|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
ja dzisiaj :
- peeling z morelką - maseczka z ryżem i sake i zaraz zabieram się za włosy
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś było:
-mycie włosów + biovax latte na 30min pod czepek + serum na końce -serum do paznokci + manicure -depilacja nóg -balsamowanie ciała -krem na dłonie x2 -capivit TA będzie: -żel aloesowy na twarz, szyję i dekolt -rycyna na rzęsy i brwi -krem na dłonie i stopy
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#605 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do spania w mokrych włosach to ja owszem nigdy nie suszę bo mi sie nie chce;p ale też nigdy nie kłade się w mokrych bo rano duużo czasu zajęło mi by doprowadzenie ich do stanu normalności;p
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kupilam dzis szafeczki w ikea te po 14,99zl ze sklejki, od dawna o takich marzylam i wreszcie je mam pomaluje je jakos ciekawie![]() dorwalam tez kozaki na obcasie 8cm z platforma 1,5cm (imitacja drewna) ocieplane od srodka, czarne z zamszu za 29zl. jakies promocje byly dla mnie laskawe ![]() oraz kupilam odzywke z ceramidami z ziaji, co Buahhot wklejala tutaj link za niecale 5zl. jestem taka zadowolona. dzis pierwsze testy szamponu pani potters z arnika, standardowo maseczka jajeczna, demakijaz, szybki prysznic, ale pokusze sie jeszcze na jakas maseczke nawilzajaca, bo moja cere wola o pomoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-10-08 o 21:40 |
|
|
|
#608 |
|
zawsze mam racje
|
Ja sobie dzisiaj kupiłam lakier z nowości essence, jedeń cień z essence i jeden z art deco na wypróbowanie co te cienie są warte. Do tego 2 maseczki aromaterapia z mj i maseczka z dermaglinu(. Dostałam też parę próbek podkładów, podobno niezapychających, ale zobaczymy.
Rzeczy z pielęgnacji kusiły, oj kusiły, ale póki co zużywam i się nie daje. Kupiłam sobie jeden sweterek w reserved, a tak to trochę biżuteryjnych rzeczy. jak jakiś czas przeszkadzały mi bransolrtki tak ostatnio znowu je polubiłam. No i kupiłam wiszące kolczyki, bo chyba z rok nosiłam tylko takie na sztyfcie. Kobieta odmiany potrzebuje. I znowu lubię czerwone ubrania, bo jakiś czas wszystko czerwone było na dnie szafy. Dobrze sobie odmienić ![]() Muszę w ogóle uporządkować biżuterię i akcesoria i pozbyć się tego czego już nie lubię i poszukać kolczyków i je sparować, ja tak gubię kolczyki ( w sumie gubiłam, bo od jakiegoś czasu już dbam o to, żeby odkładać na miejsce), że to woła o pomstę do nieba. Mam nadzieję, że odnajdę moje kolczyki- kokardki A jeśli chodzi o biżuterię, to zwykle tak mam, że noszę ciągle jedne kolczyki aż do takiego obrzydzenia, że totalnie mi się nudzą I potem następne, też tak macie czy lubicie sobie odmieniać.Do tego planuje porządek w lakierach, wybiorę te ulubione a resztę może wymienię na wizażu albo jakaś koleżanka będzie chcieć, zobaczymy. Kupiłam tego trochę, bo szukałam kolorów idealnych, ale że je mam, to tych mniej ulubionych chcę się pozbyć. Po prostu się nie umiem odnaleźć jak mam za dużo rzeczy, wolę mieć mniej, ale za to w ukochanych odcieniach. Chcę zejść do max 10 lakierów. Najgorsze jest to, że znowu wróciłam bez spodni- ani beżowych nie znalazłam, ani dżinsów nie kupiłam, sprowadzili mi w sklepie specjalnie dłuższe, ale co z tego jak nogawka jest już ok, ale w tali i tak za niskie i jak kucnę to i tak majtki na wierzchu, a tak to ja nie lubię. Jedynie się dla mnie nadają dżinsy z cubusa z wysoką talią, która jest u mnie normalną talią, ale mogę tylko mieć niebieskie, bo ich czarne farbują. Sorry za długi wywód, ale musiałam się pożalić
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
jesteś pewna że od tego?;p
|
#610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Cytat:
![]() bingo tez mi nie podpasowala i chyba ja wywale, denerwuje mnie ta maska, nic nie robi :krzywy: a te marynarki, wiem ze dostawa byla w poniedzialek i mi powiedziano, ze z tych kolorow juz nie dojdzie, bo to sezonowe sa, beda mieli napewno te z talej oferty, czyli bez, granat i czern. ale jak znajdziesz to super ![]() Cytat:
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
kobietasukcesu jakie miałaś kolczyki kokarki? uwielbiam kolczyki kokardki!
|
|
#612 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() No takie plaskie w ksztalcie zawiazanych kokardek z cyrkoniami, nie umiem opisać, jak znajdę to pokaże. Mam jeszcze inne z h&m, ale te mniej lubie. Ja ogólnie kocham kolczyki z takimi malutkimi kryształkami, bo ładnie się błyszczą I zachciało mi się kolczyków w kratkę, ze 3 lata takich nie nosiłam. Tylko chcę nie szkocką kratkę a kratkę vichy. Piszcie mi po prostu kobieto ![]() gorgeus: jestem pewna, że od tego. Tylko, że ja bardzo się rzucam w nocy i może dlatego. Mówię też przez sen i ogólnie niespokojnie śpię ![]() Może to dlatego, że często mam sen w śnie w którym się budzę i nie wiem czy to już rzeczywistość czy ten 1 sen Macie też tak, że śnicie i wiecie, że śnicie? Czy tylko ja mam takie 'szczęście'? ![]() Dlatego do snu robię sobie warkocz, bo przez tu rzucanie się bardzo włosy plącze jak mam rozpuszczone
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-08 o 22:56 |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
reszta spa:
-masaż syrenką - peeling gruboziarnisty na uda - peeling do stóp z solą morską - odżywka z alterry z granatem |
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to raczej spokojnie śpię![]() a co do tego, to się nazywa świadome śnienie, nigdy nie mialam, ale kiedyś dużo o tym czytałam;d
|
|
#615 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Zdarzały mi się akcje, że nie wiedziałam czy a) śpię i coś mi się śni b)nie śpię i coś mi się przywidziało c) nie spię i widzę coś co jest naprawdę wprawdzie przez parę sekund, ale i tak ładny schiz.
|
|
#616 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- buahhot widziałam u ciebie na blogu szklany pilniczek z pepco. Jesteś z niego zadowolona? |
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
np. wczoraj byłam w magnolii i zupełnie zapomniałam o niej ![]() emu są za 40zł, mega ocieplone w środku i nie wyglądają tak tandetnie, jak większość tych tańszych. gdzieś widziałam takie, co wyglądały, jakby je z kartonu zrobiono ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2986206 4] buahhot widziałam u ciebie na blogu szklany pilniczek z pepco. Jesteś z niego zadowolona?[/QUOTE] też miałam o to zapytać
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
co do szklanych pilniczków to jak kupiłam swój teraz w % w rossie po 9zł z groszami, bardzo fajny jest
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry;* Nie mam internetu i nie mogę do was zaglądać
Mam nadzieję, że od tego tygodnia to się wreszcie zmieni
|
|
|
|
#621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oo kurdę;d to interesujące;d a dlugo juz tak masz?
|
|
#622 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2986206 4]moje włosy są dziwne bo jak kładę się z mokrymi spać to potem rano nie mam z nimi żadnych problemów ale za to jak umyje je wcześniej i zdąża mi wyschnąć zanim się położę to rano w ogóle nie mogę z nimi dojść do ładu.
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- buahhot widziałam u ciebie na blogu szklany pilniczek z pepco. Jesteś z niego zadowolona?[/QUOTE] mam tak samo!
|
|
#624 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzien dobry
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2986206 4]widziałam u ciebie na blogu szklany pilniczek z pepco. Jesteś z niego zadowolona?[/QUOTE] co prawda nie mialam nigdy szklanego pilnika, ale ten wydaje sie byc dobry bo ma pilowac paznokcie i je piluje
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam "o północy w Paryżu" i teraz powinnam się zacząć uczyć, a strasznie mi się nie chce
![]() w przyszły weekend się w końcu wyszaleję i już nie mogę się doczekać |
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Plastikowa osłonka mi pękła więc nic poważnego, ale za tydzień jadę z instalacją gazową bo zimą mam z nią problemy i już się boję ile mogę zapłacić ![]() Wpadłam dziś na chwilę do natury i wyszłam z bazą do cieni Essence i pudrem rozświetlającym Blossoms Essence nie wiem jakim cudem jeszcze był bo tyle razy byłam w tej naturze a nigdy go nie widziałam
|
|
|
|
|
#627 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Mam juz moje emu - sa sliczne, wysokie do kolan, cieple, miekkie Co do wlosow - ja wieeeele lat kladlam sie spac z mokrymi i nic im sie nie stalo, byly mocne i blyszczace, ludzie sie zachwycali a fryzjerki mowily ze sa zdrowe. Aktualnie susze suszarka co drugi dzien praktycznie i jest to samo, tez sie im nic nie dzieje. Buahhot - jak Ci idzie na odwyku? Bylam w pt po butki to mnie korcilo zeby cos kupic ale sie opanowalam, poza tym bylam umowiona z TZ do kina i czas naglil Caate - super ta marynarka ![]() Cytat:
Baaaardzo rzadko 38, zwykle w sportowych. Emu musi byc 2 rozmiary mniejsze - dzieki bogu ze trafilam na fajne sprzedawczynie ktore mnie o tym poinformowaly. Wiec wyszly mi 35 - najmniejszy dostepny rozmiar z doroslych emu. Dzieciece tez bym mogla kupic, myslalam o tym ale najwyzsze sa chyba do pol lydki a mi zalezalo na tych wysokich Na przyszly rok albo pod koniec tej zimy sobie dokupie nizsze, mysle o tych ze sprzaczka z boku Dzieciece sa super, moje dziecko bedzie pewnie mialo (o ile bedzie chcialo) ale w pozniejszym wieku, jak juz stopa bedzie uksztaltowana - sa za miekkie moim zdaniem do pewnego wieku Jak widzialam ostatnio w H&M malenkie rozowe podrobki emu dla malej dziewczynki to mnie dreszcz przeszedl jak mozna takim butem zrobic dziecku krzywde. W ogole stwierdzilam ze jakbym miala dziecko to wpadlabym w zakupoholizm, ubranka i zabawki pewnie by sie nie mialy gdzie miescic Nie wiem czy w ogole potrafilabym je wychowywac - pewnie mialoby wszystko co by chcialo. Zreszta, z tego co pamietam to moi Rodzice mieli podejscie bardzo podobne do mnie, mialam co chcialam a nie bylam rozpuszczonym dzieckiem, wiec nie wiem od czego to zalezy. Zgadzam sie Cytat:
![]() Nastepnie susze suszarka i tyle ![]() Na pewno nie wysusza wlosow jak pianka, podobny w dzialaniu jest do zelu bielendy z czarna rzepa (ktory uwielbiam ![]() Nie podpasowal mi do skory wiec tak go zuzyje Co do ubran - to podobaja mi sie spodnie i kroj czerwonej spodniczki, jej kolor juz nie za bardzo ![]() Dobra jest stylizacja ktora chyba Caate wkleila Cytat:
Zgadzam sie Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29863315]Treść usunięta[/QUOTE]
Wiesz co ja mam podobnie czasem, albo mam sny które potem mi się sprawdzają w życiu czyli jakby prorocze ![]() Dzień dobry, Dziś wstałam z bulem głowy. Ale zaraz zrobię sobie masaż skroni może przejdzie. umyłam włoski szamponem dziecięcym ziajka, nałożyłam odżywkę z isany białą i siedzę z nią pod czepkiem i zaraz idę zmyć .
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\tez wiele rzeczy zapomina, dlatego tworze sobie liste i pisze co w jakiej kolejnosci zkaupic, aby nie jezdzic pare razy ![]() ja za emu nie przepadam, ale ze ja zmarzluch jestem, to bym pod odmu w takich chodzila zapewne dzieki za infoCytat:
![]() ja tez mysle nad kupnem akumulatora, bo od nowosci nie byl zmieniany, a nie chce miec problemow w zime, jednak jakos nie spieszno pojechac mi do sklepu po niego.... ![]() dzis wyjatkowo wczesniej skonczylam, tak sie ciesze, bo wreszcie mam czas dla siebie ![]() bylam w rossmannie i kupilam odzywke z eveline z diamentami i albo ja slepa jestem, albo dali bajke na opakowaniu bo ta z diamentami ma taki sam sklad co 8w1. i kupilam wreszcie rekawiczki bawelniane, zeby nie tluscic poscieli od kremow do rak, na stopy tez by mi sie takie przydaly ![]() w douglasie poprosilam o probke revlona colorstay 180 do skory normal/dry, ale ze pani do kasy mnie zaprosila to od razu rzucilam sie na kosz z lakierami essence i tak o to wyszlam z pieknym hard to resist oraz you belong to me
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie dziewczyny jak wyglądają moje włosy bez suszenia suszarką włosów i nie czesaniu po myciu . Chyba mam kręcone włosy co??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Mam nadzieję, że od tego tygodnia to się wreszcie zmieni

dzieki za info