Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-08, 16:18   #4381
ela3010
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Hej dziewczynki.

Mam pracowitą sobotę, nie zagladałam do was od wczoraj a tu takie wieści skurczowe!
Dalia kochana trzymaj się tam, i nie rozpakowuj.

Co do twardnień ja mam mega takie ale bezbolesne, ale bardzo częste, jakbym się już przyzwyczaiła.

Olusia mój synek ok, jak ręka odjał, mam nadzieję że Twój też już zdrowiutki.

A ja dziś sernik zrobiłam, pyyyycha, i obiad, pranie i łazienkę ładnie wysprzątałam, jeszcze kurze pościeram a tż odkurzy i zmyje podłogi.

Ciekawe co u Ani, i Dalii....

Już się u nas powoli zaczyna coś dziać.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:34   #4382
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

odkupilam dzisiaj chuste bedziemy sie z mlodym kangurowac
bo niestety, ale okazalo sie, ze wozek bedzie dopiero za miesiac (ciagle przekaladaja termin dostawy ) pewnie zdaze urodzic zanim przyjdzie i fotelika nie bedzie na wyjscie ze szpitala kurna no...

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie .
Noi przyznaje bez bicia zapomniałam spytać o to ciecie
Mam nie solic nic bo robia mi sie obrzęki .
A tak to wszystko wsio
To fajnie, ze ok a szyjka ci sie przestala skracac?

Seona za wizyte, a dzidziowi zeby fiknal w koncu

dalia wielkie zeby dzidzia jeszcze posiedziala u mamusi

joa ale sliczna kiecka kurcze musimy sobie z tztem nastepna coreczke zrobic

ale u nas zimno dzisiaj brrrr...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:38   #4383
dygotka8
Zakorzenienie

Ela-ty znowu szalejsz z tym sprzataniemto teraz juz odpoczywac będziesz,tak??
a ja znowu mam wyrzuty bo jak mie przeiebinei złapało to w ogóle nie chce mi się nic robić-nie wiem co zrobić zatkanym nosem

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

udało mi się kupic termometr w superpharm,zmierzyłams oebie temp 37.1 aktualnie mam...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:47   #4384
truscafka
Zadomowienie

Hejka dziewczyny! Jak będę miała chwilkę to nadrobię te 3 strony, ale na razie padam z nóg

jestem po wizycie
wszystko ok, szyjka ok i zamknięta.
ze względu na 3 krotne przekroczone d-dimery dostałam do końca ciąży zastrzyki (jeden dziennie) przeciwzakrzepowe, robi się je samemu w fałd skórny.... ciekawe kto mi to będzie robił bo sama na pewno sobie tego nie zrobie, mam te zastrzyki brać później przez 6 tygodni połogu....czyli muszę ich trochę wybrać

w poniedziałek będę mieć robiony wymaz na tego paciorkowca

za dwa tygodnie mam przyjśc do Pani dr i będziemy wyznaczać termin cesarki w kolejnym tygodniu

czyli za niecałe 20 dni zobaczę swojego maluszka

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:52   #4385
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dygotka dosc ciepłe wyglądaja ale ciekawe jak w realu :conf used:

A My właśnie zostalismy zaproszeni na wesele do koleżanki 29.10.2011 ale się ciesze bo chce iśc !! Tak dawno nie byliśmy że hohoho

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 16:55   #4386
muffinka90
Zakorzenienie

truskafko ale ci fajnie, ze juz niedlugo zobaczysz malenstwo...
chociaz z drugiej strony troche dziwnie tak wiedziec dokladnie, kiedy to bedzie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-08, 17:01   #4387
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
WItam. U nas deszczowo dzisiaj.

WIdzę że się porobiło z tymi skurczami. Ja wczoraj też miałam średnio nasilone bóle brzucha takie jak na okres i do tego bóle w krzyżu, że aż mi się przypomniało jak to było przy 1 porodzie.
OOLONG może wiesz czy jak miałam skurcze, które szły od krzyża to teraz będzie tak samo? ( czytałam że miałaś też od krzyża). Aż się boję bo to było okropne.
nie mam zielonego pojęcia, wolałabym już nie mieć krzyżowych, bo podobno są gorsze od "normalnych"
u mnie były krzyżowe pewnie dlatego, że bardzo długo miałam w trakcie porodu szyjkę skierowaną na kość krzyżowa, a nie równolegle do kanału rodnego - tak myślę
może teraz ta szyjka jest już "wyćwiczona" i dobrze się ustawi?

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 17:15   #4388
ggoraa
Zadomowienie

Hej mamusie!

Dalia nadal w szpitalu, o Ani cisza tez widze...

No wiec oglaszam wszem i wobec , ze oficjalnie z dniem porodu bede osoba BEZROBOTNA... uczucia nadal mieszane. Niby sie spodziewalam, ze tak bedzie, ale jakos mialam nadzieje, ze cos sie w tym kraju zmienilo.... niby taka propaganda, zeby rodzic dzieci, bo niz demograficzny a tu prosze- macierzynskie, pozniej kuroniowka i co dalej? radz se sama z dwojka dzieci... zenada roku. Taka kara chyba, jak smialam zajsc w ciaze...troche mi smutno

Z tych emocji nie moglam zasnac do 2-ej, Filip wstal o 8-ej, wiec oczekuje tylko godziny az pojde spac.

Musze poczytac teraz co i jak z tym macierzynskim i wychowaczym u mnie.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
nie mam zielonego pojęcia, wolałabym już nie mieć krzyżowych, bo podobno są gorsze od "normalnych"
u mnie były krzyżowe pewnie dlatego, że bardzo długo miałam w trakcie porodu szyjkę skierowaną na kość krzyżowa, a nie równolegle do kanału rodnego - tak myślę
może teraz ta szyjka jest już "wyćwiczona" i dobrze się ustawi?
Nikomu nie zycze krzyzowych!!!! lapaly mnie jak szlam do kibelka- wychodzilam na czworaka , tak bolalo. To takie wrazenie, jakby ktos stara pila chcial cie przepilowac na pol ( scena z horroru jak najbardziej dopasowana). No dobra, moze zycze mojemu kierownikowi rejonowemu za ta umowe o prace
Stary 2011-10-08, 17:22   #4389
sozaa
Rozeznanie

ggora, przykro mi.

Z drugiej strony niestety jest u nas tak, ze przedsiebiorcy sa zawsze bee, i oni ponosza najwieksze koszty zwiazane z tym, ze zatrudniaja ciezarne. Wiem, bo moi rodzice sa przedsiebiorcami i wiem ile kasy zawsze wydaja na dziewczyny, ktore sa w ciazy. Mimo wszystko nie zwalniaja ich i daja zgode na wychowawczy, ale za te kase mogliby zatrudnic kogos, kto by pracowal. taka polityka w Polsce, zreszta, co tu duzo gadac, popatrz na truskafke, za 20 dni L4 dostala z ZUS-u 200 PLN, bo jest przedsiebiorca, daje prace innym, czyli wedlug nich ma mnostwo kasy, i te kase robi nawet jak jest chora, masakra jakas....
A pozniej sie dziwia, ze nikt nie chce zatrudniac na umowy na czas nieokreslony....
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 17:26   #4390
dygotka8
Zakorzenienie

za kocykiem rozejrzę się w supermakrkecie-przynajmniej będe mogła pomacać

Ggora-oj współczuję...
nie dziwię się,że zła jesteś.też bym była.zresztą-jestem zła bo to nie sprawiedliwe.

Stary 2011-10-08, 18:27   #4391
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie mamuśki

u mnie dalej nic jak tu człowiek ma doła nie łapać
Wczoraj czytałam o ja_dalia i jeszcze bardziej się załamałam dzisiaj do niej pisałam do niej smsa napisała że czuje się średnio ale że to może przez kroplówkę a mała pcha się przede moją mam nadzieję że szybko do nas wróci i w dwupaku.

A co się w ogóle dzieje z Goldiką ostatnio się nie odzywała chyba
Stary 2011-10-08, 18:33   #4392
ela3010
Zadomowienie

Ggora współczuję. Ja mam tak samiuteńko, umowa do dnia porodu.

Dygotko nie szaleję, powoli coś tam robię, nie mogę tyle uleżeć bo wszystko mnie boli z tego leżenia.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:43   #4393
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Dygotka My mamy taki akrylowy gruby i jak dla Nas sie super sprawdził
Takie cos jak tu w linku ( Ja kupiłam na targu za 25 zł)

http://allegro.pl/70x100-koc-akrylow...856417249.html
podobne albo nawet identyczne- chyba ten z misiami widziałam w Pepco po 25zł właśnie- diź pomacaj. Myślę, ze są najcieplejsze z tcyh wszystkich podanych przez Ciebie

3mam aby Dalia wyszła wponiedziałek do domku w dwupaku

ja dzisiaj rpzemeblowanie mamy z tżtem- właśnei pojechał do castoramy żeby dociąĆ deskę...
a ja miałam robiĆ spaghetti... no więc idę, bo chlopina wróci zziębnięty i głodny

buziaki

p.s. też mi się wydaje że goldi już dawno nie pisała
ggora i ela

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-08 o 18:46
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:43   #4394
mol_aa
Zadomowienie

Ela ty sie kobieto oszczedzaj, jeszcze troche i bedziesz mogla szalec
nie wiem czy to zasluga imienia czy co, bo widze, ze usiedziec - lezec nie potrafisz, a ze mna jest dokladnie to samo i jestem Twoja imienniczka , tylko, ze teraz to mnie kazdy pilnuje z lezeniem
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:45   #4395
lina84
Rozeznanie

hey )
Wreszcie usiadłam -moje plecy )
Już widać jakieś postępy w naszej sypialni -także jeszcze troche i Maciuś bedzie miał swój kąt )
Upiekłam dzisiaj Sernik nowojorski (dzięki za przepis)- mój tż sie dossał i pół nie ma -takie ciasta to ja moge robić
Ggora naprawde współczuje -to jest chore -niby państwo prorodzinne-jassne

oby z ja_dalia było wszysto oki

http://allegro.pl/70x100-koc-akrylow...856417249.html -ja też mam taki kocyk -w carefurze były po 19,99
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:47   #4396
mol_aa
Zadomowienie

Aniu nie doluj sie i nie denerwuj, jak sie mala nie bedzie chciala sama z brzucha wykurzyc to my jej pomożemy no dobra lekarze pomoga

Aniu a wiesz czy ja_dalia ma dostep do neta w szpitalu, bo rano byla dostepna przez jakies 20min, tylko, ze nic sie nie odzywala czy to czasem jej tz znowu szopki nie odstawia??
Stary 2011-10-08, 18:55   #4397
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

u mnie dalej nic jak tu człowiek ma doła nie łapać
Wczoraj czytałam o ja_dalia i jeszcze bardziej się załamałam dzisiaj do niej pisałam do niej smsa napisała że czuje się średnio ale że to może przez kroplówkę a mała pcha się przede moją mam nadzieję że szybko do nas wróci i w dwupaku.

A co się w ogóle dzieje z Goldiką ostatnio się nie odzywała chyba
jestem, jestem Aniu codziennie czytam co u Was ale nie mam siły wpiąć się w rozmowę... mam tyle nauki na studiach
muszę napisać pracę empiryczną -> mini magisterkę
do tego w dziekanacie trochę załatwiania... bo nagle wyleciałam bez powodu z list z zajęć przez jakiś błąd systemu

Aniu już nie mogę doczekać się środy i Twojej córeczki mam nadzieję, że szybko wróci w 2paku.
Pewnie jeszcze przenosi ciążę

czytałam o Dalii... kurcze zmartwilam sie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość

p.s. też mi się wydaje że goldi już dawno nie pisała
ggora i ela
tak jak pisałam... łatwo nie jest połączyć studiowanie i ciążę a co będzie ze studiowaniem i macierzyństwem
dla przykładu: z jednych warsztatów muszę w ciągu następnych 4tygodni zaliczyć materiał który reszta zrobi w 14tygodni

Widzę, że większość z wyprawkami ruszyła ostro pokoiki malowane - SUPER

nawet Darusia zaopatrzyła się w ciuszki dla małej widziałam

Gora przykro mi z powodu pracy... nie powinni tak robic ale co poradzic :/
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 19:00   #4398
mol_aa
Zadomowienie

Goldi dasz radę, masz tza, który Cie wspiera i spokojnie pogodzisz wychowanie maluszka ze studiami
ale, ale powinnas dostac duze za nieodzywanie sie
Stary 2011-10-08, 19:06   #4399
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Goldi dasz radę, masz tza, który Cie wspiera i spokojnie pogodzisz wychowanie maluszka ze studiami
ale, ale powinnas dostac duze za nieodzywanie sie
nie bije sie ciezarnej
postaram sie czesciej odzywac ale glupio mi tak wpadac i meldowac: zyje, nie rodze

takie wiadomosci doslownie o tresci wysylam moim przyjaciolkom: "zyje, nie rodze, wszysto mnie boli " co 3dni bo inaczej wpadaja w panike ze cos sie ruszylo.
A ja po prostu jak w ciagu dnia uporam sie z tym z czym musze to padam jak zdechla mucha

za wszystkie udane wizyty!

Ja mam wizyte w poniedziałek.

a skoro już piszę to zapytam:
poród w klinice czy w szpitalu??

Bo w razie czegos zlego z kliniki przewoza do szpitala... ale mam niedaleko polecona klinike i teraz mam metlik.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 19:27   #4400
lina84
Rozeznanie

wczoraj przyszły -śpioszki -Eva klucze które zamawiałam -bo ostatnio zobaczyłam że nie mam wogóle śpioszków na 56 -byłam w sklepie w moim miescie z ubrankami to jedna para 21 zł-a ja zapłaciłam 12 zł za jedne
http://allegro.pl/ewa-spiochy-spiosz...840721177.html
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 19:34   #4401
Myszeczka86
Zakorzenienie

Ania Kochana nie smutaj sie bo mała też jest smutna wtedy

Ona ciuszki od tej Ewy sa bardzo fajnego gatunku i właśnie w sklepach drogie miałam dla Julci od Niej i byłam zadowolona.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-08, 19:39   #4402
dygotka8
Zakorzenienie

lina84-jeśli fajne gatunkowo to pewnie za jakis czas bede pytała o linka
daj znac jak przyjdą jak się sprawuę,dobrze??
bo wygladają fajnie

zbieram się kurowac
dobrej nocy

Stary 2011-10-08, 20:25   #4403
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ggora a to tak mozna???
przeciez przysluguje macierzynski,tylko dowiedz sie np w zusie jak to jest

muffinka to jak dzieciaka przywieziecie? fajnie z ta chusta ja sie zastanawiam caly czas.

Ja tez bym wolala nie miec krzyzowych, wrecz prosze by ich nie miec

Nie doczytalam wszystkiego niestety , lece .
Do jutra . Buziaki!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 20:32   #4404
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ggora a to tak mozna???
przeciez przysluguje macierzynski,tylko dowiedz sie np w zusie jak to jest

muffinka to jak dzieciaka przywieziecie? fajnie z ta chusta ja sie zastanawiam caly czas.

Ja tez bym wolala nie miec krzyzowych, wrecz prosze by ich nie miec

Nie doczytalam wszystkiego niestety , lece .
Do jutra . Buziaki!
słuchaj, przysługuje, ale niekoniecznie trzeba być wtedy zatrudnionym

niektóre kobiety mają zatrudnienie tylko do czasu porodu (np gdy są chyba czasowo zatrudnione, termin przypada na ciążę i maja przedłużone do czasu porodu zatrudnienie), a potem kwestie macierzyńskiego przejmuje ZUS

tylko wydaje mi się, że wtedy macierzyński jest do jakiejś kwoty - jeśli wcześniej się zarabiało np 2 średnie krajowe, to i tak nie dostaniesz tyle na macierzyńskim ZUSowskim

sprawdźcie to. Mam nadzieję, że nie zamotałam za bardzo.

Stary 2011-10-08, 20:32   #4405
pluusia21
Raczkowanie

Dziewczyny chciałam Was zapytać w jakie torby pakujecie się do szpitala? W sumie mam jeszcze dużo czasu ale już się rozglądam bo nic takiego większego nie mam.

Podoba mi się ta:
http://allegro.pl/duza-torba-na-kolk...840564677.html

ale nie wiem czy nie przesadzam,
no bo taka sportowa to chyba za mała:
http://allegro.pl/torba-treningowa-sportowa-puma-team-medium-r-m-i1844876477.html

Proszę doradźcie mi coś, żebym się nie wygłupiła i jak wezmę tą z kółkami żeby nikt się nie śmiał że na wczasy przyjechałam [IMG]file:///C:/Users/User/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]

ahhh same dylematy mam ostatnio i nie umiem się na nic zdecydować, wczoraj zamówiłam łóżeczko i specjalnie czekałam na męża aż wróci z 2 zmiany o 23.00 żeby pomógł mi kolor wybrać http://allegro.pl/my-sweet-baby-loze...852679411.html
między różem, zielenią a brzoskwinią. TŻ zwątpił i wkońcu mówi z kuchni: "bierzemy tą na którą teraz patrzysz..." i wyszło że brzoskwinka
Ja to naprawdę okropna ostatnio jestem....

21 tydzień - 422 g.

32 tydzień - 1968 g.

36 tydzień - 2550 g.
40 tydzień - 2890g.

uwielbiam czuć twój każdy ruch

jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham

pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 20:34   #4406
milagrosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
poród w klinice czy w szpitalu??
mój mąż pracuje w klinice, co prawda nie na gineksach ale jakieś pojęcie mam...
na pewno lekarze mają większy zakres różnych przypadków, wiadomo- jak dzieje się coś szczególnego, dziwnego to wiozą do klinki, bo tam profesorowie itp co nie znaczy że w zwykłym nieklinicznym szpitalu nie ma dobrych specjalistów ja bym bardziej patrzyła na personel właśnie a nie na to czy szpital kliniczny czy nie
no i studenci obecni są w klynyce

Myszeczka86 zazdroszczę wesela- chociaż ja to już tylko na jedzenie bym się cieszyła bo z tańcem u mnie odpada

truscafko współczuję zastrzyków nie cierpię igieł

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 20:44   #4407
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluusia21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam Was zapytać w jakie torby pakujecie się do szpitala? W sumie mam jeszcze dużo czasu ale już się rozglądam bo nic takiego większego nie mam.
bo taka sportowa to chyba za mała:
http://allegro.pl/torba-treningowa-sportowa-puma-team-medium-r-m-i1844876477.html
.
słuchaj, ja swego czasu kupiłam na All torbę Reebok właśnie w takim chyba Medium rozmiarze (jako na basen dla siebie i synka). Wymiarowo chyba będzie ok, do niej planuję się spakować.
Poprzednio miałam jakąś walizkę na kołkach - beznadzieja, strasznie zagracała salę i przestrzeń wokół łóżka, chociaż trzeba przyznać, że po uchyleniu wieka wszystko widziałam, a po drugie można ją było ciągnąć, a nie nieść

Stary 2011-10-08, 20:50   #4408
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluusia21 Pokaż wiadomość

Podoba mi się ta:
http://allegro.pl/duza-torba-na-kolk...840564677.html

ale nie wiem czy nie przesadzam,
no bo taka sportowa to chyba za mała:

Proszę doradźcie mi coś, żebym się nie wygłupiła i jak wezmę tą z kółkami żeby nikt się nie śmiał że na wczasy przyjechałam [IMG]file:///C:/Users/User/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]

ahhh same dylematy mam ostatnio i nie umiem się na nic zdecydować, wczoraj zamówiłam łóżeczko i specjalnie czekałam na męża aż wróci z 2 zmiany o 23.00 żeby pomógł mi kolor wybrać http://allegro.pl/my-sweet-baby-loze...852679411.html
między różem, zielenią a brzoskwinią. TŻ zwątpił i wkońcu mówi z kuchni: "bierzemy tą na którą teraz patrzysz..." i wyszło że brzoskwinka
Ja to naprawdę okropna ostatnio jestem....

Ja sie spakowałam do tej co podałas w pierwszym linku

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
mój mąż pracuje w klinice, co prawda nie na gineksach ale jakieś pojęcie mam...
na pewno lekarze mają większy zakres różnych przypadków, wiadomo- jak dzieje się coś szczególnego, dziwnego to wiozą do klinki, bo tam profesorowie itp co nie znaczy że w zwykłym nieklinicznym szpitalu nie ma dobrych specjalistów ja bym bardziej patrzyła na personel właśnie a nie na to czy szpital kliniczny czy nie
no i studenci obecni są w klynyce

Myszeczka86 zazdroszczę wesela- chociaż ja to już tylko na jedzenie bym się cieszyła bo z tańcem u mnie odpada

truscafko współczuję zastrzyków nie cierpię igieł

Ja sie cieszę i z jedzenia i że moze jeden taniec zatańcze gorzej jak zaczne na weselu rodzic, ale by była furrora

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-10-08, 21:09   #4409
muffinka90
Zakorzenienie

ggoraa przykro mi, ze tak wyszlo z praca, niestety w tym kraju jest to w dalszym ciagu norma

goldi ja bede rodzic w szpitalu akademickim jakby tfu, tfu bylo cos z dzidzia to maja tam swietna neonatologie

Darusia bedziemy musieli od kogos pozyczyc na samo wyjscie chociaz, albo dzwonic po taryfach z nadzieja, ze ktoras bedzie miala fotelik na stanie

Plusia ja sie spakowalam w cos takiego jak ta z pumy. A lozeczko sliczne, chociaz jak dla mnie troche drogie.

a ja sobie leze w lozeczku pod kocykiem z lapkiem, a kuchnia ''sie sama maluje'', to to ja rozumiem

a jak z nowym watkiem, Ania jeszcze zalozy, czy wyjatkowo ktos na ten jeden watek ja zastapi?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-08, 21:10   #4410
pluusia21
Raczkowanie

Cytat:
Ja sie spakowałam do tej co podałas w pierwszym linku
dzięki dziewczyny

21 tydzień - 422 g.

32 tydzień - 1968 g.

36 tydzień - 2550 g.
40 tydzień - 2890g.

uwielbiam czuć twój każdy ruch

jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham

pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości