Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-08, 08:12   #4321
mol_aa
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Witam sobotnio

Wczoraj od 16stej nie bylo mnie na forum, a tu tyle sie dzieje

ja_dalia trzymaj sie kochana, jak wyjdziesz ze szpitala to masz sie oszczedzac!!!

Cos w tym musi byc, ze kobieta przy koncowce ciazy staje bardziej czujna, codziennie musze brac leki w nocy o 24 i o 6 rano, wczesniej mialam problemy ze wstaniem, a teraz potrafie budzic sie 5-10 min przed budzikiem

A tak w ogóle to chcialam sie pochwalic, dzisiaj zaczynamy 34 tydzien

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Myszeczka

truscafka mam to samo, balagan w pokoju, wzielam sie za pranie ciuszków dla juniora, wlasnie 3 tura juz leci, a ciuszkowych zostalo jeszcze conajmniej dwa prania, potem rozki, reczniczki, pieluchya jeszcze w poniedzialek jedzie z mama po reszte wyprawki, to dopiero bedzie sajgon
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 08:20   #4322
OlusiaS
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Dobrze,ze Dalia pojechala.Trzymam mocno kciukasy .Jest pod dobra opieka,to najwazniejsze .

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Miałam trochę zajęcia bo Mateusz tak jak synek Olusi wymiotował okropnie w przedszkolu i wcześniej go odebrałam. Podejrzewam ze to po omlecie z dżemem który był na śniadanie, w zeszłym roku po tym daniu było to samo.
Oluś jak się mały czuje?
To biedne chlopaki sie mecza .U nas chyba tez cos zjadl nie takiego,bo dzisiaj jest juz dobrze,ale dalam mu na wszelki wypadek czopka na wymioty.Wczoraj pol dnia przespal,wieczorem tez wczesnie sie polozyl.Dzisiaj wstal o 7,przyszedl do sypialni i mowi:
-mamo,jestem glodny,zrobilabys mi cos do jedzenia?
-tak,no pewnie
-dziekuje
Teraz siedzi i wcina.A jak Twoj dzisiaj?

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Ale wam powiem,ze te przepowiadajace dokuczaja mi coraz bardziej,zwlaszcza w nocy :/.Rece i stopy spuchniete,jeszcze wczoraj zaj**** stopa w rurke w sklepie i byla podwojnie spuchnieta :zly:.
Ja dalia wypuscili Cie jednak ??
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 08:46   #4323
princessskaa
Wtajemniczenie

Witam z rana

Kolejny pochmurny dzie przed nami... Aż nic się nie chce człowiekowi. Wczorajsza parapetówka udana, wypiłam duuuuuużo Pepsi i zajadałam sie Ferrero Rocher

Czekam na śniadanko - dzisiaj płateczki z mleczkiem

Dalia- mam nadzieję, że wszystko ok u Ciebie...

Myszeczka i Mola gratuluję kolejnych tygodni
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 08:49   #4324
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Dalia 3maj sie kochana!!!!!! Dobrze, ze jestes pod obserwacja!

DZIEWCZYNY COS RUSZYŁO Z WYPRAWKI

kupilam od kolezanki z watku Oliwkowego 19 bodziakow, dresik, butki, 2 polspiochy, 2 spiochy, spiworek i ma dorzucic jakies rajstopki i skarpetki.
Przelew jej zrobie w tygodniu a ona wysle ciuszki za calosc wyszlo mi 180zl.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 08:53   #4325
mol_aa
Zadomowienie

princeska ja ostatnio mialam faze na coca - cole, jak wieksza czesc ciazy nawet o coli bym nie pomyslala, tak teraz musialam, bo jezyk mialam czaly czas na brodzie jak tylko pomyslalam o niej

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Dalia 3maj sie kochana!!!!!! Dobrze, ze jestes pod obserwacja!

DZIEWCZYNY COS RUSZYŁO Z WYPRAWKI

kupilam od kolezanki z watku Oliwkowego 19 bodziakow, dresik, butki, 2 polspiochy, 2 spiochy, spiworek i ma dorzucic jakies rajstopki i skarpetki.
Przelew jej zrobie w tygodniu a ona wysle ciuszki za calosc wyszlo mi 180zl.
Super a 180zł za tyle rzeczy to naprawde nie duzo
Stary 2011-10-08, 08:55   #4326
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
princeska ja ostatnio mialam faze na coca - cole, jak wieksza czesc ciazy nawet o coli bym nie pomyslala, tak teraz musialam, bo jezyk mialam czaly czas na brodzie jak tylko pomyslalam o niej

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Super a 180zł za tyle rzeczy to naprawde nie duzo
hehehehe raz na jakiś czas trzeba coś niezdrowego wypić i zjeść

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Darusia dobre zakupy
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 08:56   #4327
mol_aa
Zadomowienie

princeska o tak w 100% zgadzam sie, tym bardziej ze zachcianki w ciazy nie da sie pochamowac
Stary 2011-10-08, 09:03   #4328
sozaa
Rozeznanie

ja_dalia, Olusia, trzymajcie sie, jeszcze troche Wam zostalo! Aniu, ja mysle, ze zaraz po Tobie wiecej mamus sie posypie i bedziemy mieli pierwsze watkowe malenstwa

Darusia, gratuluje zakupow!!! Faktycznie udalo Ci sie kupic okazjonalnie, mam nadzieje, ze ciuszki sa zadbane, w bardzo dobrym stanie.

Wczoraj TZ kupil ten termometr z Superpharm, zaraz go sobie obejrze. Kolejna rzecz do wyprawki, juz coraz mniej zostalo do kupienia, w sumie same male ✂✂✂✂✂✂✂y. A, i wczoraj przyslali mi materacyk FikiMiki, tez go zaraz obejrze

Tata przyjechal wczoraj uruchomic nam piec i odpowietrzyc kaloryfery, trzeba zaczac grzac, a to nowe mieszkanie, wiec balam sie odpalac wszystko po raz pierwszy.

No i sasiedzi nam sie wprowadzaja na dole, wreszcie odebrali mieszkanie i co? Zbili plytke na podescie przed wejsciem do domu (mam nadzieje ze ja naprawia, bo teraz jest tam dziura i jak sie tam woda dostanie to przy przymrozkach czesc plytek na schodach rozwali), przerwali jakis kabel i nie mamy swiatla przed domem. domofon nam nie dziala i a teraz przyjechali o 8.30 i rabia mlotkiem A ja tak sie cieszylam, ze pospie sobie dluzej, pierwszy raz od 3 tygodni oby szybko wykonczyli to mieszkanie, nie wyobrazam sobie takich halasow jak bedzie dzidzia!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:08   #4329
Darusiaaaa
Zakorzenienie

na 100% zadbane
takze sie ciesze i ja i kolezanka, ona bedzie miala moze na kombineon dla cory czy na cos a ja zadowolona bo bede miala dla srocha
zostaje dokupic body na 56-62 bo dosc malo ich jest, pajace to koniecznie i to duuuzo:P
no i takie spodenki, leginsiki oo takie rzeczy.

Pewnie znow pojedziemy w listopadzie do szwalnii , taka nasza znajoma ma szwalnie i szyje do niemiec i czech rzeczy wlasnie dla takich maluchow to tez nam body czy cos liczyla 6 zl , za niedrapki nic, rozek jeden w prezencie tez dala, takze po pajace i rzeczy na wyjscie na bank tam...
A.Camus
Stary 2011-10-08, 09:11   #4330
mol_aa
Zadomowienie

sozaa skad ja to znam, caly tydzien sasiad nad nami sie tluk, bo robi remont, wymienia grzejniki, podloge itp. ma takich robotnikow, ze sie odechciewa, zostawili syf na balkonie, folie, gruz itd. wczoraj my jego folie mielismy na balkonie, bo ja zwialo, a wczoraj właczyli ogrzewanie i co?? I nas zalali, bo ci idioci zle przykrecili mu grzejnik i pol sufitu w kuchni mamy zalane. Na szczescie mamy ubezpieczenie i sasiad jest w miare ugodowy
Stary 2011-10-08, 09:12   #4331
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ozaa takie sa uroki mieszkania "w sąsiedztwie"

my mamy o tyle fajnie ze srednia 70 lat jest , niektore babki troszke mniej wiec one remontow nie robia, co najwyzej my jak tz cos robi, ale generalnie jest cisza i spokoj.
Za to przez ta srednia wiekowa nie mam w bloku NIKOGO z kim moglabym sie spotkac czy zaprosic na herbatke

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

u nas od 2 dni wlazyli grzanie.
Nawet nie wiedzialam tylko tesciowa mowila ze u babci juz grzeja a ona pietro nad nami:P
A.Camus
Stary 2011-10-08, 09:15   #4332
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
widze ze jeszcze ktos jest więc pisze...

od godziny mam skurcze, tzn brzuch juz napieprza jakbym miala okres pełną gębą... nie brałam nic na rozkurcz... pisałam do ginki to kazała do szpitala...

ale zastanawiam sie czy poczekac jeszzce godzine (dop wróciłam do domu z uczelni, gdzie siedzialam 4h na niewygodnym krzesle), połozyc sie i czekac czy jechac ? bo moze to przepowiadacze niewielkie a ja odczuwam jakos...gorzej :? nie chce wyjsc na panikare, ale z 2 str... nie ma co bagatelizowac

co radzicie??? zaczekać tą godzinę???
Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
dalia zostaje w szpitalu na ktg wyszły jej skurcze dostała kroplówke i pisała, że wyjdzie w poniedziałek albo ją przeniosą gdzieś bo szpital zamykają na remont.........i kazała wszystkie pozdrowić
Dalusiątko 3 mam kciuki za Ciebie i twoją ksieżniczkę
Kurcze moze sie sforsowałas wczoraj?
chociaż juz rano miałaś pobolewania, no ale takie delikatne
żesz cholera, zdenerwowałam się

Ale nic się nie martw, Martynka na pewno już jest dużą dziewczynką, jesteś pod najlepszą fachową opieką- bardzo dobrze, że pojechałaś na IP- potrzymają i w poniedziałek na pewno wypuszczą nie ma innej opcji. Porobią badania i w sumie z dwojga złego dobrze, ze teraz a nie po weekendzie- bo skoro zamykają ta porodówkę- to chociaż zdąrzę Ciebie(Was ) przebadaĆ.

Czekam na wieści w poniedziałek

p.s. miałam napisaĆ o swoich wczorajszych zakupach, ale one takie błahe przy tym co się stało

Bezskurczowego (wyjątek Ania) weekendu dziewczyny
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:16   #4333
Ona231
Zadomowienie

Dobry

Dalia trzymam kciuki, żeby Cię szybko wypuścili za dużo stresów, wiem coś o tym. Obyś wróciła do nas w dwupaku

Seona śliczne te biustonosze ale mojej miseczki nie ma

Darusia to pomalutku zaczynasz kompletowanie

Sozza ja mam sąsiada który wierci raz na tydzień, śmieję się, że jego mieszkanie to jedna wielka dziura Także znam to.

Tincia ja też się gadaniem nie przejmuję, aż tak bardzo ale dziwi mnie to bo najpierw do 130 było w porządku a teraz już powyżej 120 jest źle

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-10-08 o 09:26
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:16   #4334
elf27
Zadomowienie

Cytat:
na 100% zadbane
takze sie ciesze i ja i kolezanka, ona bedzie miala moze na kombineon dla cory czy na cos a ja zadowolona bo bede miala dla srocha
zostaje dokupic body na 56-62 bo dosc malo ich jest, pajace to koniecznie i to duuuzo:P

Pewnie znow pojedziemy w listopadzie do szwalnii , taka nasza znajoma ma szwalnie i szyje do niemiec i czech rzeczy wlasnie dla takich maluchow to tez nam body czy cos liczyla 6 zl , za niedrapki nic, rozek jeden w prezencie tez dala, takze po pajace i rzeczy na wyjscie na bank tam...
DARUSIA nie miałaś ciuszków z OLIWKI?

DALIA

Ja na cały weekend sama, chyba zwariuję z nudów w nocy obudziło mnie twardnienie brzucha, macica była przekrzywiona i jakieś takie nieprzyjemne uczucie ogólnie. Teraz już oki.
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:20   #4335
sozaa
Rozeznanie

ehhhh, gdzies wybedziemy z TZ na te sobote i wrocimy popoludniu, to juz ich pewnie nie bedzie.... Musze z nimi pogadac na temat tej dziury w schodach ktora zrobili i swiatla. Wydaja sie byc ugodowi, ale zobaczymy....

Darusia, pisalas ze dostaniesz 19 bodziakow, to malo? Bo ja mniej wiecej tyle samo (liczac z dlugim i krotkim rekawem). Ale 14 pajacykow to chyba wystarczy?

Kurcze, ogladalam kolekcje Nexta, maja takie sliczne ubranka dla maluszkow, szczegolnie pajace. W bardzo intensywnych kolorach i fajne wzory. Ale Nexta w P{olsce nie ma, chyba tylko jeden nedzny w Wawie. Mozna kupic on-line, ale ceny sa dosc wysokie. Chyba musze pobuszowac po jakis "koncowkach serii"

Moj maluch robi gimnastyke od rana, widac nawet jak sie przeciaga!!! TZ az szczena opadla z wrazenia jak zobaczyl falujacy brzuszek!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:56   #4336
basiula19
Zadomowienie

Dzień dobry w nas również chłodny.....

my niedawno wstaliśmy a tż śpi dalej wolne chłopina ma to niech pośpi sobie.......a my spadamy na śniadanko jakieś....

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

strasznie mnie wkurza powtarzanie od kogoś a nie kupuj dużo małych ciuszków bo dziecko 2-3 tygodnie i zaraz wyrośnie a już dużo masz starczy ci a po 1. to do cholery przez te 3 tygodnie tez musze w coś dziecko ubrać a po 2. to sie wydaje, że dużo mam a gówno prawda bo mam po 2-3 rzeczy z danego rozmiaru danego rodzaju to dużo, np. 3-4 body z dł. rękaw. na 56????? przeciez jak sie uleje to co wtedy trzeba przebrać i co pralka bedzie chodzić na okrągło z 5 bodziakami???? zreszta jak bym prała-->wysuszyła-->uprasowała-->ubrała-->prała...to szmaty sie po tygodniu z nich zrobią oj albo ja sie nieznam bo to moje pierwsze dzieciątko ale mi sie wydaje, że wcale niemam dużo i po 2-3 sztuki z rozmiaru 56 i 62 bym dokupiła.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:01   #4337
Darusiaaaa
Zakorzenienie

UWIELBIAM NEXTA, Oliwia ma wiekszosc rzeczy z nexta!
albo z lumpka albo kuzynka z Anglii przysyla i jeszcze sklep jest podobno u nas co mozna tez zamawiac, lubie tez mark&spencer i georga.

Elf z Oliwki tych najmniejszych ciuszkow nie mam, tak od 74 cm to juz tak, reszte pozyczylam na wieczne oddanie razem z lezakiem i innymi rzeczami....
dobrze zejeden sobie zostawilam....
ma czlowiek nauczke.

19 bodziakow, ale w tym na 56-62 jest tylko 6 , reszta to 68 takze za duze..i to duuuuzo za duuuuze

Na poczatek u nas bedzie zestaw na bank w domu:

body plus pajac , do spania rowniez tylko wiadomo ze to juz inny dlatego body i pajacow chce duzo, a takie ubranie najwygodniejsze.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Basiula jak Oli byla mala toja robilam tak ze to co uzygala w dzien czyli sporo tego bylo:P pralam jak tylko po kapieli szla spac.
Teraz nie wiem czy bede miala na to czas, sile...
no i licze na to ze 2 nie bedzie tak ulewalo, bo Oliwii jeszczew 8 miesiacu sie zdarzalo!!!!!

ale 2-3 rzeczy to moim zdaniem nie duzo, ludzie sa madrzy bo to nie ich dziecko, nie ich rece beda praly i prasowaly.
Ja nikogo nie sluchalam, na prawde mialam MASEEEEEEEEEEEEEEEEEE rzeczy dla malej, dobre 7 worow wszystkiego wydalam , tych 120 litrowych i owszem byly nie zalozone rzeczy ale raczej ze wzgledu na to ze byly malo wygodne do ubierania.
A.Camus
Stary 2011-10-08, 10:07   #4338
elf27
Zadomowienie

Cytat:
na 100% zadbane

Cytat:
UWIELBIAM NEXTA, Oliwia ma wiekszosc rzeczy z nexta!
albo z lumpka albo kuzynka z Anglii przysyla i jeszcze sklep jest podobno u nas co mozna tez zamawiac, lubie tez mark&spencer i georga.

Elf z Oliwki tych najmniejszych ciuszkow nie mam, tak od 74 cm to juz tak, reszte pozyczylam na wieczne oddanie razem z lezakiem i innymi rzeczami....
dobrze zejeden sobie zostawilam....
ma czlowiek nauczke.

19 bodziakow, ale w tym na 56-62 jest tylko 6 , reszta to 68 takze za duze..i to duuuuzo za duuuuze

Na poczatek u nas bedzie zestaw na bank w domu:

body plus pajac , do spania rowniez tylko wiadomo ze to juz inny dlatego body i pajacow chce duzo, a takie ubranie najwygodniejsze.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Basiula jak Oli byla mala toja robilam tak ze to co uzygala w dzien czyli sporo tego bylo:P pralam jak tylko po kapieli szla spac.
Teraz nie wiem czy bede miala na to czas, sile...
no i licze na to ze 2 nie bedzie tak ulewalo, bo Oliwii jeszczew 8 miesiacu sie zdarzalo!!!!!

ale 2-3 rzeczy to moim zdaniem nie duzo, ludzie sa madrzy bo to nie ich dziecko, nie ich rece beda praly i prasowaly.
Ja nikogo nie sluchalam, na prawde mialam MASEEEEEEEEEEEEEEEEEE rzeczy dla malej, dobre 7 worow wszystkiego wydalam , tych 120 litrowych i owszem byly nie zalozone rzeczy ale raczej ze wzgledu na to ze byly malo wygodne do ubierania.

2-3 sztuki to mało, też nie chciałabym non stop włączać pralki i również stawiam na body i pajace, ale dostałam już parę śpiochów więc też będę korzytać...
zostawiać ciuszków raczej nie zamierzam, bo jeśli 2 dziecko to z moim zdrowiem dopiero jak mały skończy 3 latka
więc pewnie teraz jak będzie wyrastał to odsprzedam a kiedyś znowu kupię jakieś używane jak zajdzie potrzeba
Stary 2011-10-08, 10:12   #4339
Myszeczka86
Zakorzenienie

Gratuluje dziewczyny kolejnych tygodni

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:18   #4340
owieczka86
Zadomowienie

Dalia trzymam za Was kciuki obyś szybciutko wróciła do domku w dwupaku oczywiście

Witam
A ja siedzę sama,Tż pojechał na szkolenie,szkoda bo to jego wolna sobota i myślałam że spędzimy ten dzień razem. O 18 idziemy na ślub - nie chce mi się jakoś ale pójdziemy.

dziewczyny tak się zastanawiam bo piszecie o skurczach,niektóre z Was mają,a ja nic nie czuję czy może czuję a o tym nie wiem.
czy takie skurcze można przegapić?? Wiem że to dla Was pewnie głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest.
U mnie dziś 36tydzień i 1dzień.
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:22   #4341
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Dalia trzymaj się cieplutko będzie dobrze.
A ja właśnie kupiłam będzie akurat na święta dla niuni https://lh4.googleusercontent.com/-v...0/P1460158.JPG za całe 10zł nowe

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:24   #4342
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A ja właśnie kupiłam będzie akurat na święta dla niuni https://lh4.googleusercontent.com/-v...0/P1460158.JPG za całe 10zł nowe

sliczna sukieneczka
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:26   #4343
elf27
Zadomowienie

kurcze, właśnie skończyłam obcinać paznokcie u nóg a zapociłam się jak mops, nie sądziłam, żeto takie wyczynowe
Stary 2011-10-08, 10:35   #4344
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Dalia trzymam za Was kciuki obyś szybciutko wróciła do domku w dwupaku oczywiście

Witam
A ja siedzę sama,Tż pojechał na szkolenie,szkoda bo to jego wolna sobota i myślałam że spędzimy ten dzień razem. O 18 idziemy na ślub - nie chce mi się jakoś ale pójdziemy.

dziewczyny tak się zastanawiam bo piszecie o skurczach,niektóre z Was mają,a ja nic nie czuję czy może czuję a o tym nie wiem.
czy takie skurcze można przegapić?? Wiem że to dla Was pewnie głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest.
U mnie dziś 36tydzień i 1dzień.

Owieczka skurcze to czasem są bolesne czasem nie.
U Mnie często twardnieje brzuszek czyli to są skurcze
Przynajmniej tam mi lekarz mówił :brzyda l:

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Dalia trzymaj się cieplutko będzie dobrze.

Piękna i jaka tania

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-08, 10:38   #4345
dygotka8
Zakorzenienie

dziwne,pospałam 2 godziny,a się wyspałam.

basiula19
-ja też się nei znam co do ubranek,ale w rozmiarze 56 mam z 1 pajaca,pare bodów z dł.rękawem-jakieś 6 szt,po 1 szt bodów z krótkim jak i 1 szt bez rękawów.jeszcze cos tam jest w tym rozmiarze,ale ogólnie malo,mam nadzieję,ze rozmiar 62 będzie ok,że wystarczy podwinąc rekawek
jak ja włącze pralkę to dziecko spac nie będzi emogło bo niestetu głosna jest;/

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:48   #4346
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dziwne,pospałam 2 godziny,a się wyspałam.

basiula19
-ja też się nei znam co do ubranek,ale w rozmiarze 56 mam z 1 pajaca,pare bodów z dł.rękawem-jakieś 6 szt,po 1 szt bodów z krótkim jak i 1 szt bez rękawów.jeszcze cos tam jest w tym rozmiarze,ale ogólnie malo,mam nadzieję,ze rozmiar 62 będzie ok,że wystarczy podwinąc rekawek
jak ja włącze pralkę to dziecko spac nie będzi emogło bo niestetu głosna jest;/
Przyzwyczai sie
Ja też na 56 to mam mało wiecej mam na 62 i to zdecydowanie bo właśnie tez bede robic tak jak piszesz rękawki sie podwinie

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-08, 10:49   #4347
elf27
Zadomowienie

DYGOTKA też tak mam po krótkim śnie, ale po kilkunastu godzinach doczuwam skutki nieprzespanej nocy...

dzisiaj spałam chyba z 11 g, wstyd się przyznać

pogoda nie nastraja do spaceru, wcięłam już bułę i czekoladowy serek, napiłam się kawusi i idę pranie powiesić...
Stary 2011-10-08, 10:51   #4348
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

dygotka to ja mam krótkie przerwy na szczęście - zjadłam jeszcze płatki i się położyłam nawet nie sądziłam że zasnę kamiennym snem. Wstałam dopiero o 9:30. Co do ryczenia to też tak mam - rozryczę się nie wiadomo czemu. Nie lubię tego, bo generalnie nie lubię sie mazać.

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to chcialam sie pochwalic, dzisiaj zaczynamy 34 tydzien
Też dziś zaczynam 34 tydzień

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Kolejny pochmurny dzie przed nami...
U mnie miało lać przez cały tydzień a świeci piękne słonko - dobrze że przynajmniej w nocy dość dobrze polało.

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
hehehehe raz na jakiś czas trzeba coś niezdrowego wypić i zjeść
Taaa. Ja zazwyczaj wsuwam niezdrowe frytki

sozaa współczuję takich sąsiadów - niszczycieli. Oby się uspokoili.

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
kurcze, właśnie skończyłam obcinać paznokcie u nóg a zapociłam się jak mops, nie sądziłam, żeto takie wyczynowe
Dlatego tą czynność powierzyłam w obce ręce i sama sie nie męczę.

Idzie powoli zima, bo mój kot już sie pcha na noc do domu, a tak to nocowała gdzieś poza. Jeszcze troszkę i w dzień też będzie siedzieć w domku.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:55   #4349
dygotka8
Zakorzenienie

Elf-mało spałam,ale raczej na pewno w dzień się nie będę kładła.musze sie jakoś zebrac i iść na dwór pojechać w 2 miejsca więc pewnie ze 2-3 godizny sie zejdzie

Chawa
-rano też zjadłam śniadanie ,jeszcze posiedziałam i dopeiro poszłam spać

Myszeczko
-ja nigdy nie usnęłabym jak ta pralka chodzi...hałas jak nie wiem cooby Mała mieła lepszy sen niz ja

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-10-08 o 10:57
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:55   #4350
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

dygotka, Myszeczka też mam niewiele ciuszków z 56roz, ale tak jak piszecie podwinie sie rękawek a na nóżki założy się skarpetki.

elf27
czekoladowy serek
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości