak po ilus tam godzinach) z tym że ja się BB-creamuję podkłady już mnie nie kręcą już wcale edit. : a i roller to tez hicior
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Jak się domyślam to wątek o tru. No to może Wy wiecie i mi powiecie dlaczego tam się zrobiło tak przeokrutnie drogo?! Puderek sypki chciałam kupić i aż padłam jak zobaczyłam cenę chanela sypkiego: £52 Dwa razy więcej niż w sklepie.Pamiętam jak kiedyś, jeszcze kartą mojej Mamci, kupowałam pryzmy Givenchy- to były ceny. A teraz?
Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2011-10-07 o 22:45 |
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie dosc, ze tyle ich jest to co jakis czas limitki wychodza ![]() tiniaczek witaj ![]()
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- kurcze ale kusisz tym rollerem, zaczynam się łamać
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Uprzejmie donoszę, że sprawa z allegrowiczką zakończona pozytywnie. Allegrowiczka przeprosiła, podziękowała i jest zadowolona
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

.
.

Miałam go używać latem, jak jestem bardziej opalona 

dlaczego tam się zrobiło tak przeokrutnie drogo?! Puderek sypki chciałam kupić i aż padłam jak zobaczyłam cenę chanela sypkiego: £52
Dwa razy więcej niż w sklepie.