2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-07, 22:51   #4051
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy wszystkie płacicie za wizyty u gina?
Ja nie chodzę prywatnie, byłam tylko na początku ciązy i koło 20 tygodnia chcę iśc na 3d odpłatnie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Bardzo drogo.
Ja płacę 100 zł za wizytę i mam wszystko, łącznie z USG.
to pewnie zależy od miasta..
Stary 2011-10-07, 22:54   #4052
gucia6
Zakorzenienie

karolca, widzialam sliczny brzuszek

Stary 2011-10-07, 23:00   #4053
anagat
Zadomowienie

Ja sama jak palec, to będę pisać Sama ze sobą nawet, a co?

A tytuł ,żeby poprawny dla mnie był, to by musiało być , że dupki rosną okrąglutkie (bo brzucha ni widu ni słychu)
Ale podoba mi się

Guciu, jak ktoś znika na pół dnia, to potem nadrabia;p

Witajcie dziewczyny nowe Mój termin na 9 kw, więc Furczak.. idziemy łeb w łeb Masz brzuszek? No weź powiedz, że też jeszcze nie masz.. no weź..
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 23:01   #4054
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
no i znow mam zaleglosci

ale witam nowe kolezanki

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

w takim tempie to nie kilka dni, ale jak sie tu coponiektore rozgadaja, moze byc juz i jutro

a tytul? hmmm...

Brzuszki rosna okraglutkie, bo dzidziusie w nich slodziutkie (ewentualnie: zdrowiutkie)
Hejka Gucia podoba mi się Twój nick!
I fajny tytuł dla wątku tylko trzeba zaznaczyć, że dzieci będą macowo-kwietniowe

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Ja nie chodzę prywatnie, byłam tylko na początku ciązy i koło 20 tygodnia chcę iśc na 3d odpłatnie
Ja również chodzę na NFZ i również wybrać się na 3D dodatkowo.
U mnie jest to trochę skomplikowane, bo lekarza mam w rodzinnym mieście, a teraz od początku października musiałam wrócić na studia do Warszawy. Zatem póki dam radę to będę podróżować do swojego lekarza, który rozpoczął prowadzenie mojej ciąży, a trochę mam - 260km = ponad 5 godzin w PKSie Po Nowym Roku chyba będę musiała poszukać kogoś w Warszawie. Też najchętniej na NFZ, może Warszawianki mi kogoś polecą?? mam kilka namiarów, ale jakoś nie jestem przekonana do zmieniania lekarza zrobię to jak już naprawdę będę musiała.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 23:05   #4055
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Guciu, jak ktoś znika na pół dnia, to potem nadrabia;p
.
nooo... gdybym ja byla niezamezna i bezdzietna, to pewnie i bym na pol dnia nie znikala

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Hejka Gucia podoba mi się Twój nick!
I fajny tytuł dla wątku tylko trzeba zaznaczyć, że dzieci będą macowo-kwietniowe
.
hehe... dziekuje ... a z jakiegos powodu, czy tak sobie?

a , ze dzieciaczki beda marcowo-kwietniowe, to zawsze dopiszemy na koncu
Stary 2011-10-07, 23:13   #4056
Furczak
Raczkowanie

Anagat no jakby to napisac... brzuszek mialam juz przed ciążą lekki. Od początku ciąży schudłam ponad 3 kilo do dzisiaj i to głównie zeszło mi z boczków i tyłka i ud i w tym momencie już mój brzuszek się uwypuklił. Tak przynajmniej wygląda sytuacja z rana.... natomiast wieczorem to bywa różnie zależy od tego co jedliśmy w dzień... naprawdę bywa różnie
Furczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 23:16   #4057
anagat
Zadomowienie

Cytat:
nooo... gdybym ja byla niezamezna i bezdzietna, to pewnie i bym na pol dnia nie znikala

hehe ciężki los mężatki i matki;p
Ja to jestem ciekawa, jak sie często będziemy odzywać po rozwiązaniu..haha..

Kurcze spałam po dyżurze do prawie 15, teraz mi się nie chce..
Stary 2011-10-07, 23:34   #4058
Furczak
Raczkowanie

Jeśli chodzi o lekarza to chodzimy też prywatnie a to głównie z tego względu że na kasę to ciężko trafić na kogoś dobrego w takiej małej miejscowości i jeździmy sobie troszkę dalej ale za to Pani miła i dokładna i ma dobre opinie a poza tym to jesteśmy z Dolnego Śląska

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

ale jeśli chodzi o spodnie to jak siedzę to muszę mieć guzik odpięty już od dawna bo troszkę ciśnie i nie chce żeby dzidzi było niewygodnie
Stary 2011-10-07, 23:49   #4059
karolca
Zakorzenienie

Mysle, ze powinno byc cos kulinarnego w tytule no i nie moge spac. jak zwykle i odpalilam internet w komorce.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 23:53   #4060
Furczak
Raczkowanie

[/B]karolca[/B] dziękuję za mega szybkie dopisanie do listy niestety nie mam żadnej koleżanki która byłaby w tym samym okresie ciąży co ja więc super że Wy jesteście
Stary 2011-10-07, 23:59   #4061
karolca
Zakorzenienie

Furczak, moje kolezanki sa juz mamami. poza tym nie rozpowiadalam im o radosnej nowinie dowiedza sie w swoim czasie, haha.
z mezem poinformowalismy tych zaufanych znajomych. dzis na chwile wpadl kolega z zona. ona od razu ze gratuluje i w ogole super, na to on, ze tylko zonie przekazal radosna nowine, heh.
chyba w ogole nie pojde spac. mysle, ze zarwana noc sprawi, ze nastepna przespie lepiej... hmmm...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-08, 00:03   #4062
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Furczak, moje kolezanki sa juz mamami. poza tym nie rozpowiadalam im o radosnej nowinie dowiedza sie w swoim czasie, haha.
z mezem poinformowalismy tych zaufanych znajomych. dzis na chwile wpadl kolega z zona. ona od razu ze gratuluje i w ogole super, na to on, ze tylko zonie przekazal radosna nowine, heh.
chyba w ogole nie pojde spac. mysle, ze zarwana noc sprawi, ze nastepna przespie lepiej... hmmm...
Karolca, toć po Tobie widać , że jesteś w ciąży.. To jak to możliwe, że znajomi nei wiedzą. No i na L4 jesteś...to w pracy tez wiedzą, hmm??
Stary 2011-10-08, 00:13   #4063
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Karolca, toć po Tobie widać , że jesteś w ciąży.. To jak to możliwe, że znajomi nei wiedzą. No i na L4 jesteś...to w pracy tez wiedzą, hmm??
W pracy wiedza, ale praca to inna bajka.
jak 1,5 tygodnia temu powiedzielismy znajomym, to pytali, czy ciaza potwierdzona przez lekarza itp. a tu niespodzianka, drugi trymestr.
wszyscy sugeruja sie, ze widac wciwcie w talii, ze twarz sie nie zmienila...a ze na co dzien zakladam luzne ciuchy, to nie rzucam sie w oczy. tylko ja czuje, dostalam troche kaczkowy chod, hahah. a wscibskie kolezanki spotykam zazwyczaj po 15
tylko sasiadki u mojej mamy znaczco sie za mna ogladaja

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-08, 00:21   #4064
Furczak
Raczkowanie

u mnie oczywiście też mało komu powiedzieliśmy (dopiero w 10 tc) że będziemy rodzicami ale oczywiście przyszli dziadkowie niezbyt długo wytrzymali z językiem za zębami i tak się grono powiększyło dosyć szybko...ja czekałam na dzisiejsza wizytę żeby się niektórym pochwalić (zaczynamy 14 tc dzisiaj) np. mojej babci co by się niepotrzebnie wcześniej nie stresowała w sumie to trochę się już nasłuchałam w życiu o ciążach, dzieciach i porodach (5 lat studiów byłam nianią i każda mamuśka zawsze coś tam ciekawego wspomniała-zwłaszcza o porodzie) ale tak naprawdę to dopóki mnie to nie dotyczyło to nie do końca się człowiek wsłuchiwał
Stary 2011-10-08, 00:45   #4065
anagat
Zadomowienie

Kurcze, ja to w pracy powiedziałam w 7 tygodniu... poza tym, że to dla mnie było- żeby uważali na mnie itd.. to ja w sumie nie umiałabym tej radości zatrzymać dla siebie.. Rodzicom w sumie w podobnym czasie- tzn teściom, a ja mamie.. Tata chyba z dobry tydzień potem się dowiedział, albo i więcej.. rodzeństwo też trochę później ( moja mama potrafi buzię na kłódkę trzymać)

Babcia mojego męża jest bardzo schorowana i ogólnie w złym stanie. Ma tego świadomość i mówi, że już długo nie pociągnie. Mój mąż jej na to, ze musi wytrwać, bo niedługo prawnuk będzie na świecie.. No i babcia ma cel Zaczęła być bardziej aktywna, czyt. siedząc na wózku inw. rzuca naszemu psiakowi piłeczkę, a on ją niestrudzenie oddaje. Oboje wydają się zadowoleni
Stary 2011-10-08, 07:44   #4066
aalegna
Wtajemniczenie

a mmnnie ostatnio sąsiadka na klatce pyta: "sąsiadka ty w ciąży jesteś może?" no to już nie mogłam zaprzeczyć bo rzuca się w oczy (18tc) ale ta zaraz wywiad zrobiła czy do pracy chodze, na kiedy poród grrrrr nie lubie takiego wścibstwa
Stary 2011-10-08, 09:02   #4067
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Julliczek, to dla mnie kawalątek bez malin Mogą być truskawki
Malin nie lubię Wymagające zołzy z nas,co nie?
To kawałek będzie z truskawkami

Mam nadzieję, że uda mi się dziś zrobić, bo jakiś plan napięty się zrobił

Cytat:
Napisane przez Furczak Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie serdecznie!!
Ja również chciałabym do Was dołączyć... ciężko mi było nadrobić cały wątek ale udało się Dzisiaj byliśmy na wizycie u naszej Pani Dr i na razie wszystko ok. Za niecałe 2 tygodnie mamy USG genetyczne i mam nadzieję poznać juz płeć Dzisiaj mamy 13+1 tc, to nasz pierwszy dzidziuś i bardzo się cieszymy Termin porodu wychodzi jakoś na 12 kwietnia.
Witaj w naszym gronie

Cytat:
karolca, widzialam sliczny brzuszek

hehhh kiedy ja się doczekam oglądania Waszych brzuszków

A propos brzuszków - mama TŻ-ta wczoraj chyba przez 45 sekund masowała mi brzuszek ja rozumiem na chwilę, ale ponad pół minuty to trochę mnie ekhm ekhm, ale zniosłam w miarę Ale zaskoczona była, bo mówiła, że już mam brzuszek. No troszkę tak odstaje, nawet jak nie mam wzdęcia - więc macica się powiększa, bo dzidzi to jeszcze tyci tyci jest

Też chcieliśmy poczekać z informacją o ciąży. Rodzicom powiedzieliśmy w 8tc, babciom tydzień później. Tylko jedna kuzynka jak mnie zobaczyła, to od razu zaskoczyła, że w ciąży jestem, choć jeszcze nie było po mnie widać, ale ona to takie medium i juz powiedziała mi, że dziewczynka będzie. Zobaczymy czy się sprawdzi. Od tego tygodnia zaczęliśmy mówić rodzince i najbliższym znajomym, bo też tak ciężko utrzymać w tajemnicy, jak się człowiek cieszy, zwłaszcza TŻ Ledwo ledwo dawał sobie radę z utrzymaniem tajemnicy, albo jak ktoś się pytał jak tam u nas, to mówił: "wspaniale, ale nie mogę powiedzieć" - no to od razu się domyślali hehehe

nasza kruszynka już z nami

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2011-10-08 o 09:04
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:08   #4068
cziqua
Zadomowienie

witam Panie i nowe kokożanki

Ja własnie opanowalam mdlosci bo musze sie ubierac z mamusia jedziemy na turne po sklepach w poszukiwaniu czegos w czym bede sie czula komfortowo mam nadzieje ze zaopatrzenie sklepow nie doprowadzi mnie do takiego placzu jak wczoraj te spodnie ktore mierzylam i stwierdzilam ze jestem grubas

a popołudniu na urodziny do dziadka i bedzie tort i duzo innych pysznych rzeczy napisze wam pozniej

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 09:11   #4069
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość

Ja własnie opanowalam mdlosci bo musze sie ubierac z mamusia jedziemy na turne po sklepach w poszukiwaniu czegos w czym bede sie czula komfortowo mam nadzieje ze zaopatrzenie sklepow nie doprowadzi mnie do takiego placzu jak wczoraj te spodnie ktore mierzylam i stwierdzilam ze jestem grubas

a popołudniu na urodziny do dziadka i bedzie tort i duzo innych pysznych rzeczy napisze wam pozniej
Witaj witaj

Powodzenia na zakupach!!

Stary 2011-10-08, 09:19   #4070
Madziara 26
Rozeznanie

Witam nowe mamy
Ja dziś lenia mam wczoraj wybrałam się z kuzynką na zakupy (nigdy więcej) kupowala gry dla swojego faceta bo lezy z nogą w gipsie i mu się nudzi no i spedzilismy pól dnia w empiku bo mu musiala czytac opisy gier myślalam ze go wyciągnę z tego telefonu i zabiję!!!!!! No ale bynajmniej kupilam sobie nowe buciki które mi się już od 2 tygodni podobały i kusiły

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:18   #4071
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość

Tobie chyba chodzi o tzw. USG genetyczne -co nie jest jednoznaczne z 3d lub 4D na zwykłym USG lekarz tez wykonuje genetyczne-pomiary markerów mogących wskazywać na wady wrodzone płodu.
Masz tutaj rozpiskę:

okres ciąży w tygodniach:
10-14 tydzień ciąży wczesne wykrywanie niektórych wad rozwojowych płodu, ocena przezierności karkowej

18-22 tydzień ciąży wykrywanie większości wad rozwojowych, USG 28-32 tydzień ciąży ocena rozwoju płodu, wczesne wykrywanie zaburzeń wzrostu i innych czynników ryzyka okołoporodowego

36-40 tydzień ciąży ocena ryzyka okołoporodowego, położenia, wielkości i rozwoju płodu
Nie, nie chodzi o genetyczne chodzi po prostu o 3D, może wcześniej się źle wyraziłam Ale po prostu to na które chodzę do przychodni przyszpitalnej mam normalne 2D, a chciałam iśc na 3D (czy też 4D) prywatnie , tylko że powyżej jakiegoś tygodnia niewiele już podobno widac, stąd pytanie

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Jesteśmy w podobnych terminach. I też już przymierzam się do kupowania spodni i spódnic z pasem ciążowym, bo w tych spodniach moich to już od 3 tygodni się nie zapinam się na guzik.
oj, ja tez się już nie dopinam..

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-10-08 o 10:40
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:22   #4072
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
hehe... dziekuje ... a z jakiegos powodu, czy tak sobie?

a , ze dzieciaczki beda marcowo-kwietniowe, to zawsze dopiszemy na koncu
A tak sobie mi się podoba fajny jest

Cytat:
Mysle, ze powinno byc cos kulinarnego w tytule no i nie moge spac. jak zwykle i odpalilam internet w komorce.
no tak tu ciągle temacik jedzenia w co piątym poście ale nie dziwię się ja około 8 tc miałam mega gastrofazę - budziłam się z 4-5 razy w nocy żeby coś zjeść, bo z głodu to aż mnie skręcało. Nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam...
Co do spania to mam podobny problem od samego początku ciąży, jak sobie przypominam to już tydzień po zapłodnieniu, męczy mnie bezsenność. W dzień mogę przysnąć, jak mam okazję to drzemka się zdarzy (ale nie codziennie), a w nocy leżę i usnąć nie idzie

Cytat:
Kurcze, ja to w pracy powiedziałam w 7 tygodniu... poza tym, że to dla mnie było- żeby uważali na mnie itd.. to ja w sumie nie umiałabym tej radości zatrzymać dla siebie.. Rodzicom w sumie w podobnym czasie- tzn teściom, a ja mamie.. Tata chyba z dobry tydzień potem się dowiedział, albo i więcej.. rodzeństwo też trochę później ( moja mama potrafi buzię na kłódkę trzymać)

Babcia mojego męża jest bardzo schorowana i ogólnie w złym stanie. Ma tego świadomość i mówi, że już długo nie pociągnie. Mój mąż jej na to, ze musi wytrwać, bo niedługo prawnuk będzie na świecie.. No i babcia ma cel Zaczęła być bardziej aktywna, czyt. siedząc na wózku inw. rzuca naszemu psiakowi piłeczkę, a on ją niestrudzenie oddaje. Oboje wydają się zadowoleni
My tak samo jak większość z Was, na początku staraliśmy się trzymać ciążę w małej tajemnicy, to tylko dla nas była radosna nowina Ja powiedziałam tylko jednej przyjaciółce, ale to dlatego żeby się poradzić głównie co powinnam po kolei robić. Rodzicom powiedzieliśmy dopiero po drugiej wizycie u gina - w 8tc a potem już tak powoli bardziej zaufanym znajomym i już całkiem niedawno jak weszłam w II trymestr postanowiliśmy nie robić z tego większej tajemnicy

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość

Hejka
mmmm torcik mniam! Moja mama ma za tydzień imieniny, akurat jadę do domu, więc będę też się obżerać. Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Witam nowe mamy
Ja dziś lenia mam wczoraj wybrałam się z kuzynką na zakupy (nigdy więcej) kupowala gry dla swojego faceta bo lezy z nogą w gipsie i mu się nudzi no i spedzilismy pól dnia w empiku bo mu musiala czytac opisy gier myślalam ze go wyciągnę z tego telefonu i zabiję!!!!!! No ale bynajmniej kupilam sobie nowe buciki które mi się już od 2 tygodni podobały i kusiły
Cześć Madzia uuu... to kuzynka Cię wymęczyła psychicznie nie dawaj się więcej

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-10-08, 10:25   #4073
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

W pracy powiedziałam około 6 tygodnia jak wiedziałam, że mdłości, wymioty i nadmiar obowiązków mnie wykończają fizycznie i psychicznie.
Mama dowiedziała się od razu po teście (mąż nie wytrzymał), ale z rozpowiadaniem poczekała do pierwszego USG. Niektórzy domyślili się, bo faktycznie początek ciąży był dla mnie bardzo ciężki, źle się czułam i bardzo źle wyglądałam.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-08, 10:36   #4074
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień... dobry wieczór

podczytuję panie od czasu do czasu już od pierwszej części wątku również będę szczęśliwą mamusią wiosennego dzidziusia miło jest poczytać, że ktoś tzn. Wy macie podobne problemy i rozterki jak ja
To moja pierwsza ciąża, mam dopiero (choć to może złe słowo ) 21 lat i w ogóle wszystko się w moim życiu skomplikowało, ale staram się ze wszystkim sobie dzielnie radzić przyznam, że wizaż jest w pewnym sensie jedną z podpór w tym czasie

Dlatego chciałabym zapytać czy mogę dołączyć?
Witajcie i gratuluję Dzidzi w brzuszku

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:

Ja również chodzę na NFZ i również wybrać się na 3D dodatkowo.
U mnie jest to trochę skomplikowane, bo lekarza mam w rodzinnym mieście, a teraz od początku października musiałam wrócić na studia do Warszawy. Zatem póki dam radę to będę podróżować do swojego lekarza, który rozpoczął prowadzenie mojej ciąży, a trochę mam - 260km = ponad 5 godzin w PKSie Po Nowym Roku chyba będę musiała poszukać kogoś w Warszawie. Też najchętniej na NFZ, może Warszawianki mi kogoś polecą?? mam kilka namiarów, ale jakoś nie jestem przekonana do zmieniania lekarza zrobię to jak już naprawdę będę musiała.
Ja chodzę w wawie, mam super lekarza, ale w ramach takiego programu z Urzędu Miasta (trzeba byc zameldowanym). Niestety nie przyjmuje prywatnie
Stary 2011-10-08, 10:37   #4075
emigra
Zakorzenienie

Hej

rzeczywiscie, zaraz nastepna czesc juz bedzie

Byl ostatnio temat tesknoty za mama, no to sie dolaczam. moja byla u mnie od niedzieli i wlasnie wyjechala, a ja sie pobeczalam jak male dziecko. Juz tesknie odkad nie mam mamy pod reka, a 750 km stad to bardziej cenie sobie jej obecnosc....

My dzisiaj zaczelismy 19 tydzien. Jak ten czas leci ...
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 10:47   #4076
karolca
Zakorzenienie

wiecie, że dzisiaj dojadałam się w nocy ale mówię wam, jaki mnie głód obudził. Szok.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-08, 10:49   #4077
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
wiecie, że dzisiaj dojadałam się w nocy ale mówię wam, jaki mnie głód obudził. Szok.
hehe właśnie wyżej o tym pisałam, że mnie też to spotykało na razie od jakiegoś czasu nie, ale pewnie jeszcze się zdarzy

co tam pałaszowałyście na śniadanko? Ja płatki na mleku czekoladoweeeee

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-10-08, 10:51   #4078
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Ja jeszcze do tej pory nie miałam takiej potrzeby w nocy wstawać z głodu. Ale jeszcze wszystko przede mną

Na śniadanie to co wczoraj na obiad czyli bułeczka z serem białym, ogórkiem zielonym i szczypiorem
Ale coś dawno musli nie jadłam, może na drugie sobie zjem.

Stary 2011-10-08, 10:53   #4079
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
hehe właśnie wyżej o tym pisałam, że mnie też to spotykało na razie od jakiegoś czasu nie, ale pewnie jeszcze się zdarzy

co tam pałaszowałyście na śniadanko? Ja płatki na mleku czekoladoweeeee
U mnie na śniadanie niezmiennie od dawna chleb z miodem

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-08, 10:56   #4080
tikki85
Zakorzenienie

Haj dziewczęta . Ja wczoraj miałam wycieczkowy dzień. Było chłodniej więc chodziłam sobie ze szwagierką i jej facetem po Barcelonie, a wieczorem byliśmy na pizzy, bo mnie naszła ochota .

Tak wczoraj gadaliśmy o tej infekcji i coś mi się wydaje, że mnie coś łapie, bo czuję dyskomfort od paru dni . Nie wiem czy czekać do 20.10 czy iść wcześniej do gin

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości