|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Październikowa wishlista
Żeby było czytelniej zakładam ten wątek, do którego link dołożę w mojej wymianie : )
KOLORÓWKA i PIELĘGNACJA: - cienie z wyższej półki, mam szczególną ochotę na te, ale rozważę wszystkie: *Lancome, Palette Liberté, Exceptional Wear Smooth Eye Color Quad w odcieniu 01 * Urban Decay - paletka Naked *Guerlain, Terracotta, Inca Summer Ombre Eclat 4 Coleurs Terre Indigo *Guerlain, Christmas Ombre Eclat Velours d`Or - kosmetyki MAC i ELF (przemyślę każde) - paletki Sleek (oprócz Acid) - tusz do rzęs Lancome Hypnose (tylko klasyczna wersja, każda inna mnie uczula) lub któraś Diora w kolorze czarnym - podkład z górnej półki, najchętniej Estee Lauder - Double Wear, choć rozważę każdą propozycję - lakiery do paznokci OPI - podkład mineralny Lucy Minerals Creamy Bisque (big) - błyszczyk Aqualumiere od Chanel lub Juicy Tube Lancome - szminki Chanel z serii Rouge Allure, Hydrabase Cream lub Rouge Coco - Max Factor, Lipfinity Lasting Lip Tint (szminka w postaci pisaka) - Lush - Coal Face - kawałek lub cała kostka do mycia twarzy - górnopółkowy krem nawilżający - serum Idealist lub Advanced Night Repair od Estee Lauder (mini produkt lub pełnowymiarowy) - mini produkty górnopółkowe - najchętniej pielęgnacja - meteoryty TYLKO w odcieniu Mythic (najchętniej miniaturka) - serum Flavo-C - hydrolaty - róże mineralne (w szczególności Romance z Sweetscents) - balsam Sugar z Korresa PERFUMY: - Dior - Addict - Dior - Miss Dior Cherie (rozważę każdą wersję) - Hermes - Kelly Caleche - Annick Goutal - Mandragore Purple - Annick Goutal - Mandragore - Dior - Hypotic Poison - Yves Saint Laurent - Elle - Burberry - Burberry of London Original / Classic for Woman EDP (odlewka) - Oriflame - Freya (błagam o nią! Jeżeli nie o cały flakon to o małą odleweczkę!!!) - Givenchy - Ange ou Demon Le Secret (odlewka) - Hermes - Eau des Merveilles (odlewka) - Burberry - Brit - Guerlain - Aqua Allegoria Grosselina (szczególnie ta, choć inne AA również wypróbuję z ciekawością) (odlewka) - Chanel - Allure - Chanel - Coco (odlewka) - Chanel - Coco Mademoiselle - zapachy Penhaligon's (zwłaszcza Artemisia i Ellenisia) - niszowce (po kilka ml) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-10-08 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowa wishlista
mam hydrolat oczarowy i krem nawilżająco - koloryzujący z diora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowa wishlista
mam mythic poza watkiem oraz palety sleek
![]()
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2011-10-11 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.