![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zadomowienie
|
Jastin wiem, ze tez powinnam gryzc sie w jezyk i tłumić złosc, ale pomimo najszczerszych checi nie potrafie. No i oczywiście najbardziej zawsze obrywa się TŻ-owi, bo on musi wysłuchiwać moich żali.
A wracając do tematu twojego teścia, to nie wiem czy będąc w podobnej sytuacji nie miałabym takiego samego zdania co Ty. Ale przypomniała mi się sytuacja mojej koleżanki, jest ona zupełnie inna, ale chciałam Ci o tym napisać, żebyś wiedziała że jak czasami znamy kogoś tylko z opisu innych, a nie osobiście to może się okazać że rzeczywistość jest zupełnie inna. Moja koleżanka mieszkała z matką, która to opowiadała jej całe życie, że ojciec ją zostawił, że nie chce jej znać, że musi łaskawie prosić o alimenty, a on tylko daje jej jakieś ochłapy itp. Dziewczyna wychodząc za mąż nawet nie zaprosiła swojego ojca tak go nienawidziła. Dopiero po ślubie jej siostry się okazało, że ojciec całe życie pragnął mieć z nimi kontakt, ale matka wszelkimi sposobami broniła dostępu do dzieci. A alimenty płacił bardzo duże, tylko, że matka brała te pieniądze dla siebie okłamując dzieci. No i tym sposobem dziś dziewczyny z matką nie mają żadnego kontaktu (ona i tak uważa, że wszystko to robiła dla ich dobra i teraz ma się za wielce poszkodowaną) natomiast z ojcem świetnie się dogadują, mimo że na początku było bardzo ciężko pokonać tę barierę. Jednak tyle lat myślało się o nim najgorzej jak tylko można. Więc może twoj teść też nie jest najgorszy. Kto wie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla NOKOLKI z okazji ukończenia 9-ciu miesięcy
![]() ![]() ![]()
#2734 |
Rozeznanie
|
Iwonko kochana Nie wypisuj takich rzeczy o sobie, bo jak można samą siebie tak odrażać
![]() ![]() ![]()
#2735 |
Rozeznanie
|
Nel tak obchodze imieniny 16 czerwca. Dzięki za słowa pociechy
![]() ![]() ![]()
#2736 |
Zadomowienie
|
Tak sobie dzisiaj rano nawet myślałam, że Alien to jakoś nigdy nam się pokazać nie chce. Kiedys tam raz jakies zdjecie wkleiła po wielkich prośbach, wręcz błaganiach.
A tu teraz na chwilę weszłam na lutowo-marcowe i co widze? Alienka w całej okazałości. No jak tu tyłka jej nie zbić? Alien pięknie Ci w tej sukience, ale myślę, że sukienka to tylko dodatek do Twojej urody. Naprawde jestes urocza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
Humbak ja tez mam imieniny 16 czerwca,ale nie obchodze tego typu imprez.Urodziny owszem,choć nie ma sie z czego cieszyć bo latka mijają,właśnie niedługo skończe 23
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to fakt, jestem mistrzynią w nakręcaniu się. I osiągam rewelacyjny czas w przechodzeniu od radości do wściekłości. Tak samo szybko potrafię się rozpłakać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zadomowienie
|
Jastin bo Ty jesteś minimalnie spóźnionym gwiazdkowym prezentem. Co prawda w Wigilię sie nie urodziłaś, ale na święta się jeszcze załapałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
Iwonko co do teścia to masz racje przekonam sie dopiero kiedy go sama poznam ale nie sadze zebym zmienila zdanie
![]() Wiem ze teściowa tez ubarwia,bo moj tż mówił ze jak był mały to ojciec bys super,dopiero później wszystko sie popsuło,ale znam tez jego rodziców czyli dziadków tż-ta i wiem jacy oni sa w stosunku do rodziny,dla nich liczy sie tylko kasa,kasa,kasa,kiedys nawet dziadek powiedział ze pieniądze sa najważniejsze,a poza tym to nie uwieze w to ze tesc nie moze do nas zadzwonic zapytac,jak wnuczka i wogóle,przeciez nie mieszkamy razem z teściową i kazdy ma swój telefon wiec problemu z kontaktem nie ma trzeba tylko chciec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Ide chyba na spacer,pogodał ładna,niebo bezchmurne ale zimno,wrrr....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja naprawde nie czuje się jako piękna kobieta, uważam tez, że na zdjęciach wychodzę bardoz niefotogenicznie wiec dlatego zdjęć nie wklejam. Sama chciałabym coś w sobie zmienić, a tym bardziej jak wyjde na miasto i wszyscy się na mnie patrzą to mam wrażenie, że zle wygladam i jeszcze te młode pietnastolatki przechodzace koło mnie z boku to doł wygladowy sie powieksza. Własnie się zastanawiam czy by nie wkleic swojego zdjęcia na forum wizazowe i fryzjerskie zeby mi dziewczyny tam doradziły co moge zmienić, poprawić w swoim wyglądzie. Iwonko naprawde ładnie wyglądasz, mi bardzo się podoba twój makijarz i fryzurka ![]()
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-11-03 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mam taki dupny charakter, ze sie strasznie ale to strasznie wszystkim przejmuje, nad jednym przykrym zdaniem od kogoś potrafie rozmyslać kilka dni.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem co TY chcesz w sobie zmieniać, naprawdę. Nie widzę takiej potrzeby, absolutnie! Miałam kiedyś dłuższe włosy, potem ciągle je malowałam i robiłam różne dziwne zabiegi, całkiem niedawno robiłam się na Wiśniewskiego i dosyć długo nosiłam czerwone włosy, a teraz są bardzo słabe i cienkie, więc nieciekawie wyglądają długie, chyba że trzeba by je codziennie porządnie modelować. W ciąży zapuszczałam włosy, potem niestety zaczęły mi wypadać i obcięłam. Po urodzeniu dziecka i po lekkim podcięciu miałam takie włosy jak na zdjęciu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zadomowienie
|
No to pokażę też moje czerwone kudły. Żeby nie było.
Wtedy jak chodziłam po ulicach to wszyscy się za mną oglądali. |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonko odważna z Ciebie kobietka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zadomowienie
|
Podobno do odważnych świat należy. Ale w życiu tak naprawdę jestem wielkim tchórzem, a w wyglądzie ciągle coś zmieniam, bo wszystko szybko mnie nudzi.
A zawsze sobie myślałam, że jak będzie to coś kontrowersyjnego to ludzie nie skupią się na reszcie mojego wyglądu i może nie będą mnie kojarzyć "ta gruba" tylko "ta z czerwonymi włosami". Ale może to moje mylne wyobrażenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2751 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Liliana - 11 lat Michał - 9 lat Julian - 6 lata Edytowane przez humbak Czas edycji: 2006-10-30 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iwonko jako brutenka ładniej wygladasz, ja to bym sie nie odwazyła na taką czerwień. Jastinku twoja Wikunia wyglada super na tym zdjątku w kąpieli ![]() ![]()
![]() |
#2753 |
Rozeznanie
|
No właśnie. Zapomniałam napisać, że Wiktorka i Agacia są po prostu świetne na tych zdjątkach
![]() Alienku drogi Ty się mnie nie pytaj kiedy drugi dzidziuś, bo to jest woda na mój młyn ![]() A głupim gadaniem to Ty się nie przejmuj ![]()
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Iwonko ales ty odwazna kobitka
![]() ALe w tych czarnych wygladasz oryginalniej.. Alienek wlasnie ciagle gdzies tak sie ukrywa...Dziewczyny pokazujcie sie jak najwiecej jak najczesciej..To bardziej forum bedzie kolorowe, mamusie zadowolone i kiedys dzieciaczki to ogladna to zobacza jak zesmy sie wspieraly na wzajem i pokazywaly nasze pociechy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak niedawno do podstawówki chodziłam,ten czas tak goni ze sie nie odbejrze jak mi 30-stka stuknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
U nas dzis bardzo zimno...Szymus na razie spi wiec mam chwilke czasu dla Was...Pozniej ide na rynek porobic zakupy i oplaty....
I tak leci dzien za dniem...Bardzo mi sie ciagna te dni przez ta zmiane czasu... A jak wasze dzieci przestwily sie z czasem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Moni@ u nas to samo,tez dzień jak codzień.We dwie z Wiką same w domu,dobrze ze w tym tygodniu Tż kończy o 16 bo tak to siedzimy od rana do wieczora samiutkie
![]() My to juz na spacer sie wybieramy od kilku godzin ale cos nam nie wychodzi ![]() ![]() Słońce świeci mocno ale zimno jest okrutnie ![]() Ps.I co Moni@ nie wiesz jak to zrobić z tym linkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak serio to warto nabrać w życiu troche dystansu, nie ma sensu wszytskim się dołować. Czerwone włosy moim zdaniem super!
![]() |
#2760 |
Zadomowienie
|
Joasiu uczę się tego już 30 lat i jestem słabo pojętym uczniem, bo ciagle tego nie potrafię. A mam wrażenie ze zamiast poprawy to z wiekiem jest coraz gorzej. Ciężki przypadek!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.