Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-08, 10:59   #4351
elf27
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
dygotka, Myszeczka też mam niewiele ciuszków z 56roz, ale tak jak piszecie podwinie sie rękawek a na nóżki założy się skarpetki.

elf27
czekoladowy serek
poczęstowałabym Cię, ale nic nie zostało, mam w lodówce jeszcze waniliowy
ostatnio tylko siedzę i wsuwam co mi w ręce wpadnie, straszny mam apetyt
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:03   #4352
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

dygotka mi to spanie nad ranem najbardziej służy, jak się położę wieczorem to się walam z boku na bok i to jest tylko takie drzemanie, jak zaczyna mnie to irytować to wstaję połżę trochę, a potem z powrotem do łóżka to śpię jak dziecko.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

elf27 to ja apatyt mam przeciętny, czasami jem bo wiem że powinnam coś zjeść. Ja mam w lodówce serek waniliowy i chyba sie go czepię

Trzeba się wsiąść za robienie porządków, przynajmniej muszę odkurzyć, bo pełno sierści na podłodze - przy dziecku będę musiała podłogę ścierać codziennie.

Teściowa przyniosła mi ciasteczka idę sobie do niech kawusie zrobić
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:12   #4353
kami5
Raczkowanie

WItam. U nas deszczowo dzisiaj.

WIdzę że się porobiło z tymi skurczami. Ja wczoraj też miałam średnio nasilone bóle brzucha takie jak na okres i do tego bóle w krzyżu, że aż mi się przypomniało jak to było przy 1 porodzie.
OOLONG może wiesz czy jak miałam skurcze, które szły od krzyża to teraz będzie tak samo? ( czytałam że miałaś też od krzyża). Aż się boję bo to było okropne.

DARUSIA ja też uwielbiam ubranka z Next. Zawsze jak pójdę do sklepu to nie wiem gdzie patrzeć bo wszystko takie śliczne. Zuzię to już od kilku sezonów ubieram gł tam, czekam na wyprzedaże i kupuję na koleny sezon. Ostatnio przegapiłam jedną Ubranka są super nawet po wielu praniach
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:12   #4354
elf27
Zadomowienie

a mnie naszła ochota na seksik, ale za duża
już chyba jestem, czuję się jak hipek biedny TŻ w ciązy musiał się ograniczać przez wzgląd na komplikacje (potem już się baliśmy), teraz dojdzie czas połogu - żyjemy jak mnisi
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:16   #4355
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
strasznie mnie wkurza powtarzanie od kogoś a nie kupuj dużo małych ciuszków bo dziecko 2-3 tygodnie i zaraz wyrośnie a już dużo masz starczy ci a po 1. to do cholery przez te 3 tygodnie tez musze w coś dziecko ubrać a po 2. to sie wydaje, że dużo mam a gówno prawda bo mam po 2-3 rzeczy z danego rozmiaru danego rodzaju to dużo, np. 3-4 body z dł. rękaw. na 56????? przeciez jak sie uleje to co wtedy trzeba przebrać i co pralka bedzie chodzić na okrągło z 5 bodziakami???? zreszta jak bym prała-->wysuszyła-->uprasowała-->ubrała-->prała...to szmaty sie po tygodniu z nich zrobią oj albo ja sie nieznam bo to moje pierwsze dzieciątko ale mi sie wydaje, że wcale niemam dużo i po 2-3 sztuki z rozmiaru 56 i 62 bym dokupiła.....
Basiula trzeba się przyzwyczajać, że inni będą wiedzieć wszystko lepiej, mam sporo body i pajaców na 62 i 56 i jakoś się nie przejmuję, że wyrośnie tak szybko Po za tym czasem dziecko cały dzień płaczę to na pewno będę miała czas, na pranie, suszenie i prasowanie. Będzie dobrze, jak zdążę coś zjeść. A opinią innych się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Dalia trzymaj się cieplutko będzie dobrze.
A ja właśnie kupiłam będzie akurat na święta dla niuni https://lh4.googleusercontent.com/-v...0/P1460158.JPG za całe 10zł nowe
Śliczna, też już zestaw małej na święta kupiłam. Korzystam póki mogę, bo potem stroić już się nie da

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
kurcze, właśnie skończyłam obcinać paznokcie u nóg a zapociłam się jak mops, nie sądziłam, żeto takie wyczynowe
Elf ja sobie odpuściłam schylanie i męczenie, chodzę do kosmetyczki. Bo dla mnie to była joga i aerobik zarazem
Stary 2011-10-08, 11:17   #4356
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
a mnie naszła ochota na seksik, ale za duża
już chyba jestem, czuję się jak hipek biedny TŻ w ciązy musiał się ograniczać przez wzgląd na komplikacje (potem już się baliśmy), teraz dojdzie czas połogu - żyjemy jak mnisi
My możemy ale ja nie mam ochoty. W 1 ciąży to chciałam często; teraz tylko raz na jakiś czas. A po ciąży DŁUGO nie mogłam się przełamać, no i czułam jakiś dyskomfort podczas. Na szczęście przeszło
Stary 2011-10-08, 11:20   #4357
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
My możemy ale ja nie mam ochoty. W 1 ciąży to chciałam często; teraz tylko raz na jakiś czas. A po ciąży DŁUGO nie mogłam się przełamać, no i czułam jakiś dyskomfort podczas. Na szczęście przeszło
Kami pocieszaj nas jeszcze

W końcu to minie, chyba
Stary 2011-10-08, 11:31   #4358
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

owieczko spokojnie, ja tez nie czulam nic , polozna powiedziala ze moze dlatego ze mnie NIGDY nie bolalo nic podczas i przed miesiączką , a bole niestety mialam krzyzowe ale jak widac do przezycia

moj maluch na swieta w sensie na Wigilie chyba 1 swoj spacer odbębni i to raczej autkiem pewnie jakies ladne body plus spioszek bedzie, albo bodziak rajtki spodenki i bluzeczka, zobaczymy,ale to malenstwo bedzie juz zapomnialam jak to sie ubiera!!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Kami dokladnie!!!
Ja tez uwielbiam , najwiecej kupuje w lumpku, sa jak nowe doslownie a koszt przesmieszny 3-7 zl max za sztuke.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:31   #4359
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Kami pocieszaj nas jeszcze

W końcu to minie, chyba
Minie na pewno, później było lepiej niż przed. Byłam nacinana i czułam ciągnięcie. Powiedziałam TŻ że jak pójdę do ginia to się przekonam że wszystko się wygoiło. Poszłam,wizyta kosztowała Ł50 a siedziałam w gabinecie 5 min
Stary 2011-10-08, 11:33   #4360
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

dziewczyny widziałyście kiedyś takie usługi??
http://superfaceci.pl/

Dalia - trzymam kciuki żeby było wszystko ok

Elf - ja tez czuje się jak hipcio, a TŻ po "dobrej radzie" ginka z SR chce chyba zapas zrobić...
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:35   #4361
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my w 1 ciazy RAZ JEDEN JEDYNY RAZ;D
potem dopiero po pologu, tak strasznie nie chcialo mi sie po prostu nie chcialo mi sie!

Teraz czesciej, nawet wczoraj ale jakos sie dziwnie czulam:P
i chyba basta do czasu po pologu
A.Camus
Stary 2011-10-08, 11:37   #4362
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Minie na pewno, później było lepiej niż przed. Byłam nacinana i czułam ciągnięcie. Powiedziałam TŻ że jak pójdę do ginia to się przekonam że wszystko się wygoiło. Poszłam,wizyta kosztowała Ł50 a siedziałam w gabinecie 5 min
To się nasiedziałaś w gabinecie
Też się boję nacinania, ale może uda się go uniknąć.

Darusia teraz nadrabiałaś pierwszą ciąże

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-10-08 o 11:38
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 11:54   #4363
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Pierwszy raz widzę - ktoś miał pomysł. Ja jednak będę zlecać mężowi np. wbicie gwoździa.

Zamówiłam buty dla psa - w końcu łapy będzie mieć ochronione, bo po raz trzeci skaleczyła łapkę.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Idę trochę w domu ogarnąć, bo samo sie nie zrobi
Stary 2011-10-08, 12:00   #4364
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a ja mam wszystko zrobione, tylko podlogi umyje , mloda kima wiec cisza i spokoj, niedlugo nie bede miec takich chwil w ogole:P

siedze wcinam rurki

Chawa?buty dla psa????
Jakiego masz psiaka??
A.Camus
Stary 2011-10-08, 12:34   #4365
owieczka86
Zadomowienie

Myszeczka, Darusia - dziękuje za odpowiedz dotyczącą skurczy

Basiula - u mnie o ubrankach dla maluszka ciągle gada teściowa Ciągle mówi "nie kupujcie za dużo bo i tak pewnie wszytskiego nie założycie i pieniędzy szkoda" "po co wam tyle ubranek nie zdążycie ich założyć",jak wracamy ze sklepu i akurat nas zauwazy to mówi "mam nadzieję że nic dla Filipka nie kupiliście", ostatnio odebrałam paczkę od cioci z Włoch właśnie z ubrankami dla Filipka,teściowa zauważyła jak pokazywałam Tż-towi(akurat na górę do nas przyszła ) i zaczęła gadać " powiedz cioci żeby wam tyle ciuszków nie kupowala,po co wam tyle tego" "nie kupujecie już nic" więc jej powiedzieliśmy(choć i tak uważam że to do niej nie dotrze) że to nasza sprawa ile pieniędzy wydajemy na nasze dziecko i że ją to wcale nie powinno interesować bo ona nam kasy na to nie daje, a jak ktoś chce zrobić prezent dla maluszka to przecież nie powiemy bardzo dziękujemy ale mamy już dużo ciuszków.

Jak ta moja teściowa potrafi humor popsuć ... ehhh
na szczęście dziś jeszcze jej nie widziałam
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 12:43   #4366
Jagooda_
Raczkowanie

Witam

dalia trzymaj się
Cytat:
Dzień dobry w nas również chłodny.....

my niedawno wstaliśmy a tż śpi dalej wolne chłopina ma to niech pośpi sobie.......a my spadamy na śniadanko jakieś....

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

strasznie mnie wkurza powtarzanie od kogoś a nie kupuj dużo małych ciuszków bo dziecko 2-3 tygodnie i zaraz wyrośnie a już dużo masz starczy ci a po 1. to do cholery przez te 3 tygodnie tez musze w coś dziecko ubrać a po 2. to sie wydaje, że dużo mam a gówno prawda bo mam po 2-3 rzeczy z danego rozmiaru danego rodzaju to dużo, np. 3-4 body z dł. rękaw. na 56????? przeciez jak sie uleje to co wtedy trzeba przebrać i co pralka bedzie chodzić na okrągło z 5 bodziakami???? zreszta jak bym prała-->wysuszyła-->uprasowała-->ubrała-->prała...to szmaty sie po tygodniu z nich zrobią oj albo ja sie nieznam bo to moje pierwsze dzieciątko ale mi sie wydaje, że wcale niemam dużo i po 2-3 sztuki z rozmiaru 56 i 62 bym dokupiła.....
ja mam bardzo dużo pajacy i body, może niekoniecznie na 56. Dostałam kilka siatek ubrań od siostry, niektóre w gorszym inne w lepszym stanie. I mi właśnie sis mówiła, że lepiej mieć więcej, bo nie opłaca się nastawiać pralki z dwoma ciuszkami, a jeszcze jak się trafi egzemplarz ulewający to wogóle w ciągu dnia można przebierać po kilka razy - a to kupa wyszła bokiem, a to się ulało itd. I nie trzeba zaraz wszystkiego kupować w sklepach, w niektórych lumpkach można trafić praktycznie nieużywane ubranka.

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość

dziewczyny tak się zastanawiam bo piszecie o skurczach,niektóre z Was mają,a ja nic nie czuję czy może czuję a o tym nie wiem.
czy takie skurcze można przegapić?? Wiem że to dla Was pewnie głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest.
U mnie dziś 36tydzień i 1dzień.
jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu ciąży ja nie wiem czy to o takie skurcze chodzi, ale mi czasem twardnieje brzuch, ale mnie przy tym nic nie boli.

Właśnie wróciliśmy z zakupów, dokupiłam jeszcze kilka rzeczy dla Małej -zaraz będę prać, no i mam zagwostkę, bo widziałam takie polarkowe rękawiczki dla noworodków - no i teraz się zastanawiam, czy to jest potrzebne, jak kombinezon ma doczepione łapki??

No i zmykam dalej sprzątać

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 12:55   #4367
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość

jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu ciąży ja nie wiem czy to o takie skurcze chodzi, ale mi czasem twardnieje brzuch, ale mnie przy tym nic nie boli.

mnie czasem też twardnieje i też nic nie boli,zazwyczaj mam tak jak gdzieś długo pochodzę lub przesadzę ze sprzątaniem w domu
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 13:10   #4368
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

.
ale o co chodzi, co za usługa... o_O

wczoraj kupiłam w Pepco te buty po 19,99 ale granatowe, chciałam karmelowe albo fioletowe ale juz wysprzedane było
do tego broszke i kolczyki po 4,99 do kompletu- granatowe

ja musze body z długim rękawkiem skołowaĆ koniecznie- bo nie mam żadnego- pewnie z 2 na 56 i kilka na 62

byłam w lumpku to mieli tylko na krótki rękawek- a ja mam już 3 szt. to wiecej nie potrzeba zimą

Jagoodka
nie kupuj tych rękawiczek, ze zacytuję jedną z teściowych" po co wydawaĆ pieniądze?"
ale serio, skoro są przy kombinezonie, to nie ma sensu

dzisiaj zamierzam jechaĆ do reala po pampersy

a ja twardnień na razie nie mam---> brzucha oczywiście
ale boli mnie pod żebrem prawym i czasami jak się przewracam z boku na bok to czuję aż tam ogień że z bólu można zejśĆ... niby to zgaga(tak podejrzewał lekarza ale... moze wątroba?ale ja nadal sie boję o ta cholestazę- tylko ze dopiero za tydzień mam mieĆ wyniki i to będzie chwil a prawdy

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-08 o 13:11
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 13:29   #4369
milagrosa
Raczkowanie

cześć mamusie
ja dziś znowu sama, mąż na dyżurze..
wstałam ogarnęłam domek, zrobiłam pranie i położyłam się spać na 1,5 godzinki

teraz zrobiłam sobie kawusię i mam murzynka i włączam swoje seriale na kompie (nowy sezon chirurgów i pamiętniki wampirów) także wracam za 2 godziny

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 13:47   #4370
kami5
Raczkowanie

Po spacerze nabrałam ochoty na piwo grzane, więc później sobie zrobię. Póki co piję kawę i musze brać się za obiad. U mnie dziś naleśniki z farszem do pierogów ruskich
Stary 2011-10-08, 14:04   #4371
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Jagoda zupelnie nie potrzebnie jesli masz kombinezon z lapkami.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

przekimalam sie razem z Oliwia i zaraz bedziemy jadly drozdzowca plus ja cola Oli sok
A.Camus
Stary 2011-10-08, 14:10   #4372
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
a my dzisiaj zaczynamy

37 tydzień= 9 miesiąc

do porodu 28 dni
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Tuszka przepraszam, ze dopiero teraz odp, ale mialam gosci.

Na anemie brałam surowego buraka, na pół, trzeba wydrazyc niewielka dziure, zawsze sypałam ok. 1 plaskiej lyzeczki cukru, zawinać w folie aluminiowa i do piekarnika, temp 180 - 200 stopni, czas ok 20 min, zawsze sprawdzałam wykałaczka, jak wchodzila gladko to burak sie zrobil.
Nie szkodzi, zrobię dzisiaj tego buraka - dzięki

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
hejka!

wcinam od godziny migdały, one naprawdę działają zapobiegawczo na tą zgagę!
Truscafka, są genialne na zgagę

Dalia, 3maj się i nie rozwieraj!!
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 14:14   #4373
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
WItam. U nas deszczowo dzisiaj.

WIdzę że się porobiło z tymi skurczami. Ja wczoraj też miałam średnio nasilone bóle brzucha takie jak na okres i do tego bóle w krzyżu, że aż mi się przypomniało jak to było przy 1 porodzie.
OOLONG może wiesz czy jak miałam skurcze, które szły od krzyża to teraz będzie tak samo? ( czytałam że miałaś też od krzyża). Aż się boję bo to było okropne.

DARUSIA ja też uwielbiam ubranka z Next. Zawsze jak pójdę do sklepu to nie wiem gdzie patrzeć bo wszystko takie śliczne. Zuzię to już od kilku sezonów ubieram gł tam, czekam na wyprzedaże i kupuję na koleny sezon. Ostatnio przegapiłam jedną Ubranka są super nawet po wielu praniach
Kami ani nie strasz Ja tez miałam z krzyża i przechodziłam horror jeszcze nie mogłam chodzic bo miałam non stop kroplówki i ekg masakra. Wiem co Mnie czeka i chciała bym żebym była juz w 36-37 tygodni i już rodziła żeby mieć ten koszmar z głowy.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 14:47   #4374
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Kami ani nie strasz Ja tez miałam z krzyża i przechodziłam horror jeszcze nie mogłam chodzic bo miałam non stop kroplówki i ekg masakra. Wiem co Mnie czeka i chciała bym żebym była juz w 36-37 tygodni i już rodziła żeby mieć ten koszmar z głowy.
Myszeczka ja nie straszę. Sama mam nadzieję że teraz będzie tylko bolał brzuch. Ale też ciekawa jestem czy jak się je miało za pierwszym razem to teraz też będą. Bo o ile bóli brzucha nie pamiętam, to te jakoś mi w pamięć zapadły. U mnie skurcze zaczynały się od krzyża właśnie, szły przez krocze aż do brzucha. Masakra jakaś
Stary 2011-10-08, 15:18   #4375
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Strasznie się zmęczyłam sprzątaniem, ale teraz to niewielkie nawet czynności mnie meczą. Najważniejsze, ze już jest czysto. Nie miałam nawet siły by obiad zrobić, dobrze że teściowa pierogi zaproponowała

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Chawa?buty dla psa????
Jakiego masz psiaka??
Czarnego rodesjana - wiem, ze w nutach będzie wyglądać kosmicznie, ale przynajmniej łap nie będzie kaleczyć. Tym razem rana jest niewielka, ale poprzednimi razami trzeba było szyć i podawać antybiotyki czyli na weterynarza wydałam więcej niż za buty (niestety nie należą do najtańszych).
Jak przyjdą to zrobię zdjęcia psa w butach to się pośmiejecie.

owieczka ach te teściowe....Moja twierdzi, że mam tak dużo ciuchów, ze pięcioro dzieci by obskoczył. Ja uważam inaczej, bo z 56roz mam naprawdę niewiele - dosłownie kilka sztuk, z 62 nieco więcej, ale chyba tyle zęby akurat stykało, 68 bogaciej, a 74 jeszcze nie przeglądałam. Siostra mam mi jeszcze jakieś ciuszki podrzucić, które ma dostać od znajomej i ja sie z tego cieszę - po za tym od przybytku głowa nie boli

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
cześć mamusie
ja dziś znowu sama, mąż na dyżurze..
Witam w klubie - mój też dyżuruje, jutro i pojutrze zresztą też czyli mam trzy dni dla siebie.
Stary 2011-10-08, 15:22   #4376
dygotka8
Zakorzenienie

wróciłam umęcozna i zła.w cubusie dziś jest na wszystko -30%
nie wszytskie ubranka sa dobrej jakości-wg mnie niektóre to taaakie sztuczne...niestety nic nei kupiłam bo nie wiedziałam co kupić,a potem kolejka byal długa,było gorąco więc wyszłam wkurzona do n-tej potęgi

ja już po obiadku i chyba na poprawę zrobię sobie tą moją pyzną kawkę

poszukuje jeszcze jakiegos koca,żemy móc przykryć córcię jak bedziemy ze szpitala wychodzić no i wogóle jakiegos takeigo cieplejszego.widziałyście może gdzieś jakieś fajne na allegro???

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-10-08 o 15:35
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 15:32   #4377
Darusiaaaa
Zakorzenienie

oj mnie bol plecow przypominal jak to jest miec krzyzowe tylko ze ja nie moglam chodzic wlasnie z bolu....ba nawet sie nie moglam z boku na bok przekrecic:P

u nas tez pierogi dzisiaj z serem tz juz w domu i zaraz bedziemy jesc, potem jade rodzicow zawiesc do wujka bo im obiecalam i na ploty do kolezanki i przy okazji sab simplex odebrac 2 opakowania bo jej mama akurat wraca z niemiec dzisiaj.

Chawa ja czekam na te zdjecia!
ostatnio widzialam jamnika w butach to kosmicznie wygladal
A.Camus
Stary 2011-10-08, 15:54   #4378
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
wróciłam umęcozna i zła.w cubusie dziś jest na wszystko -30%
nie wszytskie ubranka sa dobrej jakości-wg mnie niektóre to taaakie sztuczne...niestety nic nei kupiłam bo nie wiedziałam co kupić,a potem kolejka byal długa,było gorąco więc wyszłam wkurzona do n-tej potęgi

ja już po obiadku i chyba na poprawę zrobię sobie tą moją pyzną kawkę

poszukuje jeszcze jakiegos koca,żemy móc przykryć córcię jak bedziemy ze szpitala wychodzić no i wogóle jakiegos takeigo cieplejszego.widziałyście może gdzieś jakieś fajne na allegro???
Dygotka My mamy taki akrylowy gruby i jak dla Nas sie super sprawdził
Takie cos jak tu w linku ( Ja kupiłam na targu za 25 zł)

http://allegro.pl/70x100-koc-akrylow...856417249.html

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:02   #4379
muffinka90
Zakorzenienie

Hej mamuski i brzuszki, wpadlam sie przywitac, postaram sie nadrobic
sypialnia i kacik malego w koncu gotowe (tz musial malowac 4 razy, bo stara farba wylazila )ale juz tylko dzis i jutro kuchnio-salon i w koncu koniec syfu
jak tz powiesi obrazek nad lozeczkiem to wstawie fotki

a to lista ubranek, myslalam, ze mam duzo, ale juz sama nie wiem, jak myslicie? W sumie to zawsze sie jeszcze nadostaje...

kombinezon 0-3mies i 3mies+
skarpetki kolo 30 par (rozne rozmiary)
rajstopy 2 pary
niedrapki 1 para
czapeczki kolo 25 (rozne rozmiary)
szalik i rekawiczki
tetra 15 szt i 2 bawelniane
kocyki 3 szt
sliniaki 7 szt
reczniki 2 szt (z kapturkiem i bez)
spiworek 68
rozki 2 szt (miekki i sztywny)
buciki 3 pary

rozmiar 50
bluzeczki 2 szt (dostalam, pewnie nie uzyje, niewygodne w zakladaniu)

rozmiar 56
kaftaniki 9x
body kr 4x
body dl 1x
spiochy 16x
pajace 1x
spodenki 2x

rozmiar 62
bluzeczki 6x
body kr 5x
body dl 2x
spiochy 4x
pajace 4x
spodenki 2x
polspiochy 1x
koszulki 4x

rozmiar 68
bluzeczki 2x
body kr 3x
body dl 4x
spiochy 3x
pajace 5x

rozmiar 74
bluzeczki 5x
body kr 6x
body dl 1x
pajace 1x
koszulki 1x

jeszcze w listopadzie tata mi dowiezie rozmiary od 74 do 100 pare mniej wiecej taka sama ilosc.

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-10-08 o 16:43
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:07   #4380
dygotka8
Zakorzenienie

Myszeczko dziekuję
a co myślisz o taki? http://allegro.pl/bobas-kocyk-z-mikr...858444573.html
ewntaulanie taki http://allegro.pl/milutki-koc-puchat...858444522.html

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-10-08 o 16:08
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości