|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Już wcześniej pisałam Wam o niej, ale nie byłam pewna czy skojarzycie i nie chciało mi się pisać wstępu
![]() To ta panikara, która była w stanie uczyć się książki na pamięć, a i tak musiała wszystkim przed egzaminem pożalić się, że nic nie umie. Po tylko gadała, że nic nie napisała, a czekając na wyniki prawie płakała, bo to ona na pewno nie zaliczyła (a znaliśmy nazwisko laski, która oblała). To jej chłopak pisał projekty i pracę licencjacką. Ona mi dawała złe wytyczne do pracy licencjackiej. A najbardziej irytuje mnie to, że jest największą hipokrytką jaką znam! Innym wytyka to, co sama robi, ale ona jest oczywiście cacy. Potrafi obrabiać lasce tyłek z grubej rury, a potem podejść jakby nigdy nic i słodkim głosikiem powiedzieć, że ładnie wygląda mimo, że przed chwilą stwierdziła do mnie, że ubrała się jak prostytutka To ona chciała wywalić naszego znajomego z projektu, bo to "nierób, nieudacznik, obibok, leń" - to była w stanie powiedzieć do wszystkich tylko nie jemu prosto w twarz. A przed nim udawała dobrą koleżankę, która zawsze mu pomoże...A najlepsze było to, że jak jej zwracałam uwagę na to jak się zachowuje, to odpowiadała, że przecież z nikim się nie pokłóciła i rozmawia z nimi normalnie, więc w czym ja widzę problem. Pokrótce tyle
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niczym nie smarowałam a o bólu żeber nic nie wiem |
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pogrubionego, to strasznie denerwuje, wiem bo też miałam taką koleżankę w technikum, masakra ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Idę się prysznicować, za niedługo wracam
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy się udały![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- komu kawy i jabłecznika jeszcze ciepły
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-10-08 o 15:41 |
||
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pisałam Wam jeszcze jak się Mamuśka dziś zeźliła Robi pranie i wiesza na dworze, żeby chociaż trochę je przewiało. Wygląda na dwór, a sąsiedzi kopcą - palą słomę i plastiki. Dym jak diabli, śmierdzi jeszcze gorzej, więc Mamuśka w błyskawicznym tempie zaczęła wszystko zbierać. Pech chciał, że upadł jej majtki i Stefan je zauważył Oczywiście był szybszy od Mamy i dawaj z nimi w żywopłot Mamuśka je odzyskała i powędrowały od nowa do prania - na szczęście ich nie podarł czy zniszczył A Stef za karę siedział przez 20minut na schodach |
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2227 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
ja też kojarzę "tamtą" jabłecznik chęęetnie,z cynamonem? apropo dziś widziałam masło do ciała,chyba z Eveline cynamonowe,nie dało się powąchać,bo były w tekturce miałam ochotę kupić ale bałam się że będzie mnie dusić potem![]() chyba sobie włączę kolejny odc."Rezydencji" a nogi się już moczą w miednicy
|
||
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę się Wam, co se dziś zmalowałam
![]() zaszalałam
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Slicznie
![]() Sarunieczko jestem pracowita, bo nie mam ochoty żyć od 10 do 10 a móc sobie zaszaleć. I ta praca w hmie właśnie po to jest. Żebym nie musiała się martwić że za dużo wydałam na ciuchy kosmetyki czy twistera w kfc
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko byłam wczoraj w YR i kupiłam kawowy żel pod prysznic, cudoooo....
|
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za✂✂✂iście. A powiedz mi taką rzecz- bo widziałam, że zawsze (tak jak ja) masz zrobioną ciemna kreskę eyelinerem, czy jak zrobisz np. jasnym cieniem, czy jaśniutką kredka nie czujesz się nie umalowana ( bo ja tak mam |
||
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- rzucam... łap ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- tż truje, żeby jutro jechać po południu do teściowej na kawę chyba będzie trzeba, bo nie widziałam jej już półtora miesiąca myslałam, że da radę przeciągnąć do wszystkich świętych wizytę, no ale cóż...
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
despa - mam równe kredki do oczu,nie tylko czarne, ale w 80% przypadku, jak nie 90% właśnie czarną wykańczam makijaż; nie to, że czuję się nieumalowana, jak Ty, ale mam kompleks zbyt jasnej oprawy oczu
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złapałam, jeszcze chce.... Cytat:
Właśnie zrobiłam włosy avonowym jasnym brązem i mam czarne |
||
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy rabat na żel ci się należał to Pani w sklepie powinna powiedzieć, bo te rabaty to są na określone produkty widocznie ten żel był poza rabatem (niestety) |
|
|
|
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() U nas też strasznie zimno na dworze,ale za to pełno kałuż i mój synek miał radochę Teraz odsypia ![]() despa - co do tej rany,to mi lekarz kazał myć tylko szarym mydłem i odkażać bodajże wodą utlenioną. Po kąpieli dobrze osuszać i to wszystko. Co do bólu żeber, to mnie bolały. Dla mnie był to skutek znieczulenia jak i tego,że wszystko wracało do układu sprzed ciąży Ogólnie wg badań, ciało po cesarce dochodzi do siebie około roku Mnie dłuuugo plecy/żebra/biodra bolały.jamapi - mam ten podwójny pędzelek z H&M i najbardziej wykorzystuję tą okrągłą końcówkę Ale ogólnie jest fajny i cieszy się powodzeniem wśród moich znajomych.Miłego popołudnia
Edytowane przez Czarindia Czas edycji: 2011-10-08 o 20:00 |
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz M. po mnie przyjedzie
![]() Także do jutra(chyba)
|
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
ja posprzątałam, wyprysznicowałam się, umalowałam i teraz czekamy na znajomych bo nie długo przyjadą a jutro obiadek u teściów
|
#2240 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
wooow...a mi tak nieładnie w jasnych cieniach...bo mam ciemne włosy,to dlatego
![]() Cytat:
ale na niego nie było 40% upustu,na te tańsze kosmetyki nie maCytat:
Cytat:
![]() o kurczę...tak to jest,cokolwiek ma w nazwie "brąz" to wychodzi czarny oglądam już 5 odc."Rezydencji" w necie jutro się znowu farbuję-szamponem koloryzującym czekoladowy brąz widziałam fajne farby w Rossmannie,tzn opakowanie super,bo to farba Palette coś tam z musem chyba w nazwie,ale opakowanie fajne,jak kubek z zatyczką,coś nowego fajnego oo znalazłam:http://www.palette.pl/nasze-produkty...-mousse-color/ |
|||
|
|
|
#2241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- to ja uciekam ![]() miłego wieczorku
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Stefan szaleje. Biega jak potłuczony, przewraca się, piszczy i liże łapkę. Prawdopodobnie coś go w nią ucięło, bo ma lekko spuchniętą poduszeczkę
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
witam, dziewczyny, wyczesalam troche swojego pieska i mam pełna reklamówke sierści, może któras chetna, oddam za darmo
Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-10-08 o 19:10 |
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja psina wyniuchala w tym dobry interes i chce ci pomoc zarobić, dlatego tyle siersci produkuje Cicho i spokojnie dziś na forum...
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt bardzo cicho dzisiaj , dziwne przy sobocie
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
uszyłam sobie dzisiaj 5 bluzek
uprzedzając prośby, wrzucam fotki![]() chce któraś piwa z miodem na ciepło
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
meitsa o ile Ci się nie śpieszy to poczekam na zdjęcie
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dość spore zamówienie od Teściowej
Ale postaram się, żeby było mniejsze![]() Napisałam Trzymajcie kciuki, żeby się udało
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-10-08 o 21:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
To ona chciała wywalić naszego znajomego z projektu, bo to "nierób, nieudacznik, obibok, leń" - to była w stanie powiedzieć do wszystkich tylko nie jemu prosto w twarz. A przed nim udawała dobrą koleżankę, która zawsze mu pomoże...

wróciłam z pracy i zakupów,ale mnie nogi od spodu bolą
a co kupiłam dziś...poza spożywczymi,dokupiłam jeszcze jedną kawę do ekspresu-Latte,sączę teraz,a fotkę zrobiłam specjalnie dla Was podczas parzenia
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
Oczywiście był szybszy od Mamy i dawaj z nimi w żywopłot
A Stef za karę siedział przez 20minut na schodach
apropo dziś widziałam masło do ciała,chyba z Eveline cynamonowe,nie dało się powąchać,bo były w tekturce