|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Hej
![]() Caate- cudna marynarka, bardzo ładnie w niej wyglądasz, świetny kolor też musze na taką zapolować ![]() loluska- te spodnie co pokazywałaś są suuper, nawet takie jakie są wyglądają świetnie i Ci naprawde pasują A mnie z biedronkowej gazetki zainteresował peeling i te żele Luksja a tak to nic ciekawego nie ma![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- DIANULA Wszystkiego najlepszego spóźnione życzenia ale szczere ![]() Epoka Lodowcowa 2 leci na polsacie )
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?dziś jest noc zakupów.. |
|
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ale chyba je troszku zwężę bo bardzo mi się spodobała propozycja caate na zdj Soph zdrówka ![]() Cytat:
i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest ta magia bycia gwiazda, niewazne jaka, wazne ze zagraniczna i juz jest szal pal ![]() dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
zrobie demakijaz, maseczke z zielonej glinki, spa stop i bede ogladac plotkare ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() spodnie zawsze skracam, szersze przerabiam na rurki - norma, ma byc tak jak mi sie podoba
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
węższe pewnie będą wyglądać lepiej ale te są też w moim stylu![]() Cytat:
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do tych peelingów i masełek biedronkowych to nie opłaca się ich kupować teraz;p ja po 3 tyg je przeceniaja;p ja kupilam masło za 5 zł, peeling za 5,50 po przecenie
|
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
dodaja, blondyneczka i Ccarolinaa dziękuję ponownie za życzenia
![]() co do biedronki to pamiętam jak szalałyście z zakupami kosmetycznymi w waakacje, pamietam ze ta seria cos z afryką: był piasek i żel to u mnie potem za 3 zł sprzedawali... więc jak jest reklama to mają ceny, które potem i tak przecenią.
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Snow, dziekuje za mile slowa
![]() cien - wow to prasowany? tak w ogole, popatrze jak po maseczce jajecznej blyszcza mi sie wlosy ładniutkie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-10-07 o 22:13 |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a włoski faktycznie lśnią
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta jajeczna kocham, nie przetluszcza, a tak nawilza i sie blyszcza ciagle (to sa 2dniowe) ![]() na cien mnie skusilas
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-10-07 o 22:27 |
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też oglądałam ![]() wykończyłam peeling do dłoni i mikrodermabrazję, na wykończeniu mam też revlona cs, który myślę, że w przyszłym tygodniu się skończy, potem będę używać resztek mineralnego z ori i jak zużyję, to chyba kupię sobie jakiś zupełnie nowy podkład. możliwe, że to będzie ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...up.html&next=1 Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-10-07 o 22:30 |
|
|
|
|
#523 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja używam teraz takiego co chłodzi (poleconego przez caate Sera (mam trzy- antycelluitowe, do pupy i do biustu) wmarowuję od jakiegoś czasu 2 razy dziennie, wszystko dzięki temu wątkowi bo mnie motywuje
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#525 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja się zamierzam wybrać na otwarcie, bo będzie nowy h&m, co oznacza nieprzebraną kolekcję, bo ten w centrum jest tak nawiedzany, że co wejdę to jest wszystko przebrane, a przecież nie będę co 2 dni zaglądać ![]() Podejrzałam dzisiaj przez dziurkę w ogrodzeniu jakie będą nowe sklepy- h&m, new lokk, cocineele i la mania i pollini tyle dojrzałam ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Tak Nie mówię, że nic nie kupowałam, ale bardziej się obkupić jestem w stanie jak teraz tam wpadnę raz na wieki na chwilę.Ogólnie nie jestem z tamtych rejonów, na chwilę mnie tam przywiało. Chciałabym tam mieszkać, ale prawie codziennie śmiganie do kato zbyt daje w kość. Pewną noc zakupów źle wspominam, byłam w samej koszulce, bez kluczy i telefon mi się rozładował Ale poprosiłam kogoś, żeby dał zadzwonić i się uratowałam.
|
|
#526 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wlasnie pomalowalam sobie pazurki kolorem 69 movin'on
usunelam zdj swoich paznokci, bo jakosc zezarlo i szkoda ogladac w ogole
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-10-07 o 22:57 |
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładniej włącza mi się w weekendy, bo w tygodniu za bardzo o zakupach nie myślę.
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po skromnym spa kapiel z żelem z białego jelenia balsam biedronkowy bebeauty użyłam żelu do mycia twarzy z białego jelenia ( ten do higieny intymnej) kremowania dłoni grubą warstwą peeling stóp + krem I ide oglądac Ranczo, mieszkając u mamy wkręciłam się w ten serial.
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z podkladu jade na probkach wciaz nei moge zdecydowac sie jaki kupic Cytat:
7zl kosztowala. ja akurat mam 2woski, 2biovaxy, bingo ktorej chyba nigdy nie zuzyje i ta jajeczna, wiec uwazam ze wynik jest okej![]() Cytat:
najlepsze jest to, ze wloski sa miesiste i paachna, rano zanim sie uczesalam to najpierw sie ich nawachalam ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ja mam teraz brudne wino z mollon juz 5dzien ![]() niedlugo pokaze na blogu, mam Wam tyyyle do pokazania
|
|
#531 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, moje ostatnio znowu sie masakrycznie przetluszczajaCytat:
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
||
|
|
|
#532 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Mi krótko trzyma sie lakier, nie wiem od czego to zalezy, zwykle odtluszczam plytke zmywaczem lekko... sama nie wiem
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stosuje pielegnacje dla CG, staram sie unikac silikonow, ale zrobilam wyjatek dla maseczki jajecznej myje szamponem ziolowym, maske nawet daje w skalp... pozmienialo im sie troche, kiedys mialam mega przestluszczajace sie u nasady a suche na koncach![]() edit: moze to zasluga olejku himalaya, bo go daje zawsze przed myciem w skalp Cytat:
![]() kiedys tez mi lakier odchodzil nawet na drugi dzien obojetnie jaki, ale odkad uzywam herome problem znikl. nie wiem o co chodzilo, bo nawilzalam dobrze, nigdy nie kladlam lakieru na mokra/tlusta plytke, nie pomoge ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- zuzyj jedna i w nagrode kup druga, ja mam zawsze taka mobilizacje
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-10-07 o 23:22 |
||
|
|
|
#535 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Tak czy inaczej połysk super ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() Ja do końca tygodnia odpoczywam od lakierów póki co odżywiam i utwardzam paznokcie , a potem chyba będzie na ręce bell glam wear nr 403 i na stopy ciemny róż z opi.Ja mam teraz inną motywację- za każdy cm w udzie jeden z wymarzonych produktów, niedługo mi się wszystko pokończy powoli, więc dopiero będzie motywacja ![]() A marzy mi się np czarne mydło oliwkowe, jakiś olejek do włosów z helfy.pl, parę rzeczy z bu. Ale cm jest nieco do zgubienia, to będzie się czym nagradzać ![]() Ile macie w udzie dziewczyny, o ile to nie tajemnica? Zastanawiam się ile powinno mieć moje udo, żeby było akurat, wzrostu mam 175
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-07 o 23:36 |
||
|
|
|
#536 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Są dużo zdrowsze. Zdjęcia niestety często tego nie oddają, a za to w dotyku, jakie miękkie, a to dzięki oleju ze słodkich migdałów. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też się chyba skuszę na tą maskę, ale na razie mam całe Bingo i Waxa, więc trochę poczekam. ![]() Jutro idę na wesele, ale tak średnio się ciesze, bo nie przepadam za tańczeniem w stylu disco-polo, ale trudno. Oby jedzenie było dobre.
|
|
|
#537 |
|
zawsze mam racje
|
Mi włosy ostatnio wypadają i to jak
A olejuje prawie codziennie na noc, więc powinny być gładziutkie itd. Idę dopić drinka, zrobię podstawę, rozwieszę pranie i idę spać. Dobranoc
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-07 o 23:53 |
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#539 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale teraz i tak zetnę z kilkanaście cm na zimę, bo za dużo suszenia jest jak na poranki, a w zimę nie wyjdę z lekko wilgotnymi co można zrobić w lato. I wolę myśleć i zadziałać, od dziś codziennie będę stosować to serum z naturvital i do tego od przyszłego tygodnia tygodniowa kuracją joanna-rzepa :pała: A jeśli chodzi o biedronkę, to mam zamiar nabyć ze 2 masła limonkowe do ciała, ale to nie ma pośpiechu, trochę poleżą w niektórych biedronkach, narazie zużywam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-08 o 00:35 |
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

?

przecież to totalny pustak, który niczego sobą nie prezentuje... 

zuzyj jedna i w nagrode kup druga, ja mam zawsze taka mobilizacje