|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
a Ty co mu przygotowałaś ?
|
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on był z tego wręcz zadowolony
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy da się to później odkręcić
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
No kiedyś sie przestaniemiescic na kolanach i będzie musiała usypiac w łóżku
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjdzie czas na zakazy, nakazy i wychowywanie, ale na to ona jest jeszcze za mała. Teraz się uczy bliskości i miłości i tak jest dobrze Widocznie potrzebuje być z nami. o dla nas upierdliwe, ale skoro tego potrzebuje - nasza rola jej to dać. Nie zamierzam jej bujać do 18-tki ![]() Udało się
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M też nie był do niej przekonany, więc odpuściłam, ale za to kupię sobie coś na zimę - sukienkę znaczy się ![]() Gwizdak genialna rocznica! ahhhh |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będzie rozumiała co się do niej mówi, to jej wytłumaczymy, że od usypiania jest łóżko i będziemy się tego twardo trzymać. Ale na razie opór jest bezcelowy nie ma po co męczyć siebie, jej i sąsiadów---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiecki nie widziałam, ale na Tobie musiała być boska
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3191 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ale fajnie się czyta o Waszym, Gwizdaku, szczęściu
![]() A ja po nieprzespanej nocy z K. odmóżdżyłam się i zdrzemnęłam przy Możdżerze - chodzę, ziewam, ale się uśmiecham non stop ![]() ależ seksowna z niej przyszła mamuśka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NGPPVFzfGn0
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-10-07 o 22:15 |
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
stygma.....
Gwizdak - rocznica pierwsza klasa nie napiszę, że zazdroszczę, bo mój mąż też mnie miło zaskakuję, więc nie mogę narzekać
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
spadam do męża do wanny
![]() Wiwat koniec połogu
|
#3194 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dobranoc Dziewczyny
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
czemu śpicie?????????
![]() TŻ też śpi..... nudzi mi się
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem sfrustrowana, więc szybko się wyżyję i ścielę łóżko, żeby już w dogodnych warunkach was nadrobić
Rano wstaję - ulewa. Idąc na zajęcia kupiłam sobie parasolkę. Wracając z zajęć kupiłam 2 książki, żeby mieć co czytać w trakcie podróży. No i jakoś na mieszkaniu coś z torby przekładałam, wyciągnęłam te książki i zapomniałam ich znowu schować Jak wróciłam z WC to tylko jedna pani mnie poinformowała: "Ta dziewczyna, co siedziała na przeciwko pani i teraz wysiadała wzięła chyba pani parasolkę" No wzięła. I kasa za parasol poszła się paść I nie ma to jak pasażerowie, którzy taką sprawę olewają. W dodatku pociąg się wlókł, miał opóźnienie, w Przeworsku wyłączyli grzanie to zmarzłam. I dojechałam do domu pół godziny temu dopiero
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za złodziejka!!!! wszystkim złodziejom prędzej czy później powinno gdzieś ręce poucinać, albo połamać.... nie żałowałabym ich
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
ufarbowałąm włosy na uwaga
BLOND ale na rudych po prostu wyszly hmmmmmmmmm brazowe z czerwonym poblaskiem ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Stygmatku co za kretyn Gwizdaku jak to mowi moj szwagier: hał słit koniec połogu mówisz
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chamstwo... I nie miał odwagi powiedzieć Ci tego w twarz, że zauroczenie mu przeszło? Tylko jak myślał to załatwić? Wybrakowany egzemplarz męski, kompletnie bez jaj ![]() Kawa, daj fotę Frezi, i to studentka Fajnych mamy ludzi, którzy będą naszą światłą, wykształconą przyszłością
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno dopadnie ją sprawiedliwość |
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
chcę zobaczyć blond Kawuchę ! |
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać
dobranoc kochane
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, przykro mi, że zakończył to w taki sposób, ale dobrze, że to koniec. ranił Cię w końcu Jusia, fajne zakupy Gwizd, jestem dumna z Twoich 12 basenów Mam za sobą ciężkie popołudnie. siedzę z maseczka na twarzy i idę zaraz olejować włosy ogólnie dojrzałam do decyzji, o której wspominał luby- nie dam się unieszczęśliwić mamie. czas zmienić relacje z nią. teraz. lecę zmyć maseczkę i olejować kłaki
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wyszła ode mnie kolezamlka (ta co mieszka u P.) zadzwoniłam zaryczana, ze potrzebuje towarzystwak i i przyjedchalla z zoładkaowa gorzka z trawa zubrowaa. Wypłakałam sie... chce P. bardzio....
ale jest ok...nioe płacze chociaz...
|
#3206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
btw jak moglas ruszyc tak cudny kolor jak mialas? ![]() Cytat:
ehh ![]() ja wczoraj wracajac z miasta przejezdzalam kolo teatru i widzialam przez okno ze u I. jest jakas dziewczyna ![]() przeryczalam pol wieczoru, nie moglam zasnac pol nocy.... jak mi sie udalo zasnac w koncu ok 2 to o 3.30 D. do mnie dzwonil Jestem zla...i smutna przez I. o ktorym wciaz nie moge zapomniec... i jestem niewyspana.... i nawet juz sie nie ciesze na ta szkole... ![]() mam dosc zycia w ogole
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest rewelacyjna! ![]() Dzień dobryyy... Arrakis Olka odchorujesz szybciutko, najważniejsze, że to wyszło teraz, a nie np. za pół roku.Gwizdaczku, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy dla Ciebie i Twojego cudownego Męża pięknie to wszystko zorganizował ![]() Najeczko, a na czym będzie polegała ta zmiana Waszych relacji? Trzymam kciuki, żeby się udało ![]() Ja przespałam noc z chusteczkami pod policzkiem, masakra! Gardło mnie boli, mam zatkane uszy i teraz dodatkowo cały czas mi oczy łzawią na potęgę i mnie wysypało na buzi i jestem tak cholernie zła, drugi dzień siedzę w pracy, bo ktoś ma wolne. Czemu jak ja miałam wolne, to musiałam leźć do pracy i latać tam i z powrotem??? Serio, ledwo żyję, jakbym była suczą, to bym rano nie przyjechała i wzięła urlop na żądanie. No wolno mi, nie? a w biurze mam całe 16 stopni, tak że yay... Już postanowiłam, że w poniedziałek biorę wolne i mam w dupie, czy trzeba będzie coś załatwiać, jak załatwię we wtorek, to nikt nie umrze, a ja nie będę mózgu wysmarkiwać udając, że pracuję.A, no i jest 7:40, a ja już zużyłam paczkę chusteczek
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-10-08 o 07:39 |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za koleś; powinien Cię przepraszać u stóp a potem zaakceptować to, że będziesz z D. a nie przyprowadzać sobie jakieś puszczalskie flądry |
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja spuszczam ciśnienie http://www.youtube.com/watch?v=gt5Nf...ayer_embedded#! O wolnym w poniedziałek już poinformowałam... No dobra, zapytałam, czy mogę iść na wolne. No i nie ma problemu, ale widziałam, że jakieś niezadowolenie się odmalowało na twarzy szefa chociaż nic tak mega pilnego nie ma do zrobienia, cycki opadają. Tak czy siak, przedłużam weekend o jeden dzień i się kuruję, o!
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
No i bardzo dobrze Justi! porządnie wygrzej się w te dni wolne i nie przejmuj się nieobecnością w pracy
głowa mnie boli ale jesteśmy już po śniadaniu - zrobiliśmy jajecznice z boczkiem, pieczarkami, cebulką i serem i do tego kawa latte machiatto![]() pranie się robi, a ja zaraz się ogarnę - dzisiaj wybieramy się na zakupy (w końcu mąż obiecał 2 bluzki ) i do kina z siostrą i jej menem
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

obok miseczka z winogronami, krowkami i biszkoptami i (moje przysmaki ostatnio
. za chwile wszedł tz inakryl mnie na przewija ku córki. Podiekowalam za kwiaty i spytLm co to za okazja. A to nasza 4 rocznica 
a Ty co mu przygotowałaś ?
13.03.2008

ja bym brała 

rocznica pierwsza klasa

Jak wróciłam z WC to tylko jedna pani mnie poinformowała: "Ta dziewczyna, co siedziała na przeciwko pani i teraz wysiadała wzięła chyba pani parasolkę"
No wzięła. I kasa za parasol poszła się paść
jest rewelacyjna! 
i jestem tak cholernie zła, drugi dzień siedzę w pracy, bo ktoś ma wolne. Czemu jak ja miałam wolne, to musiałam leźć do pracy i latać tam i z powrotem??? Serio, ledwo żyję, jakbym była suczą, to bym rano nie przyjechała i wzięła urlop na żądanie. No wolno mi, nie?
co za koleś; powinien Cię przepraszać u stóp a potem zaakceptować to, że będziesz z D. a nie przyprowadzać sobie jakieś puszczalskie flądry
chociaż nic tak mega pilnego nie ma do zrobienia, cycki opadają. Tak czy siak, przedłużam weekend o jeden dzień i się kuruję, o!